Tisdag

Nu är jag hemma igen! Orkar inte berätta allt men kan sammanfatta min helg som riktigt nice och galet! Det var riktigt kul att träffa bla. Irma och Diana plus att lära känna massa annat folk! :) Dock så känner jag mig verkligen inte utvilad utan tvärt om :P vilket inte är så niceigt då man måste jobba..suck till det säger jag bara! För övrigt så verkar hela min familj vara helt trött på Linköping..För samma dag som min bror flyttade bestämde sig min syster för att flytta till Sthlm. Vilket bara var för underbart..eller inte! Så nu flyttar hon om drygt 2 veckor.  Sen har det på senaste tiden varit mycket snacka om El Salvador och Stockholm för min, mamma och pappas del. Och nu verkar det som att Sthlm blir av..säger bara underbart till det med!..Men men, om det är något jag har lärt mig så är det att man aldrig vet med min familj så får väl se om jag blir den nya sthlmaren :P (jag håller tummarna på att jag inte blir det :P )

För övrigt så är HMs höst kollektion underbar! Eller iaf deras koftor, säger bara mums.
Nae nu måste åka till mitt underbara jobb! ..

Peace


Fredag

Idag beslöt jag mig för att inte jobba. Ni anar inte hur trött man blir på att bokstavligen jaga folket på stan :P. Men min plan om att sova ut länge blev inte av då min störda bror kom och slängde kuddar på mig och satta på sjukt hög musik plus hoppa på mig. Självklart blir det payback ;) Men trots att han är något mobbad (hoho) så var det underbart att träffa han. Men efter det blev det att dra ner till stan en snabbis. Hittade dock typ nada men jag hörde denna låt på vägen hem som ni måste lyssna på! Alltså vi dog av skratt när vi hörde att den här låten skulle vara årets sensommarplåga haha eller man garvar nog mer över videon haha!

Nu ska jag fortsätta att packa för idag bär det nämligen av till V-ås över helgen. Kommer bli riktigt kul att iaf komma bort en liten bit och träffa min andra störda bror;) och vänner. Och självklart blire lite party a la Västerås style nu när jag missa lite roligheter här hemma ;D. Trevlig helg till er alla!




Ciao!

En vanlig torsdag

Fy faan vad trött jag är! Det här jobbet tar verkligen på ens krafter :P Men igår fick jag iaf träffa lilla buseflickan Evelina. Det blev att fika + kolla lite i affärer och mys vid trägårdsföreningen! När jag kom hem så blev det även att träffa lilla Ronjisen, som förövrigt tyckte det var coolt att se en uggla?? :P haha.  Idag har det väl inte hänt så mkt mer än jobb. Kan bara säga att det är sjukt underbart att jobba ute när det regnar..eller inte :P  Nä nu ska jag ta en liten powernap innan jag ska träffa ellenpellen.

Btw har fått lite förslag om att ta in modetipps, så här får ni ett litet modetipps.
I höst så fortsätter stilen med "handtags" (hand-held) väskor. Både stora och små och helst med en liten unik mums detalj som gör att man sticker ut ur mängden som ex nitar m.m (ja, nitarna stannar ett tag till)

PEACE!



Chanel


Roberto Cavalli


Louis Vuitton


Marc Jacobs


Doo Ri

Tisdagslångt inlägg + C.B.

Tingeling på er alla!

Kollade just klart på "so you think you can dance"  Fy faan vad grymma dom är! Helt jävla sinnes! Önskar att man själv kunde vara så himla grym, med drömma kan man ju alltid göra hehe. Men men har inte så mycket att göra nu så tänkte att jag kunde vara lite duktig och skriva ett inlägg.

Som sagt var jag på intervju igår. Hade dock tagit fel på datumet så det var visst bara en. Intervjun gick iaf riktigt bra och fick jobbet! Dock så vare inte lika kul att sitta på utbildning i hundra år direkt efter. Men som tur var så slapp jag sitta lika länge som de andra eftersom att jag skulle till läkarn hoho. Kanske ska berätta vad jag ska göra..jag ska då vara en sån där sjukt irriterande person på stan som stoppar alla 18+are och ber dom att skänka pengar till föräldralösa barn i Zimbabwe typ. Med andra ord representerar jag IM (inviduell människohjälp).
Idag hade jag andra utbildningsdagen och de sista två timmarna fick vi själva ge oss på alla på stan :P. Var något läskigt eftersom att man skulle komma ihåg allt utantill, men tro det eller ej så gick det riktigt bra för mig! (Skryt på ingång: jag fick flest medhjälpare och bäst av allt jag fick fler än de som har jobbat as länge!) Dock så är jag sjuuuk döööd och trött på det efter bara en dag :P Säger bara bra jobbat Daniela! :P (dock så spöregnar det som bara den så kan skylla på det) Men men vi får väl se vad som sker. Så om ni har vägarna förbi stan i morgon och ser personer med banderoller där det står IM och en pärm i handen så lär ni hitta mig! haha.

