Hemma

Som många av er vet bor jag nu mera i Oslo samt jobbar på ZARA i centrala city och kände därmed av explosionen som skedde förra fredagen. Men just nu känner jag att jag inte vill skriva nåt om det.. Kan bara säga att jag fortfarande känner mig något chockad över vad som hände..

Istället tänker jag skriva något roligare och skönare för att få bort tankarna från det dåliga..

Jag har nämligen unnat mig en veckas semester!! Kände att jag behövde det nu så första stoppet blev självklart min hemstad Linköping! Har hunnit en snabb fika med min saknade fialutt, träffat simon och tänkte snart gå till Emmas jobb för att överraska henne lite, för att sen köra på en linkan utgång med härliga tjejer! Japp detta är en bra dag!





15juli

Tjena mitt bena vad trött jag är! Mina ögon klarar knappt att vara öppna i 5 min innan de känns tunga, och jag ska strax dra till jobbet där ett jobbpass med stängning väntar. Hur detta ska gå är en bra fråga men mitt svar får idag bli Redbull! Har annars äntligen fixat mig en stor säng! Har för er som inte vet sovit på en pluttis 80 säng som var hård som sten, men nu jäklar börjar jag få till det i mitt rum. Allt som väntar är en shoppingtur med Emmapemma på IKEA och andra ställen och sen ska jag visa resultatet! Dock får det bli om 2 veckor då busungen kommer hem från sin semester!

Men men har inget vett att skriva mer så här får ni en liten sommar låt som spelas 24/7 på radion men än tycker jag att den är mysig men dröjer väl inte länge innan man lyssnatsönder på den som vanligt..

Moves Like Jagger - Maroon 5 featuring Christina Aguilera




Hare bäst!

You and me baby

Kan inte sova och det hjälper inte att man försöker tvinga sig själv till sömns. Jag ligger och bara tänker på en person, personen jag saknar som bara den, personen jag bara vill vara hos just nu, personen som känner mig bäst och som gör mig lyckligast.



Jag Älskar Dig♥

All i need is a sign so dont leave me in the dark

I lördags natt skerv jag ett inlägg som tydligen försvann, om hur kul jag hade haft och att det minsann blev att shaka loss på ett dansgolv med sandra mfl med ett humör som tillslut blev party humör! Dock vaknade jag inte lika glad, hade ont i hela kroppen, mådde piss och ville bara dö. Detta pga av olika anledningar, eller egentligen pga 2.

Nu är det måndag och jag mår fortfarande piss, men denna gång pga en anledning. Har knappt sovit en timme i natt, mår så fruktansvärt dåligt. Har nog aldrig mått och känt mig så här dåligt jag gör nu. Känner mig helt tom och död inombords. Känner mig spyfärdig, har blodsprängda och svullna ögon, yr, fruktansvärd mag och huvudvärk, skakig och allt annat dåligt man kan tänka sig. Och inte hjälpte det att man trodde man skulle börja jobba halv 7 i morse, kom till jobbet och såg att dem ändrat min tid till halv 1. Så var bara att traska hem igen. Men vad gör det när man ändå inte har sovit..

Men men nu ska jag iaf försöka få i mig lite soppa eller nåt för har ingen energi kvar i kroppen typ och har inte kunnat äta sen igår kväll, mår bara illa. Och förlåt om detta inlägget inte blev det roligaste att läsa men skrev detta för mig själv, för att jag skulle få ut lite ur min hjärna..

Hoppas ni har en mkt bättre dag än mig, Hejdå.










Te amo y extraño ♥

Vamos a la playa y un poco midsommarbild bomb!

Nu har jag kommit upp ur min lilla koma! Eller inte min jobbkoma.. Varje liten del i min kropp är sten död efter denna vecka och särskilt efter dagens multimega rusch som varade i för många timmar. Men nu kan jag äntligen säga att jag tar helg!! Dock vill min kropp inget annat än att stanna hemma och dö i sängen, men icke sa nicke, jag ska tamefan dansaloss idag! Så ska snart pallra mig ner till Sandra och sen får vi se vart kvällen leder!

Måste bara bli pepp.. Svårare sagt än gjort där ja. Men kan väl börja med det mina vänner jämt gjorde då dem ville få med en opepp danni ut. Sätta på mumsdansparty musik!

Så här får ni en låt som får mig att vilja ta en sista minuten resa till ett soligt mums land NU!

Loona - Vamos A La Playa





Annars har jag glömt att berätta om min midsommar. Okej nu var det ett tag sen men satt och kollade på bilderna. Åkte ju med min man och hans familj samt vänner till Öland! Jag har på senaste tiden tyckt att midsommar börjat bli som med nyår, gansa överskattat. Det är stress hit och dit, men denna midsommar tar klart ledningen på den roligaste och bästa! Hade sjukt kul trots det dåliga vädret som vi hade. Men känns som att det med är något som på senaste tiden hör till den svenska midsommaren. Ae nog babblat nu ska jag försöka peppa! Och här får ni en stor bild bomb från midsommar!















































Shiit nu måste jag rusa!
Ciao!

RSS 2.0