hellu

Kom prec hem från jobbet. Tack gode gud för foppatofflor och mina bebis uggs är allt jag kan säga. Eller allt mina fötter kan säga :P. Iaf så blev det ändrade planer inför kvällen. Ronja ansåg att man inte fick ha en torr lördag så det blir att gå på fest. Hur pepp jag är på en skala ett till tio är väl inte prec en tia men det blir nog kul ändå för har alltid kul med min Ronjis!♥

Men ni får ha en underbar och läskig halloween ;)

Happy Halloween!

Gårdagen skulle ha varit en chill kväll med några kompisar men slutade upp med att jag joinade Anna på fest. En sak mina fötter ångrar något. För nu äre nämligen dagendagenefter PAIN! Men men hade iaf kul så.

Nu till något annat.
Är det något jag aldrig riktigt har koll på så är det när Halloween är. För vissa säger att det var igår + att det kom massa små ungar och plingade på. Som förövrigt skrämde livet ur mig. Men andra säger att det är idag. Så jag säger med det. Idag blire annars inget Halloweenparty för mig iaf för tror jag tar ett break från allt partajande och tar en skräckiskväl. Dvs en chill kväll med massa skräckfilmer. Men först är det jobbet som står på schemat så ni får ha en niceig Halloween!


Celeb Halloween.












PEACE

30/10

Hann inte skriva något inlägg igår eftersom att jag typ bokstavligt talat hade en halv tim på mig att fixa mig innan jag var tvungen att ta bussen in till stan. Stressigt värre. Men det blev iaf att åka till Mallans 18års firning som sen slutade på Sliver med Bla Malin och Emma. Det var riktigt nice att träffa massa kompisar och sammanfattningsvis var min kväll, Galen! Så det tackar vi bla festens värd, Mallan! Emms, Malin, Fillan och några andra! :)

Det skulle ha blivit att jobba tidigt idag men kände att jag verkligen inte ville eller kunde komma upp ur sängen så det blev att ringa Kimsan som var en räddande ängel! Dock börjar jag 5 och mina fötter är något döda. Så nu blir det fotbad för hela slanten! (här får ni bilder från igår)

Kvällens outfit....och där ser ni även ett utav de skor jag köpte och smyckerna :). (som resulterade i dagenefterPAIN!


(kvällens bilder)


Kvällens födelsedagsbarn/värd














Fråga mig inte vad Glanz sysslar med..haha .








Den här bilden på sötisarna får avsluta kvällen! ♥

PEACE


29/10

Kan inte prec påstå att jag har mått topp den senaste veckan så kände mig inte jätte sugen på att dra ut och partaja igår. Men sen övertalade micke (ej min chef) mig att gå och det var faktiskt riktigt kul. Så det ska vi tacka festens värd, Robert och Micke för att uppmuntra mig :).
Nu äre snart jobb jobb jobb. Känner mig fortfarand något död så vi får se hur detta kommer att sluta :P. Ikväll blire annars födelsedagsparty för Mallan! Som förövrigt fyller år idag, så Grattis till henne! ♥

Här får ni en gammal låt som spelas 24/7 på radion men som jag har börjat gilla igen. Sen lovade jag även micke att lägga ut den på bloggen tönt som han är ;), eftersom att vi ägde denna låt igår, haha.  Så Njut.



Nu ska jag försöka ta mig till bussen. Wish me luck ;)

28/10

Kom prec hem något besviken över linköpings utbud på partytoppar. Har kollat igenom alla butiker typ med Mallan utan någon tur. Så vad jag ska ha på mig idag (om jag nu bestämmer mig för att dra ut) eller imorn är ett stort panikfrågetecken. Det jag dock hittade idag var skooor. Kan aldrig få nog av skor och det blev inte bara ett par utan 3. Mums på det! (bilder på dom kommer) Blev även att titta in på jobbet där Micke bjöd på mumsig äppelpaj och munkar! Ja, jag har en bra chef! :D

Har annars världens beslutångest om hur jag ska göra idag. Antingen drar jag på fest eller så stannar jag hemma och chillar. Ae får komma på svaret på den frågan ganska så snart för klockan tickar ju iväg. Men men nu ska iaf fixa mig lite medans jag bestämmer mig. Det kan ju vara ett plus att man är klar om man nu bestämmer sig för att dra på festen;).

