GOTT NYTT ÅR!!

Känns sjukt hur fort detta år har passerat och nu var det dags att snart välkomna ett nytt. Varje år planerar man hit och dit vad man ska hitta på just denna dag och det är sällan det blir så bra som man hoppats på eller iaf för mig. Stressar alltid omkring på olika ställen och ja nyår är enligt mig ganska överskattat.

Förra året var väl dock ett litet undantag. Hade som vanligt planerat massa saker men i slutendan blev inget som tänkt. Drog dagen innan ut två visdomständer vilket resulterade i att jag mådde sjukt dåligt och fick där med ändra på alla planer.

Så efter att jag blivit lugnad av en loquito (var i sjuklig pain ) blev det mys middag där jag bokstavligt talat fick kämpa för att få i mig maten och såg ut som en uppblåst hamster i facet, hah! Efter middagen mötte vi upp min bror, Sandra och co för fyrverkeri och tolvslag uppe på ett högt tak, sen drog vi till någon för nyårshäng. Allt blev spontant så att säga och ja, det var nog ett av mina bästa nyår! Så därför beslöt jag mig för att inte planera något i år utan mer tat som det kommer. Dock verkar det inte som att det blir så spontan detta år, utan verkar som att jag hamnat på stresssidan i år igen. Att jag aldrig kan tacka nej.. Men men är bara att hålla tummarna för att det blir lyckat!

Hoppas ni får en grym nyår och gott nytt år på er!

(bilder från förra nyår)





















30e

Kom precis hem efter lite nyårs fix inför morgondagen med prio ett att hitta en nyårsklännig men självklart fann man ingen. Så nu är frågan va fan man ska ha på sig.  Men det hinner jag inte tänka på mer nu för ikväll står det halv 8 hos moi på schemat! Frågan är nu  bara vad man ska laga.. Men innan blire att gå tillbaka till stan för att för fikamys med mammi!

Påtal om annat var gårdagens tjejkväll  hur rolig och mums som helst! Var galet skönt att träffa tjejerna efter så långt tid och som väntat blev det mycket snack och flumm om allt och inget! Sen blev det en hmm mycket speciell utgång,  tror det räcker med den förklaringen hah! Bilder kommer då jag lyckas hitta min kamera sladd.


Nae nu måste jag rusa till mammi och sen ska jag ta fram den inre kocken i mig hah! Men här får ni en jätte gammal bild på några av mina tjejer som var med igår.


Tjejkväll

Sitter här i soffan med panodil i handen och försöker samla kraft för att börja fixa mig för kvällens mumsighet, men går inte så bra. Skyller på min feber som ger mig en ännu större lathet men börjar bli bättre vilket gillas! Har iofs inte legat inne hela dagen utan har övningkört idag igen. Körkort för full fart nu va!

Men iaf ikväll blir det tjejkväll med mina flickor och sen lite utgång på det. Kan inte bli en bättre torsdag! Ska bara hitta något vettigt att ha på mig och sen ta mig till Ellen pellen vilket är lättare sagt än gjort heh.

Här får ni cammis sjuka collage eller ja kanske är mer annons på mig.. Ångarar att jag lärde henne hur man tar bilder på skype och ännu mer fixar collage... (japps hon har hotat mig därav kommer denna..) Galna kvinna!

 

Hockey

Vet inte riktigt va det är med alla tekniska grejer i denna lägenhet, dem lever verkligen sitt egna liv.. Så nu har jag suttit eller ja sitter och kollar på hockey för att kontrollen är spårlöst försvunnen och knapparna på tvn inte vill byta? USA-Finland för att vara mer exakt.. Men Konstigt nog är jag helt fast i tvsoffan haha . Vet inte va det är med den sporten men när man väl kollar fastnar man fan lätt hah! Men fick mig även en skypedejt paus med min grymt saknade fialutt som satt fint fint!

Nae nu ska kolla klart och sen blir det att städa denna lägenhet lite innan man får lite besök =). Helt sjukt hur lätt det är att stöka ner en lägenhet på egen hand..






Natti Natt

Ännu en dag som man ligger i sängen helt förstörd. Alltså va är det här för en jäkla tröttkoma jag hmnat i?! När kl är 4 vill jag bara gå och lägga mig och kroppen har knappt orken att gå ut och slänga soperna. Som för övrigt faktiskt ligger en bit ifrån lägenheten heh. Men idag blev det inte att ligga kvar i sängen och lata sig för jag och emma hade bestämt oss för att ta tag i den där kända mellandasrean. Inställningen på att shoppa loss fanns där innan shopping rundan började men dog ut redan vid andra stoppet, hah! Men jag kämpade och fick med mig lite grejer. Vissa saker mer onödiga än andra..

Efter den grymt långa shoppingturen tog jag mig en promis med Kalle som jag ite träffat på jag vet inte hur länge, för att sen efter slänga mig i soffan helt död. Japp det tar på krafterna att vara ledig haha.

