Första advent

Så var det första advent då! Vilket innebära att det enbart är 3 dagar kvar som 17åring, woho! Hade även beställt en klänning som jag hade tänkt ha på mig på fredag om jag nu skulle ut och firat men fick hem ett mejl att den kommer nästa vecka. Som sagt otursdanni här..


Men men tänkte lägga upp en liten låt som jag har lyssnat på non stop i typ en vecka. Den är hmm annorlunda på något sätt? :P Vad tycker ni blire en
hiss eller diss?

Beyonce ft Lady GaGa - Video Phone

Den börjar ca 0.14



Förövrigt glöm inte att kolla på "El Clasico" idag kl 19.00 på tv4 Sport.  För er som inte vet så är det en fotbolls match mellan Real Madrid och FC Barcelona!! En klassiker helt enkelt som man inte får missa! Och självklart så ska jag, mamma och pappa sitta bänkade kl 19 framför tv'n.
Nae nu ska jag gå ner och mysa ner mig i soffan med en inte lika mysig bok. Rättskunskapsboken..
innan matchen.

Ciao


Julstämning á la Fam. F

Äre något jag älskar så är det alla förberedelser inför julen. Att tex byta ut allt höstigt för juliga saker.
Det är något jag och mamma alltid gör sent på kvällen dagen innan den 1 advent. Säger bara myspys till det! Får värsta julstämningen. Så det var den främsta planen för idag. Men som vanligt har mamma ingen anining om vart hon har lagt allt så det slutar alltid med att vi får "panik" köpa nytt.

Men men lite saker har vi då allt fått upp och en Anna kom även hit en stund och hjälpte mig lite med mitt rum. Eller hon satt mest i min säng och fottade o skratta åt min julgalenhet.

Men tänkte att ni kunde få lite myspysbilder från lite trixpix vi gjorde idag. Förövrigt har jag kommit på att det är sjukt svårt att byta gardiner när man har en Anna i sin säng som kastar kuddar och fottar sönder än :P Men att jag har kul med den bruden är ett stort JA! ♥




4!


Ciao!

En glad Danni skriver!

Har suttit i skolan med Lina och pluggat från typ 12.40 till ca halv 5. Kände mig något duktig om jag får sägat. Annars har jag även fått redan på en jäkligt behövlig men helt UNDERBAR sak, och det var att inlämning utav vårat stora Projektarbete är flyttad till den 14e dec istället för den 4e. Kan jag säga att det är sjukt underbart igen? Det är sjukt underbart!!

Vissa kanske bara tänker jaha kul för dig då...? , men ni som vet hur stort och jobbigt projektarbetet är kan nog se det från min sida ;) plus att det blir något mindre till nästa vecka. Dock fortfarande panik mycket..

Ae nu äre dags att fixa käk och sen blire att återgå till pluggandet. Men här får ni en ball låt som inte kan sluta spelas i min hjärna. hö. Hoppas ni gillar den!

Leighton Meester - Somebody To Love




PEACE!


En vecka kvar!!!

Kom precis hem från en jäkligt lång plugg paus. Malin tvingade nämligen ner mig till stan för lite fika. Kände dock att jag behövde det , är så jäkla trött på min plugghög så det finns inte. Hur som helst när vi satt där och snackade om allt möjligt så slog det mig att det är exakt en vecka kvar tills jag fyller år!!!! Helt sinnes om ni frågar mig. Dock så längtar jag inte lika mkt till vecka 49 (då jag fyller år) som innan..ni som har läst mina tidigare inlägg vet varför

Men för er som inte har det så kommer det en ledtråd. Det börjar på S och slutar på KOLAN!!

Ae nu blire att återgå till pluggandet. Hjälp?


Skitungen jag fikade med!

PEACE!



