Hello

Hej pa er!

Blev galet stressigt sist sa hann inte skriva men ville bara saga nagra korta saker innan jag drar och kakar!

nr 1- I DID IT!! Jag gjorde skydive och det var sa javla kul och underbart!!!! Trodde dock att det skulle kannas mer men det var lika mums anda! Ska lagga upp bilder nar jag far tid. Har aven testat pa Xtream Rafting!

nr 2- Bokade just in min nasta rolika aktivitet- I overmorn ska jag hoppa bungyjump med sarah! Ahh jag har sa javla panik over det men det kommer bli sa javla galet. Vill egentligen skjuta mig lite nu for jag ar sa javla hojdradd men detta ska nog ga fint fint.. uff...

nr 3- Just nu ar vi i carins och har det bokstavligt talat helt javla galet, underbart och kul! Dock ar det galet varmt och soligt sa kanns som jag ska smalta snart, men inte ska vi klaga utan jag njuter som fan! Och "Hangover 3 a la australien" med de tre muskitorerna kommer snart pa bio.. haha herregud!

nr 4-
Ae nu kommer jag inte pa nagot och kanner hur magen borjar kurra sa ska lamna detta kalla internet stalle och ga ut och varma mig! Ikvall ska vi fira allt vi kan fira! Dock ej nagon repris pa gardagen sjukaste jag varit med om men for kul haha ! Som sagt hangover 3 a la australien ute snart..

Puss pa er alla finisar!

hejhoj

Hellojsan där!!
Var inte igår och jag vet att jag är sämsta bloggaren och att jag har sagt att jag ska förbättra mig utan något resultat..hehe.. Men till mitt försvar så har jag fullt upp här borta i Australien!! Har det galet underbart och har haft ganska så bra tur när det gäller vädrert med strålande sol osv. Vissa har ju sagt att ni vill ha uppdatering på vad jag har gjort/gör här borts och den kommer imorn! Men först innan mina sista internet minuter dör så ska jag bara skriva att jag ska göra skydive imorn!!!! ahh jag peppar för fullt!
Nae nu måste jag rusa !

Ni bad mig så här-provbloggar pà mob &klart det inte funkar. men jag lever &resan gick riktigt bra-chockerande nog haha. dock lång.. Hann pröva lite nattchill liv igÃr melike! &ikväll drar ja vidare till byron bay! men först lite lunch med jessie!

®

Siempre estaras en mis pensamientos y corazón

Vet inte varför men mina inlägg publiceras inte då jag skriver dom av någon anledning?! Men prövar igen- Detta inlägget skrev jag imorse.

Iklädd hel svarta kläder, röda roser i ena handen och ett kort på dig och mig i den andra. Röd sprängda ögon, halv skakig kropp och med en stor klump i magen som bara väntar på att explodera. Nu har verkligheten kommit ikapp mig och den styrkan som jag trodde att jag skulle ha finns ingenstans. Detta är och kommer vara en av de tuffaste dagarana i mitt liv och allt jag vill skrika är att jag inte vill! Jag vill inte se dig försvinna en gång till. Men för din skull ska jag vara så stark som jag bara kan och jag vet att du kommer att hjälpa mig att ta mig igenom detta mörker trots att jag även där vet att det inte är något som jag någonsin kommer kunna komma över.

Te amo y te extraño. Siempre estaras con nosotros

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Go natt

Vet inte vad som hände med det förra inlägget för skrev det på morgonen men det kom fram i eftermiddag? skumt. Men men idag blev det spring hit och dit i stan för att jag skulle hinna med att fixa allt vilket jag i stort sätt hann med vilket var nice! Men nu orkar jag inte fixa och trixa mer med allt inför resan och packningen får helt enkelt ta o vänta lite till. Istället ska jag försöka få mig någon sömn så säger natti natti till er underbaringar!

Ser verkligen inte fram emot morgondagen. Kommer bli en mkt känslosam och grymt tuff dag..och att vara stark kommer inte finnas på kartan.. Te extrañamos mucho




...

Fy fan vad ont i magen man kan ha.. har knappt kunnat sova något i natt och känner mig sjukt stressad och sånt för lite olika saker men har inte tid att bara tat lugnt eller nåt, för har  femtiohundra ärender att fixa och sen måste jag tvätta och kanske börja packa på de? Känner på mig att jag kommer glömma massa saker... Vill bara att denna vecka ska vara över... Sen ikväll hinner jag förhoppningsvis dra en snabbsväng förbi Lovisa för lite chillibill och sen efter Sandra, mums mums!


Snart så!!

Galet trött och stressad tjej som hatar att stå i telekö här..! Hann inte riktigt med allt jag skulle igår och har så jäkla fullt upp dessa dagar så paniken och stressen är ju inte precis den mildaste.. Känns som att sakerna bara ökar och ökar istället för att minska.. Men är ju känd för att göra allt i sista stund så detta blir ju inget undantag..

Men men efter allt stress fram och tillbaka med mina föräldrar igår hann jag också träffa efterlängtade Adam och sen blev det natt roadtrip häng med en liten gubbe- För bra!

Nae nu ska jag fixa mig lite för att försöka få något mer gjort innan det blir jobb. Men här får ni en låt som bara skriker sommar för mig! Nu vill jag vara i Aussie!!

Tacabro- Tacata


Nedräkningen är igång igen!

Förstår mig inte på detta väder. Ena dagen kan man gå en promenad i bara t-shirt och andra dagen är det tjock vinterjacka som gäller för att det är svinkallt och snöar. Idag är det strålande sol vilket gav mig suget att dra ut att springa (helt chockerad att jag fick sug på det haha) Men när jag väl kom ut var det svinkallt... Tur att min sommar kommer lite tidigare i år. Ge mig värmen nu!

Här är en bild från förra helgen då min Steph kom på besök. Frukost på balkongen-för underbart!

-Nu ska jag och pappa fixa det sista för min resa oh lite andra saker,
snart smäller det! :)

April 1, 2012

Igår var det firning av min lilla flicka Emmapemma för full rulle! Nu mår man minst sagt som man förtjänar..Huvudet bara sprängs, ögonen svider, magen känns utoin och har knappt rört mig från sängen sen jag kom hem, haha. Men sjukt kul hade jag verkligen igår med alla underbara tjejer!
-
Idag blir det en chilla-söndag som bara den med lite gottigott, filmys och en liten gubbe som jag snart ska gå till så fort orken i benen har kommit tillbaka! Bästa botemedlet när man mår så här fint fint dagen efter..! :)


Glömde kameran så har snott lite bilder från gårdagen!


Hemsk bild men var tvungen att lägga upp på DLK workout! haha -vinpong


Denna bild på mig och kajsa får avlsuta detta inlägg för måste visst rusa nu!

RSS 2.0