oh baby you drive me crazy

Hola!

Igår blev det en riktigt värd kväll med bla min Emmapemma och även mycket dansande. Perfekt kombo helt enkelt. Kändes som att vi var lite överallt men galet vare iaf. Eller galen var jag iaf kanske jag ska skriva hah. Men men tack gumman för en sjukt bra och försmakskväll! haha.♥

Fick höra ganska många gånger att jag ignorerade/dissa folk igår så får skriva det än en gång. - Jag ser sjuuuukt dåligt och då det är mörkt är jag typ halvblind. Du kan liksom stå någon meter framför mig och det är skit suddigt. Så ingen dissning här inte! :) And don't worry mina linser och nya glas till brillorna är på G!



Nu ska jag städa mitt rum innan det blir födelsedagsfrining. Mina syskon är hemma och vi har två gubbar som har fyllt år som ska firas!

Trötter

Hellu!

Fy fan vad trött och sliten man kan vara då. Jobba+ Utgång + efterchill + jobba 2 pass dagen därpå = inte det smartaste. Trodde jag skulle dö då lunch passet var slut vid 3 och insåg att jag skulle jobba igen kl 5 tills kvällen. Men men idag kommer Vicke hem så det blir en chillig hemmakväll med honom idag.Underbart.!

Har ju annars märkt att jag är ganska dålig på att visa upp nyinköpta grejer så här kommer några saker. Bättre sent än aldrig eller hur (A)


Bilderna ger inte kläderna "rättvisa" för ex linnet ser ut som ett vanligt baslinne men den är lite genomskinlig och har olika längder på sidan och där fram. 

Nu ska jag ta en powernap innan gubben kommer. Ha det bäst!



Just Dance baby!

Ska snart gå men tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg. Känner mig lite stressad men som vanligt får jag skylla mig sj eftersom att jag är lika seg som vanligt. Ska snart till en kompis och sen vidare till Emma pemma. Efter det blir det förfest hos fia för att sen dra vidare till Sliver. Känner mig sjukt seg men förhoppningsvis blir jag mer pepp senare.

Oj nu sprang tiden iväg och jag måste rusa! Om ni ska till Sliver ikväll vilket jag hoppas så hittar ni mig på dansgolvet ;) lala. Annars får ni ha det bäst!


Fortfarande på tåget..

Som ni ser på överskriften är jag fortfarande på tåget..nu är den typ 3 timmar och kanske 20 min sen? Säger det igen. UNDERBART! Och lär missa min sista buss lär jag med göra vilket känns nice. Förhoppningsvis får jag även ersättning för taxin.

Annars tänkte jag berätta om en serie jag har fastnat för igen. The Vampire Diaries. Så jäkla bra serie alltså! Kan inte sluta kolla och det gör denna tågresan mycket niceigare må jag allt säga. Om ni tänker Twilight fast i seriefromat får ni denna serie! Kan det bli bättre alltså?
-

-
Om ni inte har sett serien KOLLA PÅ DEN! Den går på tv vet dock inte när.


Sitter på tåget påväg hem!

Japp då var det dags för hemfärd och sj-klart hade/har jag otur med tåget hem igen. Fast denna gången är den enbart 2 timmar försenat. Underbar. Men fick sällskap från Andreas så det var chill. Var lite små irriterad tills jag hörde att man kommer att få ersättning för förseningen och då jag märkte att det var gratis internet på tåget! Veolia is the shit! är allt jag kan säga. Synd bara att jag inte åkte med dom på dit vägen för SJ är snåla!
-
Annars åkte min Steph till München igår så det blev att chilla med Nathan vilket var nice och idag shopping med Andreas! Hittade 3 saker som jag kan visa då jag kommer hem :). Annars ska jag kolla lite serie. För bra.
-
Märks det att jag har tråkigt på tåget då jag börjar ta bilder haha. Och eftersom att folk klagar på att jag aldrig lägger in bilder på mig sj (vilket dock inte stämmer) så bjuder jag på denna udda bilden..)
Nu sitter vi fast. Kul. Men men ha det bäst!

