-------


Moster danni shoppar loss till Jullan! (Måste säga att det är galet kul att köpa till mindre hehe)

Shiit vilken dag jag har haft idag!

Dagen började med jobb på BBQ som vanligt för att sen dra och "efter fira" min lilla Jullan som har fyllt 5 år! Efter det drog jag till jobb nr två redo för ett kvällspass men ja det blev väl inte riktigt som jag tänkt..orkar inte berätta nu vad som hände för det låter värre än vad det var enligt mig, men tror jag lyckades skrämma upp både kunderna och min chef en aning hehe. Men men nu är jag iaf äntligen hemma och har typ ingen ork för nåt så tänkte sova lite nu!

Natti!


29nov..

Godmorgon på er !

Sitter och äter klart min frulle och ska snart bege mig till jobbet. Känns som jag har jobbat ganska så mkt i veckan och helgen fast har iofs sovit ganska lite så kan ju även bero på att jag varit galet trött.

I helgen har det annars förutom jobb från morgon till kväll, blivit en spontan utgång med Emma som äntligen är hemma! (åh rim där!) Hade faktiskt riktigt kul fast iofs har jag jämt kul med den kvinnan. I lör blev det myskväll med en liten mes och sen i söndags blev det ännu mer jobb. Så där har ni min helg!





Ciao!






GE MIG EN JACKA!!

Ge mig en jacka!! - har varit något jag skrikit tyst för mig själv i över en vecka. Har inte haft en jacka som är varm nog till detta väder så fryser ihjäl varje gång jag går ut med de jag har. Så både jag och mamma har gått omkring som galningar typ hela förra veckan i hopp om en fin och varm jacka till mig men självklart har vi inte inte lyckats hittat en tills nu!

Eller blev väl mer en "bara för att jag inte vill frysa ihjäl mig" -jacka men mums så varm den är! Eller har inte provat den ute än men den verkar det och den ska provas nu! Ska ta kort så ni får se men nu måste jag skynda för blir snart hämtad av karro. Chill kväll med härligt folk it is!


Whatever you do, don't be afraid of the dark

Tjosan!

Har haft fullt upp med jobb och annat så därför har jag inte varit så duktig på bloggen. Men men annars ligger jag redigt död i min säng redo att sova. Har väl inte gjort så mycket idag utan har jobbat, träffat Sarah och sen dansat men mums på det liksom. Morgondagens schema ser lite halv suddig ut för mig än så länge, det enda som är klart är att jag ska på ett öte kl halv 9...och efter ska jag jobba med mina brudar vilket gillas galet mycket! Resten märks.

Nae nu ska jag som sagt sova men innan får ni 3 bilder. " en på bakelsen sarah och 2 smakprovs bilder från dansen.






Snodde från sarah för mina blev för suddiga.

Natti natti på er!





Dag 1...



mums


Hallu!

Idag har jag känt mig lite hurtig med en morgonpromenad innan jobbet och lite senare tänkte jag faktiskt hälsa på gymmet lite hehe. Men innan det ska jag först nu till syster för att hjälpa henne att sätta upp massa lampor i taket. Äntligen säger jag för på kvällen är det mysigt men galet mörkt vid vissa ställen i hennes lägenhet, så man måste typ gissa sig fram. Okej nu överdrev jag väl en gnutta men ni hajjar. Sen ska jag till stan för lite saker för att sen dra till min bror och lina.

Nae nu måste jag skynda och lovar att visa lite bilder på några av sakerna som var i min shoppingbag från i veckan!


--II


-Emma målar upp/beskriver sin lägenhet i oslo, vacker säger jag..;)


- Vi var fortfarande danssugna efter dansen så vi passa på att underhålla bilarna medan vi väntade på bussen!

Hallu!

Blev inte så mkt bloggning igår för hann helt enkelt inte. Först jobbade jag i typ 10 timmar och sen var det "trevlig resa papi" middag med hela min galna famila. Mums! Pappa dissade nämligen kalla Sverige idag runt 5 på morgonen för varma och soliga El Salvador och jag är verkligen inte avvis för 5 öre..verkligen inte...! haha. ♥

Idag blev det annars att äntligen få träffa mina lilla EmmaPemma som har som typ hela Linköping flyttat till Oslo och nu kom hem över helgen vilket GILLAS stort! Efter myspys stund med min knäppis så var det dans och som vi kallar det "Shake your ass baby" - time med Sarah. Like.

Nu ska jag sova lite. Nattiii

PUSS!


Jag blir så dum av dig, hey hey hey!

off to workis men först får ni lite musik!

Daniel Adams-Ray - Dum av Dig





19nov..


Gårdagens shopping, där rök föör mång hundralappar! Weiiii..........(visar innehållet imorn om jag hinner)


Fialutt igår


Dagens shopping

Hellu!

Gårdagens plan var att ha en chillkväll med en liten Sarah men det blev inte riktigt så, utan istället blev det först en mega BikBok shopping (dom hade 50% rea på allt, mums!) och sen en chill-utgång med Fia. Eller tanken var att vi skulle ha en "chill-utgång", dvs dricka lite gott och snacka lite skit och sen dra hem tidigt, men som vanligt blev det allt utom lugnt, hehe. Men sjukt kul hade jag!

Dock sluta den inte lika bra och kunde inte somna förrän vid 6 vilket gjorde att det inte var så himla kul att gå upp kl 9 idag. Hade lovat mamma att joina till Ikano och självklart ville hon vara där tidigt..men lite mums fick vi allt med oss hem. Dock letade vi främst efter barnkläder till mina kussar.

