söndag

Känner mig helt död idag och anledningen var att det blev lite utgång med mina tjejor Ronjis och Sophia igår. Träffade även på massa andra kompisar vilket var nice. Var opepp redan från början och sen hände det lite skit som gjorde mig lite mer opepp men trots allt drama som skedde var det en ganska så okbra kväll:). (kvällens outfit lägger jag in senare)

Tänkte annars visa ett litet klipp som någon lyckas fånga då några i klassen bla jag försöker skaka av oss all nervositet och bara ha sjukt kul. Detta klipp är alltså taget innan den stora publik redovisningen vi hade i ons i aulan. Kan säga att det verkligen behövdes för man kände sig iaf lite mindre nervös.


Nu ska jag fixa ihop någon stor och mumsig frulle.

PEACE

I need you..

När en jobbig sak är över så kommer nästa jobbiga sak direkt efter. Känner bara en stor trötthet på skolan och undrar när man ska få ha en lugn vecka. Lär väl inte ske förän man slutar så det är väl bara att bita ihop.

Här får ni en bild på gårdagens PA klädish. En ny kavaj som min mammi köpte till mig- me like!, ett vanligt vitt linne och svarta jeansleggins.



Nu
ska jag fortsätta att skriva klart mitt projektarbete i marknadsföring. Säger bara mums..

äntligen över!

Att sluta skolan halv tio på kvällen var inte precis det roligaste men jag överlevde iaf den hemska redovisningen, men det var nära ögat må jag allt säga :P. Hur det gick är en annan femma för kan inte precis påstå att jag gick ner ifrån scenen med varken ett leende eller nöjd. Men men det är sååå skönt att det är över nu!

Tycker lite synd om mina föräldrar som har stått ut med mitt panikande i några veckor heh men självklart skulle de trotsa mig och kom för att se slutresultatet. Snacka om att jag fick ännu mer panik då jag såg dom haha. Men men nu kan man pusta ut lite och bara vara glad för att det hela är över.


Där ser ni en bild från då vi redovisade eller vi hade inte börjat än så jag panikchillade lite;)
Förövrigt så fann jag en fin överraskning från mina föräldrar i mitt rum när jag kom hem. Kärlek till dom♥



Dödensdag!

Nu är dagen kommen. Dagen vi har fått höra om sen vi gick i 1an, dagen jag har drömt mardrömmar om, dagen jag har panik inför, ja helt enkelt den värsta dagen som kan komma under dessa 3åren. PP redovisningen i aulan! För er som inte gör den så kanske det inte låter jätte farligt, men att redovisa inför massa människor i aulan om ett företag i ca 17 min är inte OK!

Frågan är om jag kommer överleva detta? Ja det återstå och se.

Kanske ska börja min presentation som denna snubben? eller vad säger du mallan ;) hahah.


husvisning

Igår var en besiktare på besök hemma hos oss och vi hade väl en ängel på vår sida eller nåt för allt var godkännt, hah, och man tycker ju att något borde vara typ sönder eller så efter 5år men men ska inte klaga;).

Och idag kom det några som kollade på huset. Kände mig lite nervös innan dem kom av någon konstig anledning men det verkar ju som att det gick bra för de sa att de skulle tacka ja till den och hoppas på att de andra inte vill ha den. Vi fick även massa komplingmanger så det lönde sig allt att städa mitt rum pet noga :P.  Nu är det bara att vänta på nästa grupp människor och hålla tummarna på att dem med gillar mi casa.

Annars tänkte jag bara berätta att min knäppa bror blir ännu mer en gubbe ida, för han fyller nämligen år! Så Grattis dig brosan!♥


Vet inte varför men jämt när det är någon utklädningsfest så klär han ut sig till fetaste tönten haha. Det är väl helt enkelt att han vill visa sitt rätta ja ;). (de tönt bilderna med turkoströja är från 80tals fetsen )

pluggisdanni?

Hellu!

Idag vare slappaste dagen. Första lektionen var dans, vilket man bara kan jubla över och andra var filosofi vilket ja var ju..filosofil lik? Men sen slutade man liksom runt tolv så man ska ju inte klaga.
-
Dock så känns det som att jag inte har slutat än för sitter i stora bibblan och pluggar och lär sitta här tills dem stänger..Men har ju lilla Sarah här och snart kommer även Jocke så ska inte klaga där heller ;).
.
Ae nu måste jag börja med allt skit så ha det nice!
Ciao

Girlpower och snöbollskrig

Som sagt så rasade vår kära paviljong här om dan och ingen av osshar haft tid eller ork att ta bort grejen men idag så beslöt mamma och jag oss för att fixa skiten. Eller bara själva taket för pappa ska ta bart de andra imorn. Vi insåg inte riktigt vad vi gav oss in på för fy fan vilket träningspass vi fick oss!

