jobb jobb jobb

Fy bubblan vilken jobb-vecka jag haft! Har börjat på ett jobb och slutat på ett annat. Känner mig helt slut i hela kroppen och än är den inte över.. Men idag unnar jag mig iaf mini helg med personalfest på schemat! Mumma.

Ha det super!

The truth hurts the lies worse



De senaste veckorna har det hänt massa saker som gjort att jag känt mig som fast i en mardröm. En mardröm som bara blivit jobbigare och jobbigare. Jag har varken vetat ut eller in och inte heller velat acceptera eller tro på det som hänt. Istället har jag hela tiden hoppats på att det var just en mardröm, en mardröm som jag snart ska vakna upp ur. Men varje dag får jag en stor klump i magen då jag inser att det är verklighet där inga genvägar finns, utan att det bara är att blicka framåt och kämpa sig igenom detta så gott det går..

Detta är även den främsta anledningen till att jag inte bloggat som lovat men nu känner jag att jag behöver skriva av mig lite. Kanske inte just om det som har hänt för det är för privat men om massa annat. here we go again.
-------

Nu ska jag dra iaf mig till gymmet. Perfekt när man behöver komma bort lite och inte tänka på något speciellet har jag märkt.

Ciao

7e jan



Hellu på er!


Som ni märkt har jag och bloggandet inte riktigt klickat på ett tag och orsakerna är många men främst är det den vanliga och underbara meningen "har inte haft tid"..vilket egentligen inte riktigt stämmer in helt så blir nog mer klassikern "har inte orkat". Men nu är det ju ett nytt år och nya möjligheter så då kör vi igen va!
Min jul och nyår var hur underbart som helst, var med mina nära och kära vilket bara är mums. Eller nyår kanske inte började på topp eftersom att jag inte mådde så jätte bra ett tag pga att jag tagit bort visdoms tanden, men som tur var hade jag min lille svennis vid min sida vilket gjorde allt så mycket bättre och sen mötte vi även upp min bror, Sandra och co för att inviga det nya året på bästa sätt. Bilder kommer - Jag lovar.

Nae nu ska jag rusa för som vanligt är jag sen hehe. Mys fika med 4 flickor och sen jobba natt på café crepps står på schemat.






RSS 2.0