Nae nu ska jag ta en liten tupplur för känner mig/ser ut som en zombie hehe.

För tidigt..



Godmorgon på er!

Jag och tuppen har blivit homiesar som ni kanske märker. Syftar på att det är andra dagen i rad som jag går upp 7. Ni som känner mig vet att jag verkligen inte är ett fan av att gå upp innan typ 10 ha! så vad nu? Dessvärre är det så att jag insåg att jag hade massa smutstvätt och får paniken då jag tex "planerar" en outfit i huvet och sen är något av sakerna smutsiga. Ja jag är ganska störd hehe. Insåg att alla människor i min byggnad även har samma kris som jag. Dvs ha mkt smutstvätt. För allt är fullbokat tills nästa vecka? Och självklart är de smarta nog att ta sena tider = den enda tiden jag hittade var idag kl 7. Suck..

Så, nu kan intresseklubben anteckna varför jag är uppe så sjukligt tidigt!


17..



kvinnan och tjuven som räddade min dag haha!

Hellu!

Idag var jag uppe med tuppen, vilket verkligen inte var frivilligt men skulle på ett sjukt onödigt möte så var bara att slita sig från varma sängen och ta sig till bussen. på tal om bussar så måste jag säga att det känns galet konstigt att åka buss. Har ju knappt åkt buss sen vi flyttade till stan så var galet kul! Jo jag vet lite deprimerande att man tycker det är kul att åka buss...hehe.

Nu glömde jag bort vad jag skulle komma till...men ska dra mig till dansen nu!

16 nov



Som jag skrev i går ska jag börja ta tag i saker. Dvs inte bara säga att jag ska göra det utan faktiskt göra det. Därför tog jag tag i en sak jag borde ha gjort för ett tag sen vilket är. *trumvirrvel* Körkortet! Det hade nämligen blivit något strul med mina papper? Så stack dit och fixade allt.

Efter att jag hade vart på körskolan mötte jag upp Jenny för en fika på waynes och senare på kvällen blev det att åka till Robin, som visade upp sina skills i matlagning.

Nae nu tänkte jag unna mig ett varmt och långt bad!

Bad day...


Fy fan vilken pissdag jag har haft idag! Anledningen orkar jag inte rabbla upp nu men kan säga att jag höll på att mörda min mobil och mitt rum när jag kom hem...Tackar några underbara vänner som lyckades munta upp mig och min pappi♥

Annars har jag inlett ett stort projekt nu. Är trött på att jag aldrig tar tag i saker så kände att det var dags nu! Dock blir det en eller max 2 saker i taget för annars skiter de sig bara som vanligt. Men innan jag berättar vad som är först på min "to do list" ska jag städa klart mitt rum. Är man ledig i morgon och inte kan sova så är rumstädning ganska underhållande. (hoppas inte mamma läste det där..hehe)

Sov gott

give me your "overall"



Måste först skriva- Vad galet kallt det är ute och det snöar!! Det är skit samma att man har varma skor, jacka, halsduk, mössa och allt man fryser ju ändå röven av sig! Någon som har en overall som jag kan få? Höhö. Jag och karro snacka lite om hur det var när man var lite i förrgår. Dvs när man hade overall på sig, varma och tjocka vantar som satt fast med en tråd och var helt instoppad med ett varmt täcke i vagnen och bara levde livet varma livet. Frös man då? Icke sa nicke.

Men frågan är vad man skulle tycka om man såg någon vuxen komma gående med overall, haha. Min idol där ja!


Nae nu blir det jobb och självklart lite tjohopp lek i snön!

helluu



Ligger i sängen helt nedbäddad och redo för att somna men tänkte först skriva ett inlägg. Igår blev det som sagt en chillkväll tre tjejer och lite "Beck"! Brukar gilla beck men vettefan med det avsnittet som gick på tv då alltså. Kan dock ha haft att göra med att vi typ dissa filmen för massa mums snack och därför inte riktigt kollade på den. Reklamen var liksom mer underhållande haha.

-Det är en get på tv! hahahahaha..nej en hund vare ju hahaha (asgarv)
-Kul att du rättar dig själv och garvar åt det!
-haha , men kolla en häst! hahaha
-Nej malin det är en ponny..
(alla garvar, och ja dålig humor är var ordet där hehe)



Idag har jag annars bara jobbat och sen haft ännu en chillkväll fast denna gång med Sandra! Mums.
Nae nu kan jag knappt hålla ögonen öppna så natti på er!


Marcus visar hur skrämmande koll han har på sin filmhylla. -Jag skulle skulle byta på två filmer och han skulle hitta dom och ställa tillbaka dom på rätt plats, vilket han gjorde!



hejhå!

Att sitta hemma och vara sjuk finns inte på frågan idag utan nu ska jag snart cykla till Karro för att sen åka vidare till malin för lite chillkväll med goa människor! Mums på det.

4e nov

Min minivecka i bilder

Söndag



-chillkväll med sarah

Måndag

-Flummig dansträning


-chill häng med robin

Tisdag

-Fika med Emma


-(extremt suddig bild på ross.) Kvällsfika med Ross

Onsdag


-dansträning

Kom precis hem från jobbet och har lite bråttom nu men tänkte att jag istället för att skriva vad jag har gjort, lägger in bilder från veckan. Så där har ni min vecka plus lite jobb på det. Mumma. Nu ska jag snart åka till Fia och sen ikväll blir det antagligen utgång om orken finns i kroppen.
Ha det bäst!

RSS 2.0