Det var fetaste is och snö klumpar överallt som verkligen inte var lätta att ta bort eller ta sönder. Inte nog med det utan då vi skulle förflytta allt i snön så sjönk man ner. Haha. Jag ramlade ett annat gånger om man säger så. Pappa bara stod och garva åt oss för att vi såg ut som snögubbar och kämpade som as. haha.

När vi var klara slutade det med att vi hade snöbollskrig och bara garva haha. Eller mamma och jag lurade ut pappa och hoppa på han och snöa ner han moha;). Det är är vad man får då man hånar oss och inte hjälper;).
Och ja min familj är ganska speciell men jag älskar den!

Ministädningen


Föe ministädningen(raset)


Så den egentligen ser ut

Visst gjorde vi ett bra jobb ;). Oj glömde nästan "Girlpower!" hah



en balträning

Att behöva gå upp kl 7 på morgonen en söndag är inte ok. Att mina bussar tydligen går en gång i timmen innan kl9 är inte ok. Att absolut inget är öppet runt kvart över 8 på stan är inte ok och att man måste vänta i kylan i ca 45 min är verkligen intre ok. Så varför allt detta? Jo det var nämligen andra balträningen idag kl 9 på MORGONEN. Undrar verkligen vad dom tänkte då dom bestämde den tiden- "Nu ska vi allt plåga sönder dom"? haha.

Men men trots att jag var hur trött som helst och var som en isbit då vi komma in så vare riktigt kul. Och som vanligt fick jag skrattanfall och blev yr men ett gott skratt förlänger ju livet och att vara yr hör väl typ ihop med balen eller nåt. haha.

Nae nu ska jag och mamma dra och städa lokalen vi hade igår. För kul.

Seeya!



En lördag morgon

Fick sluta jobbet tidigare idag för var inte så mkt folk och min feber är tillbaka. När det äntligen började bli bättre så kommer skiten tillbaka. Suck! :(

Förövrigt så vaknade jag av det sjukaste ljudet idag. Vår paviljong bara rasa ihop! Det har ju varit kallt så taket hade typ frysit till is. Men fy fan vad rädd jag blev för det var världens smäll haha. Det komiska var att vi satt och snackade om hur fan vi skulle göra med den igår och nu är det löst ;).


Här ser ni mästerverket vi har utanför haha.

ha

Godmorgon!

Känns som att jag knappt har sovit vilket jag egentligen inte har gjort för satt uppe och kollade på "Hope For Haiti Now" och sen hjälpte jag som sagt mamma, så är helt slut. Hur jobbandet kommer gå idag är en bra fråga hah. Maten blev för övrigt riktigt gott. Och det är aldrig fel att vara smakprovarn;).

Nu måste jag skynda för har en buss att passa!

I just can't be like you

Idag blev det en chillibill dag för min del med film, matlagning och annat gött med mammi och tro det eller ej så avslutades allt med pluggning vilket jag fortfarande gör. Ja denna brud kan vara duktig en FREDAG hah.

Men nu blir det paus för ska hjälpa mammi att laga mat till 38 pers! Oj oj hur ska detta gå...Säger bara tur att vi är nattugglor ;).

Så här såg denna Danni ut en fredag.

Juste glöm inte att kolla på "Hope For Haiti Now" 5an inatt kl 2 för er som är nattugglor. Kommer vara massa grymma artister och skådisar som uppträder/medverkar i det. Så kolla och skänk lite slantar för att hjälpa dem i Haiti!

Men men maten måste vara klar till imorn bitte så måste rusa.

Ciao!

Balbalbal

Idag vare bal för hela slanten efter skolan för mig och Jocke. För min del var det första balträning så var lite nervis eftersom att jag inte visste vad vi skulle göra och självklart gjorde vi det jag panikade som mest. Snurrar. Men det gick skrattretande bra hah. och som tur var har jag en bra partner så det var riktigt kul haha. Dock blev jag något yr så käner mig ganska så körd till då vi snurrar som bara den..men men det tar vi då!

