Onsdag

Har varit ganska upptagen de senaste dagarna med flyttningen och nu är huset snart tomt. Känns konstigt varje gång man åker dit och ser hur det bara blir tommare och tommare. Kändes dock ännu konstigare att vakna upp i mitt nya rum idag. I kväll kommer huset att stå helt tomt och då är det no more lambo för mig..eller så lätt blir inte lambofolket av med mig ;)


Lördag

Igår blev det en fredagsmysfika med en nyhemkommmen liten Evve, Joakim och Henke och idag en hemmakväll med Mammi, film och gotti gott. Kan det bli en bättre och chilligare helg? Nae tror inte det va. För bra helt enkelt. Ibland behöver man bara såna helger.

Hoppas ni annars får en underbar lördag och om ni drar ut och dansar får ni inte glömma att dansa lite åt mig med!;)

Nu blire film med Mammi, Peace!



Dagens musikvideo

Godmorgon!

Känner mig äntligen hyfsat ok vilket vi jublar över, så det blir nog skola idag och tro det eller ej så är jag nästan lite glad för det..Okej kan knappt fatta att jag skrev det där..men men tänkte att vi skulle börjar morgonen med en liten mini musik video film á la Lady Gaga och Jonas Åkerlund style.

Enjoy.

Lady Gaga ft Beyoncé - Telephone




Nu ska jag snart till läkarn för lite blodprovs tester. En sån bra start på morgononen är ju alltid lika nice..

Good food makes me happy..

Att vara sjuk suger verkligen. Eller ibland kan det vara lite skönt men inte då man har varit sjuk 60000gånger under ett halvår. Har heller inte kunnat äta någon normal mat sen i tis utan bara flytande grejamoja, men idag lyckades jag få i mig lite ben&jerry's. Okej det är inte prec matig mat men det är grymt gott. Så, nu är jag lycklig.
-

Just let me dance and i'll be happy

Okej att dansa med feber var kanske inte det smartaste man har gjort men fy fan vad grymt rolig danslektion det var idag. En av koreografierna är så jäkla skön, snabb och streetig man får liksom största kicken.  I just love it! Dock mådde jag inte så där jätte bra i slutet/nu men va fan man ska ju leva livet och det gör man ju inte om man skulle välja att stanna hemma och tråka, right? ;).

Här har ni en av låtarna vi dansar till. Me like.

Pitbull ft. Clinton Sparks ft. FatMan Scoop - On To You.




Nae nu ska jag ta ett bad. Skulle vilja lägga i massa isbitar i badkaret så att min feber kan kylas ner men frågan är ju vilket slutresultat det blir..inte den bästa kanske..

nytt i garderoben

Oki nu har jag skrivit way too much om min flyttning men eftersom att det är det enda "intressanta" som sker i mitt liv just nu får ni stå ut lite till ;) För att bryta det lite tänkte jag visa det som följde med mig hem iförrgår efter en mini shoppings runda med Emmapemma. Ett par jeans leggins och en volangväst. Me like.


Nu ska jag försöka röra mig till bussen för det är dags för dans! pepps





En patetisk Danni

En positiv grej med att flytta är att man oftast hittar saker man har letat efter eller ja mer "letat" efter. För Frågan är ju om man verkligen behöver't då man klarat sig några år utan det. Man säger "åhh de här linnet har jag letat efter as länge", men vi vet alla att man inte har gjort det, eller kanske någon dag eller två. Men jag blev iaf glad då jag hitta massa saker.

Det negativa eller iaf om man är som mig är det här med slängning. Vissa älskar det andra hatar det, vissa är bra på det och andra är dåliga. Jag varken gillar det eller är bra på't. Istället för att slänga saker sparar jag det och tänker "jag kan ju inte slänga det här, tänk om jag har användning för det senare" eller "åhh, minnen!" Därför är det bra när en kallis Anna kommer till undsättning.

Ni skulle sett henne, alltså fy fan hon var största mördarmotorn och fyllde påse efter påse. Ja, jag är en mes när det gäller slängning men tror det finns många som mig där ute någon stans;).

Anna var även paparazzi till tusen igår, men jag själv fick minsann inte ta bilder på henne.. Iofs har hon hotbilder på mig och vill inte riskera nåt haha.


Så här kan det se ut då en Danni blir irriterad för att kartongerna är något jobbiga, tänker att hon ska slänga allt som hon inte använt men slutar upp i att läsa papper efter papper och tycker det är sparbart (sen kom anna och slängde allt) eller när hon är uttråkad..

