Mattant-Danni

Sry för att jag inte skrivit något men har inte mått på topp och har ägnat större delen åt min säng och jobbet..bra kombo där ja..Har haft Hög feber, svullen hals, hosta, ont i huvudet och snorat sönder, ja allt det där underbara! Detta skylls enormt på Danne och Tobbe på jobbet som har lyckats smitta ner i stort sett alla på jobbet.

Juste på tal om jobb, har jag börjat på ett nytt ställe. Bar BQ. Jobbar som servitris där och det är sjukt kul dock en ganska så stor skillnad på Grekiska. Ganska kul hur jag fick det jobbet men det tar vi en annan gång. (och nej, har inte slutat på grekiska, jobbar där ibland) Men iaf eftersom att jag inte har mått så bra fick jag ta, som jag kallar det, "Mat-tant passen" Vi har nämligen två våningar. Den nedersta är restaurang och den övre en matsal för massa skolor. Och nej jag serverar inte maten, utan hjälper till i disken och plockar i ordning allt. Japps mardrömmen om att en gånng bli en mattant har gått i uppfyllelse..underbart va ordet ja! Men har ändå sjukt kul för vi är några som jobbar där uppe. Tur det.


Framtida Danni? haha

Nae nog skrivet, nu ska jag gå en promenad för är sjukt rastlös.


A new YouTube talent - Mike Tompkins

Ligger i sängen helt död och sjuk. Ja ni läste rätt...jag har gått och blivit sjuk IGEN! Förstår mig inte på mitt immunförsvar..och ska jämt lyckas bli sjuk då jag har som mest saker att fixa. Men nu blir det att lägga upp skiten på hyllan i några dagar.

Annars tänkte jag visa lite klipp på en sjukt grym och cool snubbe som heter Mike Tompkins som precis som Justin Bieber har kommit att bli en "YouTube-talent/ "YouTube-känd". Så vad är speciellt med honom? Jo, han gör covers till massa låtar men han gör det med hjälp av sin mun och röst! Dvs han gör alla beaten själv med munnen. Me like!

Checka in klippen!

Mike Tompkins -Teenage Dream & Just the way you are

- Katy Perry - Bruno Mars Covers

Tycker denna är den grymaste med han särskilt då han kommer in på Bruno Mars låt!

Fireflies  - Mike Tompkins



Här ser ni ett klipp där han visar hur han gör sina covers!



Sammanfattning:
Vill du bli känd sattsa på YouTube! ;) Nae nu ska jag försöka sova bort min febern lite, hörs kanske senare!

27 sep..

Godmorgon!

Någon mer än jag som är vaken?! Fy tusan för denna tandläkar tid alltså, tycker det borde vara förbjudet att få såna tidiga tider..Kunde självklart inte somna tidigt igår så är sjukt trött. Har ju inte gått upp den här tiden på ett bra tag nu..och att ligga i en tandläkarstol med denna trötthet kommer därmed vara farligt! Men men får köpa energiedryck eller nåt för efter tandläkarn är det jobb för hela slanten. Hur detta ska gå är ju en bra fråga haha.

Nae nu har jag klagat nog, seeya!


--

Har haft en sjukt seg men nice chill dag/kväll idag vilket verkligen behövdes. Att gå ut tre dagar i rad tär fan på kroppen haha, men kul och en super bra avslut på veckan har jag allt haft det med mina underbara vänner! Tror dock jag tar en paus från festandet nu va! Eller ja..iaf i några dagar ;). Idag vare som sagt en chill dag med familjehäng och sen som avslut blev det myskväll med mammis. Kan det vara mer perfekt? Nae va!

Nu ska jag dock försöka tvinga mig till söms för ska nämligen upp äckligt tidigt i morgon. Och nu snackar vi "skoltidigt" Dvs äckligt mardröms tidigt. Har nämligen tandläkar tid kl 7 på MORGONEN! Fy fan för den tiden!

Innan jag drar får ni några bilder från bla dagens myskväll med mammi, fredagsutgångs bild som jag kallar för "Höga klackars hämnd" och sen från en bio (I himmlen finns inga känslor-grymt bra film!) med två underbara knasbollar!


film myspys med mammis


Sjukt suddig bild men det ska iaf vara en daniel, en malin som dissade klackarna vid nattens hemfärd och en emma!


En suddig och glad malin!


Namen en till malin! - Är allt stängt efter en bio så är det bara att hitta sina egna ställen att hänga och snacka skit på som tex i en trappuppgång! hoho


och även en suddig emma!

Nu äre nattinatt för min del..!



Take me back...

Japp denna kvinna lever!

Känns som en evighet sen man skrev här. Eller med tanke på att jag inte har skrivit sen den 12 aug så är det väl det. Och eftersom att några tyckte att det var dags för uppdatering så kör vi på igen!

Vet inte vad jag ska skriva mer än att Thailand var helt underbart och galet!♥ Vi lärde känna massa roliga och underbara människor och hade det allmänt nice! Dvs så man ska ha det på semestern! Jag menar vad kan gå fel när de galna systrarna Farfán åker på semester? Hmm nja inte allt för mycket iaf ;). Tyvärr har jag inte många bilder här förutom de jag tog med min mob då kameran är i Stockholm. Men självklart kommer det att bli en stor bildbomb här sen!

Här får ni en bild från stranden nära vårt hotell i Koh Tao. För underbart.



Nu ska jag gå och umgås med min familj!

RSS 2.0