Nu tänkte jag fortsätta min chillibill dag. Ibland måste man ju få unna sig en sån efter för många pluggdagar :)


Minnen

Nattugglan vill sova

Klockan är 00.27 och vad gör jag? Jo jag sitter och nördar dator, fixar bilder och bloggar istället för att sova. Och nej jag har inte sovmorgon imorn utan börjar 8.10 som vanligt. Jag skyller på några nya tabletter jag fick från läkarn idag. Jag blir värsta pigg av dom, hah. Och nej det är inge knark. (har något onormala vänner som tror att alla mina tabletter egentligen är knark :P)
-
Ae jag hade inget vettigt att säga idag heller så ska väl sätta på lite lugn musik och hoppas på att man somnar. Eller kanske räkna får? Eller nä den skippar vi för det funkar verkligen inte för mig blir bara frustrerad :P.
-
Men till er som sover- jag är avvis på er. Och till er som är nattugglor men vill sova- jag lider med er;)
.
GONATT!

Armani

Ni kanske vet om att Armani byter ut paret Beckham mot några andra modeller för spring/summer 2010 kollektionen för underkläder och jeans. De nya modellerna är inga mindre än Megan Fox och Cristiano Ronaldo och här har ni lite bilder som kommit ut.
-
Ersättaren för Victoria, Megan Fox
.
.
.
.
.
.
Och mannen som ersätter David, Cristiano Ronaldo

.

.

.

.

.

Pose'arn där alltså :P

Studiedag

Hur härlig är inte känsla av att vakna upp när man vill och inte stressa till skolan? I mina ögon är det för nice! Känns dock som att jag har sovit bort hela dan men nu ska jag vara en duktig flicka och plugga.
-
Varför kan inte pluggning vara kul? Hade varit så mycket lättare att ta tag i allt då..men men det är väl bara att börja med det igen då.

Flyttning

Hellu!

Kom på att jag inte har berättat familjens goda/stora nyheten. Ni som har läst min blogg vet säkert om att vi har letat efter en lägenhet i stan ganska länge och nu har vi äntligen hittat en som vi alla gillar! And guess what, vi skrev på kontraktet idag och flyttar in första mars!

Känns helt sjukt att vi äntligen ska flytta och centralt blire allt! Det enda som kommer kännas konstigt är att flytta från en 5a = mycket space till en 3a = mycket mindre space. För visst att en 3a passar oss bättre då vi enbart är 3 nu men kommer kännas konstigt att inte ha lika stort utrymme.
Plus att jag har bott i lambohov hela mitt liv, har massa nära vänner här och massor med minnen. Men får helt enkelt fixa nya minnen i nya hemmet ;) plus att de äkta vännerna och minnerna alltid finns kvar♥.


Japp det var dagens nyhet. Nu blire bänkning framför tv'n med Mammi. Ledig imorn är man även och till det säger vi bara Sweet! Dock måste jag plugga hela dan men men.

Adios!


18/1

Kul att man gick upp tidigt för att ta sig till första lektionen som blev inställd och att nu har hål i typ 2,5 timma. Säger bara mys att man gick upp i onödan..Men men tänkte vara lite duktig och plugga nu om orken kommer igång.
Annars händer det en mycket speciell sak idag för min familj men väntar med att berätta den saken till senare ;)

Nu äre plugg som gäller!

Ciao


En värd utgång med ett gäng för bra tjejer!

Som sagt tänkte jag berätta lite om igår. Jag var som vanligt lite osäker på om jag skulle ut med tjejerna eller inte men bestämde mig för att dra med. Det började med att jag drog till Carro efter jobbet där de andra var (Ronjis, Sophia och Josse). Vi små fixade oss, snacka skit, flumma och bara hade det allmänt nice! så som man ska ha det helt enkelt ;). Efter detta blev det bara galnare och galnare. Garvar bara jag tänker på det.
.
Orkan inte skriva ner allt men kan skriva: olja+flytande smör,  kissning då en kille går förbi och garvar, bara rumpor, Carro visar sina skills i bilstanning, 5 tjejer och en kille i en två sittsig bil! Två i en sjukt liten bagagelucka, mycket garv och mycket chatter och sen dansa all night long med massa! Fy fan detta var klart en av de bästa utgångarna och mycket folk var det även vilket var ett + och som vi alla 5 sa minne för livet haha!
Så tack tjejer för att ni gjorde min kväll!♥
,
Glömde min kamera = tog inga bilder så här får ni en mumssommarminnes bild på moi och min lilla pingla Ronjis!