Två däckade fiskar..

Det enda ordet jag kan komma på för gårdagen är Galet! Det var först lite förfest hos Moa för att sen dra vidare till Etagé där det var sjukt mkt folk och självklart ägde jag och Steph dansgolvet hela natten ;).

Men men nu ligger vi båda i sängen helt däckade. Men man får väl skylla sig själv lite då man kommer hem kl 5 men sjukt kul och värd kväll á la Malmö med bästa var det allt!


Kretabild som visar hur peppa vi var igår, hah.


idag- Som sagt döda :P

Hos bästa

Efter flera timmars tåg och buss kollning och spring hit och dit lyckades vi hitta ett tåg till lund som inte var inställt och allt, problemet var dock att när jag väl kom till stationen var alla tågen sjukt försenade. Men jag menar vem vill inte sitta på stationen 3 timmar extra en söndag?..Men men kom fram till slut dock sjukt sent. Kom fram vid halv 2 på natten istället för 22.00 + en bilresa på det = var framme halv3 på natten. Ganska nice det där.

Men nu är jag här med min Steph och kvällens planer blir att dra en utgång á la Malmö. Nice! Nu ska jag sova middag ;) hah och bara chilla med bästa♥. Är sjukt trött och gick upp tidigt för att träna. Japp hurtig kan jag då allt vara ibland;).


Foreverandever♥

PEACE

Take me back

Att gå upp halv 8 för att små packa för att sen dra till balträningen kl 9 är nice.. men att sitta i en bil med några grabbar som gick från att vara "mogna" killar till hmm kiss och bajsåldern slog det stort..haha. Men men gillar dom ändå.

Annars har detta väder förstört ännu en dag för mig. Tanken var ju att jag skulle ta tåget till skåne efter balträningen men sen visade det sig att många tåg är inställda idag igen. KUL. Så nu är det bara att hålla tummarna för min del.


Ta mig tillbaka till värmen och stunden ♥

Varning! En sjukt irriterad danni skriver ett långt inlägg..

Den här dagen har bara varit för sjuk och anledningen vet nog alla som bor i bla Linköping om. Det sjuka snöovädret. Det började med att jag missade min synundersökning pga att min buss var sjukt försenad. Sen väl på jobbet blev det chockerande nog full rulle fram till typ 15. Måste säga att jag inte förstår mig på dem som frivilligt ville dra ute i detta väder? Om inte jag skulle jobba skulle jag ha suttit hemma med en filt, ljus, massa gottigott och någon bra film!

Men men vid ca 14 var vädret så sjukt galet att alla bussar i Linköping blev inställda! (vilket vissa kanske redan vet om) Iaf jag tänkte att bussarna skulle börja gå tills dess att jag slutat. Hade jag rätt? NEJ! Det värsta var att de sen sa att inga bussar längre skulle gå under resten av dagen dvs Danni skulle vara fast i stan! Ni kan ju förstå hur glad jag var..(ironi)

För att än en gång bevisa min stora otur: Vissa bussar började gå efter några timmar och jag har två bussar jag kan ta hem och självklart var dem 2 fortfarande inställda. Efter ca4 timmars väntan började som tur var en av mina bussar att gå men jag är ju som sagt största otursbarnet så sj-klart fastnade den bussen sjukt långt ifrån lambo = Danni var tvungen att gå! Och kan bara säga att det inte är det roligaste att behöva gå hem i denna kylan och mängden snö så gav upp efter ett tag och beställda en taxi. (Varför jag inte beställde det tidigare var för att det först och främst var rena råneripriset och att jag hade glömt min plånbok hemma men det löste sig sen ändå)

NU är jag iaf hemma och ni kan inte förstå hur jävla glad jag är! Och måste även säga att jag lider med er andra som var tvungna att vänta särskilt ni som väntade i kylan. Jag hade iaf turen av att jag kunde vänta på jobbet.

aja nu har jag klagat klart så nu ska jag lägga mig i ett varmt bad för känner mig som en mänsklig isbit hah.

