Just dance baby!

Inget blev som planerat idag. Skulle ha varit ledig och åkt till Örebro men som vanligt kallade jobbet och jag missade mitt tåg..som sagt jag och tåg går inte ihpop där ja! Men nu är jag dans sugen och lite regn har väl inte hindrat en från att ha kul? så nu blir det jag och sarah på dansgolvet hela natten lång! Akta er ;)



Ha en underbar fredag lalala!

Today i'm gonna keep on walking and let the rain wash everything away

Det blev att fika på Wayne's coffee och nu är jag proppad som bara den. Men mys vare allt! Nu tänkte jag powernapa en stund innan jag ska gå på dejt med min rump pingla Kriss! Vet inte riktigt vart vi ska men blir väl att sätta sig på någon uteservering (med tak!) eller ett fik. Japp jag kommer nog explodera. Lär ju inte behöva äta något på en vecka sen iaf haha. Efter att jag har träffat kriss ska jag antagligen träffa Malin. Och vart vi hamnar vet man aldrig men oddsen att det blir på ett dansgolv är stor! ;)


Här får ni en bild från studenten som jag tog då vi var på flaket. Helt underbart! Den gapande blondinen är bruden som jag ska träffa snart!

Ciao!


--

Sitter och lägger in bilder på datorn från i måndags och herre jesus vad många jag tog. Och några är bara för roliga! Hinner dock inte att lägga in dem på bloggen just nu för ska snart dra och fika med mammi.

Istället får ni en bld på min knäppa men stolta chef som är med i corren idag. Höll på att garva ihjäl mig då han visade att han var med i corren och var så stolt över det :P. Ae han är go han!


Stopp för avgifter på kort

LINKÖPING

Den 1 augusti införs nya lagar om kortbetalningar. Bland annat förbjuds handlare att lägga en del av bank avgiften på kunden.






--

Min onsdag har än så länge bestått av jobb, lite träning, ett långt bad och lite häng med familjen.  Nu sitter jag och små fixar mig för ska snart dra mig till Maria för lite grill med goa människor! Känner mig dock redigt mätt men går alltid att fylla magen lite till! ;). Senare ikväll ska jag träffa Sandra och Sarah för lite chillmys och skitsnack på någon uteservering!

Här får ni två bilder som jag tog igår på bion


Min bror


Pappsen och mammsen

Nae nu måste jag skynda mig på, måste hinna att störa min bror lite mer innan han drar sig till Västerås igen.



Inception

Det blev att fika på E-House med inte bara en Häger utan båda systrarna Häger! Riktigt nice för har inte träffat dom brudarna på sjukt länge nu så vi behövde alla prata av oss om saker som skett sen sist. Efter fikan blev det att joina min bror som är hemma i några dagar, mamma och pappa på en spontanbio -utflykt för att kolla på "Inception". Och som många som har sett den sa så var den verkligen sjukt galet bra! Garanterad en av de bästa filmerna som jag har sett och som jag verkligen rekomenderar till alla!

Den var dock ganska lång så tänk på att gå på toa innan..inte kul att sitta och vara kissig under i stort sett hela filmen..tro mig. Och nej inte lönt att dra ut på toa då det händer saker hela tiden! haha.



Här får ni trailern också. Jag fattade dock inte mycket av handligen på filmen då jag kollade på den och tyckte därför att filmen verkade dålig men herregud vad fel man kan ha. Filmen har i stort sett allt! Eller ja inte skräck :P

Inception Trailer



Nu äre sovdags, natti natt!

--

Igår var det som sagt firning till tusen för min skitunge Jenn som fyllde 19. Först vare middag och sånt hos henne och sen party party á la Måndagsklubben! Jag hann dock inte till henne för jobbade och märkte även att jag och tåg inte riktigt går ihop för lyckades missa två tåg..Ja, frågan är ju hur man egentligen lyckas med det men jag skyller på jenn som sa fel tider och sen Sandra ;).