Ge mig dessa tack! Alla är från Nelly.











Men men ni får ha det bäst! :)


PEACE

Premiär på MJ:s "This Is It" !

Att bli väckt kl 6 på morgonen då man är ledig och få höra att de ska stänga av varmvattnet på hela min gård mellan 08.00 - 16.00 var inte det roligaste att höra igår när man hade gått och lagt sig sent (iförrgår)och ville duscha på morgonen. Och det var inte heller roligt att gå upp halv 7 bara för att man ska få duscha i varmtvatten. Men något som var kul var att träffa min Emms och även shoppa lite smått och gott.Vi avlutade dagen med en mys middag plus film. Så säger bara mums till det! <3


Till något annat. Idag är det världspremiär på Michael Jackson - "This is it" som enbart visas i 2 veckor i biograferna! Denna film eller a dokumentär kanske man ska kalla den, handlar om hans sista tour "This is it" som skulle ha startat den 13e juli. De har klippt ihop hundratals timmar från repetitioner och inspelningar bakom kulisserna och gjort det till en film om det som skulle ha blivit hans stora comeback. Säger bara: Jag MÅSTE se! och jag tror denna film är för alla. Både fans och icke fans. Så gå och se den.

Här har ni trailern



Annars så blir det att dra och shoppa lite igen till förhoppningsvis både kvällens och imorgons aktivitet. Det står nämligen party x 2 på schemat. Dock vet jag inte om jag orkar idag men det får vi allt se.

PEACE

4,5 timmes promenad!

(skrev detta inlägg igår lite efter ntolv på kvällen, men det var problem med blogg.se så ni får läsa det nu)


Kom precis hem från världens jäkla promenad med min Ronjis! Som ni ser på överskriften så varade den i 4,5 tim och då snackar vi inte snigel fart utan powerwalkning som slutade med miffo gång :P.

 

Nu kommer den LÅNGA  förklaringen

Det började med att vi beslöt oss för att gå en promenad runt Lambo.  Men vi insåg att vi behövde lite energi. Och energi i våra ögon är inte prec världens nyttigaste saker utan det blev balla godissaker som vanligt. Sen ville vi gå lite längre så jag får en dum idé om att vi ska gå till jägarvallen som sen ledde till ryd, gotte, stan, sjukhuset osv ja halva jävla Linköping typ :P. Men det sjuka var inte bara detta utan på vägen inser jag att jag har klätt mig någorlunda varmt så vi beslutar oss för att ta bussen hem och sen ta bussen tillbaka för att fortsätta. (jag hade ca 2 min på mig att springa hem + byta om så dog när jag väl kom tillbaka in till bussen.)

 

När vi väl kommer in mot stan blir vi kissnödiga så vi beslutar oss för att gå på toa i dansstudion där jag dansar. Big mistake där. För just som det är så börjar larmet pipa som fan. Alltså vi sprang ut därifrån som två stora gapgarvande(från allt skratt)frågetecken. Men toa hann vi iaf. Eller Ronja typ halvt? Haha. Ae alltså tror ingen kan fatta hur jävla jobbigt men kul vi hade det. En Ronjadanni dag slutar liksom alltid upp i sjuka men för roliga äventyr. Men svar ja, vi är ganska konstiga ;).