Ännu mer snö..

Va är det här för skit, MER snö??!. Har vi inte redan fått nog med snö? Är så himla trött på det jag vill bara ha vår eller nae sommar! Det kändes liksom för kul att vakna upp och kolla ut genom fönstret och se hur vårat hus typ
är insnöat. Vi kan liksom inte öppna baksidodörren och kunde knappt öppna framdörren. Då är det inget annat än bad.

Men iaf snart ska jag försöka ta mig till stan för att göra en synundersökning igen och sen efter blire jobb och dans. Tror dock inte att jag kommer jobba till 20 idag då det är så här mkt snö. Min fråga är om det ens kommer att finnas något folk på stan idag?

Nae nu måste jag nog dra mig och får helt enkelt hålla tummarna på att min buss inte är sen eller inte dyker upp. Men med detta vädret vet man ju aldrig..


Nästan hela cykeln är täck av snö..

PEACE

Då sminket försvinner..

Så här kul kan man ha med en dator, under en håltimme och med två tjejer! Haha dör av garv.



Gissa vem ;)



Gissa vem ;)



Snyggaste tjejerna!




Ja vi vet att vi är grymt snygga! ;)  - "Ni måste komma in i mig!! " -haha




Ja denna snyga bilden på tjejorna får avsluta't! ;)
'


Rihanna - Rude Boy

Blev trots allt en väldigt slappis dag idag. Hade ing lektioner och var bara tvungen att gå på ett stressföredrag grej som var kl 13. Men snar har jag dock spanska vilket suger en aning.

Dagens låt: Rihanna - Rude Boy. Tycker denna låt är riktigt bra och lite komisk hah. Tror jag kan ha lagt upp den tidigare men nu är videon här så tänkte visa den. Ganska cool video om ni frågar mig och känns som att gamla Rihanna skymtar fram.

som vanligt säger jag bara Enjoy!

Rihanna - Rude Boy



Everybody’s looking for love, Ain’t that the reason you’re at this club.

Att ha två lektioner och prov på båda är inte OK. Men att gå på stan med mamma och fixa lite saker plus att se att man har lite mer pengar på kontot än vad man trodde är nice. Det firades med att jag bjöd mammi på lite mummsig mat. Nyttigt för min del så klart ;)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tänkte annars att vi skulle fortsätta lite med musik från Jason Derulo. Den här låten har hittat sig tillbaka till mitt musikhjärta och är solklart en av hans bästa låtar om inte den bästa!
-
Så HÖJ volymen på max och NJUT!

Jason Derulo - In My Head


"ohh..we can go"- jag vet att du blev glad nu bobo ;)

Nu ska jag leta upp dans kläderna och försöka peppa upp mitt öra för snart äre dans på hög nivå! Underbart!

Nyttiga Danni är på G

Känns som att jag knappt har sovit för mitt jäkla öra vill inte sluta att leva sitt egna liv. Men men idag är det iaf en speciell dag för mig. Det är nämligen starten på mitt nya liv! hah. Vet att jag har sagt liknande tusen gånger men nu är jag faktiskt seriös! Jag ska vara hälsosammare, äta sunt, täna men också vara en bättre planerare!

När man börjar ett nyttigt liv ska man ju börja med ett "KA-BOOM". Min dag börjar med att jag ska GÅ till vårdcentralen snart, sen dans och sen ikväll blire ännu mer dans. Kan det bli bättre?;) Dock ska jag göra lite onyttighets undantag hehe(A) men dom tar jag någon annan dag. Nu ska jag ta itu med mitt öra!
-
-
Måste springa, Seeya!

jag lyckades!

