GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!!

Japp så var nyår här! För mig blev det att stanna hemma i Linköping efter några om och men. Det kommer dock bli något stressigt för ska hinna med många saker idag men tänkte att när det är nyår kan man lika gärna gå BIG och All-In! ;). Första stoppet är iaf hos Emma där det ska vara 3 rätters middag så mums på det. Nae nu ska jag fixa klart mig men GOTT NYTT ÅR PÅ ER! Och hoppas ni får en toppen dag!
-
(tänkte göra ett 2009 bild kollage men sitter ju på min bebis = har inga bilder här. Så det får jag göra sen)
Eftersom att jag inte är riktigt klar än så har jag ingen kvällens outfit men körde på den lila volang klänningen från H&M. (visade den i ett tidigare inlägg :)

sprucken spegel ger 7års olycka?

Sjukaste grejen hände mig idag. En kund kom in med en spegel som hon råkade ha sönder (då hon beställde) . Danni tittar på spegeln och får genast panik och tänker :nu kommer jag få ytterligare 7års olycka (har tagit sönder 2 speglar och ja det har ju visat sig att man har otur med det mesta hah)
Men iaf, sen tänkte lilla jag "vafan är det med mig? det var inte ens jag som tog sönder den = varför ska jag få otur och varför tror jag ens på sånt trams?"
-
Vad sker då ca 30 min senare? Jo Danni tappar en upplockning av tallrikar och grejs så att en kaffekopp går sönder (jag har aldrig tappat något så att det gick sönder sen jag började) och skär upp fingret plus typ handen. okej inte hela fingret utan fick bara ett stort fet djupt sår som vägrade sluta blöda. Så kan spegelskiten stämma?!! På mig måste svaret bli ja. Hände mer saker men orkar inte skriva det.
Annars kom jag precis hem från Rossan. Spelade b.la "Rock band" för första gången och ägde! Nooot. Han ägde dock..fast han har ju spelat så han kan träna (A) Haha nae då men det blev trots allt en mycket bra och sjukt kul kväll för min del.
målat av ross.
NU ska jag tamigfan bestämma mig om nyår! Ciao

tidsfördrift

Godmorgon på er!
Ska snart till jobbet men tänkte blogga lite eftersom att jag har lite tid över. Är inte alls sugen på att dra ut då jag fick höra att det skulle bli -20 grader på dagen!! Och nu är det -17 här hemma??!. Säger bara på med mössor, vantar och halsduk. Hade även velat ha en overall, där kan man liksom snacka om värme. Annars sitter jag och funderar över nyår. Kan inte bestämma mig om vad jag ska och vill göra. Ja, jag är medveten om att det är imorn.
- lite hjälp någon? , ae får komma på vad jag ska göra snart. men men så roligt var detta inlägg..nu ska jag kila till bussen. Håller Nästan  tummarna på att det är dött på stan idag för orkar inte ruscha fram och tillbaka på jobbet. doch vet jag att den öänskan ej kommer att slå in..
Ciao

Pulka is the shit!

Kom precis hem från lilla Sarah eller för typ 2 tim sen :P.  Ställer mig frågan - Varför slutar bussarna att gå så jäkla tidigt på vardagar? tycker iofs att de slutar gå för tidigt även på helger men men. Som vanligt fick vi en galen idé om att dra ut och åka pulka och fy fan va kul det var! Dock lite läskigt för vi åkte på ställen som var något branta och med många och STORA gupp hah.
-
SÅ För er som inte har gjort det i år ut och åk pulka och nej man blir aldrig för gammal för det! ;) (inte jag iaf)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Nu ska jag sova så gonatt till er alla!
PEACE

