Måndag

Lördagen blev inte riktigt så chillig som jag hade planerat utan det blev att dra med på party party med Micke, Linus, Lukas och Anna (jag skyller på steph som peppade mig och surisarna ;)) Trots min huvudvärk så hade jag det ball.(dock kan inget slå partajandet på kreta!) På söndagen vare dans som stod på schemat och fy fan vad jobbigt det var att gå upp ur sängen så tidigt som jag skulle. Men lite sömn på tåget är la alltid ok. Chockerande nog så gick det bra med dansandet och det blev sjukt mycket partylåtar och latchande för att värma upp haha. Kan bara säga att våra danslektioner inte är som andra, men sjukt kul har vi då allt! Var även kul att se att de kunde min dans bättre än jag själv haha, men jag skyller på att jag har varit borta så mycket och att min hjärna än är kvar på Kreta hehe.


Här ska ni få en underbar Dannikreta låt som jag fortfarande är sjukt galen i! Alltså den spelades överallt, på radion 24/7, på klubbarna, på standen på gatorna, ja överallt! Och svar ja, jag blev lika crazy varje gång! ;). Haha. (Bäst är då dragspelet kommer igång! Han är la sisådär annars) Fanns dock 2 versioner som spelades hela tin. En är mer partyparty låt, men den får ni lyssna på någon annan gång ;) . Steph, säger bara tropicanos Dj, bunghpopping +axlar+armar och galenskap;)

(Den andra är videon och  börjar mer direkt. Den första kommer igång mer i mitten.)

Njuut!



Lördag

Hola!

Några har frågat vart lilla jag har tagit vägen och jag kan ju säga att jag finns här! Men min hjärna är fortfarande kvar på Kreta! ;) Fy faan vad jag vill åka tillbaka! Det var seriöst en av de bästa veckorna och det var med bästa Steph! Allt var bara så himlajäklaGALETunderbart. Minnerna bara forsar då man kollar på bilder och lyssnar på låtar som spelades därborta. Vill bara spola tillbaka tiden så att jag kan få ligga på stranden med Steph och bara Leva livet! (ni kommer nog få höra om mitt kretasnack en lång tid framöver hoho ;)) Och fick en fråga om hur nattlivet är där borta så tänkte att jag kunde svara på det. Mitt svar är bara att det är helt galet! Det mesta stänger ganska så sent, mellan tolv och typ halv 3 (då snackar vi om restauranger och vissa affärer) Men det andra nattlivet håller på hela jäkla natten. Vilket vi säger muums till! Musiken, folket ja allt är bara sjukt Galet! Om ni åker dit så måste ni definitivt gå till Eclipse, Splendid och Tropicano, säger bara wooohoo!!

Nae nu ska jag gå ner och vara lite social (vi har några gäster) och sen blire antagligen en myspys kväll hos johan, med johan, ante, sebbe och johan! :)

Här har ni lite bilder från kreta, Njuut!
Danni gör sig redo för värmen! ;)så peppade var vi! :Dså peppade var vi! :Deftersom att det finns massa konstiga greker så körde steph på denna sovpose ;) haha en del av vår vackra utsikt! Bussen skulle hämta oss 04:05 på lördagen och ja det blev då verkligen ingen sömn för oss på fre/lör natt innan haha :P

För övrigt så skulle Michael Jackson ha fyllt 51 idag, r.i.p




Peace!




Hemma från den underbara resan!

Kalimera! (kan inte skriva med deras konstiga krussiduler :P)

Måste säga att det suger ,är tråkigt och bläkigt att skriva att vi är hemma i Sverige igen..Alltså det finns seriöst inga ord som kan beskriva hur underbartgalet vi hade det! Typ 30 grader (vissa dagar mer) varje dag vilket var wooho! Känslan att kunna gå och bada, sola, dansa och allt varje dag var bara helt underbart! Redan då vi landade så välkomnades vi av den starka men mumsiga värmen. Ae jag kan inte säga mer än att det har varit sjukt underbart med Bästa Steph. Och att det sög att säga hejdå till mumsiga Kreta och säga hej till Sverige..Men men jag få berätta mer om vad vi gjorde/hände och visa bilder när jag kommer hem (är i skåne nu) För nu är jag helt död! Har knappt sovit 2 tim så nu ska jag allt soooova!

Vår låt som verkligen är stämplad till vår kretaresa! Muuuuums säger jag, så Njut! (och ja det är inte den nyaste men en mumslåt äreallt! och den denna låter lite hackig och seg vilket den inte är egentligen men men)






Peace!