 

Men tre saker är säkert, 1)detta är något man bara kan göra med min knasboll Ronja för (som hon skrev i sitt inlägg) vi är som två papegojor med lik men sjuk humor .haha. 2)om man inte kan kalla detta för träning så vet jag inte vad man ska kalla det. 3) jag är galet glad över att ligga i min säng! Du är fan för bra gumman! <3

Vår 4,5timmespromenad höst bild.

Jag vet det är bästa kvallen..men det ska iaf vara en Ronjis på bilden :P

----------------------------------------------------
Idag
Nae nu ska jag fixa mig för idag är jag ledig (dvs inget mer jobb inlägg, hehe.) och det står shopping + emma på schemat. Mums. Frågan är bara hur mkt gående jag kommer att palla idag. Kände att det var tufft bara att gå ner för trapporna här hemma :P

långt inlägg på G (svininfluensan)

Man kan ju kalla denna dag för första dagen på lovet vilket för vissa är underbart och för andra kanske lite mindre? För mig är detta lov inte lika underbart som lov ska vara. För har nämligen massvis av skolskit som måste göras och pluggas. Sen äre även jobb till tusen nu som ni kanske märker. Men som tur är så har jag kul på jobbet och så äre alltid nice med pengar.

Annars så har vi haft en stor diskussion på jobbet om svininfluensan och om man ska vaccinera sig eller inte. Man har ju fått två vaccinationspapper som man skulle lämna in till skolsköterskan. Men jag är fortfarande osäker på om jag ska eller inte vaccinera mig. Jag menar det är så mycket snack om olika biverkningar vaccinet ger. Det vanligaste är väl att man blir sjuk. Vilket ni kanske förstår att jag inte prec är pepp på efter 3 gångers sjukning. Och jag menar det känns som att hela svininfluensagrejen typ är något överdrivet. Det är liksom typ som en vanlig influensa men lite jobbigare och de som har dött av det har haft andra problem. Men efter att jag kollade på detta klipp så vet jag inte. Ser dock något tillgjort ut men det är iaf en tjej i USA som fick en neurologisk sjukdom efter att ha vaccinerat sig så nu kan hon bara gå baklänges, springa och enbart prata normalt då hon springer. Låter skumt eller hur? Men enligt läkare är detta något extremt ovanligt som händer en på miljonen. Men med den oturen jag jämt har skulle jag inte bli förvånad om det hände mig :P. Nae nu ska jag inte hålla på att driva för det är riktigt synd om henne om det nu är sant.

Vad anser ni om svininfluensan, vaccinet och detta klipp?




Annars blir det ännu en chillkväll men denna gång med ronjisen.  Och hurtiga ska vi också vara för det står lång promenad på schemat! Jobbet gör mig fan helt slut körd :P men men ha det så bra och sory för det långa inlägget;)

CIAO

25/10

Tjosan!

Kom typ precis hem från jobbet. Var inte lika full rulle på slutet som det brukar vilket var något skönt. Och då blev det bara ännu mer partykök så klart. Det var även vissa kunder som ville gå in i kökklubben men om man inte är VIP så blire inge kökklubb ;) Nya moves föddes även idag som självklart ska visas upp på dansgolvet! Säger bara en sak: när Danni och Emma jobbar så blir det inget annat än galet! Fick som sagt även träffa min bobo en snabbis vilket var underbart men jobbigt. Saknar dig<3

Men annars så blire en chillkväll con mi familia. Kände att jag behövde en sådan idag efter allt. Så mina dansmoves får vänta ett tag. Eller a tills imorn iaf. Får se om jag lyckas imponera min chefis. Han är en tuff jury men det ska allt gå;) Här får ni en låt som gick hundrafemtio gånger på east. Men bra är den.