Big update

Hellu!
var ett litet tag sen. Har varit något upptagen med olika saker och för mkt sängliggandes för att haft orken/tiden att blogga, men nu är jag lite på g igen. Tänkte dra igenom 3 händelser så det kan bli lite långt(A).
-
I förrgår fick jag iaf en underbar överraskning mitt under mitt "tycka synd om mig själv grejamoj" hah. Steph åkte nämligen till mig. Snacka om att jag blev något överraskad då jag såg henne, men sjukt jäkla glad. Behövde verkligen stephmedicinen♥ Och ja, vår humor är all för speciell men me likie ♥, haha.
-
Sen igår åkte vi och min bror och köpte min födelsedagspresent från mina bröder. Vad var det kanske ni undrar? Jo det är min nya kärlek, min lilla bebis, Min lilla DATOR! :D. Snacka om att jag blev sjukt glad då jag fick reda på att jag skulle få en och nu ligger den i mitt knä haha. Hade lite beslutsångest om vilken jag skulle ta men är sjukt nöjd med min vita dator. Älskar'n!
-
Och det tredje jag skulle ta upp var om juldagen. För min del var det party party på NH med vänner plus syskon som stod på listan. Hade det kul men fick stå och vänta sjukt länge på att komma till garderoben och väl framme fick jag vänta ytterligare as länge vilket förstörde kvällen ganska mkt. Sammanlagt väntade jag 1tim och ca20/30 min?. Dåligt organiserat enligt mig. För de visste att det skulle komma ca 900st och att de flesta drar samtidigt = de borde ha fixat ett bättre system men men. Så här såg jag iaf ut.
-
Nu ska jag inviga "att kolla på film" på min bebis. Seeya!

God Jul!

Nu är dagen jag längtat efter ett bra tag, här. Det är ju nämligen julafton! Granen är klädd, paketerna köpta och inslagna, julaftonsklädseln fixad och det enda som fattas är maten och att hela familjen ska vara här men det dröjer ett bra tag till. Vi firar nämligen julen ganska sent, närmare sagt vid ca 22.00. Vi är ju latinosar så ;). Men nu ska jag locka ut min bror till snön. Man måste ju ta tillvara på att vi har snö denna julafton! Ska dock klä på mig ordentligt eftersom att jag fortfarande är sjuk. Men det jag iaf skulle säga var

GOD JUL till Er Alla!
Och hoppas ni får en underbar och fin jul tillsammans med era nära och kära!

här får ni en liten halvkomisk julsång ;)

Fronda - Nu kommer det tomtar



Peace&Love

chilldag

Första dagen på lovet och måste säga att det är helt underbart att slippa skolstressen för iaf ett tag. Min kväll bestod av en chillibill hemmakväll med min lilla mammis med film och gottigott. För bra enligt mig. ♥

Tänkte även lägga upp två youtube klipp. Tycker han är riktigt grym på att sjunga så lyssna på de båda klippen och enjoy! :)

Airto -Use Somebody



Airto - No Air



Ciao

Brittany Murphy död?

Celeb news
Satt och nördade lite dator då jag läste att Brittany Murphy dog i morse?? Klockan 08.00 fick räddningstjänsten ett samtal från hennes lägenhet i L.A som sägs ha varit ifrån hennes man Simon Monjack, det skulle också ha varit hennes mamma som hittat henne medvetslös i duschen. Hon drabbades av ett hjärttillstånd och då ambulansen kom fram till sjukhuset hade hon avlidit och kunde inte återupplivas. Hennes dödstid sägs vara 10.04 och hon blev enbart 32år gammal.

Helt sjukt om ni frågar mig. Man har ju sett henne i ett antal filmer och senast i fredags pratade vi om henne på jobbet.






En vanlig söndag..

igår var det lite festifest hos Andreas för att sen dra vidare till krogen med Saris och fia som stod på listan. Måste säga att trots vissa saker så hade jag riktigt kul. Annars så har det idag varit fetaste julstädningen på jobbet. Snacka om att jag inte var pepp att dra dit efter för få timmars sömn. Efter det var det fotbollträning. Ja ni läste rätt! Träffade en tjej från laget som ville att jag skulle komma "tillbaka". Men det var riktigt kul och hur det gick är dock en annan historia.

Nu ska jag duscha och sen blire att dra to the grabbs:) .

lite bilder från igår




gömmer mig men lyckades inte så bra..