Nästa, KRETA!!

Nu är det äntligen dags för dagen jag och Steph har väntat på! Om några timmar så ligger vi där på stranden redo för att steka! Jag säger bara att det kommer bli sjuuukt galet! Känner att detta verkligen är något som behövs efter allt stress och jobbande, haha.
Nae måste jag rusa för vi ska åka till flygplatsen nu. Men ni får hade det underbart och ballt i Sverige, För det ska vi verkligen ha! ;)

Säger bara what happens in Kreta stays in Kreta ;)

Ciiiiiiaaaaoooo!


Nästa, Skåne!

Fy faan vad jag har stressat och nu är jag äntligen klar!  Eller har lite saker som jag måste fixa, men det gör jag imorn i skåne. Som vanligt så känns det som att jag har glömt något men kommer inte på vad :P. Har kollat igenom min pckningslista typ 20gånger så om jag nu har glömt något så är det förhoppningsvis inget jätte viktigt.
Om några timmar så är jag som sagt i skåne och får äntligen träffa Steph!♥ säger bara underbart! och sen är det bara 2 dar kvar sen smäller det!
Nae nu ska jag göra något vettigt innan det är dags att ta sig till stationen.

Och om  jag inte skriver innan vi drar så får ni alla ha det så underbart i vårt underbara svenskaväder! ;)

Ciao!



Torsdag

När jag gick och la mig igår så tänkte jag typ, eff jag åker på fredag så slipper jag stressa. Men nu blev det ändra planer åker till min babe iadg klockan 3. Ja, Jag har sjuuuukt panik!!! känns som att jag inte har hunnit med något! gaah! Så nu måste jag packa för fullt och sen äre först att träffa min lilla bästa steph och sen KRETA! Ft faan helt otroligt!

Här har ni lite bilder från avskedsfesten. Det var en mycket lyckad fest som bjöds på snack, skratt, crazyande, seriösasnack, flumm, daaaans, sång, film och tårar! För bra alltså haha. (bilderna är tagna från emma/ulle)



Tack till Ulle, Emmy, Mallan och alla de andra i klassen för en sjuktkul fest! (som vanligt) ♥

PEACE!

Ännu ett långt inlägg..

Helluuuu!

Var kanske inte prec igår man skrev här :P och konstigt nog har det hänt ganska mycket de senaste dagarna. Både roliga och sorgliga saker. En tråkig sak är att vår tele och bredbandsnät skit inte fungerar tack vare att en blixt slog ner men men.
Igår så fixade jag typ de mesta papperjobben till kreta. Kändes som att mamma, pappa och jag var överallt och skrev på massa skit saker men nu är allt klart! Efter det så sa jag även "hej då för ett år" till min systers lägenhet. Kändes sjukt skumt att säga hej då till ett ställe som har varit mitt andra hem..men det dröjer nog inte länge innan jag vistas där igen ;). Förövrigt så blev det jätte lyckat hos min syster i sön men som jag anade så däckade jag ganska så rejält av trötthet sen. Nu får det bli att hoppa lite för annars blir det för mycket :P.

Men idag så var det överrasknings avskedsdag för min lilla buseunge Ullebulle (sofia) med tjejorna. Det blev att leka lite lekar, äta middag, baka en finfin tårta, kvälls dopp, skratt/flumm och tårar. Trots att det var en mycket lyckad kväll så vare också en mycket sorglig och jobbig dag. Det slog mig liksom inte förän då jag skulle säga hejd då till skitungen, att jag inte skulle få träffa henne på ett helt jäkla år. Dock så har det väl egentligen inte gjort det än. Känns liksom som att jag kommer att träffa henne i skolan om 2 veckor då jag kommer hem. Kommer att sakna henne något så extremt! Men vet att tiden kommer att gå fort och då hon kommer hem, då faan ska vi ha kul! :) Men tack till matilda, kriss, mallan och alla andra för en bra dag och puss på dig ulle bulle, kommer sakna dig! ♥ (bilder kommer)

Nu måste jag skriva en packningslista. Svar nej, jag har inte börjat packa än. Och svar ja, jag börjar få lite panik för jag åker imorn eller på fre till steph!

Ciao!

KRETA HERE WE COME!

Som sagt så hade jag några sjukt bra nyheter att berätta och de flesta kan nog lista ut vilka dom är när ni läser rubriken. För er som fortfarande inte förså ;) så drar jag och bästa steph till Kreta! Säger bara Wohoooooo till det!! Vi har haft sån jäkla otur med resorna, men nu så är allt äntligen bokat och klart. Och för er som undrar när vi drar till varma och underbara Kreta så är den stora smällen på lördag och vi kommer inte hem förän på söndag. Säger bara underbart!
Är vi peppade? svar, JA SOM FAAN!



