...

Despúes de todo lo bueno que ha pasado viene esto. Primero una mala noticia que me pone muy triste y mal, y ahora otra. No sé qué hacer y nadie puede entender cómo me siento. Sólo quiero desaparecer y no pensar. ¿Pero cómo voy a no pensar en esto? Y a la misma vez solo quiero estar cerca de ti y darte todo mi apoyo. Las lágrimas siguen cayendo pero yo sé que tengo que ser fuerte, fuerte por ti.

Te quiero mucho y yo sé que en la oscuridad hay luz♥





Fredag

Har glömt att berätta en av de alla goda nyheterna! Jag har fått lite jobberbjudanden (jubel!) men inte vetat vilket av dem jag ska ta för har så svårt att tacka nej till jobb av någon konstig anledning. Men i tisdags beslöt jag mig och redan dagen efter var mitt första jobb pass på ZARA! Hade så jäkla kul och hade hur trevliga arbetskamrater som helst. Den enda nackdelen var att jag insåg att jag i stort sett aldrig är ledig = mina planer med att komma hem och så förminskades..

Men igår var det kristi himmelsfärd vilket innebar att man var ledig och den spenderades solandes och chillandes i en park med Jernberg. För mums att värmen kommit tillbaka! Och eftersom att man inte vet hur länge det dröjer innan den försvinner igen, passar jag på att sola lite idag med innan jobbet då det är strålande fint och varmt väder!

Så det var väl allt hehe , nu ska jag mumsa i det fina vädret! Och här får ni en bild från igår :)






RSS 2.0