Idag fick jag även ett pris på träningen. Nej inte mitt pris..utan ingen mindre än min syster! Hon hade fått ett pris för säsongens skyttedrottning. Så nu har jag skrytit klart åt henne! ;)


kaaaaaaaallt

Kom precis hem och sprang typ direkt upp för trapporna till min säng för att kura ihop mig med mitt täcke. Alltså många vet att jag älskar snö (enbart i december) men det jag inte gillar med det är när det blåser sjuuukt mkt och det temp sjunker för mkt.
Efter jobbet gjorde jag som vanligt tog bussen gick av och skulle ta min cykel för att cykla hem. Det fanns dock ett problem min cykel hade typ frysit fast och allt annat med (lås, växlar, bromsar) Men det var inte det värsta när jag väl börja cykla kände jag hur jag blev en isbit. Jag kommer hem och vad märker jag? att det var minus 15 grader! Nae fy fan sånt gillar jag inte.

Annars så vare skolavslutning idag. Äntligen!!! är allt jag kan få ut mig med det. Det blev att sluta vid typ halv 11 = mini shopping på stan med Ellen. Sen skulle det bli utgång men min feber vägrar gå ner och har märkt att det är omöjligt att överlista den så tog mammas råd om att ta en hemma kväll. Mysigt enligt mig!

Här får ni en dagens:) (tjockisjacka är ett måste vid detta väder!)

Skjorta - pappis
Glansleggins - Vila
Skor - Skopunkten tror jag det var eller dinsko- ingen koll haha
Tajt tunika under skjortan (svart,syns ej) - Gina
Halsduk - H&M
Väska - München
Mössa - någon butik i Sthlm.
Jacka - Everest


Hittade en klänning och en öh grejamoj där man kan förvara saker? 5 grejamojer i en, vilket vi gillar!

Nu: film, ljus, varm choklad och bullar. Mums

så var man hemma från en myspys kväll med Emms pemms. Det blev att gå på bio och kolla på "new moon". Måste säga att den var riktigt bra fast trots att slutet var gulligt så vare nja, ett konstigt slut? Men det är väl ett bra slut till en bra fortsättning eller nåt. Det enda som förstörde vår bio kväll var ett par småglin som inte kunde sluta snacka. Och jag vet att min tjäft knappt kan stängas men deras var fan värre(ja det finns värre än mina ;)). Snacka om att jag nästan expolderade av irritation haha.

Annasr tänkte jag dra gårdagen lite snabbis. Som sagt vare malins, karros och nattas 18års fest på Maxim. Det började med en tjejmiddag innan alla kom, med massa roliga lekar och allt. Sen när alla väl börja komma så vare dansgolvet som gällde, eller iaf för min del hehe. Sammanfattningsvis vare sjukt kul, dock så hände det lite saker som var mindre kul och andra saker som var (mitt favvo ord) galna? haha men men tack tjejor för en riktigt kul kväll! :)

(bilder kommer när jag orkar lägga upp och sånt men här har ni en från middagen.



Annars tänkte jag bara säga att min lilla Farfar fyller år idag♥ och att även en viss Robin, så grattis till dom!

PEACE!

Onsdag

detta blir ett stress inlägg men kom iaf prec hem från skriskoåkning, fikis och balklännsletande med Saris! För bra dag helt enkelt. Skriskoåkningen gick faktiskt lite bättre än trott. Var ju inte igår man åkte liksom och kände mig som en latte på hal is i början. Förövrigt så kan jag ha hittat min balklänning! wohoo till det. Nae nu ska jag fixa mig multi snabbt det är ju middag och fest som står på listan!

Sara (min bitchie;) )


Kollage á la Saris!


Kvällen klädsplagg. (skor och sånt har jag inte bestämt. Panik - ja!)

PEACE

16

Att vakna upp ochg för en gångs skull inte känna sig stressad och med bankande febervärk och framsteg! idag hade jag nämligen ingen skola och min feber börjar försvinna så vi säger hurra till det! Så vad blir dagens planer då?

Jo nu ska jag först fixa mig en snabbis, sen träffa Sarisen för lite skrisko åkning ;) (kanske inte är så där det smartaste man kan göra när man fortfarande är sjuk men kul kommer det allt bli!) och sen får vi se vad som sker. Ikväll äre dock malins,karros och natalies 18års fest som står på schemat så förhoppningsvis blire en bra avslut.

Nae nu måste jag rusa seeya!

Skitungen är 18!

Jamen idag är det äntligen Malins 18års dag så därför säger vi Grattis till min lilla skitunge! Och nu kommer ingen i Linköping gå säkert ute på klubbaran hoho och det börjar redan imorn ;).