Tisdag

Hur underbart äre inte att vara ledig både idag och imorn? Men hur surt äre inte att jag ändå måste plugga som bara den? Nej jag kommer aldrig sluta klaga på skolan!! Och inte nog med att vi har typ alla  projektarbeten, prov och massa läxor till samma vecka då man blir 18 nu fick jag även reda på att vi ska ta vaccinet dagen innan min födelsedag! Alltså den stora frågan är verkligen om man ens kommer att bli 18 och fira det eller om man kommer att hamna i typ stresskoma? :P

På tal om vaccinet så fick jag även hem ett brev (något sent kan tyckas) om att jag var i riskzonen? Har dock kollat upp allt och är inte i den "riskiga" risk zonen så I'm good to go men det gör en ju inte bara lite nervös..Ae nog med klagande för idag. Nu blire som sagt plugg för hela slanten, sen hemspråk och sen daaans!



CIAO

The 2009 Victoria's Secret Fashion Show in NY

Tänkte lägga upp bilder och klipp från Victoria's Secret Fashion Show "Magical Journey" som var i New York i veckan. På tal om Victoria Secret så har dom även fått 5 nya änglar till änglarlaget för er som ville veta.
Snacka om balla idéer dom får till showerna, det är liksom så jäkla mkt liv. Men man blir ju dock inte bara lite avvis och deppis när man ser bilderna på Änglarna :P haha
Ae blire gymet + dans som fan nu? a jag tror så ;)

Heidi Klum-  som i år fick vara konfrencie


– Star Trooper
Alessandra Ambrosio


Miranda Kerr


Maryna Linchuk


Caroline Trentini


Candice Swanepoel


Abbey Lee Kershaw


-All Aboard
Doutzen Kroes


Chanel Iman


– PINK Planet
Behati Prinsloo

Erin Heatherton


Candice Swanepoel


– Enchanted Forest
Caroline Trentini


Izabel Goulart


– Romantic Journey
Marisa Miller


GaGa Style!







Nae nu orkar jag inte lägga upp fler bilder men här kommer 3 klipp. Den första är bakom kulisserna inför visningen och de andra 2 är klipp från visningen.



Börjar runt 0.50




PEACE!

En något seg danni skriver

Kan bara sammanfatta gårdagens/dagens fest hos fia med sjukt galet på alla galenhetsnivåer :P Kan även säga att jag är sjukt glad över att inte behöva jobba idag, för att ha kört en "all nighter" och sen jobba går inte ihop i mina ögon. Så hur död är jag på en skala ett till tio? vi säger 11 va!

Ae nu ska jag faktiskt vara lite duktig och försöka att minska på min plugg hög så ha det nice!

Bilder från igår

Kvällens värd!


Våra välkomstdrinkar:)








Fottokriget!
















Och så avslutar vi Pontus Facebook tecken :P


PEACE!

Dont stop, make it pop, DJ blow my speakers up!

Sitter och försöker bestämma mig för vad jag ska ha på mig idag vilket inte går så där jätte bra. Eller det går rättaresagt som vanligt. Men idag blev det iaf att unna sig en partypartykväll hos Fia så ska snart bege mig dit för att hjälpa henne med det sista innan alla kommer.  Tänkte bjuda på en party låt som garanterat kommer att spelas idag!
(Är en av låtarna vi på tal om inget även dansar till. sjukt rolig låt att dansa till dock lite annorlunda men party sugen blir man allt.)

Kesha - Tik Tok



Ha en bästig lördag för det ska allt jag försöka att ha!

(just one day left baby)

PEACE

Ett gott skratt!

När man sitter och pluggar massvis av saker på en lördag är det alltid nice att ta lite pauser då man kollar på roliga klipp- Här har ni 2 st som är några utav mina favoriter. Skrattar nästan ihjäl mig varje gång jag kollar på dom haha.

Den första är när bla Justin Timberlake dansar till "single ladies" med Beyoncé och den andra är när fotbollsspelarna dansar till "single ladies" (från serien gLee)
Kan bara säga 2 saker kolla på båda och Enjoy!

Beyonce & Justin Timberlake - Single ladie




Glee "Single Ladies" football game

(Den börjar på ca 0:13)

PEACE!