Iaf så mötte jag upp dom på Måndagsklubben. Måste säga att det var en av de roligaste måndarklubbsutgångar jag har haft! Det var massa folk, träffade på många som jag inte träffat på länge, bra musik och hade allmänt sjukt trevligt sällskap! Kan ju inte bli bättre liksom. Kände dock att jag var överallt och med olika människor hela tin :P

-bilder kommer
------------

Nu ska jag ta sova ett litet tag för blev för lite sömn för mig inatt då jag var tvungen att gå upp tidigt och jobba. Eller blir nog bara en power-nap för ska snart träffa Sarah på stan för fika.


så här död känner jag mig just nu - gammal bild på min steph

"Shutter Island"

God morgon god morgon!

Idag var jag uppe med tuppen för hade lite saker som jag var tvungen att fixa plus att jag skulle övningsköra lite. Nu har mitt batteri dock laddats ur och allt jag vill göra är att sova. Men nej nej det går ju inte för jag måste jobba idag. *suck*..

Igår kväll vare annars som sagt filmkvälls mys hos Fia och filmen vi kollade på var "Shutter Island". Allt jag kan säga är...-njae va...Eftersom att det skulle vara en skräckfilm antar man att man ska bli rädd men jag skrämde mer upp mig själv i väntan på att det skulle hända något läskigt än av det som hände i filmen..sen blev man en aning förvirrad ibland. Så om ni vill se en film som du blir förvirrad av och som inte är läskig så rekomenderas denna psyk-film. Annars nae!



Nu ska jag snart dra mig till jobbet och efter jobbet blire firning av Jenn som fyller 19 idag (grattis till henne!), för hela slanten!

Ciao


--

Syster och Ken har varit i Linköping över helgen så har blivit mycket fam-time för min del vilket har varit chillit! Nu har dom dock åkt tillbaka till Sthlm och nästa gång jag träffar min "andra knäppa sida" är innan vi åker! Fatta om man längatar!

Nae nu ska jag dra på mig lite mys kläder för ska snart dra till en fia-lutt för lite söndags film mys. På tal om myskläder, fan vad man läser mycket om mysdressen/onepiece jump in-dressen. Vet inte riktig vad jag tycker om den. Den verkar sjukt mysig men
hmm..Vad tycker ni?








http://www.onepiece.no/#

hoooooooola

Sitter i min soffa och buttrar lite. Dagens plan var att dra ut med några härliga tjejkompisar och dansa loss efter jobbet men mår skit dåligt. Känns som att jag börjar bli sjuk vilket inte alls gillas! Måste dock säga att jag har lyckats hålla mig frisk ett bra tag nu så en liten kort förkylning eller vad det nu är, kanske är bra att ha innan vi åker.

Juste har ju glömt att berätta om det. När jag tog studenten fick jag en resa till Thailand med syster av henne och Ken! Och den 7aug smäller det! Vi kommer vara borta i lite mer än 3 veckor så nästan en månad. Hur underbart som helst!

Nae nu ska jag dra till syster,men innan får ni bilder från Evves 20års fest som jag var på förra lördagen!


Temat var som sagt:djungel. Och eftersom att jag är tråkig så fick det bli att klä ut sig till djungelkvinnan..
Blev sjukt nöjd med ögonsminkningen vilket man dock inte ser på bilderna och som sen försvann då spöregnet beslöt sig för att titta fram precis då jag klev ut ur bilen...



Födelsedagsbarnet.värden.20åringen.bartendern.Avatar.Min sexbomb.Evve!




Har du gått vilse? Lugn pontus hjälper dig! eller om du bor i Barcelona..  (p: gylfen är ju nera här med! haha)


D: Häger visa din flört-min som du använder då du går fram till en tjej som du vill ha.
(bilden)
D: Ehhh..jag sa din flört-min inte din skräck-min..
;)


Ice ice baby


Bartender flickan är igång! och där har vi hennes bodyguard?