tidsfördrift

Tjoosan!
.
Kom precis hem från jobbet och är helt död. Det var inte planerat att det skulle bli lite jobb idag utan skulle ha gått på min första balträning. Men kände att det inte gjorde så mycket att jag missade första träningen då Joakim (min balpartner) är i Danmark idag. Så förhoppningsvis missa jag inte allt för mycket och får köra på hårt på torsdagens träning istället ;).
.
Annars blev det trots allt en utgång igår med Ronja, Carro, Sophia och Josse. Och fy fan vad kul vi hade. Alltså det var så jäkla kul redan från början och till slut. För värd utgång alltså men tänkte berätta om den lite senare för nu
måste jag rusa till en kompis.
.
Ciao!

Badkar

Efter att ha varit hemma helt sjuk och äcklig är det ganska nice att ta ett lååångt bad med massa ljus, badkulor och lite musik för att toppa det hela(plus en lur med en steph i hah) vilket jag precis tog. Så jäkla avslappnade att man nästa somnar.
.
Men men eftersom jag inte har något liv satt jag och googla badkar och fy fan vad coola, konstiga, snygga & roliga badkar det finns haha. Checka bara dessa.
.
.
.
Denna snurrar tydligen så att du både kan duscha och bada. Men säger bara alltså va? och skönt? till "badkaret" haha.
.
.
.
.
Badkar med inbyggt akvarium. Ja varför inte? haha
.
Snacka om att jag vill byta ut mitt badkar nu haha. Jag menar tänk er själva om ni kom hem till någon som hade någon av dessa. För ballt enligt mig ;).

Äntligen fredag

japp det blev allt att dra till bal kickoffen igår efter många om och men. Tror dock inte det kan ha varit det smartaste då man fortfarande var sjuk men hade riktigt kul ändå. Jag säger bara ett pass kan fungera på mer sätt än bara hmm ja som ett pass, bla på dansgolvet ;).
.
Men jag tänkte att jag skulle vara duktig nu ett tag och ta mammas råd om att stanna hemma och ta det lugnt. Känner att hennes "det finns ett skäl till att du aldrig blir frisk då du aldrig tar det lugnt"-snacket kan stämma. Så tänkte slänga på en film och bara mysa ner mig i sängen och hoppas på att min feber och allt försvinner.
.
Ha en niceig helg! Ciao

Mitt quasimodo öga är borta! ;)

Japp idag var det en ganska så bra morgon för hade bara svag feber, lite ont i halsen och inget quasimodo öga! Det enda är att mitt öga är något rött men annars så äre inget lite smink kan täcka ;). Det blev dock att stanna hemma idag då jag enbart hade 2 lektioner och fortfarande var energilös.
.
Idag är det annars bal-kick-off för folkunga, berzan, info.k. och folkuniversitetet så sitter och funderar på om jag ska orka palla mig dit. Det kan ju bli sjukt kul men även tråkigt då jag fortfarande är lite dålig. Men men får se hur jag gör och nej jag smittar inte längre :).
.
Nae nu ska jag göra en varma koppen. Det är typ det enda som jag får ner. Mums säger vi verkligen till det..
Lite söt må han vara men jag passar dock inte med ett svullet öga :).

inget liv heh

Att vakna upp och märka att ens ena öga har svullnat upp ytterligare en aning mer är inte det roligaste må jag säga. Hade tydligen fått ögoninflamation och idag ser jag ut som jag vet inte vad :P. Ett gott skratt får man iaf :P. Dock gråter jag nog mer än skrattar då jag ska ta mina ögondroppar för fyfan vad det svider  :P, men hjälper gör det väl.
.
Annars tänkte jag visa lite coola mode pics jag hittade. Är från Hellz Bellz Holiday kollektionen "Cult Classic" och dock från 2009, men jag gillar't.
.
Black Friday Midnigth
.
.
.
.
.
.
Sen säger vi även grattis till min lilla skitunge Malin som har tagit körkortet! woho

En dödstrött danni som knappt kan hålla ögonen uppe skriver

Heeeellu!
.
Är precis hemkommen från en hejdundran halvhelg i Örebro! Att även enbart ha sovit nästan 5 timmar sammanlagt under helgen börjar sätta sig in i kroppen som bara den nu så tänkte att jag faktiskt skulle ta mig en tupplur nu och berätta om bla. lördagens party plus visa bilder senare. Eller ja kanske blir i morgon. Men sjukt jäkla kul hade jag då verkligen vill jag lova!
.
Hoppas eran helg också var nice men att ni var något smartare och SOV en aning mer ;). Ae nu äre för mkt snack och för lite sovande. Ha det bäst!