Serienörden anropar

Eftersom att jag har något tråkigt så tänkte jag bara påminna om att serien gLee börjar snart på tv 4. eller för att vara exakt om 2 min så bänka er nuuuu! :)


the rumour is back, but "Its a big fat lie"

I ett bra tag nu så har det vurmlat omkring massa rykten om modedesignern Tommy Hilfiger. Rykterna har handlat om att han i en intervju (för ca 10år sen) skulle ha sagt bla: “Om jag visste att afrikaner, spanjorer, judar och asiater skulle bära mina kläder så hade jag inte gjort dem så fina..."(resten av det han skulle ha sagt sägs i klippet nedanför) men också att han hade varit med i The Oprah Winfrey Show då hon då skulle ha ställt frågan om han verkligen hade sagt det. Enligt rykterna hade han svarat ja vilket då skulle ha lett till att han blivit utslängt från studion.



Nu har sanningen kommit ut och allt har visat sig vara en stoor  LÖGN. Han hade tydligen aldrig sagt det och han hade heller aldrig medverkat i hennes program = hon hade inte slängt ut honom från studion. Ryktet har dock blivit så pass stort att bla kedjebrev angående en strejk mot hans kläder har gjorts och skickats till folk överallt. Bla jag fick ett sådant.
För er som vill se intervjun som han senare gjorde med Oprah där de båda bla säger att det hela är "a big fat lie", klicka på YouTube-klippet nedan :).

Tommy Hilfiger on Oprah


för död

Att börja dagen med att skriva Nationella prov i Sv B i ca 5 tim är inte precis favorit morgonen. Att det sen inte finns någon god mat till efter man har suttit och skrivit nonstop i ett par timmar är inte heller det roligaste, men att få åka hem (tidigare än vanligt) och känna att man typ är klar med allt i svenska b är bara för UNDERBART! Hur min hjärna mår nu är en riktigt bra fråga men jag tror allt den har förtjänat sig en semester ;)

Nu blir det allt en paus från allt skolplugg för lite serietittande. Har hittat en ny serie som jag har blivit något besatt av. Nämligen gLee. Den började för typ 2veckor sen på tv4 men som vanligt så är serierna som visas i Sverige något efter så nu blir det gLee maraton! . Serienörd vare ja.

Serien är typ som High School Musical, fast det handlar mer om ett gäng nördar eller som expressen skrev - "En tossig och lätt ironisk korsning mellan "Idol", "Nollor och nördar" och "High school musical" Så allt jag kan säga är att bänka er i tvsofforna och kolla på det kl 9 imorgon (torsdag).



Här har ni ett sångklipp från första avsnittet. Är dom grymma eller är dom grymma ;)

gLee - Don't stop believe





Morgonsinlägg

Jag antar att det är fler än jag som är sjukt sega på morgonen? klickar snooze flera gånger när alarmet ringer eller bara ligger kvar i sängen och drar sig innan orken kommer igång. Men jag har märkt något och det är att om man har en lite seg eller lugn låt så orkar iaf inte jag mig upp direk. Men om man har en fartfylld låt så går man upp med en fart. Dock så lägger jag alltid mobilen en bit ifrån så att jag tvingas gå upp. Men nu har jag iaf bytt alarmlåt igen till en party låt som får mig att dansa på morgonen!

Chris Browns remix på "call on me". Älskar't! Dock så har inte hela versionen kommit ut än men snacka om att den kommer att vara gelet bra.

Chris Brown feat. Eva Simmons - Pass Out


Jag och Syster + tunnelbanan + pass out + hög volym = För bra!

Just dance baby!

Har suttit och pluggat ett tag nu och snart äre dags för dans.WOHO. Känns dock ruggit kul att man har missar 2 och en halv dans..men det får helt enkelt gå. Det ska iaf bli skönt att komma ifrån plugghögen för några timmar och göra det jag älskar, Dansa!