Snacka om att hon hade förberett. Vi fann muggar med allas namn på vilket säger allt




Pontus visar vad alla kvinnor vill ha..eller hur vare? ;) (obs gylfen)



Efter att regnet dog ut blev det lektime!



Efter denna omgång försökte dom sig på att klå mästarn (moi) men lyckades dom? Hell no! ;)


För snyggt pontus haha ! (obs-gylfen är på g igen! ;))


Ja må hon leva!




Virro visade sina skills i hjärtskurning..


..resultatet blev något läskigt ;)


Hjälp..


Kvällens BFF får avsluta detta "bildspel" och vad har vi lärt oss? Jo grabbar om ni vill ha en tjej. Steg 1: Dra ner gylfen. Steg 2:gå fram. Steg 3: gör en konstig le-min! funka enligt pontus.

Stor rensning av kläder...

Trodde inte att jag precis skulle skriva det jag kommer skriva nu men shit vad underbart det var att träna! Nu jävlar ska nyttiga/hälsosamma danni komma fram! Eller jag håller tummarna på att min lathet inte kommer fram som vanligt haha.

Nu har jag en annan sorts träning..När jag kom hem fick jag nämligen för mig att slänga ut alla kläder från alla mina garderober i mitt rum och min byrå på golvet. Har märkt att det är massa kläder som bara ligger där helt orörd så beslöt mig helt enkelt för att rensa/sortera allt och slänga det jag inte använder. Det jag dock inte insåg var hur jävla långt tid det skulle ta..


Före



Efter


Tips: Börja inte sent. Det tar längre tid än vad man tror..och ha tålamod. Själv har jag ingen så suckade säkert 70 miljoner gånger och ville ge upp och skita i det typ 69 miljonergånger..Men en svart soppåse lyckades jag iaf fylla!

Nu är jag för död. Sovdags! Nattiiiiiiiiii









Dagens låt..

Tänkte göra något nu som kan chocka många som känner mig, haha. Tänkte dra till gymmet! Känner att mina bortförklaringar har börjat dö ut, särskilt då min bästa med "mitt kort är borta" är bränd eftersom att mamma fixade ett nytt. Så nu äre väl bara att dra dit och bränna lite skit och löka sönder!

Så här får ni en låt som säkerligen kommer att spelas i mina öron snart. Me like så skruva på volymen och enjoy!

Wynter Gordon - Dirty Talk


en onsdag

Ligger i sängen halv död och kollar på finalavsnittet på "The Hills" igen. Hallå där serienörd! Lite tråkigt att det inte blir någon mer The Hills för måste ändå jag säga, som den serienörd jag är, att den serien är grym! Jag har dock inte legat i sängen hela dan trots att det skulle vara grymt underbart, utan idag vare jobb för full rulle. Måste säga äntligen till det! Efter jobbet blev det även att dra och fika med Adam. Sjukt kul som vanligt!




Efter fikan blev det att gå en promis till vår skola, eller ja vår förra skola? Där vi bla kom in på studenten. Snacka om att man började tänka och känna lite saknad då..Särskilt då vi kolla på massa klipp från studenten och även såg att gabbes- "företa" kladd och kladdet från vårt lakan var kvar på marken..



En underbar dag

Hey hey! Det blev att åka en kortis till Göteborg för kom på att jag skulle jobba i morgon. Smart där liksom..Men jag hade det riktigt nice ändå! Hann träffa mina grabbs Anton, pontus och alex som jag inte har träffat på ett bra tag och även lite annat roligt folk!

När vi kom hem blev det att ha en riktig tjej kväll med Lina och mamma. Vi lagade lite mat, fika på stan och sen avslutade vi kvällen med att kolla på filmen "Farsan". Måste säga att det är en riktigt rolig film och fyy tusan vad han påminner om min pappa ibland haha. Ae för go film och kväll alltså!