Ae men känns faktist lite skumt att inte jobba på ZARA idag. Första dagen på julsalget eller ja rean, börjar idag och samtidigt som jag njuter av att inte vara en del av det kaoset som dem haft idag, så känns det faktiskt lite tråkigt.

Nae nog skrivet nu ska jag sova för i morgon ska jag ta tag i körkortet igen. Övningskörning kl 9 står på schemat! Den där vilan får nog vänta tills mitten av januari...




-så fort min dator och kamera börjar kompromissa med mig lovar jag att lägga upp massvis av bilder, men tills jag orkar lösa problemet där får ni en låt!


uff

Herregud vad död jag känt mig hela dan! Hade saker jag skulle ha gjort idag men har verkligen inte haft orken till att göra något mer än att ligga i soffan och bara slappa! Gårdagens bravader har lämnat sina spår så att säga hehe, men grymt kul hade jag!

Annars har jag precis kolla på VS och fy fan vad dåligt man mår nu då haha. Måste dom vara så jävla snygga och ha världens perfektaste kroppar?!... Funderar seriöst på att dra ut och springa eller nåt. Eller nae det får vänta tills i morgon för nu ska jag dra till Sandra för mer julmat. Kommer rulla efter denna julhelg!




- inget på min data verkar funka idag heller för tänkte lägga upp lite bilder men självklart funkar det inte....

Juldagen

Gårdagens julfirande var så bra och mys som den bara kunde bli!! Blev lite spring hit och ditt och känns som jag har ätit för ett helt år haha! Fick mig även lite fina presenter vilket gillas! En av presenterna ska användas ikväll, ett par grymt höga men snygga skor! (Visar imorn)

Men Iaf, idag är det juldagen och som vaje år är det party party som gäller! Känner mig dock ganska opepp och trött för stunden om jag ska vara ärlig. Har inget att ha på mig och kom precis hem typ så stressden är på hög nivå! Men så fort jag kommer till mina efterlängtade vänner och får höra lite mums musik kommer jag nog igång!

Nae nu ska jag hitta nån klänning och avsluta min skypedejt med min knäppis cammis!



Fan försöker lägga in ett cp collage som cammis har gjort men funkar inte :( . Får försöka imorn istället!

GOD JUL!!

God jul på er!!

I år blir det en mycket annorlunda jul för oss då inte hela familjen är hemma. Pappa är i El Salvador, syster är i Thailand och en av mina bröder är fast på en båt men det är bara att gör bästa av situationen och jag njuter i min mammas och de andras sällskap! Är iofs något besviken på att det inte finns någon snö ute. Jag menar jul utan snö? Ae inte okej.. Men fy fan vad skönt det är att vara hemma!!!

Naj nu ska jag joina de andra och fortsätta kolla på Kalle anka! Traditionen som aldrig blir för gammal trots att det var mycket mycket bättre då Arne var programledaren. Åh arne vad jag saknar dig! Haha.

Hoppas ni får en tipp topp jul!



Vila vila vila

Ligger i sängen och mår så jävla dåligt. Har ont överallt och är febrig som jag vet inte vad.. Antar att joba varje dag måndag-fredag utan en enda ledig dag i en hel månad tar på kroppen till slut. Känns som en jäkla bra tajming också några dagar innan flytten , då man har massa saker att fixa och saker man har planerat..

Men men ska försöka sova bort det lite nu för att sen försöka börja med packniningen och sen kanske dra till jobbet om jag är bättre! Eller först ska jag kolla lite på sunes jul haha! Måste ju få in julkänslan lite nu när det inte är så långt kvar till jul!


Bilder från juledagen lägger jag in ikväll!



Julebord

Ikväll är det efter allt stress hit och dit för att fixa klart allt, äntligen Julebord med jobbet! Känner redan nu på mig att det kommer spåra och inte bli annat än galet och kul! Jag menar om ni bara visste hur folket på ZARA är så skulle ni förstå varför ;) Haha! Men innan man kan ha kul blire ett jobbpass på det. Min sista lördag på Zara. Herregud vad skummt det känns...

HA DE! :)


7e dec

Godmorgon på er!

Är vaken med tuppisen idag och det har snöat så fint hela natten här!! Snöade igår kväll men trodde allt skulle vara smält tills idag men ikke sa nicke! Hoppas bvara det håller i sig så man hinner uppleva ett snöigt Oslo innan man drar härifrån! Nu ska jag snart hoppa på trikken (spårvagnen) för jobb. Måste bara få liv i benen... kordination (göra om) en annan del av butiken står på schemat! För kul :D.

Nae nu ska jag sätta på en partig låt så jag kan vakna till, kanske gårdagens sång som jag har blivit besatt av? hmm



Long time

Bara för att jag snart måste till jobbet och fortfarande känner mig död efter helgens firning! Men mer om helgen skriver jag när jag kommer hem. Här får ni en låt jag lyssnar på nu!

John de Sohn Feat. Andreas Moe - Long time




Me like! Nae nu måste jag stressa vidare som vanligt , ha en kanoners tisdag och kom gärna för bi mitt jobb och liva upp stämningen! :)

RSS 2.0