Lovade dig ett kollage och här får du det ;) ♥




Nu ska jag ta ett bad eller först ska jag hänga lite med mina bästa vänner panodil och alvedon . Seeya!

Söndag

Hej!

Blev att skippa dansträningen i morse för kände att jag behövde all den tid jag kunde få för att sooova ut innan det var dags att jobba. Måste säga tack gode gud för att vi öppnar sent på söndagar och för att jag slutar tidigt. Annars så blev det som sagt utgång igår med min syster och t-gänget vilket var såå jäkla sinnes kul! Eftersom att Maria fyllde år igår och jag och min syster har gjort det nyligen så blev det en celebration-utgång typ överallt, haha.
Ae jag kan verkligen inget annat säga än att det var så jäkla kul och galet! Det blir definitivt repris på det.

Nu måste jag röra på mig för om en liten stund får vi gäster. Det står födelsedagsfirning för moi och min syster på schemat! Det är dock synd att mina bröder inte kunde komma men det blir nice nog ändå :).

Här får ni bilder som vi tog innan vi vi drog ut. Det blev att köra på färgifärg för min del.

Min outfit
Glansleggins - Vila
Mini kofta - Lindex
Klänning/topp - Från sthlm, som min syrra har pimpat (sytt om och fixat med lite balla detaljer där uppe som dock inte syns på bilden. )
Massa smycken
Skor - tror dem är från dinsko

Ciao

SNÖ!

Vet ni vad jag såg när jag kollade ut genom fönstret. Antagligen det alla andra i Sverige eller iaf Linköping ser. SNÖ!!! December + snö = Danni blir glad!



Fick annars sluta tidigare idag så att jag skulle kunna plugga multum. (snällisch chef liksom) Dock så höll det inte allt för länge eftersom att min syster ville ha med mig ut idag när hon är hemma. Har iofs längtat as länge tills denna dag då det är jag och min syster på dansgolvet. Säger bara en sak ingen går säker när de galna latino syskonen Farfán är ute och röjer! ;)

Hoppas ni får en underbar lördag och för er som är ute så kanske vi ses ;)


PEACE!

Agnes outfit inför idolfinalen.

Okej var tvungen att ta ytterligare en paus från pluggandet för att skriva att jag och Lina blev typ kära i Agnes outfit som hon hade då hon framförde "release me" på idolfinalen. Inte för att man ser så mycket på bilden men ni som såg det, hur snygg var inte toppen? Dock verkade den leva sitt egna lilla liv :P



Så nu får det vara nog med pauser. Eller kanske tar någon mer (A) men men Herrå!

Pluggg

Jag kan nästan garantera att de flesta människorna har en mycket mysigare eller roligare fredag framför sig än vad jag har. Hur var och är min? Först jobb, sen idol och för att topp så kör vi lite plugg på det va! Kan det bli något underbarare? (syftar då på toppningen) Ae tro inte det..Hela min helg ser i stort sett ut på det viset (fast utan idol) vilket jag faktsikt måste skriva MUMS till. Dock så är Linaa här så får bli att ta några pauser. Är förövrigt bäst på att ta för många pauser då jag egentligen måste plugga, men idag ska det allt bli mer skärpning.


Idolsnack- Om jag ska vara ärlig så har jag typ inte kollat nåt på idol. Är bara en trogen idoltittare i början (uttagningarna) och sen finalen så klart. Det i mitten är inte alltid något för mig. Eller om vi säger så här jag gråter inte över att jag missar något av det. Men vem ska vinna idag? Missa ju typ början (såg bara vinnarlåtarna) men tror nästan jag kör på Erik va, eller nej Calle, Ae båda var duktiga så må bästa man vinna ;).

Nae nu gör jag det jag inte ska. Förlorar tid! Så ha en nice fredag!

PEACE

Fy Fan, haha!

Kan inte fatta att jag kommer skriva/visa detta..men många har tjatat och frågat om filmen jag och Ronjisen var med i. När den kommer och om jag kommer synas mycket och jadijadijadi..och nu har trailern då kommit ut och ni kan ju kanske ana vad jag fann då jag kollade på den? Jo att jag är med på den! Är med från 1.08 till typ slutet..(mörkt hår och aprikos/orangefärgad klänning för er som inte kunde lista ut det ;)) Ronjisen sitter längst fram :).