När sista kunden går ut ifrån dörrarna, det är då del 2 partyt börjar, haha. Här har ni dance and pose á la Grekiska!  (vi hittade gamla Grekiska mössor som vi hade kul med)


(tack emma för att du fick mig på bättre tankar :))

Eva Simons - Silly Boy

(och till er som trodde att det var Lady GaGa och rihanna som söng den. Svar Nej. *host*simon*host*. Det var en demo som sen skulle sjungas av dom två men sen beslöt Eva som då skrev låten, att köra på sj. Vilket jag tyckte var nice! Och ball är hon allt. (visst att hon påminner lite om rihanna och lady gaga men men.
Vet Old news, men om någon inte visste så vet ni det nu :)))


Glöm inte att ändra till vintertid!

Ni har väl inte glömt att ställa om klockan till vinter tid ? Jag menar vem vill inte ha en timmes extra sömn? ;). Dock så tycker jag själv inte att det känns som någon direkt skillnad, men men. Annars sitter jag här och äter frukost och väntar på att emma ska komma och hämta mig för att sen jobba halv ett till 20.00 om inte senare. Men självklart blir det partyköket idag igen. Misslyckades dock ha det igår för glömde min Mp3 och på morgonen vare bara lugna låtar på radion. Men idag blire fullt ös! (partymusik=ett bra sätt att inte tänka på jobbiga saker)

Idag blir det också en 5min träffis med bästa<3 kort men så uppskattat!


Där har ni vår för snygga grekiska jobb t-shirt. (p.s om ni kollar noga så ser ni hur kort hårsvans(?) jag har på bilden..)

Adios amigos!

Sommart tid Slutar imorgon!

Kom prec hem från jobbet  med en extra mums bonus som avslut på en lång och sliten dag (dricks och choklaaaad är aldrig fel ;)). Dock så fick dagen ett sjutk tråkigt och jobbigt slut..

Men det jag annars tänkte ta upp var att min baby (Mr-Brown) släpper sina biljeter till sin turné "Fan Appreciation Tour" idag (han släppte dom för några dagar sen till dom som är medlemmar på hans hemsida men idag till resten) så om någon har vägaran förbi USA i nov/dec rekomenderar jag verkligen att gå! Förövrigt någon som vill skänka flygbiljett till USA +konsertbiljett till moi? (A) Här får ni hans nya singel som släpptes den 21okt.

Kan denna låt ha lite med Rihanna att göra med? Kanske det. Spektulationerna finns iaf där och även om att den släpptes dagen efter. Men en sak är säkert med denna låt och det är att I love it!



Chris Brown ft. Lil Wayne & Swizz Beatz - I Can Transform Ya

/>
08/09

Glömmer aldrig de 2 Chris Brown Konserter jag och Steph var på och då vi fick träffa han. Säger bara Minnen!

Chris Brown - Crawl



Förövrigt2 - glöm ej att sommartid slutar imorn!
-----------------------------------------------------

Te vamos a extrañar mucho Fernando! Que descanses en paz,  R.I.P

24/10

Goooodlördagmooorgon!

Kände ett sjukt sug för att dra och träna innan jobbet av någon konstig anledning? Ja ibland vaknar man då allt på den hurtiga sidan. På tal om nyttighet så höll både jag och anna våra nyttighetsvad. Dock hade vi båda en extrem jobbig skolvecka då det blev lite väl mkt onyttigheter men vi hade straff klara till då vi bröt mot nyttighets "reglerna"så vi tog det som 2 duktiga kvinnor! ;) Nae nu måste jag rusa om jag ska hinna träna innan jobbet. Och förövrigt så blire partyköket idag igen. Jag menar när jag styr köket så blire inget annat än party och efter att jag har varit sjuk och sängliggandes så behöver jag komma igång lite;).

Vi kör på en goschillparty låt a lo latino style för en bra start på dagen va? (min väckaklocks signal för er som vill veta. Säger bara mums.)




Peace!