Inlines-åkning

Godmorgon godmorgon på er!

Är helt slut vilket inte är så konstigt då gårdagen minst sagt var sjukt galet och har sovit knappt 3 timmar denna natt/dag. Underbart! På festen bjöds det på allt från mat, spel, tävlingar, dans och en egen bartender/drinkar till massa annat mums. En fest i min smak helt enkelt! Detta tackar vi festens värd Evve♥. Självklart togs det massa bilder men hinner inte lägga upp dem nu så istället får ni njuta av lite bilder frånmin och Emmas Inlines-åkning, för nu ska jag dra mig till Göteborg i några dagar. Tack gode gud för att jag kan sova i bilen.


Vi gör oss redo att ta Linkan, stan, lambo med storm..


Emma


Bara för att det där molnet ser en aning lost ut och för att vi har sämsta humorn..


D: Shiit vilka minnen jag får när jag åker ner för den här backen! Vänta måste ta en bild
D: Fan jag kan inte bromsa..Ahhhhhhh!!!!!!! Faaaaaaaan så jäääävla onnt!!! - Eftersom att min broms vägrade bromsa tänkte jag att jag skulle vara smart och ta tag i en gren, bara att grenen var omringad av brännässlor och ja..ni kanske kan lista ut vad som hände..
E: Herregud gick det bra?, nu vet vi iaf att man inte ska bromsa i en backe! haha


Vårt mål var Lagunen och det var precis dit vi kom. Stolta,varma,svettiga, uppätna av mygg och trötta var vi allt när vi fram men belöningen den var helt underbar!



Fixipix inför Evves födelsedagsfest!

Igår kom mamma och pappa hem från Spanien! Måste säga att trots att man har tvingat folk att göra mig sällskap om kvällarna/nätterna hoh, har jag insett att jag verkligen hatar att vara ensam. Ibland kan det självklart vara skönt men inte för en längre period. Så ja, saknaden efter mina föräldrar blev stor! Även min bror och Sandra kom hem från Oslo igår så det blev att ha en familje kväll. Och eftersom att sandra ville smaka på lite latinamerikansk mat så blev det världens måltid.

Nu ska jag snart börja fixa mig. Evves födelsedags-fest står nämligen på schemat. Kvinnan fyllde 20år  för några dagar sen så detta ska firas med maskeradfest! Tema "djungel". Och vad jag ska vara får ni se sen när jag lägger in bilder! ;) Har dock paniken som vanligt..



Movie time.

Hallu!

Idag har jag för det mesta spenderat tid i min systers lägenhet. Hon kunde inte komma till Linköping idag så då tyckte hon att jag skulle vara den snälla lilla systern och gå igenom allt i lägenheten med hennes andrahandshyrare. Hon kommer nämligen hem snart och eftersom att hon lämnade lägenhet full möblerad var jag tvungen att kolla så att allt fortfarande fanns osv. Hade dock inte räknat med att det skulle ta typ hela dan men men.

Tänkte annars berätta om i tisdags. Var ju på bio med Malin och Ville och det blev att kolla på nya Shrek 3D filmen. Som Ville sa - Har man sett de andra måste man ju faktiskt se den sista särskilt då man har fribiljetter. Filmen fick en 3/5 från oss. Malin och min plan var ju att kolla på Eclipse efter men vi hade inte precis räknar med att filmen skulle vara så lång så det blev istället att sätta sig på 55an och snacka lite skit! Efter några timmars flumm där åkte Ville hem och Malin och jag stack till mig för ytterligare några timmars garv och snack! En hel mysig dag där ja.


En bild från midsommar på mig och Malin. Hårigt värre där ja haha

Nu ska jag kolla på någon bra film med lite gott gott till sällskap.