Men men eftersom att den tydligen har börjat visats på tv så äre saksamma om jag visar den här, så här har ni beviset på vad jag och ronjisen gjorde i somras, hö.

Förövrigt kommer ni att få se (i trailern) den jäkligt kalla scenen vi fick ta om 50tusen gånger..för underbart liksom, heh. Och inte fick man rätta till något utan att se hämsk ut och skämma ut sig var det som gällde denna dag ;). Och ja den där vågen var sjukt stark, kall och gjorde seriöst ont! haha. Dock hade jag grymt jäkla kul med min ronjis och resten av människorna! :)



Felicidades hermanita!

Tänkte bara skriva ett kort inlägg idag om att min Systeryster fyller år!! Så Grattis till henne!♥
Gamlingen kommer hem till helgen och då ska vi fira som bara den att vi båda har fyllt år. Kan inte säga annat än att jag längtar tills hon kommer hem och att jag håller tummarna på att jag är fulltfrisk då.



Te quiero muchisimo hermanita! Para siempre Tu y Yo, en las buenas y en las malas (haha)♥

PEACE

Ullebulle

Har suttit och pratat med min lilla Ullebulle i några timmar (hon är utbytersstudent i Nebraska nu)och fy fan vad jag saknar den ungen. Men tiden har ju gått sjukt fort så det dröjer ju inte allt för länge innan hon kommer hem igen! ♥
Hittade även lite bilder från överraskningsgrejamojen vi gjorde för henne innan hon åkte och tänkte att jag kunde lägga upp bilderna från den dagen!

Då vi "hoppade" fram och överrsakade henne, eller ja mer försökte för hon hann att se oss innan vi hann hoppa fram :P (ulle i mitten)





Tårtan vi gjorde till henne :)

Dom håller på att skriva i en bok som vi gjorde till Ullebulle så att hon inte skulle glömma oss ;)


haha ja bilden talar ju för sig sj :P

Har tagit fler men hittar inte dom , tror dock jag har lagt ut några sen innan men men denna bild får avslutat.

Puss på dig Ullebulle och tack för att du fick mig på bättre tankar :D <3

PEACE

Chris Browns nya album

Japp något är definitivt fel på mig för jag är sjuk IGEN?! Åkte för att ta massa tester imorse för att få reda på vad som sker och vad blev svaret? Jo att jag har fått något virus? Fatta typ inte mkt och orkade inte ens försöka fatta men fick massa grejs som jag ska ta och förhoppningsvis blir jag bra snart. Har liksom för mycket att göra denna och nästa vecka för att vara sjuk.

Men men annars så ligger jag i min säng och lyssnar på massa Chris Brown låtar och tänkte att jag skulle berätta lite om denna gosse. Han släpper nämligen sitt nya album "Graffiti" i Sverige idag! (igår i USA) och som jag har skrivit i tidigare inlägg tycker jag att albumet innehåller massa låtar som är grymma så gå och köp den!



Nu ska jag försöka få i mig något matlikt.

Peace!

Danni goes Big foot

När jag vaknade idag så märkte jag att något var en aning annorlunda. Min extremt bultande fot bultade inte bara utan den hade nu också svullnat upp och blivit ännu mer blå/lila?! Snacka om att man såg ut som en haltande jagvetintevad i skolan idag då jag kanppt kunde stödja mig på högerfoten :P. Insåg dock en sak ocht dte var att att vi har för många jäkla trappor på min skola. Vi borde ha rull trappor istället. Fatta vad nice ;) dock kanske lite för slappt?

Men men annars så vare julklappsdagen på skolan idag. Elevrådet hade gömt massa presenter i skola och hade även skickat ut en tomte med presenter till folk som hittade han. Jag och Mallan blev som små barn och små letade men eftersom att jag aldrig har tur så gav jag upp. Men gissa vad jag då fann? Inte bara en present utan två! Snacka om att man blev något glad haha. Presenterna innehöll en stor burk fylld med skumtomtar och en kopp. Detta gjorde definitivt min dag. Eller det och att vi fick sluta 12.20 :)



Peace!