3eperson och mkt text vare ja.


flytt till tusen..

tänkte börja att förklara om flyttningen då vissa har frågat mig om det. Vi fick ju lägenhetsnycklarna den 1mars men eftersom det skulle tapetseras om och kaklas m.m. kände vi att det var bätte att låta dem fixa allt först innan de stora möbler kommer in. Lättare för oss och vi har ju det stora huset fram till 1april så:).

Iaf vi har varit grymt sega på att packa ner allt trots den långa tiden vi haft på oss. Om jag ska vara ärlig börjades allt igår haha. Dock märkte jag att mina föräldrar är något snabba när dem väl börjar, för igår när jag kom hem fick jag mig en chock då större delen av husets möbler var borta och mitt rum, som ni vet såg ut som vanligt. Men börjar komma ikappa nu då i stor sett alla förutom lite kläder är nerpackat!

Där ser ni hur jag fann mammas och pappas rum då jag kom hem och hur mitt var :P ganska stor skillnad där ja..

Melodifestivalvinnaren

Jag har små strejkat melodifestivalen iår då jag inte gillat någon av låtarna, men idag vare ju final och var ju tvungen att små kika ibland heh. Eller jag gjorde nog det mest i slutet men nu är det iaf Anna Bergendahl som ska representera oss i Eurovision song contest 2010. Har inget emot låten för tycker faktiskt att den är ganska bra men tror inte att vi kommer att komma långt med denna..men men vi får väl se hur det blir,



För er som strejkade melodifestivalen helt = inte vet hur låten går har ni den här.

Anna Bergendahl - This Is My Life Melodifestivalen 2010




Nu blire packning, eller nja snart..(A)

sallad

kom prec hem från jobbet och ska snart börja packa ner hela mitt rum. Jo, jag är ganska sämst på att ta tag i den saken för har inte packat ner något än haha. Men först ska jag äta en lite grekisk sallad med bulgur och tzatziki á la "jag har bara några min på mig att göra en sallad" Danni :P.

Snacka om en nyttig måltid till en onyttig dag, man ska ju unna sig allt onyttigt på lördagar men så blev det inte för moi



Tjingelingpling!

Jag ser grus!

God morgon på er!

vet inte hur sämst man kan vara då man förra veckan skrev att det skulle vara sista utgången på ett tag och sen går ut fredagen efter. Yes I suck! men denna gång kan jag skylla lite på Fia som tvingade ut mig hehe. Men nu blire paus på't.

Tänkte annars säga att linserna är helt underbara! Jag kan liksom se grus!! hah. Ni som har as dålig syn kan nog förstå känslan jag beskrev och ni andra ska vara satans lyckliga för är grymt avvis på er. Nae nu ska jag snart åka till lägenheten och hjälpa mamms och papps och sen jobb, men innan ska linserna in..lättare sagt än gjort där. Fast nu går det snabbare. Wei.



ha det bäst!

onsdag

Måste säga att det är riktigt nice att vara ledig två dagar men mindre nice att man måste plugga båda dagarna..men men. Igår var det iaf "Skolan är vår" på min skola vilket innebär att det ordnas massa aktiviteter och att skolan är elevernas för en dag/kväll. Jag och Fia tittade förbi en stund och måste säga att Far&son(som kom dit), discot och godisrummet var bäst fast Fias och mitt partyrum ägde!

Här får ni lite bilder från förra årets skolanärvår i målarrummet.



dom små barnen i oss kom fram haha.







Nae nu ska jag leta upp massa panodil och crap för vaknade upp med feber. När ska detta helvete vara över är min fråga?

Linser

Kom precis hem från dansen och är helt slut! Har ju missat lite för många lektioner och det går sinnes snabbt men fy fan vad kul det är!

Glömde annars att berätta att mina linser har kommit, så var på "test & träning" idag. Vet att man lär sig med tiden men fy tusan vad svårt det var att sätta in dom och snacka om att det krävs tålamod vilket jag verkligen inte har hah. Fast det som var ännu svårare var att ta ur dom! Jag trodde som ni kanske gör, att det borde vara as enkelt men det slutade med att jag hade blodröda och gråt ögon efter allt pet.

Det som dock var det jobbiga med träningen var att när jag väl fick in linsen efter allt hårda jobb skulle jag ta ut dom men det slutar inte där utan då jag hade kämpat på ännu mer med det skulle jag ta in dom igen and so on! Skulle göra det typ 5 gånger :P.


Jag ser verkligen fram emot mina mornar och kvällar..

Nae nu ska jag hoppa in i duschen, natti natti!

felicidades en el dia de la mujer!