Eftersom att jag ska dra och dansa så tänkte jag lägga ut ett dans klipp. Allså dessa killar är helt jäkla grymt sinnes! Blir lika stum varje gång jag kollar på detta klipp. Så säger bara som vanligt Enjoy!!
Förövrigt så är en av killarna med i den riktiga videon av Down med Jay Sean :)  (det är antingen han som är längst fram eller han med svart/vit skjorta och i den riktiga Down videon han har en hatt på sig)

Spola till 0:35 för det är då dansen börjar.



Lägger in videon så att ni kan spana in hattmannen;)

16/11

Fick reda på att jag är ledig idag eftersom att en lektion blev inställd. För underbart liksom. Så varför är jag uppe så tidigt (har varit uppe sen typ 8) kan man då kanske fråga sig? Mitt svar: skolan (plugg).
Just nu förstör skolan verkligen mitt liv :P. Fram till vecka 51 äre verkligen bara pluggpluggplugg för min del. Kan inte säga annat än SUCK för skolan och alla prov, läxor och projektarbeten! Vart min fritid tar vägen är en jäkligt bra fråga men det är väl bara att kämpa och stå ut..men en sak är säkert och det är att jag kommer jubla som bara den efter dessa veckor!

Så nu har jag klagat klart på skolan och måste återgå till mitt pluggande..


hittade den här gamla pluggbilden och ja den passar perfekt in på hur jag ser ut nu :P

PEACE

14nov

Fick sluta lite tidigare så att jag skulle hinna fixa mig till festen. Jag hade själv tänkt att ha ännu en chillkväll eftersom att jag är helt död efter den hårda dagen på jobbet men Anna hade andra planer :P. För övrigt så hann jag gå en snabbis inne på H&M. Men gick ut därifrån något besviken. De saker jag hade spanat in fanns inte och andra saker fanns inte i min storlek. Antingen så är Linköpingsborna jäkligt snabba på att shoppa upp allt eller så är bara vår H&M något dålig.. :(. Dock så är typ allt slutsålt på hemsidan. Men hittade iaf en liten party topp som jag antagligen ska ha ikväll.

Hinner inte ta en kvällens för är redan sen och ni som känner mig vet att jag är en onormal människa som byter om 50tusen gånger innan jag ger mig av så kan bli ändring :P. Men så här kommer jag antagligen se ut ikväll..(inte för att man ser så mkt)Har dock inte bestämt vilka skor jag ska ha men det blir antagligen mina höga kängstövletter. (den gröna toppen var det jag köpte idag)



Nu måste jag rusa. Ha det finast!

PEACE

14 november

God Morgon på er alla!

Blev lurad av min chef om vilken tid jag skulle vara på jobbet idag (en för tidig tid för en danni på en lördag :P)
Ja, min chef är allt underbar....så nu sitter jag här och väntar på att tiden ska rusa förbi. Igår blev det förövrigt att åka hem till Alex för lite chillkväll med film vilket var nice, särskilt då man var sjukt trött.

Tänkte annars ta upp 2 saker idag. Det ena är att Jimmy Shoo släpper sin efterlängtade kollektion på H&M idag.
Älskar hans Skor (som han mest är känd för), väskor, kläder och
accessoarer. Det finns liksom så balla detaljer. Så därför säger jag bara (förlåt) Mums till det! Kollektionen släpps kl 10 så snacka om att det kommer att vara många på stan (H&M) idag och självklart ska man jobba..Får se om jag kan smita mig ut en snabbis för lite Jimmy Choo shopping på lite grejs som jag har siktat in mig på.

JIMMY CHOO FOR H&M



Om ni vill veta lite om hur hans stil är så kan ni kolla in videon under:)

Jimmy Choo for H&M


Det andra jag tänkte ta upp är att Chris Brown släppte sina nya video till "Crawl" igår. Och som man anade så har den lite med Rihanna att göra och det märks också lite på videon enligt min åsikt. Tycker annars låten är grymt bra!
Enjoy!

