step by step..

Det är mycket som hänt den senaste tiden, både bra och dåliga men känns sjukt hur snabbt tiden går och inte minst denna månad, eller ja vecka iaf! Nu är det inte långt kvar innan jag på riktigt får vinka hejdå till Sverige och säga hello till aussie! Andra gången gilt-kom igen nu! En till underbar grej är att min grymt saknade pappa äntligen kommer hem idag!! Efter att ha varit borta och jobbat 6 månader i centralamerika. Fy fan vad jag ar saknat den gubben, men känns sjukt hur snabbt det har gått. Hoppas mina månader i Aussie inte går lika snabbt bara..

Nae nu ska jag fixa mig , har ett späckat schema idag med saker jag måste fixa (som vanligt ute i sista stund med massa) och vänner jag ska träffa och imorn blire en heldags firnig av Emma pemma-peppa peppa peppa! Japp vi kommer må för bra haha !






por cada día que pasa, te extraño más y más

Trots att man visste att det någon gång skulle ske blev slaget så mycket hårdare än vad man någonsin kunde föreställa sig. Jag blundar inte för det som hänt utan jag bearbetar det på mitt sätt. Låt mig stänga in mig, låt mig gråta när jag vill gråta, låt mig skratta och le, låt mig vara arg, låt mig sakna och längta tillbaka, låt mig låtasas ja låt mig göra vad jag nu vill, och när jag känner mig tillräckligt stark så låt mig då visa och berätta det jag vill berätta. Jag vet att verkligheten i slutendan jämt kommer ikapp en men just nu vill jag bara komma ikapp verkligheten en liten stund till. För så länge jag är före verkligheten känns du så mycket närmre trots att jag vet att det inte spelar någon roll hur långt ifrån varandra vi är. Vi kommer alltid vara nära varandra och i varandras hjärtan.♥



siempre seras mi ídolo y siempre estarás en mis pensamientos y corazón

/tu tiernita, Danielita


RSS 2.0