Herrrrrråå

Nattsinlägg

Kom precis hem från en lång promenad med Kim! Och allt jag vill göra nu är att sova men som vanligt kan jag inte sova på grund av den ständiga hettan hemma hos mig. Och inte hjälper det om man har fönstrerna öppna. Blir att åka och köpa en fläkt i morgon! Vet dock att jag ha en i källaren så kanske ska börja med att kolla om jag hittar den, annars funderar jag fortfarande på om jag ska ta och lägga mig på balkongen? hmm..

Eftersom att jag inte kan somna utan att känna att jag typ brinner ihjäl har jag suttit och kollat bilder på min dator. Insåg att jag verkligen är dålig på att lägga upp bilder samma dagar eller iaf dagen efter det har hänt saker. Som tex nyårs bilderna? Får helt enkelt börja att ta tag i det så att ni som jag har lovat att lägga upp såna bilder blir glada ;). 

Puss och gonatt!

En galen men underbar dag

Hej på er!

Min dag idag har bokstavligt talat varit något galen. Den började som vanligt på jobbet. Under lunchen var det inte så jätte "fint" väder vilket innebär stor rusch på Grekiska! Äntligen hade jag galet mycket att göra. Fint väder = dött på stan = inte mkt att göra på jobbet.

Efter jobbet kom Emma hem till mig och det var dags att stryka ännu en grej från "Emma & Dannis kill-list". Förklaring: Vi har gjort en lista med massa sjuka/konstiga/roliga/barnsliga saker som vi måste göra innan jag drar till andra sidan atlanten (ännu en sak jag kommer skriva om senare). I dag var "inlinesåkning" på schemat. Vi insåg ganska snabbt att det vi gett oss in på inte alls skulle vara lika lätt som trott. För varken jag eller Emma hade åkt på flera flera år och att åka från mig till mitt gamla hus i lambo plus lite längre med strålande sol/hetta var inte det lättaste eller skönaste. Men vi hade sjukt kul och kände oss något hurtiga plus att vår belöning gjorde det värt. Badning. Nu är frågan hur jag kommer må i morgon? Tur att man är ledig är allt jag kan säga haha.

Nae nu måste jag dra mig för ska träffa Kim en snabbis. Tror han börjar små dampa över min segighet så bäst jag springer.


Ganska komiskt att det visade sig att vi hade likadana inlines

CIAO!


Bioooo

Gårdagen blev riktigt lyckad trots lite saker som hände. Måste dock säga att jag blev något besviken på musiken inne på dansgolvet. Måndagens tema var ju 90-tals musik och självklart hade man en spelningslista full med låtar i hjärnan som man hoppades skulle komma, men jag lyckades nästan jämt komma till dansgolvet då låtar som man aldrig hade hört och som var dåliga spelades. Men men fick höra några favoriter iaf!

Nu kommer snart malin till mig och ikväll blir det bio med henna och Ville för hela slanten! Vi ska först se den nya Shrek filmen och sen om vi hinner ska vi försöka tvinga med Ville och se Eclipse! Märks det att vi inte varit på bio på ett tag eller? haha



Aja ha det bäst!


Var är Emma? Var är Emmaaaaaa? Där är är emma!

Idag åkte mina föräldrar till Spanien för att fira deras bröllopsdag och jag är sjuukt avvis. Fatta vilken stämning som måste vara där liksom. Vi fick oss ett litet smakprov igår och kan inte annat tro än att festen fortsätter där borta  i några dar till! Min bror och Lina (hans flickvän) var nämligen där igår och då han ringde hörde man inget annat än jubel! Men jag får ju min resa med syster i aug! Berättar mer om det imorn. Annars så blev det att dra till måndagsklubben med bla Emma idag, men eftersom att det tar ett tag för draget att kommer igång där så beslöt  vi oss för att dra hem till mig och "mellanfesta" lite som vi kallar det ;).

Nu ska vi fortsätta så ha det bäst! - Här kommer en grym remix på vår pepplåt som vi hoppas spelas iadg på måndagsklubben och även lite bilder från lördagens utgång med Malin och Tove.