Blev ingen baldansning för min del idag vilket sög lite då jag stressade ihjäl mig till bussen. Stressa så mycket att mina jeans gick sönder. Anledningen var att min lilla partner är i fjällen med sin familj och åker skidor och självklart glömde jag bort det. Men har iaf bakat en kladdkaka nu ;). Och JAG LYCKADES!  Tror det är den första kladdisen jag lyckats med haha.

Resultatet

Nu blire plugg på hög nivå!

En låt till främst alla singlar där ute

Min kladdkaka blev missbildad dock inte för att jag gjorde något utan för att det inte fanns några ägg = kan inte göra en :(. Så får se om jag kan locka mamma eller pappa till affären ;).

Annars tänkte jag lägga upp en låt som jag har haft på hjärnan ett tag nu som är jäkligt bra. Det här är ingen kärlek/depplåt-slåt det här inte utan en mer singel-låt! Det är en remix på The Verve - Bittersweets Symphony-s låt så hur kan man inte gilla den liksom. Så ger denna till främst alla singlar där ute ;)

ENJOY
Big times!

Riding Solo - Jason DeRulo




Nu ska jag leta upp lite kläder för snart är det dags för balträning. Men annars får ni ha en glad alla ♥-dag och glöm inte att visa er kärlek till alla ni tycker om extra mkt idag ;)

Peace and Love ♥

söndag

God morgon på er alla!

Idag är det en speciell dag. Eller för vissa är det väl det. Det är ju nämligen Alla ♥- Dag. Jag tänkte att jag skulle "fira" den annorlunda i år med bla. vänner och massa gottigott, men nej så blir det inte eftersom att jag måste plugga. Fast gottigott saker ska jag allt ha ändå ;)

Nae nu ska jag gå ner och baka en kladdkaka till mamma. Eller iaf försöka för kladdkakor är en av mina svagapunkter. Förstår inte varför för så svårt är det ju inte? men idag ska det allt gå!

så här ska slutresultatet bli. Eller hoppas jag iaf


Wish me luck

lördag

Hade ju lite beslutångest om hur min kväll skulle sluta men nu bestämde jag mig för att vara en duktig flicka och göra det roligaste som finns..plugga. Suck för filosofi. Men som varje lördag är min godispåse plus allt annat mumsigt redo för kvällen, hoho. Är sjukt sugen på kladdkaka har dock ingen ork att göra en. Någon som vill göra en åt mig? (A)

.

Hoppas ni andra har en något roligare kväll än moi och ni som tänker dra er till något dansgolv, dansa extra åt mig! ;)


Peace

Felicidades Hermanito en tu dia!

Tjo!

Kom precis hem från ett hårt jobbpass och nu har jag fetaste beslutångesten. Jag har ju bestämt att jag ska ha en chillig helg denna helg och nu är frågan om jag ska vara en "sucker" och bryta det löftet som vanligt? Har ju två pinglor som vill att jag ska med ut och med dom kan man inte ha något annat än sjukt kul! :D, men samtidigt mår jag fortfarande dåligt och måste "trummvirvel" plugga. Dagens i-lands problem haha.

Annars vill jag bara säga GRATTIS till min lilla knäppis bruur som fyller år idag! Så grattis Vicke-viking!♥
Te quiero mucho♥


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------'

Nu ska jag bestämma mig ;)

CIAO

Gör mig iordning...

Hellu

Gör mig iordning för att dra till jobbet och tänkte vara duktig och skriva ett inlägg om igår. Det blev en riktig chillibill kväll med trevligt folk. Först åkte jag till min lilla Emmapemma efter jobbet och sen senare på kvällen åkte jag till Phille där bla malin, glanz och ross var. Sen kom det även lite fler männmiskor :). Som sagt en chillibill dag på hög nivå, vilket vi gillar!


Ge mig sommar

Fy fan vilken stressig morgon...