En trött danni

Känns som det var ett tag sen sist och har lovat några nu att bli lite mer hurtig på att skriva inlägg. Men iaf i torsdags började skolan och vad säger vi till det ? Jo vi skriker SUCK!! Men som tur var hade jag bara två lektioner på både tors och fre = slutade tidigt ;)
.
Annars så blev det utgång med några från klassen igår. Var inte alls pepp efter jobbet och särskilt inte när dansgolven var typ tomma då vi kom runt tolv. Och nu snackar vi ändå att vi desperata som vi var gick till 3 olika. Men sen framåt halv 2 så blev det mökat med folk = Jag hade grymt kul! Träffade massa annat mumsigt folk som även dom gjorde min kväll♥ Det enda som sög lite var då man skulle hem och insåg att det var MINUS 24GRADER!!
.
Nae nog om det idag ska jag först jobba och sen blire att ta tåget till Örebro för ännu mer partajande men även lite utklädning(80års-tema). Snacka om att jag kommer vara död efter helgen heh.
.
Nae nu ska denna zombie prova kläder till festen och sen ska hon åka till jobbet. Trött!
Ciao!

..

Märkte nu att vissa inlägg har försvunnit från min bloggis, bla det jag skrev förut idag så vet inte riktigt om den ens kom upp. Men det stod iaf att jag skulle dra och bowla med några. De planerna sprack dock lite då bowlinghallarna var stängda så vi bytte ut det mot biljard. Det var sjukt länge sen jag spelade biljard men sjukt kul är det. Särskillt när vi tjejer ägde sönder killarna ;). Ae nu ska jag kolla lite på "Styl'D"
-
Ciao

C.B varning

Är det något jag verkligen äger på så är det att lyssna sönder på låtar. Men idag efter att jag varit med buseflickorna Sarah och Sofie fick jag världens lust att lyssna på massa Chris Brown låtar samt rensa min garderob eller ja hela mitt rum. Det sista gick la inte så bra då jag snabbt tyckte det var jobbigt och tråkigt. Men har blivit ny kär i vissa C.B låtar så tänkte att jag skulle lägga in några.

Chris Brown - For Ur Love

(blir bättre eller ja mer C.B likt på 0.08)

-

Chris Brown - I love you

Lite roligt sound med dragspelet men gillar den ändå , den påminner om kreta på något sätt :D.
Nu ska jag nog ta tag i röran jag ställde till med..Adios!

2009 pop remix

Idag är jag ledig från jobbet vilket konstigt nog suger lite. Jag menar man vill ju tjäna pengar. Men tänkte att jag skulle ta tag på den rean som finns kvar? Finns orken? Nea va, men min garderob behöver lite new stuff så får nog orka mig ner :).
-
Eftersom att jag är något tråkig och ej haft ork att sammanfatta mitt 2009 så tänkte jag lägga in denna remix. Det är en sammanfattnings remix på några favorit 2009 låtar. Jag diggar't! Så som vanligt säger jag  lyssna igenom hela och enjoy.

DJ Earworm-United State of Pop 2009 -Blame it on the pop


PEACE!

1jan

Så var nyår över och efter allt ruschande hit och dit är jag något glad över att vara hemma. Måste säga att min nyår inte riktigt blev som jag hade tänkt mig men på något sätt var den ändå helt okbra. Var ju liksom med mina vänner. Middagen var klart bäst så det tackar vi till huvudvärden Emma och minivärdarna Emmy och Mallan. Sen avslutet hos emma var också ganska nice ;) (att äta rester från middagen var ganske mumsigt heh)
-
Men men bilder kommer sen när jag har kommit ur min koma och orkar lägga in dom hehe. Hoppas ni hade en toppen nyår annars! Och tack ni som gjorde min♥
-
Förövrigt så är det även ganska nice att komma hem och se att det ligger en pizza åt en på bordet. Mammis känner mig för bra ;) ♥

Ciao

RSS 2.0