Kan berätta lite kortis om min helg med. I fredags så blev det lite chillibill med Evve vilket var mys! Igår vare en mycket stressig men sjukt bra dag! Först var jag på Maries 18års poolparty för att sen stressa iväg till Ulles avskedsfest. (hon ska bli en liten utbytersstudent i USA :( ). En mycket värd kväll med mycket skratt och tårar! Dock så är jag sjukt trött för det blev en all Nighter = ingen sömn för de som inte åkte hem. Har inte känt mig så hemsk på mkt länge men nu har jag iaf lyckats sova 2 tim så är lite mer levande :P. Idag blev det att åka och bada i berg med Emmapemma vilket var mys och nu ska jag snart till min syster för hennes sista fest i lägenheten. Hur ska kvällen sluta? Ja ni ingen vet, men jag lär däcka i min systers säng :P . (bilder från lördagen kommer)

Nu måste jag rusa så

Ciao

Danni klagar till tusen!

Idag är en sån där dag då inget går som man vill  och allt känns fel. Kläder, hår och ansikte ja allt :P Så jag tänkte klaga lite (min klagodag ;)). Så håll i er för nu går det undan! Först och främst börjar jag med att jag fortfarande är sjuk och har feber men ändå så måste jag jobba. Jag kan inte sätta på mig några skor för på ena foten så har jag världens köttskovskav efter att blåsan sprack och den andra är vrikad ? (var tvungen att gå med kryckor men det kändes lite överdrivet.. så det skippa jag allt) så om ni ser någon på stan som ser lite miffad ut då hon går så äre nog jag! haha.  Och sen suger det att jobba när det är uberfint ute! Dagens planer sprack för att jag hade glömt att jag skulle jobba och jag glömde en sak i min brors bil som jag måste ha till imorn! min kamera är borta och mina hörlurar strejkar. Ahhh. SUCK säger jag bara!

Så nu har jag fått ur mig det mesta och nu måste jag bege mig till mitt underbara jobb med alla underbara och snälla människorna som går på stan..Det enda positiva på denna dag är att det är min sista dag, jag ska träffa Evve och jag kanske har SJUKT bra nyheter om vad jag ska göra nästa vecka!

Hejdå!




nattilångt inlägg

Ligger i sängen och försöker sova men det går inte så bra. Min feber har blivit värre och ena stunden fryser jag ihjäl och andra stunden svettas jag ihjäl..Så istället för att ligga och tycka allmänt synd om mig själv så tänkte jag att jag kunde tråkskriva lite ;). Som sagt så har det varit underbart väder idag! Och självklart så skulle jag inte låta febern hindra mig från att uttnyttja denna dag. Var och badade med Anna och micke mfl. vilket var riktigt mys dock så varade det inte jätte länge för min del för blev bara sämre (ibland får man paya det priset när man gör något man kanske inte borde) Men när jag kom hem blev jag lite rastlös och eftersom att mamma har tjatat på mig typ hela sommaren om att hjälpa till och städa dammen så gjorde jag det. Kändes som ett big misstake för det tog faan timmar! (vi har typ inte fixat den sen förra sommaren :P) Men blev lite väl trötter så orkade inte fixa den helt och hållet men nu är den någolunda fräsh. Det blev även en mysmiddag på baksidan för att "fira" mitt hårda jobb! ;) (syns dock inte mkt på bilden men men.) Nae nu måste jag nog verkligen sova. Måste jobba imorn..vilket suger..men det är min sista dag så jag jublar!

(P.S, när man är sjuk så får man faktiskt fetta extra mkt(A))


pusshej och gonatt!

Torsdag

Måste bara säga att vi har ett mums väder idag! Men självklart ska jag ha oturen att bli sjuk då vi får det?! Fy faan va jag är lackis på det. Men men det kommer inte hindra mig från att lägga mig ute i solen en stund och steka för att sen dra och bada med några kompisar :). (kommer säkert ångra det på kvällen :P) Lovade martin att visa årets och nästa års frilla till för killar. Sjävl tycker jag den stilen är mums , men passar dock inte alla. Men här har ni den!

2009-2010

Stilen är inspirerad från förr med en liten moderntwist i den. För nu är det nämligen "out with the new, and in with the old" som gäller.

Nu ska jag som sagt lägga mig och steka en liten stund med lite gottigottgott i ena handen.