Dance is what I love to do

Såå nu kom jag precis hem ifrån min dansträning. Eller rättare sagt min dansuppvisning. Det var nämligen det jag var nervös inför. Anledningen var att jag hade missat allt för många gånger för att ens vara i närheten på att vara säker på det jag gjorde. Men konstigt nog gick det inte så dåligt. Förstörde bara min fot lite och trampade även sönder Sarahs hand. haha. Dock så var inte det helt mitt fel för vi fick typ inte plats plus att jag tror att hennes hand är något kär i min fot ;)
Men men trots allt som hände och att det var typ tre olika stilar så vare sjukt kul!


Här får ni lite låtar till danserna vi fick visa upp.

Beyonce - Halo



Kesha -Tic Tock



Daddy Yankee - Rompe



Ae nu ska jag ta ett varmt och skönt bad med massa ljus och mysmusik. Förhoppningsvis hjälper det att få ner bultandet i min fot plus min normala färg. hehe.

CIAO!


En uttråkad danni

Sitter i skolan och jobbar PA. Har egentligen slutat för länge sen men har så jäkla mkt i skolan och väntar som vanligt på att tiden bara ska rinna iväg. Eller för att vara exakt på att kl ska bli 13.18 då jag ska iväg och träffa pappsen. Är också sjukt nervös för en sak som kommer att ske idag. Eller sjukt nervös kanske var att ta i lite, men det jag kan avslöja är att jag kommer känna mig som en "lattis på hal is". Eller hur var det Sarah? Haha.

Nu: Jobba i tio min till. Kommer detta att ske? Nej va. Tror det räcker med "sitta kvar i skolan och pluggar" för idag och nördar dator istället. Mycket bättre val va? ;)

PEACE!

Zombie

Idag var det jobb och sen träffa jag lilla Sarah för lite dans. Snacka om att jag var något död. Kände mig som en zombie haha. Anledningen var så klart att det blev utgång igår för mig och Ellenpellen till Platens där vi även träffade på Nattis och Carro. Måste säga att Platens musik inte alltid klickade med mig då jag bara ville dansa loss, men jag hade iaf sjuukt kul med tjejorna trots att jag och Ellen drog in runt ett. Och sjukt balla och sjuka männiksor träffade vi allt med haha ;) Sammanfattnings ordet för denna kväll måste faktiskt bli helt jäkla crazy!!

Tänkte annars att jag skulle sammanfatta hela min första lagliga utgångshelg. Och som jag skrev både i detta(över) och om i fre så hade jag sjuuuukt kul och galet. Så kan inte annat än tacka alla mina vänner som gjorde mina två kvällar! ♥

Eftersom att jag glömde min kamera i Ellens bil så tänkte jag lägga in en Chrisie låt som jag älskar! Och när jag hör låten (främst soundet ) så blir jag så sjukt glad så tänkte att jag skulle lägga ut den som en "Helgens Dannihumörsound"

Chris Brown - I.Y.A



Enjoy and Peace!

5dec

hej hej!

Fy fan vad slut jag är. Blev utgång igår trots alla om och men och att jobba dagen efte var inte precis det roligaste. Särskillt inte när det var SJUUUUKKT mkt folk och att jag jobbade sj. Alltså det har aldrig varit så mkt folk som idag på en gång, under hela den perioden jag har jobbat. Och självklart var vår diskare ledig = jag höll på att dö! haha fast det var riktigt kul ändå på något sett och tiden bara flög iväg. Haha.

Men men som sagt blev det utgång igår. Började med att Emma, Ronja och Sophia kom till mitt jobb och sen stack vi vidare. Trodde inte det skulle bli så kul som jag hade det. Kan inget annat säga än att jag hade det sjukt ballt med mina vänner. Träffade även på massa andra vänner där vilket gjorde det ännu niceigare. Så för mina så kallade vänner som dissade denna utgång säger vi usgh! ;) (ja, jag försöker ge er dåligt samvete ;) ) och för er som inte gjorde det säger vi mums till. ♥

Kameran fick inte hänga med igår men här får ni två bilder som jag tog innan vi stack. Jag glömde att ta en outfit bild men hade iaf på mig en svart klänning som jag köpte i Sthlm.

