lasagne..

Trots ännu en slitsam och sjuklig vecka är jag på super humör! De goda nyheterna bara strömmar in och jag bara jublar av lycka! Hinner inte skriva vad det handlar om nu men inom en snar framtid kommer mkt förändras och allt jag kan säga är att jag gillart!

Igår kom annars min lilla malin aka min tomat till mig! Även denna brud har bestämt sig för att bli en Oslo bo. För underbart om ni frågar mig! Känns som att denna sommar kommer bli helt galen då jag har mina brudar här!
---

Nae nu kan jag inte hålla på att skriva för måste fortsätta att kolla på CL och självklart hejjar vi på Barca här borta! Men innan får ni lite bilder från dagens matlagning. Malin och jag tog över köket och beslöt oss för att laga det ingen av oss gjort innan, Lasagne! Fy farao vad gott det blev och ja vi var två stolta kockar efter höhö.






- matlagningen började dock ganska snabbt spåra... haha


- vårt konstverk


- Mycke ost ska de vara!



- vet inte vart vår resultat bild tog vägen , men galet gött blev den!

Domedagen idag kl 18?

Först och främst måste jag säga att "Pirates of the caribbean i främmande farvatten var grymt bra!! Så om ni inte har sett det är det ett måste!

Annars hade jag världens dampigaste jobbdag igår kväll på en restaurang. Började 16.00 och skulle sluta till tolv men chefen var kaos vilket gjorde att vi fick stanna lite längre.. När jag väl kom hem sliten som jag var , kom jag inte hem till en lugn lägenhet utan till en massa festande gubbsar som va goa och glaa! Är nämligen så att en av dom jag bor med s kompisar är här på besök och i vanliga fall hade det bara varit kul då jag var ledig idag, men då jag insåg att jag skulle upp två timmar senare för att hämt Robin (!!) vare inte lika kul. Rock band och skit + massa fulla, glada men högljuda gubbar = ingen bra sov kombo!

Iaf lyckades jag få en timmes sömn innan jag var tvungen att ta mig till station där en väntandes liten pöjk stod! Underbart♥.
----

Idag har det blivit lite stan runda, park häng och snart blire karaoke taxi till ett ställe där vi ska kolla på ett band med de andra, kul! Frågan är bara om viu kommer så långt då det sägs att domedagen/jordens undergång är idag och inte 2012 enligt en snubbe. Kl 18.00 är det sagt att allt går under. Läskigt? Hmm..

Tror ni på detta?
Hur som helst börjar 10 mins nedräkningen nu..




Nae nu blire film plus mys med min pöjk innan vi ska möta upp de andra för lite förpartaj!

Ha det fint så hörs vi förhoppningsvis senare/imorn!

Biomys

Okej jag har fått några små utskällningar från några vänner över att jag är sämst som inte bloggar och ja jag vet jag är det hehe. Men har inte vetat vad jag ska skriva och tycker inte "idag åt jag.." och sånt är något intressant att läsa men okej jag ska ge det ytterligare ett försök!

Idag har jag varit ledig och bara legat i sängen större delen av dagen och tagit igen all sömn som jag inte fått de andra dagarna. Men kan ju inte sova bort en hel ledig dag, eller jo jag kan haha, så därför blir det biomys nu. Känns som att det var ett tag sen man var på bio nu så ska bli mys! "Pirates of the caribbean i främmande farvatten" i 3D är film valet, mums!



-----



Seis meses con tigo hoy y no puedo estar más feliz! Te amo y extraño loquito ♥





























(ett halvår med bästa killen, kan inte vara lyckligare♥)

Oslo

Hallihallå på er!

Vet, jag suger på att uppdatera men mycket har hänt i mitt lilla liv just nu så har haft mycket att tänka på. Jag har ju flytta till OSLO nu! Känns himla sjukt att inte vara i Linköping eller ja i Sverige överhuvetaget samtidigt som det känns galet bra, roligt och spännande! Har ju snackat om att flytta hit ganska så länge, men som ni kanske har märkt har jag många drömmar/planer men det är inte många som blir av pga olika saker, men nu så!

Kan berätta lite mer om mitt Oslo liv senare men nu tänker jag efter en hård dag sätta mig i solen och få lite färg och lämna lite soppa åt en sjukling, ikväll blir det grillning med lite folk! Mums.







RSS 2.0