Chris Brown info.

Som många kanske vet så blev Rihanna svårt misshandlad utav Chris Brown i februari. Och jag blev som många andra sjuuuukt chockad. Har själv varit på 2 av hans konserter Men nu har han iaf spelat in ett litet klipp där han Själv ber om ursäkt till alla över det han gjorde. Säger bara hmm, men  här har ni den.



Nu måste jag snart sova om jag nu ska orka med morgondagen..hmm

PEACE

Måndag

Godmorgon på er alla! Idag kändes det som att jag gick upp med tuppen, vilket dock inte var det roligaste för har inte vant mig vid att gå upp tidigt än. Anledningen är att jag ska på jobbintervju! Och inte bara på en utan på två st. Är något nervös men vet att jag typ redan har fått ena jobbet om jag vill så det är bara att hoppas på det bästa. Annars så hittade jag bilderna från Pontus så tänkte lägga upp dem nu när jag ändå har lite tid över.

Dagens planer: Intervju, utbildning (om det går bra), läkarn och sen Fia! Säger bara mums till det!

Fixipix hos min skitunge!

Kvällens Outfits (ni får 2 st) Vi körde båda på chillstilen med pumps. Jag bytte dock om till shorts för det blev något varmt :P



Malins : Linne - Carlings
               Leggins med dragkedja - Zara
               Pumps - Skopunkten.

Dannis : Linne med snyggt tryck - Gina
                 Leggins - Gina
                 Pumps - Skopunkten.

En underbar dag med min skitunge

Gårdagen blev riktigt spontanroligmysnice! Vi kollade på en och en halv film (vi hade ett litet problem med att välja vilken film vi skulle kolla på) Ena filmen skulle vara läskig men var bara sjukt konstig och ganska roligt för att den var så pass dålig gjord, dock var den ganska gammal. Men den andra Nyckeln till frihet var ruggit bra! Så om ni inte har sett den, kolla på den!
 
Men men annars så joinade jag som sagt malin och hennes familj på lite utflykt i lördags. Det blev perfekt bad och sol väder! Och både min och malins barnsida kom fram till tusen! haha. Sammanfattningsvis så var det helt underbart! Det enda som kanske inte var så där jätte underbart var att både jag och malin halkade på en klippa, och kom upp ur vattnet  med blödande fötter :P  Och nej jag vet inte hur vi lyckades men det gjorde vi iaf haha. Dcok så är det andra gången denna flicka skadar sig och ni skulle se hur hennes fot blev! Säger bara "storfot is back" ;) Lite synd var det allt om min skitunge. Men men här har ni bilderna som jag lovade, dock så hittar jag inte bilderna från klassfesten, så de kmr senare.

på väg till ön!Min skitunge<3jamen hej<3bjuder på denna för det var tack vare att vi ville ha en spring bild, som vi gjorde illa oss xDdu är då allt bra gumman! <3Som sagt så skadade sig denna flickan! om man inte har plåster så måste man ju hitta någon lösning, right? ;)haha overbliven!!mallanballan<3
 vad kan man säga, denna skitunge älskar mig för mkt ;) Bjuder på denna med bara för att flickan brevid mig är för underbar! <3du är bra<3

Söndag: Dansen blev inställd idag vilket sög något men, snart så kommer Ronja hit vilket är nice! Så nu måste jag dra. Ha en bra söndag!  P.s ni som säger att jag aldrig har bilder på mig sj eller är med på bilder, här har ni 3 st! ;)

Pusshej

Chillibill hos Rossi

Gårdagen var helt underbar! Perfekt väder för en båtutflykt till en ö och perfekt sällskap! Och jag övdelevde även den läskiga cykelturen dock så hoppade kedjan några gånger men men :P  Efter båtutflykten så stack vi en stund till Joje och Henke och efter det så blev det som sagt klassfest! Mycket trevligt! Bilder kommer.

