26e juni

Ligger i min säng men kan inte sova så tänkte att jag kunde passa på att slänga iväg ett inlägg.

Är back in Linköping nu.. vilket känns lite sådär. Linköping är ju Linköping. Det vill säga, inte mycket har förändrats så saknaden efter Australien, sydney och folket där borta är skapligt stor! Frågan är hur länge jag kommer orka med detta liv. Men med tanke på att jag om mindre än en månad drar mitt flyttlass till mitt nya place, antar jag att det blir ett tag till.. Men kan inte neka att tanken om att dra tillbaka till Australien inte lockar litee just nu.. dock inte den långa flygresan. Halva flygresan hem trodde jag att jag skulle dö. Det skakade och vi var tvugna att ha på oss säkerhetsbältet i stort sett hela resan, så när man landade i Sthlm efter ca 30 tim var man inte lite glad samtidigt som man hamna i chocktillstånd. Blev dock inte mycket till vila efter flygresan eftersom man hade biljetter till summerburst. Det var bara att lämna in väskorna på stationen i Sthlm och hoppa på tåget till stadion. Konstigt nog överlevde min kropp ytterligare två dagars festande och dansande efter en flygresa och för lite sömn de sista dagarna i Sydney. Var dock skapligt död  i söndags men gaaaaaalet värt och sjukt kul var Summerburst allt. Om ni inte var där missade ni garanterat något! Bilder kommer när jag lyckats hitta min kamera! Även en bildbomb från min Aussie resa kommer snart!

Vad mer har hänt? hmm.
Juste det var ju midsommar för några dagar sen! Tanken var att jag skulle fira den med några vänner i Båsta men riktingen ändrades till Öland. Var där förra midsommar och hade det sjukt nice , men kände inte riktigt för det i år så körde på en mer halv chill midsommar i Linköping. Den började med lite häng med syster och co för att sen fortsätta med ett litet mer äventyrligt midsommar med Sarah hos Bla Linus, som avslutades med spöregn, grymt efterlängtade pocorn (hah) och mycket skratt med gubben daniel. Skrattar bara jag tänker på årets midsommar, men kul hade jag allt! Glömde dock kameran så ni får nöja er med lite bilder från förra året..

















ae nu ska jag försöka sova lite. Vet inte vad det är med mig men har haft svårt att sova de senaste dagarna. Jetlag? Kanske.



Take me back..

Fy tusan vad fort tiden gar! Far paniken som bara den. Kan liksom inte forsta hur jakla fort mina mander i aussie har gatt och nu ar det dags att vinka hej da.. Klumpen i magen och angesten ar ju inte lite stor nu. Forut har det varit andra som vinkt hejda till Aussie oc mig men nu ar det min tur. Fy fan vill inte!! Har varit med om sa sjukt mycket och haft nagra av dem basta manaderna har och inte minst raffat nagra av dem underbaraste och roligaste manniskorna. Vanner for livet helt klart!

Kanns  ocksa sjukt att jag satt och kollade upp hur jag kunde byta min biljett/ forlanga min tid i Aussie for inte sa lange sen, men sen varit tvungen att förkorta den lite efter lite saker.  Angrar det nagot nu.. men kommer bli grymt kul att traffa alla igen och ska även gå på Summerburst vilket jag ser fram emot! Vet dock inte hur smart det vr att boka det längre för landar samma dag och drar direkt fran flygplatsen dit. Efter 30h flygresa. Kandes inte sa farligt da jag bokad men nu undrar jag hurlange min kropp kommer palla, haha. Lar bli sovkome period efter helt klart! hehe.

Ae Shit vad jag vill spola tillbaka tiden.. Kommer sakna folket,  staden, landet ja allt nagot grymt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gardagen var annars en av dem roligaste men ocksa galnaste kvallarna jag varit med om och kunde inte ha haft battre sallskap! "see you later"- middagfest for hela slanten. Skratt, tarar, god mat, for manga drinkar, galet mycket dans och for lite somn var bara nagot av det som bjods. Sa den feta bakfyllan man nu har ar allt vard!

Nae nu maste jag rusa! En underbart lang flygresa invantas och sen 35 graders varme... mums!

Ha det bast!

Time heals almost everything..right?..

Sitter fast i en bilko med en knapp sjungandes Lennie som har satt "Somebody that i used to know" pa repeat ganger tusen och sjunger ut for kung och fosterland haha. Vart man an gar hor man den laten men allt med den laten ar galet bra! Texten, melodin ja allt och an har jag inte trottnat sa, sa klart man joinar han! hoho

Pa tal om annat sa borjar jag bli sjukt irriterad pa mitt immunforsvar. De senaste tva dagarna har inte riktigt blivit som jag tankt mig, utan har i stort sett bestatt av heldagar i sangen for har blivit sjuk igen.. Tror det kan vara resultatet pa helgen. Eller ja framst lordagen och sen det daliga vadret vi haft de senaste dagarna. Vi var pa en klubb som halvt ar utomhus och det kombinerat med sporegn = blott och kallt varre! Sa kanske far skylla mig lite sjalv denna gangen, men kul hade jag allt. Och sen fick man se Luciana upptrada med vilket var riktigt nice. Dock hoppas jag att jag blir frisk snart for ar inte langt kvar nu, och vill hinna njuta sa mycket som jag bara kan och inte i en sang! Men som tur var har man en gubbe som tar hand om mig och tvingar ut mig. Eller kanske mer tvingas ta hand om mig haha. Fragan ar bara vart han tar mig nu.. 3h biltur och galet god mat ar utlovad och vem tackar nej till mat liksom! 3 timmar kunde man ju iofs ha sluppit.. heh.

Somebody That I Used to Know


word.


Luciana - I'm Still Hot


Denna lat ar verkligen eastcost med tjejerna for mig! Mumma.  ahh ta mig tillbaka till varmen i Cairns!

Sliten tjeja har!

Det har hant sa sjukt mkt pa senaste tiden som bara far mig att skratta sa fort jag tanker pa det och aven far mig att inse hur jakla mycket jag kommer sakna det har! Allt ifran galna utgangar, roadtrips, YES-life (hah!) till vattenfall, besok av olika platser, Coles och BOOST madnesst, inbrott (later varre haha ), lart mig Dj'a och dj'at i proppfull klubb, battlat dansarna pa pianoroom och massa massa mer! Men nu ar senaste nytt att jag tydligen har skaffat lagenhet! Ibland undrar jag hur jag tanker med tanke pa de planer jag tidigare haft.. men lite vuxen poang har och dar skadar ju aldrig.  Sjalvklart firades detta igar med sjukaste pubrundan med Michelle och Callie! Som tydligen aven innebar att vi inom en snar framtid kommer finnas med pa planscher och turist grejamojer lite har och var har borta. Herregud.

Nasta vecka blir det annars fohoppningsvis en tripp till the Snowy Mountains for skidakning! Ar man i australien kan man ju lika garna passa pa att testa pa lite allt mojligt. Aven aka skidor?! haha.

Ikvall fortsatter annars fiandet firandet med middag med Michelle och Callie och sen kanske lite utgang! :) Fast blir nog ganska lugnt isanafall for i morgon blir det hejda frukost med Laurie. Men men nu maste jag rusa!


Ha deeeee!


RSS 2.0