Kvälls inlägg

Av någon konstig anledning publicerades mitt morgonsinlägg nu?! Så ni får bläddra ner om ni vill läsa det jag skrev i morse. Inte för att det var något spec som var intressant. Men men. Har iaf hunnit med lite saker idag. Först skolan..måste säga att jag tar tillbaka det där om att jag längtade/ville till skolan. Stort misstag där ja. Sen klippte jag mig. Och ja lite vågat blev det väl allt. Ni får se bilder sen men kan förvarna med att det blev något kortare än förut..lite ångersuck där med. Sen blev det även att jobba vilket var lika roligt som vanligt! Nae nu ska jag träffa Johan så måste rusa innan han börjar klaga på att jag är seg.

Förövrigtgrej- eftersom att jag inte kunde gå på David Guetta så kör jag på eget Guetta party idag med hans bästa enligt min åsikt, (årets)sommar remixlåtar (KRETA-låtar!) Partyt får dock vänta tills jag kommer tillbaka-
Enjoy!


Baby visa dom hur man kör party á la Kreta style! ;)


Mr Guetta själv.

david guetta feat akon - sexy bitch



David Guetta feat Kelly Rowland When Love Takes Over



Black Eyed Peas - I Gotta Feeling (David Guetta Remix)




Black Eyed Peas-I Gotta Feeling (Feat. David Guetta)

(Tycker den här versionen är mycket bättre. Det strömmar liksom med massvis av minnen då jag hör denna. Det är liksom min och stephs låt.  Jag menar KRETA vafan!:D)


Ha en MUMS fredag!

CIAO!





Morgonsinlägg

Godmorgon på er alla!

Mår en aning bättre idag = smittar iaf ej :D. Så det blir skola och sen kanske jobb. Men ska även klipp mig! Har igen aning om hur jag ska klippa mig så lite tips skulle allt vara fijnt. Antingen kör vi på något vågat som typ klippa kort eller färga det eller så kör jag på mes style och toppar bara. De flesta tycker att jag ska klippa typ page men ae vettefan om man prec skulle passa i det. I slutendan rakar jag bara av mig skiten ;).





22okt

Hoooooooooola

Ligger i sängen och försöker ta till orken för att göra klart svenskauppsattsen. Kan inte prec påstå att det går så där jätte bra att koncentrera sig när ens hjärna typ har varit död (mer än vanligt ;)) den här veckan. Men mår iaf en aning bättre nu så förhoppningsvis blir det skola imorn. Okej låter ganska galet att säga att man vill till skolan men efter att ha legat hemma halvdöd i typ en vecka så vill man bara ut. Men ska inte säga för mycket för trodde jag skulle bli frisk idag men så blev det inte riktigt. Nae nu ska jag fortsätta att skriva på sv uppsattsen. Men ni kan få njuta utav Rihannas nya singel som släpptes i tis.

Efter att ha lyssnat på den typ hela dan igår så är jag fast. Spekulationerna om att låten kan ha något med C.B att göra med är många men man vet ju aldrig. Får dock känslan att det kan stämma, iaf lite. En sak är iaf säkert och det är att hon är tillbaka med en ny stil, nytt sound och nya låtar till sitt nya album.

Enjoy


21okt

Ännu en suckande sjukisdag då jag ligger i min säng men denna gång med datorn i knät och kollar på serier i högsta grad. Har insett att jag verkligen är största serie nörden efter att ha gjort ännu ett serietest grejamoj. (tidsfördrift då man är sjuk(A)). Det var 60 serier på denna lista och det var bara 2 serier jag inte hade sett. Ja, väckaklockan klingade om att jag är något serie beroende, he. Men när man är sjuk så är serier och gamla gosifilmer det bästa om man nu har orken att hålla ögonen öppna. Vilket jag äntligen hade idag. Säger bara MUMS. Nae nu vare nog prat om serie.

På tal om något som jag är något avvis på och ännu en sak som gör att det suger lite med att vara ett dec-barn är att David Guetta kommer till Malmö på fredag! Varje gång jag pratar med min stephis (som ska gå) så blir jag bara mer avvis för fy tusan vad jag vill gå. Men för er som ska gå säger jag bara ha det galet! ;)

Här får ni ett klipp från då han var i Göteborg 2Maj 2009. - Galet


Energy 2009.