Ciao

Tisdag+Onsdag

Hola!

Igår så gick det konstigt nog bra på jobbet med tanke på hur död jag var, fick nämligen en till boibiljett! Detta firades med mys vid ån med Lea, Emmapemma och även Johan som joinade oss. Sjukt kul hade vi då Lea stod för underhållningen. Säger bara en dansande lea på bryggan is the shit! (bilderna talar nog för sig själv)  Träffade också Sebbe en snabbis. Hemfärden blev även sjukt kul då Erik gjorde sällskap och berätta allt knäppt som han har råkat ut för! haha.


Idag har jag jobbat. Hade dock inte orken på min sida så jag jobbade bara till lunch. Sen så blev det fika + mini shoppingrunda med Emmapemma och Lea. Det blev efter mycket letande en liten blommig bikini! (har varit lite sur över att den jag beställde konstigt nog inte ville komma fram) Så nu är jag lite redo inför lördagen! Efter stan blev det fotbollsträning där jag märkte hur jäkla dålig kondis jag har fått. Gick därifrån med en knäckig fot och en sprucken skoskavsblåsa. Mums. Nu ska jag och Emma snart bege oss till ån för att  träffa lite folk och sen blir det nog en sväng förbi trägrårn för att träffa några andra :). Men men ha det så bra!

Blommig volang bikini - Lindex

seeya!

Min underbara och galna familj!

God morgon!
Sitter i soffan och väntar på att tiden ska gå lite snabbare. Idag är det jobba, panik leta efter en bikini och sen träffa Lea för lite chillibill! som står på schemat :). Mums. Gårdagskvällen var så sjuuukt bra!! Det blev att äta ute con mi familia. Dock blev det inte som planerat. Vi kom nämligen in till stan lite väl sent och ingen tänkte på att det var en måndag :P. (va kan jag säga, är man latinosar så är man :P ) Så det blev att äta Pizza! Men det stoppade inte oss prec från att ha sjukt kul! Jag tror dom som jobbade där trodde att vi gick på något för vi kunde typ aldrig sluta skratta! Helt enkelt underbart!
Visste liksom inte att man kunde träna så mycket när man äter något så onyttigt! Haha. Nae men det var en bästig dag med bästa människorna! ♥

Nu ska jag försöka att hitta på något som kan roa mig ett tag..blir väl tv'n
Mi familia<3
Ciao!

Söndag

Gårdagen blev ganska nice med min lilla buseflicka! Det blev att fika på Steves med malin och karro, hälsa på lite kompisar som var ute (och som vanlig kände jag mig något liten..men 18 veckor går ju snabbt right?..) och sen blev det lite chillibill med några hos Mr. Jocke. Det blev dock knappt någon sömn för mig eller ellen, för jag hade glömt mina danskläder hemma smart som jag är och hon skulle jobba, så ja det sved att gå upp i morse! :P Kan även tillägga att det inte är det lättaste att försöka lära ut en koreografi när man ligger på golvet :P.  Sammanfattningsvis så har min helg varit nice med min lilla ellenpellen! Nae nu får det allt ta att bli en eftermiddagnap så ni får ha det bäst!


Höstkollektion från Twenty 8 Twelve
Säger bara mums och ge mig!

Peace out!

En uttråkad Danni skriver..

Måste börja inlägget med att skriva att jag fick mig en biobiljett igår på jobbet! (man måste värva ett viss antal personer för att få det) vilket är niceigt för jag har inte varit på bio på åratal typ! Och det chillfirades med mys på "George" med ulle, kriss och Matilda! (som för övrigt fyller 18 idag! så grattis till henne! :D. Sen blev jag även av med min sushioskuld igår! :P. Jag var nämligen på kikkobar för lite mums middag med ellen + familj vilket var riktigt mys! Tyckte dock inte sushin smaka något spec men nu kan jag iaf checka av det från min lista! ;). Ja sen blev bara kvällen lite lustig, från att träffa några som var något borta, bli blöta till att träffa roligt folk och dansa en liten stund med Annisen mfl. :).

Idag har jag annars bara små chillat och gjort klart koreografin till i morgon. Säger dock inga kommentarer till hur resultat blev utan får låta tjejorna döma den! ;)
Dagens planer: Träffa Ellenpellen, mysfika, träffa några kompisar på trägårn för lite chillibill och sen får vi se vart kvällen leder :)

Ha en underbar lördag för det ska jag då allt försöka ha! ;)



Minnen <3

Peace

RSS 2.0