Paradisio - Bailando Me Dices Adios (Refresh Radio Edit)




Min sexbomb!


Samme


Tove


Ardalan, hmm...


Fråga mig inte ;)


Malin och David


Carro visar sina huvuddans skills på dansgolvet!


Party tjejerna!





12 juli

God morogon!

Ska snart dra mig till jobbet men tänkte skriva lite om gårdagen. Eftersom att det var sjukt varmt ute så blev det att åka till berg igen för att svalka sig en aning. Märktes verkligen att det var en av de varmaste dagarna för det var proppat i berg. Efter berg blev jag ned tvingad och mutad till malins jobb. Vi märkte två saker ena var att jag är svag för Ben&Jerry-glass och den andra var att jag är bäst på att locka folk! Sedan vare dags för fotboll! Detta peppades med ännu mer mumsigheter hemma hos mig med Fia. Och underbart nog vann SPANIEN!!

Efter matchen blev det att åka och till först varamon men sen även berg för natt dopp. Sjukt kul men kanske blev en aning sent med tanke på att jag ska jobba. Men man lever ju bara en gång så! ;)

Nu ska jag röra på mig!


Eftersom att de andra vägrade att vara med på bild får sovande malin representera de andra tre också ;)


Malins mutning för att få dit mig och min svaghet..


Malin


Man ser inget men det ska vara 4 galningar på bilden! ;)

MARAVILLOSO!!!

JAAAAAAAAAAAA!!! SPANIEN VANN VM!!! SÅ JÄVLA UNDERBART!!
Detta ska firas med natt bad med lite vänner!

Ha det underbart!

!

Kom hem från Emma för en stund sen och tänkte att jag skulle blogga lite. Vi valde att ha en heldags chill med solning, bad, bakning och serie/film kollning istället för att dra ut och partaja. Var sjukt skönt att bara ta en lugn kväll efter gårdagens eller mer ett flertal ganska så galna kvällar denna vecka. Men eftersom att det är lördag vilket innebär ut och partaja för många får ni lite bilder från förra lördagens utgång med Karro, Malin, Mallan och fia men även från min firning till Sarah/veckansk måndagsklubb med Sarah och Sandra.


Förfest hos Karro


Suddig bild på mig men här ser ni hur jag såg ut denna kväll. En vit halv transparent blus, höga mörka jeans shorts, lite smycken och sen höga klackar på fötterna såklart!


Fia och Malin - Lite mörk bild


Mallan, Karro, Malin och Fia










Tripp trapp trull ;)



Från måndagsklubben och efterfirning för Sarah



Eftersom att Sarah har varit på P&L och massa annat och jag jobbat så har jag inte hunnit fira flickan ordentligt så därför fick det bli en liten efterfirning för min nyblivna 18åring!


För att Sandra har ett eget sätt att ta en tårtbit..


Sarah




Sandras snygga min får avsluta bilderna!

Nae nu är jag trötter så ska sooova lite så Gonatt!

8juli

På senaste tiden har jag panikt över mitt hår, över att det lever sin egna värld..och att det är sjukt slitet så idag beslöt jag mig för att göra något åt saken. Eller en av sakerna. Slitigheten. Vet inte varför men varje gång jag klipper mig går jag därifrån missnöjd och inte vågar jag säga till om det. Tänk om man för en gångs skull kunde svara "Nae jag är inte nöjd" då frisören frågar..hmm får väl bli nästa gång, men som tur var klippte hon inte allt för mycket.

Innan frissan överraskade några kompisar och jag Kim som fyller 19 idag! Vi åkte hem till han och bokstavligt talat skrämmde livet ur han. Haha var riktigt kul att se hans min när vi stor där med tårta och allt! Nae nu ska jag snart träffa Fia och sen kanske några andra men först ska ni få lite bilder från då jag var med min lilla Malin!