Förövrigt så har malin (min lilla tomat) tagit körkortet. Så Grattis till henne! :D

Snuvis Peace

20okt

Hellu på er!

Min plan om att vänta med att bli sjuk gick inte prec så som jag hade hoppats på. Det blev att dra tidigt ifrån jobbet i sön då jag blev värre och sen har jag varit sängliggandes efter det. Har även vänt upp och ner på dygnet för trodde det var morgon då jag vaknade av att en skitunge ringde mig ;). Men men borde ju iof inte vara så chockad över att jag blev sjuk eftersom att det är 3e gången på en mycket kort tid. Förhoppningsvis så blir jag frisk snart för det är ganska så uttråkande att ligga i sängen halvdöd.

Nae nu ska jag försöka att göra något vettigt? Får la se hur det går. Men ha det bra och njut av att inte vara sjukt! :P

17oktober

Fy fan vilken dag. Känner mig helt slut. Har jobbat typ hela dagen, vilket förövrigt gick ruggit bra så wohoo till det :D Fick på tal om jobbet även prata teckenspråk med två kunder vilket var sjukt ballt haha. Men annars så vare något jobbigt att jobba med feber. Jo ni läste rätt. Daniela har fått feber igen SUCK!! Har verkligen inte tid att vara sjuk nu så ni kan ju ana hur glad jag är. Måste liksom jobba imorn och sen har jag massa skolskit. Ae Febern och halsen får helt enkelt ta och vänta ett tag till! Men det blev iaf inte mycklet partajande för min del idag. Tro inte jag tar en a la feberpartajande i repris där inte :P
Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen för att göra något vettigt. Så ha det bäst.

Här har ni Mangos "nya" ansikte 09/10. Scarlett Johansson. Bilderna är gamla (juli) men tycker de är sjukt balla så här får ni dom.



Ciao

lördag

Godmorgon på er alla!

Är sjukt trött och vaknade med världens halssvidont så hur underbart är det inte på en skala ett till tio att man ska arbeta då? Känner bara att det är något mumsigt att man börjar bli sjuk igen...Tur att jag faktiskt har sett fram emot att jobba. Har dock mitt lilla jobbprov idag så är något nervös ( ska klara av allt snabbt och självständigt och det är något mycket. Plus att jag bara har jobbat en gång då jag gick igenom allt jag ska kunna) På tal om jobb så kom jag på att jag inte har berättat vart jag jobbar. Trummvirrvel tack ;).  Grekiska kolgrillsbaren. Ae nu måste jag fixa mig för ska åka snart.

Vet inte än hur kvällens planer blir. Men antingen blir det lite party party om jag har orken eller mysdag hemma.

Den här menyn ska jag typ kunna idag, mums på de (konstnären är emma;))


PEACE

17okt

Äntligen är det helg! Fy vad jag känner mig något trött på skolan. Men iof, vem är inte det? Men men det blev en mycket bra och chillibill mys fredag för min del. Först blev det att träffa Joakim och hjälpa han att hitta jeans plus fika. Sen kom mamma hem från Norge så mötte henne på stationen och så blev det lite käk på Ghingis. Sen nu har jag prec kommit hem från en kvälls fika med Emmapemma och snart kommer Annis hit och antar att det blir lite gottigott då med. Snacka om att man har ätit idag alltså, haha. Men det har varit en dag i min smak iaf:)

Här får ni en dagens outfit.



Kofta - Zara
Vit lång T-shirt - Gina Tricot
Lila strumpbyxor - Åhléns
Mellan höga Stövletter - Din sko
Jacka - någon butik i Sthlm?
Halsduk - BikBok
Smycken - (halsband med hjärta, ett snö halsband som jag använde som armband) - Guldfynd
Klocka - Ingen aning tror guldfynd där med.

