Roadtrip till varamon/berg with the girls

Då jag äntligen var ledig var tanken att jag, Fia och Emma skulle till varamon men eftersom att det snackades mycket om att det skulle regna och skit så sa vi att vi skulle bestämma på morgonen. När jag väl vaknade vare strolande solsken och inga moln så då vare bara att göra en sak. Packa strandväskan och åka till varamon med dem! När vi väl kom fram hade dock solen försvunnit bakom moln...


En Fia som kör



En pepp Emma!


Vi peppar med mumsiga onyttigheter




Emma var lite besviken på att molnen vägrar att flytta sig


Vet inte vad det är med folk och att hitta husdjur ute men Emma hittade sig ett. Chipsälskaren Arne.


Emma leker med sin nya kompis..


Eftersom att molnen vägrade flytta på sig, det blev en aning blåsigt och vi hörde att det var varmt och soligt i linkan så beslöt vi oss för att dra till berg..


Dock så försvann solen bakom stora moln precis då vi kom fram..suck..


Vi fick dock bekräftat att Emma är "Fågel kvinnan" Jag driver inte när jag säger att fåglarna verkligen följde efter henne




Fia tvingade mig att sudda hennes ansikte på bilden om den skulle få vara kvar. Om ni undrar vrf den är lite suddig..


Till slut kom även den varma solen fram! Eller den gjorde det lite då och då. Blev dock inte precis mkt solning eller badning för oss..


Eller det blev lite solning då jag kom hem :)

Nae nu äre nog med bilder och trots att vi inte hade varamon väder så har vi lärt oss några saker. yr.no kan ha fel (det stod att det skulle regna vilket det inte gjorde),åk inte till varamon om du inte är 100 på att det ska vara sjukt fint väder och roadtrip med dess tjejer är för nice!

Nu måste jag fixa mig för ska snart möta Fia.

Herrå!



...

Det blev visst en ganska lång promenad men det var bara skön dock en aning varmt som anat. Fick även med mig en liten Sandra vilket gjorde promenaden en gnutta bättre! Har kommit på att man inte ska ha med henne på ställen där det finns massa insekter och skit för då lär man få en hjärtattack haha. Dessvärre finns det sånt typ överallt men hon är go så antar att jag får stå ut med skriken ;)


En Sandra


En tönt som aldrig vill vara med på bilder och en fot


Sandras blivande husdjur..


Jag gjorde ju misstaget att ta mina låga converse då jag gick en lååååång promenad med Emma och resultatet blev som sagt fetaste skoskaven på hälarna. Sandra gjorde samma sak och resultatet blev? SKOSKAV! Så vad har vi lärt oss? Ta inte på er låga converse om ni ska gå långa promenader!!

Nae nu borde jag verkligen sova för ska upp tidigt i morgon. Ska nämligen först gå en morgonpromenad (har börjat med det som ni märker) och sen åka till varamon om det blir fint väder med Fia och Emma runt tio. Och nej det får inte regna i morgon nu när jag äntligen är ledig!

Men nattinatti till er! :)

A wonderful suprise

Halluuu!

Vet att jag skulle lägga upp bilder och allt från min underbara student, men tänkte att jag ska bomba er med massa bilder och har inte hunnit lägga över alla bilder från alla kamror än men det kommer snart! Annars tänkte jag lägga upp bilder från idag. Min Steph överraskade nämligen mig på jobbet idag! Hon bor ju i skåne och de stannade för att hälsa på mig. Det var helt underbart att träffa henne igen dock sög det att de inte kunde stanna så länge, men en fika hann vi iaf med.


Min babe och Walid!


Nathaaan


Hmm?


Denna hmm fina? bild får avsluta detta inlägg! ;)

Nu håller jag på att koka sönder så tror jag ska gå en promis runt ån! Frågan är dock om det är varmare här inne eller där ute? hmm

Hejsvejs!


Im Back!

Okej jag vet..jag är sämst på att blogga och min för använda ursäkt om att "jag har varit för upptagen" borde skrivas igen för den stämmer in ganska bra nu men vi kör på en "jag är sämst på att blogga" istället. Men nu är jag back och ska försöka förbättra mig med att lägga upp bilder och berätta om mer roliga saker som studenten, balen, midsommar m.m. Har dock lagt in de flesta bilderna på stora datorn så tänkte att jag kunde skriva om det/visa dem i morgon!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu kan jag istället berätta om min sjukt underbara men smockad dag eftersom att jag är för pigg för att sova.  Dagen började med en morgonspowerwalk runt hela ån med Emma. Hurtigt eller hur! Vi gick upp tidigt och gick hela långa slingan men jag gjorde ett grovt misstag. Jag tog mina converse och resultatet blev fetaste blåsorna på båda hälarna. Mums..Efter haltningen hem träffade jag Sandra för sol, bad och gottigott på tinnis. Måste säga att det var riktigt mysigt och skönt att bara ta det lugnt och få prata av sig lite med henne. Runt ca halv 5 mötte jag sedan upp en Marie för lite minigolf, glass och hmm akut cykling? :P Har insett två saker, ett är att jag verkligen är sämst på minigolf..och två är att jag och Marie borde delta i ett cykel race, hah.
När man väl kom hem ganska så död kolla jag så klart på fotbollen men sen bar det av till Mary Bary för lite kvällshäng med goa människor och nu är jag hemma!


Hängde ni med i snabb summeringen? för det gör knappt jag när jag läser röran jag just skrivit, haha. Men men hade en lyckad dag med underbara människor helt enkelt.


powerwalkpromenix med EmmaPemma


Tinnis med Sandrraa




Minigolf med Marie




Bara för att Marie hade sjukt otur med bollen? klubban? Banan som hata henne? (henne ursäkter som vid vissa banor verka stämma. Som i denna så lutar banan ner mot hålet = bollen borde inte ha problem att åka ner men här ser ni att hennes stannade breve hålet haha.)