Fy fan vilken stressig morgon man hade då. Vaknade 7.32 min buss går 7.38. Efter att jag tänkte "paniiik" tänkte ja att jag kunde ta nästa buss. Tror ni jag hann den? Neeej. Spriger till bussen, glömmer mobil och allt men orkar inte bry mig, halkar i snön och vad sker? Bussen åker förbi mig. Suck för min onödiga stressning.

Bra morgon va.

Kvällensplaner blir annars att först jobba och sen bara ta det lungt med Emmapemma. Mys!


Det här har jag slängt på mig idag. Toans lyse har den bästa lampningen det är därför jag är där :P . Annars såg man bara ut som en svart klick eller så blev alla färger några nyanser mörkare, hah.

Nu ska jag tråka vidare..PEACE!

Torsdag

Nej jag är inte död, lever fortfarande men knappt ;). Har dock fortfarande ett sjukt och dövt höger öra :P. På tal om nada så har vi äntligen valt alla tapeteter och kakel grejs till vårt nya place och förhoppningsvis blir det bra. Hade som vanligt fetaste beslutångesten över mina men tror det blev ganska bra iaf. Resultatet får ni se då vi flyttar in;).


-
Dagens lärdom
* Om Malin kör bil, sätt på dig så många bilbälten du kan ;)
* Låt dig inte luras av skyltar utan lita på vad dina vänner säger, särskilt då det vet vad de snackar om!
* Malin och Emma skulle aldrig kunna vara brottslingar eller spioner.
* och en till er killar- Om en tjej är på dåligt humör/har en dålig dag, låt henne ha det och välj mellan att fly eller att lyda kvinnan ;).


Så nu ska jag läsa en rolig bok. Filosofiboken. Mums.

PEACE

Here we go again..

Knappt två timmars sömn i natt, ont som bara den i örat och feber, typ döv i ena örat :P, läkare, öroninflammation + en bakterie, kan ha blivit ett litet hål i trumhinnan, massa tabletter, en ny tid och ev fixitrix plus gjort inbrott i mitt egna hus, hah. Rörigt men så såg min dag ut idag, för underbar liksom och särskillt då man äntligen höll på att bli bättre. 

Och med det sista, jau..man måste ju ta fram sin gangsta sida någon gång särskillt då det är apkallt och man har glömt nyckel ;). Fast lite läskigt när man inser hur lätt det var och dessvärre kan jag inte skylla på mina skills :P, Eller jo lite(A).

Hoppas ni andra hade en något bättre dag:).


Skjut mig..

en uttråkad Danni

Det blev ingen balträning för mig och joakim idag. Anledningen var att han är för bakis för att dansa, haha. Lite komiskt på tanke på vad han sa igår då vi träffades men men ett gott morgon skratt fick jag då allt när vi snacka  ;). Förhoppningsvis missade vi inte allt för mycket men turen med att ha en balpartner som redan har dansat är att han kan lära mig allt. :)

Märks det att jag inte har något liv idag? Två inlägg på kort tid är nog inte likt mig liksom :P , ae nu måste jag göra något för börjar bli rastlös!



Ciao





lördag update

Tjo!

Det blev en mini spontan utgångis igår med Fia. Väldigt värt om jag får säga, så tack Fia + andra som gjorde den ball. Det enda som jämt förstör är hemresan. Kan inte neka att  jag verkligen längtar tills vi flyttar och slippa tänka på vem man ska dela taxi med eller så och bara gå hem då man vill. Fast vi hade ju en ganska busig hemresa eller vad säger du Sophia ;).

Citat- "Danni vi kommer att dö, fy fan något lär ju hända men vi är redo" - Haha



Nae nu blire mer frulle och ringa och väcka Joakim. Det står nämligen balträning övers på dagens lista och vad gör man inte för sin balpartner som lär vara ganska så bakis. Haha

Fredag

Hellu på er.

