Lets zuuuumbaaa......!

Alltså herre min guuud. Lova aldrig er mamma att ni ska hänga med på ett morgonpass!! Gick och la mig efter två och är dödare än jag vet inte vad men hon,hon är pepp..?! Ja men har man lovat så har man lovat, men aldrig mer!! Haha

Snark och hej!

ZUMBA



30 mars

Är just hemmkommen från körskolan och att köra med bara en lins var något av en utmaning ock kanske inte bästa särskilt när solen skiner, men övdelevde iaf ;). På tal om sol som skiner är det mumsigt väder idag med solsken! Eller okej hade varit mumsigare om det var varmare men man ska ju inte klaga så istället ska jag ta vara på solen och dra mig ut för en vårpromenad med Kim!

Här får ni 3 mumsiga bilder från förra veckan med mina knäppa men fina flickor då vi körde en bakis picknick♥






En 20åring ska firas!

Hallå på er!

Jag är dödare än dödast idag och sängen känns galet lockande varje gång jag går förbi den. Känns som jag inte har sovit alls mycket denna vecka vilket iofs stämmer. Igår var jag och Adam på Daniel Adams-ray som var galet bra! Dock kom man hem en gnutts för sent då vi tog en omväg hem hehe. Men en riktigt bra dag hade jag allt. (bilder kommer)

Idag står ännu en speciell grej på schemat. Det är nämligen så att min Emma/dykarn fyller 20 bast idag!! Grattis grattis till dig emma!! ♥ Så detta ska firas som bara den med en brakadakar all in utgång! Me like. Därför får utvilningen vänta en dag till.



Och det är så här det kommer sluta när vi har firat klart dykarn hehe

Hipp hipp hurraaaaaaaaaau

-Nu ska jag rota igenom min garderob för att hitta något jag kan ha på mig ikväll och sen ska jag fixa lite saker som failade idag. Men hoppas ni får en underbar lördag!

My new idol!

Bara för att min underbara Emmapemma vet hur man muntrar upp mig. Kan inget annat säga än njut och titta/lyssna på hela klippet. Jag kolla på det säkert tusen gånger igår och det slutade upp med att jag tjöt av garv haha, så om ni har lika cp humor som oss kommer ni älska detta party klipp! ;)

Ultimate Party Girl




-Nu ska jag ge mig ut i solen för att träffa Lina som är hemma nu! Mums . Senare Ikväll blir det antagligen utgång med lite gött folk. Och en sak kan ni vara säkra på, att några av tjejen ovan s moves kommer att synas på dansgolvet ikväll! Haha (ja jag har dålig humor ;))

Ha det bäst!

nattinläggis

Hellu!

Hatar när man vill och borde sova för att man ska upp tidigt men inte kan. Man ligger liksom och vrider och vänder sig men tillslut känns det bara hopplöst. Men jag har hittat bästa botemedlet för detta och det är att antingen läsa en tråkig bok eller bäst av allt, nöta serier vilket är precis vad jag ska göra nu! Annars har jag varit på sista alkoholsutbilningen på Cloetta Center idag som varade nästan 8 mumsiga timmar och sen var det ett test/prov på det. Somnade direkt när jag kom hem så det kan ju också vara anledningen till varför jag inte kan sova nu hehe. Insåg dock en sak och det var att eftersom LHC åkte ut var detta typ sista gången jag går dit denna säsongen eftersom att det inte händer så mycket under sommaren där. Men för det mesta har det varit kul att jobba där så kommer kännas lite konstigt att inte gå dit och jobba monster mumsiga 11 timmars passen som ibland blev mer. Men kul att man fick jobba på tex Melodifestivalen, Handbolls VM, Afterski, Jerry Williams (inte för att det är min idol) och annat mums utöver hockeyn så klart. Fast några evangemang är det iofs kvar så det blir nog kul.









Nae nu blir det som sagt nötning av serier, ciaooo!

18mars

Shit vad det inte var igår man gick in på bloggen! Men fick mig ett litet sug att skriva lite nu så here we go!

Har ju mestadels jobbat som tusan nu på senaste, vissa veckor mer än andra och på så vis inte haft så mycket till liv om jag själv får säga det. Men denna vecka är det en chill jobbvecka så då ska jag för en gångs skull verkligen njuta och bara umgås med mumsfolk. Bäst av allt är att två skitungar som dissade Linköping i några månader kommer hem nu! Eller en är äntligen hemma och henne fick jag träffa idag! Gud vad jag har saknat min svenne Emma och vad underbart det var att träffa henne! Som väntat blev det massa snack, skratt och dampighet. Precis i min smak så att säga. Lovely är ordet.

Bjuder på 2 balbilder på mig och Emma.


Bruden man alltid har kul med!



Nu blir det natti natt!

RSS 2.0