Ännu en helvetesdag..

Hopplös


14oktober

haaaaaaaaaaaaalluu

Har känt mig helt jäkla död de sensate dagarna. Med stora plugg högar vart jag än vänder mig om? Kan bara säga att det är hur skönt som helst att ha avklarat veckans två prover. Naturkunskap och rättskunskap, hur mysigt låter inte det? Men självklart har man prov och skit nästa vecka..suck suck säger jag bara, men snart är det LOV! Så får väl kämpa och stå ut de sista veckorna. Men nu ska jag allt ta en day off från allt jobbigt och bara chilla gärnet! Eller ska städa lite först men sen då fan ;) Fikning med buseflickorna Mallan och Emmy + impuls bokning av klippning var ju inte heller helt fel som avslutning på en jobbig skoldag:)


PEACE






Helginfo

Lördagen var något galet må jag allt säga! Det började med första dagen på jobbet. Gissa om jag var något nervös. Särskillt när jag skulle ta min första kund. Tur som fan att det var min lilla jenn boggie och hennes pappa som blev det. Efter jobb vare stressfix inför kvällens Glitter och glamour partaj som stod på schemat. Jag följde dock bara glamourtemat i klädseln för glömde massa saker på jobbet dvs typ allt glittrigt :P. Men iaf självklart blev det massa dansning vilket moi like mucho! till och med när det blev lite dött på dansgolvet var både jag och noel uppe och ägde! ;D  Ae trots allt som hände så var det rätt så nice så tack till kvällens värdar skitungen Malin och Emmy!

Här får ni bilder från kvällen och kvällens outfit (ser lite mongis ut men det får ni stå ut med:D)



Svart klänning med rosett detalj - Vero Moda
Hårband med blommdetalj - Gina Tricot
Strumpbyxor - Åhléns
Långa handskar -  Ingen aning :P
Pumps - Scorett
Pärlhalsband - tror Gina tricot och det andra som ni inte ser är från guldfynd
Armband - El Salvador
Glittriga långa örhängen - Gina



Sammanfattningsbilder




dessa 3 bilder nedanför- tagna från maalin:)

En utav kvällens värd - Skitungen malin!



Andra värden Emmy och sen har vi även mallan på bild!



Karro, Max och Alex



Jag och min lilla bebis viccsi

Lördag

Alltså fy fan vilken helvetes dag jag hade igår. Tyckte något synd om dom som fick stå ut med all min klagning, haha. Det kändes som allt hände mig på en gång men men kan bara säga att det är något skönt att det äntligen är helg!

Det blev en mycket chillig kväll för min del. Med matlagning, Idol och en Emmy. Är det något idol behöver så är det solklart en Emmy i juryn. Fy fan vad hon skulle steka haha! Vi skulle dockäven städa inför dagens bigis partaj men eftersom att hon bor i ödemarken = hennes bussar går bokstavligen som skit så hann vi inte riktigt med det.  För övrigt så har jag fått jobb!! Och denna gång har jag fått et riktigt jobb.(berättar mer om det sen). Och ska åka dit nu för lite lärningsgrejamoj. och ja, jag är jobb pepp! :D
Ikväll blire annars Party party a la glitter och glamour. Men berättar mer om det sen. Nu måste jag rusa till bussen. Man vill ju inte komma försent första dagen på jobbet.

Panikens panik!

Sitter och pluggar gärnet här och har världens panik!! (klagning på ingång) Har liksom tre prov och en muntlig redovisning tills i morgon. Säger bara MUMS! Det jag hatar mest med prov, förutom proven själv, är att ha flera prov på samma dag. Jag blandar ju bara ihop allt! Någon som kan trolla fram lite extra timmar på detta dygn? Eller typ trolla bort min skola/lärare? :D

 

För övrigt så haglar/regnar det som bara den nu. Kan det vara ett tecken på att det kommer att vara hagel/vatten översvämmning i skolan imorn?(A) Drömma och hoppas kan man väl ;)

Nae nu måste jag återgå till mitt pluggande och panikande!