Tjejorna (Sophia, Ronjis och Emmspemms)♥

Nu: Snart kommer ellenpellen hit och sen kanske det blir andra lagliga utgången för min del. Men är något trött så vet inte om det blir så. Det märks. Men ska iaf fixa mig nu så

Puss!

Halleluja

Febern har börjat försvinna, min arm är inte lika svullen och den bultar inte lika mycket längre. Jag tror jag har ett halleluja moment här ! Dock så är huvudvärken kvar men den försvinner nog snart.

Dagens planer blir iaf att panik och stress shoppa efter något fint att ha på mig ifalla jag ska dra ut ikväll, jobba, fixipix á la Grekiska och sen antagligen Utgång med massa människor!

Men nu är det projektarbete som gäller. För underbart om ni frågar mig...suuuuck!

PEACE

Hatar feberfrossa plus prov!

Fick just reda på att det var tomtenatta idag! Hade planerat sen innan att jag skulle gå men så förstörde jäkla febern och teckenspråksprovet+arbetet det för mig. Så Tack till de sakerna! Och ni som känner mig kan ju bara ana hur mkt panik jag har inför vad jag ska ha på mig imorn om jag drar ut. Så hade verkligen behövt att vandra omkring på stan och kollat efter det plus julklappar.
Det slutar väl med att jag skiter i min första lagliga utgång, Eller? Den som lever får se ;)



Nu äre plugg igen!

3dec

Bara för att jag fortfarande är sjuk, måste plugga till provet jag har imorn och för att jag Älskar låten! Den blev inte riktigt så som jag trodde men den får ändå en stor HISSning från moi. Hoppas ni gillar den lika mycket som mig. Är typ kär i hela albumet gossen släpper snart. Mums är allt jag kan säga!

Chris Brown ft Eva Simmons - Pass Out



Varning för att det kanske blir Chrisi vecka på min blogg för kan inte sluta lyssna på typ någon av hans nya låtar(A) hoppas ni står ut hoho. Nae nu ska jag fortsätta att trycka in lite plugg skit i hjärnan..

Ciao

The day after

Trots att det är dagen efter och att jag är sjuk så kan jag inte sudda ut mitt stora leende jag har på läpparna. Ja jag är töntig av mig men so what?! ;). Måste bara få säga en gång till att jag seriöst har så sjukt underbara vänner! Ni vet alla vilka ni är och jag är så glad att jag har er! Så måste bara säga Tack till min underbara familj och vänner!♥

Annars så blev jag som sagt överraskad av några knäppisar igår kväll (messet) som lurade ut mig i kylan där jag fick stå i 40MINUTER! haha. Men det var det allt värt för när jag väl kom till Sandra så hade dom ordnat med massviss av saker. Alltifrån ballonger till gottigott. Dock så försökte dom slänga en tårta i huvet på mig (Emms har du haft något med detta att göra? ;) haha)och misslyckades så klart. vissa har ju då inte min snabba reflex ;) Men men tack till er<3



Nu ska jag försöka sova bort min feber och huvud/kroppsvärk.

Ciao!

EN LYCKAD 18ÅRSDAG!!

Japp så har jag snart levt klart min första dag som 18åring. Måste säga att den var/är sjuuukt bra! Önska nästan att alla dagar var så här haha.

Började som sagt med att mammsen och pappis kom och sjöng för mig (alldelses för tidigt hehe) eller började iofs vid tolv slaget då jag fick lite mess och samtal. Snacka om att jag blev en lycklig 18årsDanni redan då.
Sen efter att mina kära päron kom in med sång, tårta och lite presenter (vi spolar lite för låg och mådde något dåligt efter pga svullen arm och feber)
så möts jag av en Sarah då jag kommer till skolan, som hade bakat en sjukt fin och god Cupcake till mig! Snacka om att hon är en underbar liten flicka! + massor av gratulationer från massa GOingar!

(spolar lite till) När jag kom hem möttes jag av några andra underbara vänner som stod och väntade på mig med lite blommor och presenter. såå söta! <3
Och nu fick jag ett mess om att jag ska vara klar inom en timme? haha.