Marie!

Nu måste jag sova, natti!

Tidsfördrift..

Eftersom att jag verkligen inte kan somna tänkte jag skriva ett långt inlägg om allt som hänt. Eller nja en liten sammanfattning på några saker(varning för många bilder). Men först JAG TAR STUDENTEN IMORN/IDAG!!!

Så hmm vart ska vi börja..jo vi kan börja med lådbilsracet som vi hade i onsdags. För er som inte vet så ska varje klass göra en lådbil och sen blir det ett race. Detta race bestämmer vilken ordning klasserna springer ut. Eller hela dagen består av lekar och så avslutar man med racet. Det gick la inte så jätte bra för oss för vi kom 5a menvi kom iaf inte sist så! Här är bilder från då vi pimpa vår bil och från race-dagen

Före pimpningen









Hitade lite bilder på min kamera på dessa filurer som dom tydligen har tagit på sig själva :P






Slut resultatet!


Under racedagen


Vår lilla förare Lina!








Vi fick reda på att vi fick flest poäng/vann draget och lekarna = vi skulle få starta racet längst fram..









Denna bild på malin får avsluta detta inlägg för det tog för långt tid att lägga in alla bilder från allt annat med och jag om någon behöver verkligen min skönhetsömn!

Natti!

It's a wonderful day

Fy vilket underbart väder vi har haft dessa dagar. Njuter som bara den och hoppas att detta väder håller i sig ett bra tag till och särskilt tills studenten! Sveriges nationaldag har firats i Valla med några vänner med massa gottigott, underbart helt enkelt. Och snart kommer denna dag bli ännu mer underbar för om ca 30 min kommer världens bästa till mig. Vi har inte setts på sjuuuuuukt länge så kan inget annat säga än att det kommer blir sjukt underbart och skönt att få träffa henne!


Äkta♥

hello darling

Gårdagen bjöds som sagt på en fika kväll med Emma på Steves vilket var riktigt nice! och efter det blev det ingen fettisch kväll med Emma 2 utan det blev att träffa Maria för lite chill på Ågatan. Måste säga att en kall öl är riktigt mumsigt när det är varmt ute.

Annars tänkte jag ta upp något nytt. Jag har ju gått fram och tillbaka över vilken mobil jag vill ha efter allt med abonnemang iphone skiten, men för några dagar sen bestämde jag mig för en vit samsung jet och nu har den äntligen kommit! Eller okej den kom för typ 4 dar sen men japp det är kärlek mellan oss! Rekomenderas strongt till er som letar efter en ny mob. Så vi säger bye bye till min gamla bubbe tegelsten och hellu till min nya. Måste dock säga att gamla mobiler äger för de nya går bara sönder och strular hela tiden medan gamla tål typ allt. Så nu håller vi tummarna på att denna håller iaf en månad och inte som den förra  :P


Nu ska jag snart till marybary så måste börja röra på mig! Ha en super fredagskväll för det ska jag ha eller det kommer jag verkligen att ha nästa fredag för då är det STUDENTEN för min del!!!

(ronja vet att jag lovade att lägga in balbilderna men hittar inte kameran :(, men gör det så fort jag hittar den!)


KOKOS!

Så var man hemma från en minstsagt hmm galen multimini "helg" på Crilles land som bjöd på allt..Känner mig helt slut vilket kanske inte är så konstigt då jag har jobbat och sen somna sent och vaknade sjukt tidigt (första gången) . Känns även som om man har varit borta skitlänge och inte en natt :P eller blir kanske typ två dagar om man räknar med en halv i tis en hel igår och en halv idag ;). Men men det blev iaf en mycket chillig och mys avslut på allt idag med sol, bad för min del och massa lekar!

Nu ska jag snart sticka och träffa en Emma för lite fika och sen senare träffa en till Emma för en fettisch kväll. Eller vi håller tummarna på att det blir det för vi är ganska dåliga på att hålla oss till chillkvällar då vi hör partymusik hah.

Bilder kommer!


PEACEm


japps

Hellu!

Sry för att jag inte har skrivit men har som vanligt haft fullt upp med skola, BAL, jobb och massa annat. Men för en gångs skull har jag massa att skriva om här ;). Skriver dock inte allt idag. I måndags gjorde jag mitt sista prov = är ledig i två veckor dvs fram tills studenten! Woo till det!

Bal
I lördags var det ju annars bal! Skriver mer detaljerat om balen sen men för att kortfatta allt så var det en sjukt perfekt och underbar dag med massa solsken, underbara människor och gottigott! Eftersom att jag inte har lagt in bilderna på datorn så får ni vänta lite med att se dom.

Nu hinner jag inte skriva mer för snart blir jag hämtad av Matilda för att åka till Glanz land. Eftersom att vår klass alrdig kunde bestämma sig över vart vi skulle åka på klassresa och det sen blev typ försent blev det att ha det mys på Glanz land i några dagar. Var där igår men var tvungen att dra hem för att jag skulle jobba men nu ska vi snart dit igen.

Här får ni lite bilder från igår :)


Påväg till Glanz land med två busungar vid namn Viccan och Fillan!


Viccs och Fillan




Var tvungen att ta med den här bilden för det ser ut som att mallan, phille och ante garvar åt malin som gör något? :P




Malin


Glanz, Johannes och Fia


Micke, Ante, Malin och Martina


Cissi, Danne och Freddan


Malin, Martina och Cissi


Glanz, Johannes i Fyllevästen och Emmy


Viccs, fillan och Emmy


Mallan


Nu hinner jag inte lägga ut fler bilder men denna får avsluta't

PEACE

RSS 2.0