It is what it is

Herregud vad sliten jag känner mig! Att gå ut torsdag, fredag och lördag tål tydligen inte min kropp längre hehe, men har iaf haft det grymt kul med mina vänner! Och ja Linköping levererade faktiskt. Särskilt i fredags och lördags, vilket gillas! Nu ska jag köra en powernap innan jag ska gå till station för att möta upp en efterlängtad Matte! Fika och skitsnack står på schemat och sen senare ikväll ska jag träffa två knäppisar, för mums kväll!






För bra.

För ikväll ska det dansas som aldrig förr!!

Idag var jag hos frissan för att göra det jag bokade för en månad sen. En stor förändring var det jag ville ha så nu är jag inte brunhårig längre utan rödhårig?!!! Ahhhhh Japp jag har något panik för känns så sjukt ovant. När jag går förbi en spegel eller fönster måste jag typ stanna till och kolla två gånger innan jag fattade att det verkligen är jag haha. Är dock inte riktigt klart än för jag vill ha mer vinrött och just nu är det mer rödorangevinrött, men på måndag ska det fixas! Eller ska köpa en spec kräm som gör att håret kommer bli lite mörkare!

Ae nu ska jag o mitt nya hår först dra till Sandra för lite förfest för att sen dra vidare till min syster för mer förfest för att sen avslut med en utgång! Fy vad pepp jag är!! Dock vet jag inte om jag och mitt nya hår är redo för det här.. 

här får ni ett smakprov på håret.



Ae nu måste jag rusa, slänger in en låt med. Tydligen tänker några av mina vänner på mig när dom hör denna haha!



We found love in a hopeless place

Såååå nu lever jag! Eller vaknade faktiskt sjukligt tidigt idag med tanke på när jag kom hem men det bästa som finns är att dra sig i sängen, så det är precis vad jag har gjort sen tio! Mums. Gårdagen var annars sjukt värd! Blev inte riktigt som planerat men ändå en grym kväll med mumsigt folk! Oslo levererade så att säga heh.

Blev lite bilder men dem orkar jag inte lägga upp nu så ni får hålla er lite vaaaaaa. Men här får ni Rihannas nya video till hennes grymma låt istället som bla spelades igår. Låt, video och hon - för bra!

Enjoy

Rihanna - We Found Love (Official Video) ft. Calvin Harris


Just move your body all night long baby!

Dagen började inte sådär jätte bra idag. Vaknade av att jag hade multimega magont och annat. Det hjälpte inte heller att det var gaalet mycket folk på jobbet sen, varav för många kom med för dumma frågor som bara fick en att vilja skjuta sig själv.. Men av någon anledning är jag på sickligt bra humör nu!

Ikväll kör vi på en repris från förra helgen, utgång med mina ZARA brudar it is och jag är galet pepp! Självklart kör vi inget annat än all in så hur kvällen slutar lär märkas imorn! höh. Nae nu måste jag rusa för Camilla kommer snart få paniken på min seghet.  Är man segast i stan så är man! ;) Men här får ni lite bilder från förra helgen. Ja det spårade ur ganska så mycket fort och fy fan vad ont i magen man hade dagen efter efter allt skratt! Me like.


Live och Camilla!


Sen ägde vi alla dansgolv som fanns att äga! Me like. (dom andra tjejerna stack och gömde sig då kameran ploppa upp)


Sen spårade det! Live battlear mot en snubbe och hon går all in haha!


haha.. Nae denna bild på bla Kajsa får avsluta detta inlägg!

Ha en grym lördag!




I don't know but i'm gonna be fine





Den här dagen har länge varit en av mina favorit dagar. Eller ja favorit är väl kanske o ta i men det har varit en dag då jag känt ren lycka. Nu är det dagen då ett nytt kapitel påbörjas. Nya tag, nya förändringar, nya planer o beslut, ja ett nytt liv helt enkelt! babysteps heh

Nu ska jag försöka få i mig lite sömn så jag kan bli frisk nån gång! Så natti natt




--

Vet inte vad jag ska ta mig till mer. När det äntligen började kännas lite bättre så kom det här. Jag vet vad jag måste göra men det är lättare sagt än gjort.. Vill bara komma ifrån allt som sker nu-

Fy fan för allt.


The truth hurts..

Det är så sjukt hur allt kan förändras så fruktansvärt snabbt. Hur allt bara kan vändas upp och ner på två seknuder. Hur man ena stunden känner sig som man kan klara av allt och känner sig hur stark som helst, men sen andra stunden känner sig misslyckad, förlorad, förvirrad och svagast i världen. Det är väl ungefär så jag känner mig just nu tlsm med några tusen andra känslor som besviken, arg, ledsen, patetisk osv men mest är jag nog förvirrad och ledsen just nu. Min fråga är när ska man sluta må så här crap över detta?

När kommer vändpunkten?

Ibland vill jag bara spola tillbaka tiden till då man var liten. Då man typ inte brydde sig om något annat än att ha kul och så fort man var ledsen var allt som behövdes en tröst kram från mamma eller pappa. Då sånna här tankar och bekymmer inte ens existerade. Varför kan allt inte vara lika lätt som när man var liten, även idag?

Men men det är bara att bita ihop och ta var dag som kommer och tillslut lär man ha nått just vändpunkten. Jag önskar bara att den dagen skulle kunna vara här redan idag eller i morgon. Men antar att det inte riktigt funkar så..




Här får ni en gammal men bra låt som tar mig tillbaka till gamla minnen.

Känns som jag har tusen frågor i huvet just nu. Frågor som jag inte är säker på om jag ens vill få svar på men en stor fråga som surrar i hjärnan är hur lite kan man ha betytt?.... Men för var dag som går inser jag mer och mer svaret på den frågan..

RSS 2.0