Natti!

Tjena mitt bena som jag inte har vad trött jag är! Orkade inte att dra hem efter mötet så blev att jobbanågra extra timmar istället. 13 timmars pass är ju alltid nice en tisdag så där! Herregud vad jag var död i skallen de sista timmarna. Sa till och med fel namn när en kund frågade vad jag heter haha och ja det var my cue på att det var dags att dra hem!

Imorn ska jag först hjälpa till och koordinera butiken vilket ska bli hur kul som helst! Och efter ska jag unna mig en liten shoppingtur på stan med Kimpa! Frågan är om mannen har insett vad han nu har gett sig in på för är galet sugen på shopping! haha.

Nae nu ska jag fixa med lite jobb papper inför imorgon och sen blir det äntligen sömn! Men innan får ni en låt. Är ju ganska så besatt av rihannas låt We found love så därför får ni denna :). 



GODMORGON!

Känns jävligt gött att gå upp kl 6 på morgonen för att man ska på ett jobb möte kl 7 och sen efter dra hem för att man egentligen skulle börja jobba halv ett. Jo men det känns ju bara så jävla underbart!

Juste godmorgon var det jag med skulle skriva. GOD jäkla MORGON! :)

(japp jag är en ganska så bra morgon människa , särskilt när jag sovit massvis av timmar.....)





måndag

Så var det måndag igen och jag börjar nya veckan med en ledig dag vilket är hur nice som helst! Känns iofs som att dagarna bara flyger iväg och tanken på att det snart är jul känns sjukt!

Min helg har i alla fall varit hur bra som helst! I fredags blev det middag med mina tjejer följt av efterhäng på ett ställe med lite annat folk. Lördagen blev en hmm skumm och bara sjuk utgång och igår hade jag första advent myskväll med sandra och sara med go mat, film, mums bak och snack. Perfekt helg som sagt :)

Nu ska jag snart fixa mig för idag blir det IKEA med Camilla, Matilda, Kajsa och Live! Farligt värre för min del för varje gång jag åker till IKEA vill jag bara köpa massa saker och drömmer mig bort till en egen och fin lägenhet som jag får inreda. Men snart kanske jag får det om allt går som jag vill!


-från i fredags

(Jag blev bara för cp på bilden så var tvungen heh..)

Pöss

Sitter och stress fixar mig som en galning !!  Ska mämligen snart möta upp mina Zara brudar utanför jobba för lite middag ute på stan. För mums! Sen hur kvällen slutar vet man aldrig men med tanke på att jag jobbar imorn och inte sovit så bra dessa dagar blire nog inget galet. Det galna sattsa vi på i morgon istället då vi ska göra Oslo! :)

Annars har dagen känts gaaaaalet lång men en bokad Avicii konsert i mars med Sandra och Sara gjorde min dag! Sa även upp mig idag vilket kändes sådär.. Kommer sakna alla godingar på Zara! Nae nu är jag som vanligt för mycket mañana mañana så ha en bra fredagskväll!


pöss sa jag ju!




19 november..



Hur mycket man än försöker kommer verkligheten i slutändan alltid  ikapp en.  Idag känns det jobbigt och skit men jag vet att i morgon kommer det kännas bättre.








Hoy te extraño, mañana serás el pasado.

Just one step closer

Den här dagen har varit en sån där dag som känts galet lång och jobbig. Självklart kan man inte heller sova nu så därför sitter jag o lyssnar på lite mums musik och drömmer mig bort!

Här får ni en galet grym låt som har spelats på repeat i mina hörlurar hela veckan!

Coldplay ft Rihanna- Princess of China




RSS 2.0