Nu sitter jag annars hos Rossan med Malin och Danne och snart ska det bli lite film mys! Dock så är Philip och Glanz något sega så nu äre Halo3 och gitarrspelning på högsta grad! Ni ska se malin när hon spelarfy faan va kul! "vad gör jag nu då?! Vem ska jag skjuta?! Ahhh!!" och Dannes svar "Malin du skjuter mig nu!" haha för bra. Men men nu ska jag jag visa mina Halo skills ;) så ha en niceig lördag!

Ciao!

Sola och bada med stil!

Är helt chockad över att jag lyckades gå upp så tidigt som jag gjorde, men var tvungen för att jag skulle hinna fixa allt till dagen. Och nu är jag ganska så uttråkad och väntar bara på att tiden ska rinna i väg. Men snart ska jag iaf ge mig iväg på vad jag kallar det "självmordsutflykt" med "självmordscykeln". :P Ska nämligen cykla hem pontus systers cykel som jag fick låna i tis och den är sjukt ostabil och läskig :P. Plus att jag ska försöka hitta till Pontus (+malin) och har bara en grymt stor känsla att jag kommer att cykla vilse. Dagens planer är annars att hänga med malinpalin och hennes familj på lite båtutflykt och sen på kvällen är det klassfest! Mums. Men men tror det är ganska smart om jag börjar cykla nu så att jag iaf kommer fram i tid, så om ni ser en person på en något oinstabil cykel som ser något lost ut så är det jag! ;) Bilder på dagen kommer ock ni kanske får en dagens kvällsoutfit sen om jag har tid och orkar.

Puss och kram!

Hiss eller Diss?

Okej det är inte en av Maskinens nyaste låtar men grymt bra är den! (Tycker om hur dem har gjort om clownlåten, som bakgrundsoundet är taget ifrån ) Dock så har den fastnat på hjärnan och jag håller på att lyssna sönder den! Så det dröjer väl inte länge innan jag tröttnar på den :P. Men men än så länge är jag inte allt för trött på den. Och jag tror som min bror, att den här låten kommer ett bli en plågislåt senare. Men så vad är den nu då, Hiss eller Diss? För mig äre iaf en Hiss!

Maskinen - Bränner


Nu ska jag och mina föräldrar dra och kolla på en lägenhet..och sen blire att träffa buseflickan Ronja!

PEACE

Sofia = största H.P. nörden ;)

Hola!

Igår blev det att dra till pontus för lite chillibill, och harry potter maraton stod på schemat. Jag har aldrig garvat så mycket då jag har sätt på H.P (som freddan skulle säga) och hade dock inte sett alla (en) men flummigt blev det allt , eller vad säger du Ulle ;) . På tal om henne så måste jag säga att hon är seriöst den största Harry Potter nörden! Hon kunde faan allt och då jag skriver allt menar jag även sånt som man verkligen inte ska kunna! :P Men jag tycker om dig ändå ;) och kul hade vi iaf. Pontus räddade även min hemfärd ( glömde att det var en vardag =bussarna slutar gå tidigt) och var även en gentleman och cyklade med mig så det tackar vi för! Och pontus du slipper leta efter rosetten!

Pontus hembyggda cykel lampa! Mycket smart det där! :P

Idag har jag inte gjort så mycket mer än varit min brors flytthjälpslav :P . Eller är fortfarande det men mina händer blev något döda så nu har jag en liten flytthjälpslavspaus. Dock så verkar det inte som att den varar så länge för  de behöver redan hjälp igen, suck . Så ska väl gå och visa männen hur man ska göra jobbet! ;) Kvällens planer blir att träffa Evve! Om jag nu kommer här ifrån någon gång..


PEACE!

Sol!

Äre någon mer än jag som har märkt att Linköping äntligen inte har ett urk väder utan ett någonlunda mumsväder! Jag hoppas då allt det. Man märker verkligen att ens humör förändras då solen kommer fram. Eller mitt gör det iaf. För varje dag jag har vaknat nu när det har varit ett skitväder rent ut sagt, så har jag inte velat gå upp ur sängen. Men nu när man vaknade av att det var ganska så varmt i rummet plus att solljuset lyste in så sprang jag typ upp trots mina få timmars sömn :P. Nae allt jag kan säga är mums och hoppas det håller i sig ett bra tag till!