Helluhellu

Tänkte bara skriva ett snabbt litet inlägg innan jag drar till dansen. För er som inte vet så är det ju internationella kvinnodagen idag så därför säger vi tjejor/kvinnor - felicidades en el dia de la mujer! (Grattis på kvinnodagen!) hah. Så idag killar och gubbar ska ni vara extra snälla mot oss ;). Eller det ska ni ju hela tiden :D.



Nae nu måste jag dra mig till bussen, ha det bäst!

7emars

Fy tusan vilken dag det har varit idag. Känner mig som största zombien och har spenderat en allt för stor del i min säng idag men fy vad underbart! Dock var det inte så underbart att inse att hela dagen har gått och man inte har gjort ett smack av de saker man skulle ha gjort. Icke bra det där..Men men ibland måste man unna sig en sängdag!

Igår blev det annars en fika på Steves med Fia och Lea vilket var riktigt mys och efter det blev trots allt en utgång. Känner att dra ut och dansa på lördagar har blivit någon slags rutin..men den rutinen ska allt ändras för nu har jag bestämt att bara chilla and no more clubbing på ett tag!


bra bildbeskrivning för hur min dag har sett ut idag efter kl 5

Nae nu ska jag göra något vettigt, lär ju ändå inte kunna somna på ett bra tag nu. (Nackdelen med att sova på dagen liksom)

6e mars

Ska snart dra mig till stan för att träffa lilla Fia . Känner mig ganska seg idag efter multistresspass på jobbet men en fika kommer allt sitta fint! Hur resten av kvällen blir vet man aldrig med oss i farten ;)

Nae nu måste jag rusa men ni får ha en mega nice kväll idag! :)


kvällens Danni. (Köpte ett nytt mörkrött läppstift idag som jag har på mig, me like!)

PEACE!

lördag

Hur underbart väder har vi inte just nu? Okej det är inte mitt favorit väder då snön, isen, blasket och kylan är kvar men det är iaf sol och en plusgrader och det ska vara det resten av veckan! Det kanske kan bli vår trots allt. Lovely!



Försökskaninen Danni

Vet inte varför men lyckas ofta bli försökskanin i olika experiment/tester & det är inget undantag nu när min bror ville kolla sina skills i tejpning eller vad man ska kalla det? Fast måste säga att det är ganska nice att han är en sjukgymnast då jag har för många problem och inte själv har orken att fortsätta gå hos min konstiga sjukgymnast.

Så här kan man se ut om man låter sig vara testkanin :P (


Nae nu måste jag dra för nu ska han ge mig massa tips om bla. olika övningar för min ständiga ryggont. Kanske har jag bara blivit gammal i förtid? Man börjar ju undra..

Ha en trevlig kväll annars! :)
PEACE

let your eyes shine?

Efter synundersökningen har jag börjat fundera på om jag även skulle byta bågar då jag ändå skulle ha varit tvungen att ha bytt glas på de jag har nu, så idag beslöt jag mig för att ge mig på Linköpings glasögonbutiker! Gick bokstavligt till alla (i stan). :P

Men jag har ett miffobrills ansikte = jag passar seriöst inte i några brillor.
(varken sol eller vanliga) så jag beslöt mig för att låta en som jobbade där välja ut några åt mig som hon tyckte jag passa i. Mitt enda halvkrav var att de skulle vara balla. Resultatet ser ni på bilden. Måste säga att dem är grymt snygga men hur de ser ut på mig är en annan femma..Blir att visa upp dom för folk och se vad dom tycker.


Brillorna ser inte så balla ut på bilden, mer vanliga men som vanligt får dom ingen "rättvisa" på bilden ;)

Här ser ni dom jag har nu. Dom är betydligt mindre än de andra.



Onsdag

Kändes som en allt för lång dag idag med två mysiga prov...Har annars varit lite duktig idag för bestämde mig för att dra till gymmet och träna med Lina och min bror efter skolan. Insåg att det var ett bra tag sen jag var där sist men bättre sent än aldrig heh. Nyttígheten slutade dock inte där för när vi kom hem gjorde vi en sallad med massa nyttigt crap i den :P. Låter nog inte så jätte gott men det vare allt.

Som avslutning på allt gjorde jag en fruktsallad som jag sitter och mumsar på nu, underbart. Det här med nyttighet kanske inte är så svårt trots allt? ;)


Ser kanske inte jätte gott ut men tro mig det är det!

Nu ska jag fortsätta att mumsa i mig min fruktsallad och kolla lite tv.

Peace!

RSS 2.0