Busungen!


Mina pizzarätar skills...




Suddig bild men nu ska jag träffa Fia

Herrå!





Grattis Ida!

Idag fyller Ida äntligen 18 år! LÄnge har vi väntat på denna dag och självklart ska detta firas! Vi ska dra ut och käka och sen får vi se vart kvällen leder men pepp är jag iaf! Har dock garderobpanik som vanligt...Men antingen blir det någon klänning eller kjol så pass långt har jag iaf kommit hehe.

Idag är det även semi mellan Spanien och Tyskland. Självklart hejjar jag på Spanien men vet att det kommer att bli Tyskland-Holland i final och Tyskland som segrare..men allt kan hända i fotboll så jag håller tummarna! Nu hoppas jag bara att dem kommer att ha någon tv där vi äter så att jag kan kolla lite (A), annars har jag mina föräldrar som teletv!

Nae nu måste jag fixa klart allt. Ha det bäst!


Ett snabbt inlägg

God morgon!

Håller på att göra mig iordning inför jobbet. Känns som det var ett bra tag sen jag jobba vilket det iofs var. Det har dock varit sjukt underbart att vara lite ledig men nu är det över ett tag..På min "sista" lediga dag träffade jag Malin! Vi flummade på åt allt och hade lika kul som vanligt! Det sjuka med oss är att för varje gång vi är så inser vi mer och mer hur lika vi är och ibland kan det seriöst vara en aning skrämmande haha. Malin följde även med mig på ett möte jag hade igår och vad det handlade om får ni reda på någon annan dag för nu måste jag rusa!

Ännu en bra dag i berg!

Denna underbara varma och soliga dagen spenderades i Berg med Sandra! Man måste ju passa på nu när man är lite ledig liksom. Var hur nice som helst och efter att varit där sen tio kan jag säga att jag garanterat fått färg vilket är nice!  Vi träffade även på Malin och co vilket var kul och lite komiskt. Eller det komiska var att vi såg dem men dem såg inte oss så jag skrämde dem en aning :P. Men men nog om detta, nu ska jag leta upp något som jag kan ha på mig ikväll innan Sandra och Sarah kommer.


Sandra


Mitt fina konstverk! Ska stå "Danni" men skyller på att Sandra rörde sig..


Malin- "Nu ska jag se sur ut igen! haha" Danni-"hmm ja du är ju normal.." ;)


Denna bild får avslutat!

Nu måste jag stressa, herrrrrrrrå!


Felicidades mamá y papá!

Som sagt så firar min mamma och pappa 29 år tillsammans idag/igår, grattis till dem!♥ Så jag och mamma överraskade pappa med att fixa massa gottigot till en picknick. Vi beslöt oss sen för att hitta ett fint ställer där vi kunde ha picknicken men ingen orkade gå/åka jätte långt så det blev vid ån. Sjukt mys och underbart! Här kommer lite bilder från picknicken.

Har jag inte blivit ganska duktig med att ta massa bilder? ;)





Nae nu ska jag försöka sova vet dock inte riktigt hur det ska gå för det är typ 500grader varmt i mitt rum!! Någon som vill komma med en fläkt till mig? haha

Gonatt!





Bad i berg

Känner mig helt slut men ändå ganska glad. Trodde jag skulle jobba idag men hade tagit fel på schemat så nu ska jag njuta i solen i väntan på att pappa ska komma hem. Min mamma och pappa fyller nämligen 29år tillsammans/gifta idag så mamma och jag har fixat en picknick som vi ska njuta av. Först ska jag dock lägga ut lite bilder från gårdagens bad-dag i berg som lovat.














Malin: "Jag försökte se jätte sur ut! Lyckades jag? hihihiii" hmm..


Sovande gubbe


Pose'arn ;)


5miljoner år senare kom en seg Karro och joina oss!


Denna bild på tjejerna får avsluta detta inlägg för nu ska jag hitta någonstans at sola en stundis, här i närheten!