Chris Brown - Crawl



PEACE

Fredagen den 13e

Sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli fem. Hade nämligen ingen IV idag så har redan slutat. I vanliga fall hade jag jublat över att få sluta 13.10 istället för halv 5 men ska jobba idag och börjar kl5 = inget speciellt att göra fram tills dess. Så tänkte vara lite duktig och skriva lite på mitt projektarbete. För kul liksom..
Annars så blir det som sagt att jobba och sen ikväll kanske det blir lite partyparty annars får det allt ta att bli en chillkväll framför tv'n och med massa gottigott.

Förövrigt glöm inte att det är fredagen den 13e idag. Läskigt värre? Med den oturen jag har med allt så skulle det inte förvåna mig om det händer mig något. Typ skära av mig fingret på jobbet eller nåt? :P Ae nu ska jag sluta tänka på allt som kan ske och fortsätta med PA'ndet.

Ha det bäst!

CHRISTIAN SIRIANO Spring 2010 runway show, Mercedes-Benz Fashion Week
 

Ciao


12 nov

Sitter här och slurkar i mig en liten smoothie som min käre pappis har gjort åt mig . Känner mig som vanligt helt slut efter en skoldag. Tror dock det var mitt naturkunskapsprov (som förövrigt gick bättre än väntat) som sög ut all min energi. Ställer mig fortfarande frågan "varför ska sam:are läsa naturkunskap B?!" och det är väl en fråga jag alltid kommer att grubbla på men inte få något svar. Men men efterskolan så blev det att ta en fika på steves med Lina och även träffa Malin en stundis vilket var niceigt.

Celeb news

På tal om någat annat så var det några som frågade om det har kommit ut varför bråket mellan rihanna och chris startade vilket det har och som jag glömde skriva om. Men rihanna berättar iaf i intervjun att det hela började med att Chris hade fått mess från ett ex som hon läste då de satt i bilen. Rihanna blev upprörd och frågade ut honom om det. Chris ljög då för henne och ville bara att hon skulle släppa det vilket hon självklart vägrade att göra och ledde då till mer tjaffs. "Jag tog han på bar gärning men han kunde ändå inte sluta ljuga för mig och jag kunde inte släppa det" - är något hon säger i intervjun. och ja resten vet ni ju om. (lite kort förklarat om vad som hände för er som ville veta) Här har ni några fler klipp från rihannas intervju. (det går inte att lägga ut hela intervjun av någon anledning.)






Ni får en låt med som han skrev till Rihanna i aug. (De snackar lite om den i intervjun)



Nae nu ska jag fortsätta att ta det chill och kolla lite Gossip Girl.

2veckor och 6dar kvar

Ciao!

Home sweet home..

Japp så var man hemma igen. En aning tråkigt om ni frågar mig. Hade gärna stannat ett par dar till liksom men har ju dessvärre skola att gå till..
Som ni säkert har märkt så har jag varit trött på det mesta. Främst skolan. Har liksom inte haft någon ork att bry mig om något egentligen och har känt mig något nere. Men kände att resan till min syste var exakt vad jag behövde trots att den var så kort. Att komma bort från det mesta som är jobbigt samt glömma allt annat för iaf 2 dar och bara ha det underbart och umgås med henne. Ingen kan fatta hur stor saknaden efter min syster är för mig. Visst hon är bara ett samtal bort och det är bara några mil emellan, men att vara med henne är vad jag behöver♥

Det blev iaf att äta på mycket goda restauranger/ställen, shoppa och bara ta det allmänt chill. En sak är säker och det är när två Farfánisar är tillsammans så kan det inte gå annat än galet med sjukt mkt flumm, but me like! Vi hann dock inte fixa våran tatueringstid vilket sög något. På måndagen kom även mamma och pappa upp då vi skulle på begravningen..

Något komiskt var att jag åkte dit med en liten väska och kom hem med fetaste resväskan (den min syster har på bilden). Buss chauffören undrade om jag hade varit utomlands och tror han blev något förvånad när han fick svaret nae har varit i sthlm i typ två dar :P. Men men nu har jag skrivit för mycket (som vanligt) så ska återgå till pluggandet. Ha det fint fint!