Annars så tänkte jag köra en liten "hiss eller diss" sak på en låt. För Shakira har ju gjort en comeback där denna låt har premiär i Sverige idag, den hade dock premiär för ett tag sen men på spanska. Men så vad ska man säga om hennes comeback låt? hmm


Nu måste jag skynda mig för ska träffa en liten alex som är något mobbad på jobbet ;) så ska göra han lunch sällskap.

Btw så fyller Evve pevve år idag så därför säger vi Grattis!! <3

PEACE

Cissi och Kriss 18års fest!

Jamen tja på er!

Trots det blöckiga vädret igår så blev det en riktigt lyckad kväll för min del! Som sagt så vare Cissi och Kriss 18års fest som stod på schemat, och temat var inte mindre än Sexy Summer! Eftersom att jag hade världens beslut ångest över vad jag skulle ha på mig så fick det bli två outfits :P . Som ni ser på bilderna. Vet jag är ganska konstig men tyckte det fungerade ganska så bra ;). Värdarna bjöd först tjejorna på en mums middag + lite lekar (mitt lag vann ju så klart ;) ) och sen när boysen kom så började Partyt! Även då blev det lite lekar. Allt som allt så var det riktigt roligt och fy faan vad jag dansa! En mycket lyckad och gaaalen kväll är väl så som jag kan sammanfatta allt! Så tack till Cissi och Kriss för en mumsdag! <3 (var några som tyckte att jag skulle börja köra "dagens outfit" på bloggen så här får ni en dagens :P )

Bild till vänster: Bikini - H&M
                            Slappt linne med snygg rygg - Monki
                            Gamla slitna jeansshorts- tror lindex
                            Gladiatorpumps - Köpt i Tyskland
                            Brills- Ray Ban
                            Smycken - H&M och Ur&penn, Hatten kmr jag inte ihåg och sen tog jag bara några strumpbyxor och gjorde lite hål i dom :P
Bild till Höger:  Kort Klänning - Vila
                            Rosa tröja - Lindex

TjejmiddagMatilda och MartinaKristin och UlleKakleken! där vi vann så klart! ;)
hahah som sagt kakleken!För att du är underbar gumman! Har alltid kul med dig hunbun <3Presentöppning, här har vi alltså värdarna! <3En porrig robin i hög person! haha ;)En noel i hög person! :P

Sen blev det bara ännu mer dansning och mer vilt på dansgolvet = barnförbjudna bilder som inte får läggas upp ;)

Det enda som var lite hmm var att jag var tvungen att gå upp skit tidigt dagen efter eller a samma dag = inte alls många timmars sömn. Skälet var för att jag hade dansträning i norrköping! Tror jag typ bara låg på golvet under träningen :P . Men trots att jag inte mådde på topp så säger jag bara sjuuuukt underbart att det äntligen är dags igen!

PEACE

                            

Lördag

Det blev inge Vis för mig i år utan det blev kryssning med Mamma och Pappa. Och som vanligt hade vi svinkul! Även Natta var där med sina föräldrar vilket var nice! Dock så får ni vänta med att se bilder tills Natta skickar dom, för pappa glömde kameran smart som han är ;). Men men det var riktigt skönt att bara ta det lungt med Mamma och pappa och även träffa Natta. och ohja vi två ägde dans golvet på kvällen/natten! ;). Annars så sitter jag här och panikar ganska mkt över vad jag ska ha på mig ikväll!! (sexy summer-tema)och vädret gör det inte prec bättre..Just nu står det mellan en kort enkel klänning eller korta shorts stylen, frågan är bara vilken stil jag ska köra på..Skor är en annan melodi..vissa har sagt att jag ska köra på mina sandalpumps och andra vanliga sandaler. Så lite hjälp skulle vara riktigt nice! Lär väl ta en outfit bild så ni får se resultatet sen. Aja nu ska jag fortsätta att panika lite och för övrigt så var Jojes 20år firande mycket nice och bilder på det kmr med. Hoppas ni får en bra och kul lördag för det ska iaf jag ha!


Tänk om man kunde få hem den här klänningen på en gång, då skulle min kväll vara ganska så räddad! En mycket söt och underbar chiffongklänning med en stor rosett upptill som piffar upp klänningen lite extra!
Från Nelly, Pris: 349kr.

