Valborg

Glad valborg på er alla! Eller vad man säger.

I torsdags blev det en galen och händelserik utgång med Malin och igår blrev det först stan och ut och äta med syster, sen sitta på en uteservering med Ellen pellen för att sen dra det som skulle bli en utgång men som blev även där mer chillhäng med Malin, Tove, Danne, joel, Viktor och Anton. Mycket trevligt.

Idag blir det dock andra bullar, för idag är det valborg vilket innebär - Bästa mammis fyller år♥, Grillning och "hejdå" mys för mig * 2 med underbara vänner och majbrasa. Kan det blir bättre? Nae va!
----

Kom på nu att jag inte skrivit det stora som snart kommer ske i mitt liv. Jag ska nämligen flytta på tisdag! Men mer om det blir det nog i morgon. Nu måste jag tvätta klat, byta ett par jeans och gå en promis innan första grillningen börjar!


Jag och Emma från när hon var hemma! (lite rimm fick ni på köpet med höhö)

Hoppas ni får en fin valborg!

--05

Tjena vilken vecka jag hade förra veckan och ja början av denna med. Har haft det både galet skit med massa otur men också himla underbart! För att hoppa på allt negativt som har hänt så kan vi väl börja med det största - Min mobil blev snodd?! Alltså jag kokar då jag tänker på det för det var en gammal skitmobil som dessutom saknade skal för batteriet där bak. Så min fråga är vem fan vill sno en gammal skit mobil?!! Så fick helt enkelt skaffa nytt simkort och har därmed inte några nr kvar.. Samma kväll som jag blev av med min mobil gick min gylf på mina favorit jeans sönder?! Ahh. Sen fick jag punka på min cykel när jag var en bra bit hemifrån men också från mitt mål, så fick hoppa av den och gå hela den långa vägen hem för att sen hoppa på en buss istället...

Sen har det hänt massa andra blä saker men nu skippar vi det negativa och hoppar till det positiva. Innan min mobil blev snodd och lite efter så hade jag en sjukt mums utgång med mina tjejer Emma, Ellen och Lovisa. Jag har hunnit träffa massa andra underbara vänner och Robin åkte till mig, plus lite mer party och hjälp av flytt på det. Sen kom även Emma hem över helgen så fick träffa henne men också Malin som har flyttat hem igen!! Har inte träffat henne på 100 år så var helt jäkla underbart att få träffa henne igen!♥

Idag har jag mest bara tagit det lugnt. Träffat Simon lite och nu är jag typ just hemkommen från en myspys filmkväll hos Joakim där han visade sina kock och grill skills. Det blev grillad fläskfile men potatis och annat mums. Jag själv satt och kollade på 3e El Clasico under tiden hehe.
----------------------------

Nae nu ska jag sova men innan får ni en bild på dagens eller ja nu blir det gårdagens födelsebarn, min underbara pojkvän, Robin











Normal tjej, hej!

Fortsättning på dagen sammanfattningsvis.
Vilken mumsig dag det har varit idag med lunchhäng i vårsolen med Emma, träffat på sjukt skumma pensionärer och nästan svurit på att man varit med i pensionärsjävlar eller något - Hah vad kul det hade varit, en Corren snubbe undrade om han kunde fotta oss i vår vädret, hälsa på Maria som snart ska föda!! Stuckit till Markus och kolla lite på El Clasico och sen styckit till syster och kollat klart på El Clasico med Bror, ja en mums dag så att säga!

Här är vårbilden på moi och emma som togs och som ni ser kan ni vara lugna. Jag sa nämligen "nej nej nej nej" till snubben innan han ens hann säga vart han kom ifrån men gick med på att ställa upp som stöd för emma ifall min fina rygg kom med ;). Dock kom den mörka textrutan för min rygg..



Nae nu ska jag vänta på att min smulpaj ska bli klar i ugnen. Nattbak Is the shit!

Halli hallå!