Ae nu ska jag inte skriva så mkt mer än TACK alla Underbara och bästa människor för alla underbara mess, samtal, kort, gratulationer och allt. Jag har seriöst världens bästa vänner som gjorde min dag till en perfelt och super dag! Så tack igen<3

Bjussar på ett kollage över hur jag kände mig idag(eller bilderna visar inte hur lycklig jag var/är men men
På bilden ser ni lite av det jag fick imorse (bla tröjan, armbandet och läppglanset dock så ser man knappt haha)


Bilder på lilla gulliga Sarah och min mini tårtis hon hade bakat åt mig! (kameran dog sen så kunde inte ta kort på det jag fick, eller min överraskning från Anna och comp m.m)


Hoppas ni andra också hade/har en super dag som mig ;)

PEACE and Love!


/ En sjukt lycklig Danni!



Blev äntligen 18år idag!!!!!!!!!!!!!!!

Hej på er alla goa!

Hade jätte svårt att somna igår och det var inte bara för min bultande arm utan det var för det som skulle hända idag. Och trots min feber frossa och försvullnade och bultande arm så är allt jag kan tänka och hojta ut att det är MIN FÖDELSEDAG IDAG!!!!
Efter den sjukt långa nedräkningen är dagen äntligen här liksom! Och ja, Anna har rätt om att jag började räkna ner dagarna/veckorna redan i januari (A) men vafan om man fyller år i december så är det seriöst paiiiiiiin när alla ens kompisar fyller 18 innan en . Så jag må vara en töntie men nu är det tamig fan MIN 18 ÅRS DAG!!! ;D.

Och en mumsig frukost med tårta och annat gott fick jag allt idag plus lite presenter. Fy vad bra dagen har börjat. Nu vill jag bara få bort denna frossa och försvullnade arm sen är allt PERFEKT!

Lite gamla bilder, men tro mig om jag kunde så skulle jag hoppa, flaxa med armarna och jubla hela dan! Eller jubla lär jag nog göra ändå ;)


Puss på er alla!
/En sjukt lycklig Danni!



Anna Gästbloggar

Hej! Kom precis hem till skitungen Danni och tänkte att jag kunde gästblogga medans hon blir klar med sitt pluggande. Eftersom jag aldrig har gästbloggat innan så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om så vi får helt enkelt se om det blir något sammanhängande. Alltså ni ska se hur knäpp danni är just nu för ena stunden har hon panik över att hon har prov i morgon och andra stunden hoppar och jublar hon över att hon är blir 18 i morgon. Haha för roligt. Somliga fyllde ju 18 för länge sen ;). Det som är något roligare men konstigt är att den här lilla flickan har räknat ner dagarna sen i janurari. Ja ni läste helt rätt sen i JANUARI! Så jag måste faktiskt säga att jag jublar lite jag med över att detta 18års tjat tar slut haha.

Till danni - Ja lilla gumman du kommer att få bli 18 du med!

Nej nu tänkte jag sno Dannis tvsoffa och glo tv och kanske stressa henne lite mer. Jag brukar vara ganska bra på sådant så önska mig lycka till.

Hejdå/Anna

EN DAG KVAR!!!!!!

Japp då var sprutdagen här. Jag som har tagit ganska så många sprutor under mina 17 år (SNART 18) och som aldrg brukar vara rädd för att ta dem, blev självklart alldeles livrädd då det var dags att gå in på rummet. Men det tog ju knappt en halv minut innan sjuksköterskan tog sprutan och det kändes lite men inte mkt. Så jag kanske oroade mig lite väl för mycket.  Men nu har jag iaf tagit sprutan och trots att jag fortfarande är fundersam över allt vaccinskit så är jag glad att det är över.

Mår också lika super som innan sprutan. Varken ont i armen eller något annat. Fast kanske ska vänta med glädjehoppen tills imorn? Förövrigt vet ni vad det är för dag imorn???! Det hoppas jag då allt för det är nämligen MIN FÖDELSEDAG!!!  JAG FYLLER 18 ÅR!!!!!! Snacka om att jag jublar åt det!(A)

Bilden som var uppklistrad överallt både inne på sjuksköterskornasrum och utanför. Hmm.

Nae nu måste jag fortsätta plugga. Visst är det underbart att ha prov på sin födelsedag..suck för skolan igen..

peace!

RSS 2.0