Är helt slut efter ett långt arbetspass och en jobbig dag i skolan. Vettefan vad det var med mig men kan inte prec påstå att jag har haft en bra dag idag. Har varit trött på allt och allmännt irriterad och deppig? Som tur var blev jag lite gladare då jag äntligen fick shoppa lite. Eller ja det var väl den snabbaste shoppingturen som varade i ca 20 min. Men 2 små plagg fick jag iaf med mig hem :).

Annars kände jag för en chillibill dag idag så ska bara mysa ner mig i soffan och chilla gärnet! Nae nu ska jag inte babbla sönder som vanligt så ha det bäst!

Dagens inhandlade grejer. Sämsta bildkvallen men men.


Den långa bege'a tröjan köpte jag som ett litet projekt. Om jag får mig tiden kommer ni att få se resultatet snart;). Den andra var fetaste impulsköpet. För såg den, tyckte den var lite cool men hann inte prova den. Vi får se om den får stanna i min garderob har lite beslutsångest :P.

Adios!

ONSDAG

Självklart höll inte min tur så länge som jag hade hoppats för min buss började köra igen.  Men men det var inte så jobbigt ändå för hade bara två lektioner. Efter det vare restaurang hygien kurs. Eller jag kan inte kalla det kurs för skulle bara läsa massa saker som stod i 2 pärmar och sen skriva på.

Passade även på att köpa en liten tröja efter. Och har ju varit ganska dålig på att lägga upp bilder på sånt som jag har köpt och dagens tydligen så nu ska jag försöka förbättra mig. Här har ni tröjan ;)



Peace

Bussar ställs in!

Att vakna och märka att det är så mycket snö så att man knappt kan öppna dörren är fan inte nice. Känner att jag börjar bli mer och mer trött på snöskiten fram tills nu. Vad har hänt? Jo i mån la ju värmesystemet av = ingen skola och gissa vad som har skett nu. Jo dom har börjat ställa in bussarna för att de är för mycket snö!!!!

Är detta en dröm eller vad? haha. Det känns som att man är med i en amerikanskfilm eller nåt för sån här händer bara inte. Dock vet jag inte än om mina med har blivit inställda så ska väl inte jubla än..


paradise hotel final!

Japp idag vare dags för P.H final och självklart satt jag bänkad framför TVn vilket jag hoppas ni andra med var ;). Dock blev det inte med massa gotti gott denna gången då jag och Krissan har slått en pakt om att vi ska vara nyttiga (tar det någon annan gång). Men men det blev alltså Jackie och Patrik som vann och tyckte det faktiskt var rätt om man får välja mellan dom och kristoffer och Erika.

Det som dock förstörde stämningen lite var att jag redan "visste" att Jackie skulle vinna då det har läkt ut info om det. Var iofs inte säker på att det stämde men men.
-

Balklänning plus allt annat med balen är fixad!

Idag var det en sån där sjukt bra dag då man måste nypa sig själv i armen för att se om man drömmer. Det började med att vår skola blev avstängd då värmesystemet hade gått sönder = hela skolan var en enda isbit där inne.

"Efter" skolan blev det lite balklänningsletande med Emmy, Mallan och malin och ja jag hade panik och kände att jag aldrig skulle hitta min klänning. Men då jag mötte upp mamma för ännu mer balklänningsletande så fanns den där! Den hade kommit in en timme tidigare och hade allt jag har sagt att jag vill ha på min klänning. Snörning där bak, puffstor där näre, ljus gul och detaljer där fram. Inte nog med det, det var den enda klänningen och det gick inte att bäställa fler plus att det bara fanns i en storlek. MIN! Kan min tur ha vänt och detta vara ett tecken?

Det enda är att det inte var så mycke detaljer som jag ville men men nu är mitt letande klart och har även bokat friss/sminknings tid så nu kan man chilla iaf lite! :)

RSS 2.0