Puss

Leighton Meester - Body Control

Alltså jag hatar när man har någon låt på hjärnan som verkligen fastnar as länge och vägrar försvinna! haha. Ja jag kanske inte låter jätte normal men men bättre att man sticker ut lite (mycket) right? :P. Men iaf  många vet säkert att Gossip Girl stjärnan Blair Waldorf eller Leighton Meester som hon egentligen heter, även är en sångare. Och nu har hon släppt en låt som jag har haft på hjärnan i några dagar så tänkte att jag ska försöka få er andra att me ha det..ond tanke? Yeah! ;) Jag tycker själv att den är riktigt bra men vi får väl se om jag är ensam om det?


Nu, ska jag skynda mig till affären för att köpa lite saker till min och Evves lite mobbade men roliga present till Joje, innan hon kommer hit så

Ciao!



Grattis till Joakim!

Hello!

I dag blire att åka hem till Joje Poje och fira honom eftersom att han blir en stor pojke, man? i dag :P . Han blir nämligen 20 år!! :D Så därför säger vi Grattis till honom! <3

Btw temat till lördagens 18års fest är Sexy Summer, och som vanligt har ju jag panik över vad jag ska ha på mig! Särskillt nu när jag märkte att jag hade läst fel på temat ( trodde det skulle vara Sexy Beach, är väl egentligen typ samma sak..Men om ni har förslag på klädsel så skriv gärna! (kommentargrejen funkar fortfarande inte av någon konstig anledning, men jag kan läsa dom.)

PEACE



Tummen upp för lite shopping!

Hola Hola

Igår blev det trots allt en lyckad shopping runda bland alla butiker med underbara Ronjis<3 . Vi båda hittade lite smått och gått, dock så var jag väl inte prec i behov till allt jag köpte men men tyckte att jag kunde unna mig lite. Annars så hoppas jag att ni alla kollade på Michael Jacksons minnestund som sändes live igår från både tv4 och Mtv. Det var en mycket sorglig men en mycket fin minnestund ( om man kan säga så). Så för er som missade denna gå in på Mtv och kolla på den! Annars så har jag inte gjort så mycket idag. Kände att jag bara ville stanna hemma och chilla lite då vädret ute inte prec är på topp. Juste det blev trots allt vis för mig i sommar, jag och Lea gör en liten spontanresa dit och om vi har tur med vädret blir det nog allt riktigt kul! eller det blire nog ändå :P

PEACE!
jamen lite av det jag shoppade där då.

Långt inlägg på ingång!

Hej hej!

chockerande nog så vare några som undra varför jag inte har skrivit på "länge" och nu när jag ändå har lite tid över så kan jag passa på att  skriv ett inlägg. En anledning till varför jag inte har skrivit nåt är för att jag har bott hos min syster = hon har inget internet, men sen har jag inte haft så mycket tid. Egentligen så har inget spec hänt i mitt liv..men det som är nytt är väl att jag har börjat jobba. Några vet om att det jobbet jag skulle ha i sommar gick i kras (orkar inte ta den historian men sur blev jag) så fick ta ett backup jobb, vilket blev försäljning..Måste ju ha pengar om nu mina sommarplaner ska kunna gå i uppfyllelse. Dock så ska vi byta lokaler på jobbet så nu har jag ledigt i en vecka, vilket både är skönt för att jag är helt slut men också surt för man vill ju tjäna pengar. Hmm annars så har jag bara träffat kompisar, åkt lite hit och dit, vart på sjukan (lång historia där med :P) men jag har då allt världens bäsat syster! Men mest har jag bara försökt att chilla lite. Det går ju iof inte att göra så mycket nu när det äckliga vädret är här..men men jag håller tummarna på att det underbara vädret kommer tillbaka!

Dagens planer är att dra till stan och shoppa lite med Ronjisen. Ska försöka att hitta något till lördagens 18års fest. Har som vanligt största paniken över temat men berättar mer om det sen. Men men nu måste jag rusa för kom på att bussen går snart och jag har inte klätt på mig. Så ha det bäst!

P.s svar på 2 frågor jag har fått: 1) Jag har ingen aning om varför kommentarerna inte syns eller varför vissa inte kan kommentera men ska kolla upp det ;) . 2) Min mobil har gått sönder igen..så har lilla bubba! Men den är inte på topp längre så det blir strul när folk ringer mig och ibland får jag messen en tim efter ni har skickat men får iaf oftast fram dom så om ni vill något så messa istället för att ringa. Och svar ja, jag ska fixa en ny mob när jag har tid, ork o pengar..

PEACE!

ronjisenBuse flickan där ja <3

RSS 2.0