Afterski

Gårdagen blev riktigt lyckad med först tapas middag på Aioli och sen utgång på Platå med fia.

Har ju som sagt inte haft en riktig utgång sen juldagen så var galet pepp på att dansa loss hela natten men när vi kom till platå insåg vi en sak.  De är ju samma jäkla låtar som spelades då som spelas nu?! Ville ju höra några nya mumsiga låtar..Kändes som att jag hade tryckte på en pausknapp på juldagen och nu play för var typ samma människor, samma låtar och allt men vi hade kul iaf!

Nu ska jag dra mig till Cloetta för jobb. Idag står afterski på schemat och dagens jobb klädsel är tydligen skidbyxor och skidglasögon. Tveksamt om jag kör på skitbyxor va! Galet varmt lär det bli då.. Men ni som inte har något att göra se till att dra dit, det kommer bli kuliiigt!



Herrå!

0

Förra veckan blev det ingen middag med fia utan istället blev det mini chillparty häng, men idag kör vi på att äta ute. Jag självhar inte den blekaste om vart vi ska äta utan det är en överraskning. Allt jag vet är vart och när jag ska möta henne och att det blir utgång efter.

Kan inte bli en bättre kväll helt enkelt. Har även inte varit ute sen juldagen så är faktiskt något pepp på att slå klackarna i taket och bara dans loss! Muums

Nae nu är jag snart sen som vanligt men innan jag drar får ni en mumsbit låt i min latino smak! Ha det bäst

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull



phoneless

AHHHHH!! Är så galet frustrerad för min mobil har hamnat i koma?!
Fy fan för samsung mobiler, sämst är de alla!
Börjar nästan sakna Nokian 3310 som man hade för många år sen. Mobilen som tålde i stort sätt allt. Bokstavligt talat. Kommer ihåg hur jag ville ha en ny mobil men inte fick det för att min 3310 funkade så jag gjorde allt för att den skulle gå sönder. Allt i från att "råka" tappa den i vatten till att "råka" tappa den i marken från fjärde väningen, men gick
den sönder? Hell no den höll!!

Och inte nog med det har fått en infektion i ögat. Döda mig lite tack.

Natti!

-4

Dagen har bestått av att jobba lite, umgåtts med min underbara bror som äntligen kom hem över helgen från Oslo! och nu bara chill med massa mumsiga serier och ben&jerrys - kan det bli bättre? Ae tror knappt det!

Nae är död i hjärnan för kommer verkligen inte på något kul att skriva så istället ska ni få en låt som jag tycker är galet bra! Igår spelades den typ 30 miljoner gånger på cloetta innan allt folk kom och var ett litet tag sen jag lyssnade på den så det gjorde inte mig något, utan det var bara att släppa loss och dansa lite hehe.


Enrique Iglesias "Tonight" I'm F**kin' You




Men självklart var det denna version som spelades - "den fina versionen" som en snubbe kallade den :P

Enrique Iglesias "Tonight" I'm loving You



Nu mer chill!

4feb

Det som skulle ha blivit min lediga chill dag blev som vanligt en mini jobb dag, så nu känner jag mig helt slut! Men dagen/kvällen kommer snart bli mega bra för ikväll blir det ut och äta med Fia! En perfekt början på helgen liksom. Eller mini helgen för min del för i morgon är det som vanligt jobb på cloetta.

För övrigt var det en jätte lyckad "Halv åtta hos mig" kväll hos min syster i onsdags. Eller innan Sanna och Moa kom var det som vanligt kaos (att vara dålig planerare går i släkten heh) Men sen när allt var på plats var det mumsigt- bokstavigt talat så Jej syster!



Nae nu åste jag komma på vad jag ska ha på mig vilket är som vanligt är lättare sagt än gjort.

Halv åtta hos syster!

Hellu på er!

Förra veckan och ja de de senaste dagarna har jag haft fullt upp med att jobba, plugga körkort, jobba, bestämma mig om hur jag vill ha mitt rum (ska göra om det lite), jobba lite till och unnat mig en halv mys helg, så bloggningen har försvunnit lite. Men har kommit på att istället för att skriva att jag ska bli duktigare på att blogga och bla bla så kör jag då orken och tiden finns där! Som nu :)

Och för att jag inte vill tråka er med allt för mycket text får ni lite bilder med kort sammanfattning!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hela förra veckan bestog som sagt nästan enbart bara av jobb. Först på BBQ för att sedan cykla som en dåre till cloetta så har känt mig lite jobb seg. Som tur är jobbar jag med roligt folk som gör det kul på jobbet!


-Jobb jobb och mer jobb! Men lite match kikning hinner jag allt med ;)


- Fika med Maria och Jenny och fick träffa min lilla sötis Jullan!


- Personalfest på Cloetta! Var riktigt kul och lärde känna lite härligt fol vilket alltid är mums! Vi blev indelade i lag och sen fick vi en lista med saker man skulle göra (den på bilden) och jaa..vissa var mindre mumsiga än andra haha.


- En av uppgifterna var att en i varje grupp skulle ha på sig 40 plagg och här har vi en Dani med just det!


-Sen spårade allt.. haha




- Blev chill kväll hos Jenny igår och sen ville hon fixa mina naglar och vem tackar nej till det liksom? Så nu är dem pimpade! Lägge upp en bild på dem senare eller i morgon!

---------
Nu ska jag fixa mig för att sen dra på middag hos syster. Idag står det nämligen "Halv åtta hos mig" på schemat och första stoppet är hos syster!




CIAO!

RSS 2.0