 

 

 


inget vettigt

Ännu en underbar dag i skolan med masa underbara långa och nödvändiga lektioner..och för att toppa med något extra mums så var det även hemspråk på schemat. Kan bara konstatera att jag är något död när jag slutar halv 6 på tisdagar och verkligen inte pepp på pluggning. Eller frågan är ju om man någonsin är eller kommer att bli pepp på det? Men men fick iaf träffa lilla Evvsan efter spanskan vilket var lika mumsigt som vanligt! Men kände mig ändå något duktig över att jag började plugga direkt då jag kom hem, med bla en Desperate Housewives paus så klart ;).

Nae nu blire lite mys framför tvn, med filt, te och en nyttigmacka? Så ha det så bra!

Ta mig tillbaka

PEACE

Partymorgon

Godmorgon på er alla!

Har kommit på att min morgon blir mycket bättre om jag har Dj dator igång eller Dj radio ;). Och nu går denna ganska mkt på repeat. Säger bara mums. Dock så påminner den ganska mkt om styrka eftersom att vi ibland har den till styrkan på dansen. Men men mums ändå. Nae nu blire lite frullis.



Hasta más tarde!

091005

Ni som inte tror på att jag har otur med i stortsätt allt och lite till så kommer yttligare ett litet bevis ;). Jag fick alltså hem mina mumsiga stövletter från H&M förra veckan och ivrig+glad som jag var så rev jag sönder typ hela påsen, men när jag väl satte på mig skorna märkte jag något. Jomen självklart var skorna något för små. Det var liksom blodstopp i tårna -varning. Så vad gör jag då. Jo jag går in på hemsidan för att kolla om storlek 39 finns kvar på lagret. Men självklart finns inte det! Och vad mer, jomen självklart finns alla andra storlekarna! (i 3 månader har jag kollat om 38 fanns men ickesanicke men 39an har typ jämt funnits.) Nu kanske ni tänker att det inte var ett bevis eller att det bara är fånigt ;) men grejen är att detta händer typ JÄMT mig! Säger bara suck till allt. Men men har ändå bestämt mig för att skicka tillbaks dom och får helt enkelt hoppas på det bästa.

För övrigt så äre mkt nice att sluta 11.35 idag plus att ha dansträning ikväll. Frågan är dock hur träningen kommer gå..gick ju inte prec bra i sön när det gäller ryggen..men men det går nog an :)


Ciao



091002

Förvirring, gråt, arghet, kärlek, trötthet, förhoppning, tro, glädje, lycka! Så jäkla många känslor som kan komma under en natt/dag. Och man inser inte hur snabbt ens liv kan förändras. Allt som krävs är att något oväntat ska ske och sen så känns allt annorlunda. Den enda känslan jag har nu är glädje. Glädjen över att ha dig här vid min sida. Admiro tu esfuerzo y te quiero mucho!♥

Torsdag

Kom precis hem från sjukhuset. Har varit med min underbara farfar som förhoppningsvis får åka hem imorn! :D. Efter några timmar där så har jag kommit fram till (vilket jag dock jämt kommer fram till då jag är där) att det känns som att tiden bokstavligen står stilla där och att sjukhus även är något läskiga :P. Iaf på kvällarna. Det är som en enda stor labyrint så snacka om att man kan gå vilse :P. Fast det är ett bra ställen att öva på sin svenska redovisning(ha). Men världens bästa farfar har jag minsann! ♥

Imorn kväll åker jag antagligen till Västerås om allt går som planerat. Ska träffa min bror och lite kompisar så mums till det! Men nu ska jag fortsätta att öva på min svenska redovisning så ha det fint.


Peace!


RSS 2.0