CIAO!


Sun is up move your body..

Tänkte skriva ett litet snabbt inlägg innan jag drar mig! Idag fick jag ledigt eftersom det var mer än dött på stan så då blev det att ge berg en andra chans och åka dit med lite vänner. Var redigt nice att bara ligga och lata sig en varm sommar dag med mumsig människor. Märkte dock att linser och dykning/hoppning i vatten inte riktigt går sådär jätte bra ihop men men. Nu ska jag snart dra till Maria för lite snabb fest för KG för att sen dra vidare till Karro för lite förfest för att sen dansa loss på något dansgolv! Vet inte riktigt hur detta ska gå men jag är ju expert på att stressa så! ;)

Här kommer en gryyyymt bra låt/en garanterad sommarplåga som har spelats i mitt rum hela veckan. (bilder från idag kmr)

Enjoy!!

INNA - Sun is UP




Och ja jag vet Argentina förlora med 4-0 så var inte på bästa humöret förut..och ja Tyskland var grymma och kommer vinna VM men säger som ross, nu äre bara att hålla tummarna på Spanien!

Vamos Chicos!

Nog om detta. Ha en underbar lördag för det ska jag garanterat ha!

Lite VM va..

Känner mig helt slut av egentligen ingen anledning. Vaknade upp tidigt idag med tanken att nu väntar tio timmars jobb men eftersom att det var så fint väder var det inte mycket folk på stan, så efter lunchen blev det att stanna hemma. Vilket på ett sätt sög eftersom att jag ändå inte hade något speciellt planerat för dagen. Men men nu till annat.

VM

Min familj är ganska fotbolls galna och då kan ni ju gissa hur det blir under VM, vilket många av mina vänner har märkt hehe och idag startade kvartsfinalen med Brasilien mot Holland. Som de flesta som känner mig vet så höll jag stenhårt på Brasilien, inte minst min familj så ni kan ju ana hur stämningen blev när Holland vann med 2-1. Är fortfarande fast i en chocktillstånd för brassarna är så jäkla mycket bättre än bajs Holland!!! Dem hade bara tur och det vet de säkert själva om..SUCK!

Matchen mellan Uruguay och Ghana som nyss spelades var med helt sinnes. Här hemma hejade vi på Uruguay men med tiden blev jag och mamma mesiga som pappa kalla oss. Vi började tycka synd om Ghana vilket vi fortfarande gör..men men nu är iaf Holland och Uruguay till semi. Men jag hoppas på att Argentina tar hem det! Ville ju att det skulle bli brassarna mot Argentina men så länge Argentina klarar det så är jag nöjd så:

Vamos Argentina, Vamos!







....









Hur kan man inte känna medlidande då man ser sånt här..

En dag med evve

Godmorgon!

Ska snart bege mig till jobbet men tänkte visa lite bilder från igår! Det blev inte riktigt som planerat men fick äntligen träffa sjuklingen Evve. Blev att chilla vid ån med gott, fumla till tusen och försöka få lite färg. Tror det med färg blev lite misslyckat då vi stack dit runt halv sex men hoppas kan man alltid. Nu väntar något mindre kul. Jobb i tio timmar. Weeii...



Evve






Det hrä hmm cp hoppet? får avsluta detta inlägg! haha

Morschhhning korrschniing!


En helbra dag!

Fick ett mysigt avslut på dagen med en fika på Coffeehouse by George med Fia och Ida. Efter fikan drog vi hem till mig för lite chill och skitsnack. Sånt som behövs helt enkelt! ;) . Nae nu måste det bli sovdags för min del för börjar jobba kl tio i morgon och efter det blir det bad med goa människor, dvs om vädret tillåter det.., träffa Evvsan och sen kanske en "after work" runda med Marybary och co! :)


Mina tjejooor

Nattinatti till er nattugglor!

RSS 2.0