I fredags hoppade jag på tåget mot Växjö för att åka och träffa Robin i några dagar och kom hem igår kväll. Har varit riktigt skönt att bara komma bort lite,chilla sönder och självklart att få träffa gubben♥.Ett extra stort plus var att det har varit riktigt skönt och soligt väder, så har blivit mycket mys i solen vilket gillas!

Idag har jag än så länge hunnit med lite träning, solning med bror och ska snart bege mig till stan för lite lunch häng på någon uteservering med Emma! Galet mys så att säga.






Everybody just have a good time

Tjena mitt bena på er!

Just nu känner jag mig som en stressad höna som springer omkring överallt i lägenheten. Snart kommer mina tjejer till mig för lite peppning innan det blir utgång! Känner mig faktiskt galet pepp och sugen på en utgång idag konstigt nog dock har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Ser och känner mig även galet sliten så hoppas bara mitt smink hjälper mig att täcka det! hehe..

Tänkte lägga ut en liten pepp låt som garanterat kommer köras på repeat idag

LMFAO – Party Rock Anthem




Ha det bäst!

You know what I want and what I need

Så fort det blir grått och bläkigt ute får jag ingen lust att göra någonting annat än att ligga hemma i min säng och nöta serier.  Idag kan jag dock inte göra det för har massa saker som jag måste fixa så därför är allt jag kan säga - Ge mig sol och värme nu tack!

Dagens sysslor:
*Städa
*Ringa lite viktiga samtal
*Hämta ut mina linser
*Köpa ett par skor
*Gå till skatteverket
*Tvätta
*Träna
*Träffa Annapanna som är hemma i några dagar!

--
Ja än så länge ser min dag ut sådär frågan är bara när jag ska sätta igång med allt...

Slarvmajan..

Om det skulle finnas något "expert på att tappa bort saker" -pris skulle jag lätt kamma hem det för jag är nämligen just precis det, expert på att tappa bort saker. Det finns alltid något som jag inte hitta och fattar verkligen inte hur jag lyckas. Om det inte är nycklarna är det plånboken, mobilen eller ja vad som helst.

Senaste stora grej jag tappade bort var min nya kamera. Vet inte hur länge jag letade efter den, vände upp och ner på allt och fattade inte vart den kunde vara, men nu har jag äntligen hittat den!! Så tänkte nu jäklar ska det fottas och bli liv på denna blogg men vad sker? Jo nu hittar jag inte min laddare/saldden för att lägga in alla bilder på datorn. Stor suck och panik på mig!

Så ni får hålla tummarna på att den dyker fram snart om ni vill att bloggen ska komma ur sin koma ;).

Natti

Today is gonna be a great day

Vet inte varför men hela den här veckan har jag sovit kass! Har gått och lagt mig runt fyra tiden och vaknat vid åtta på morgonen, och idag var det inget undantag på detta. Eller somnade strax innan tre och vaknade sju och jobbigt är det för känner mig och ser ut som en zombie. Idag var jag dock tvungen att gå upp 7 för hade tvätttid då vilket var lite surt. Men måste man tvätta så måste man.

Nu tänkte jag gå en powerwalk runt ån innan jag tar tag i allt som måste fixas idag men först får ni några bilder från när vi var ute och firade Emma/dykarn!







'
--

Te extraño ♥

Because tonight I dont care about anything I just wanna dance

Kom precis hem och känner mig helt slut. Att gå upp innan kl 8 på morgonen ännu än dag för att träna då man somnat vid 4 är ingen bra kombo alltså! Men har inte tid att sova för måste fixa mig för idag blir det utgång med Emma och Natta! Om jag ska vara ärlig känner jag mig inte jätte pepp för är förutom galet trött fortfarande sjuk, men men har man lovat så har man och Emma är ganska duktig på att få mig pepp hehe. Tänkte visa bilder från då vi var ute och firade Emma men funkar inte?! :(. Men får visa dom imorn om det går. Tjingelingan!

RSS 2.0