Para siempre tu y yo, en las buenas y en las malas

PEACE



8nov

Hola todos!

Väntar på att min buss ska komma för att sen bege mig till ett mini jobb pass innan jag åker till min syster i Stockholm! Dagens sthlm planer är att shoppa lite och sen äta på någon enligt min syster mycket fin och mysig restaurang. Men men det jag annars tänkte ta upp var om intervjuerna jag kollade på iförrgår. Det var inte vilka intervjuer som helst utan det var Rihannas intervju där hon för första gången pratade om misshandeln på ABC och sen Chris Browns respons om denna och misshandeln på MTV News "Chris brown: The interview" den 2 november med Sway.

Man märkte verkligen hur jobbigt Rihanna tyckte det var att prata om vad som hände i februari. Och man blev fan tårögd över att höra henne prata och se i hennes ögon hur jobbigt hon tyckte det var. Och i Chris browns intervju så säger han som han har sagt på de flesta att han inte kan fatta vad han har gjort, att det enda han kan göra är att lära sig av detta stora misstag och att han älskar Rihanna osv. Tycker fortfarande att det är helt sjukt att detta hände men det visar bara att misshandel kan hända vem somhelst när som helst som rihanna sa i intervjun.



Här får ni ett litet klipp ifrån intervjun med Rihana på ABC morning.



Förövrigt Grattis papito på farsdag! ♥

Ciao

7Nov

Godmorgon på er alla pigga och glada filurer! Hoppas ni hade en skön fredag.

Ni kan säkert lista ut anledningen till varför jag är uppe nu. Ledtråd?
Det börjar på J och slutar på O-B-B. Jajamensan. Och idag ska jag även få mina efterlängtade bullar som mickis bakade. Ni som känner mig vet hur galen jag är i bullar så vi säger WOHO till det. Idag blire annars antagligen en chillibill kväll med johan eller en inte så chillig kväll och gå på lite party party.

Annars så har jag glömt att berätta att jag ska till min älskade och (paola läs ej ;)) grymt saknade syster! Fick dock inte ledigt hela helgen så blir att åka upp till Sthlm på söndag och åka hem redan på måndag kväll. Kommer bli grymt underbart och så klart ska det shoppas lite smått och gott. Eller förhoppningsvis. Man måste ju passa på liksom.  Dock så ska jag på begravning på måndag...vilket känns något jobbigt och inget jag precis ser fram emot. Frågan är om orka kommer att tåla detta jobbiga.

Okej nu ska jag inte ta ner er andra i min dysterhet utan ska skriva -> Måste rusa, jobbet och en diva kallar!

Här får ni ett litet collage mig, syster och en på bror från i vintras tror jag, och ja vi pose:ar förfullt!;)




Besos!

Nattinlägg

Idag har det varit en sjukt jobbig dag som man kan ha ibland. I mitt fall allt för ofta. Men men började iaf med en dålig start på morgonen. Försovning och ingen frukost. Sen hade jag ett stor svenska litteratur prov som ja..var helt underbart..men efter skolan var det jobb som stod på schemat. Något bättre om man säger så. Ja, Jag vet att jag är en ganska så udda person som ibland längtar till jobbet :P. Men det var fullös och då äre ganska så roligt att jobba plus att jag träffade sjukt sköna människor. Sluta dock något sent då vi hade reserverade bord = dom människorna går aldrig :P. Iof stack jag innan gästerna stack. Annars så blev inte kvällen prec som planerat men en after work fika med Ellen och Karl och party bilen hem är aldrig helt fel :)

Förövrigt, någon som kollade på EMA? Jag missade det så tänkte kolla på det nu. Eller ska först kolla lite andra saker bla två intervjuer, men berättar om dom imorn. Så ni får ha det så bra!

P.S ni som ännu inte har hunnit se M.J:s "This is it" lung ni hinner, biograferna har bestämt att den ska visas en extra vecka då efter frågan var så hög. Dvs istället för två veckor så blire nu tre veckor. Det gillar vi!


2 November!

Att börja dagen med att åka till sjukhuset för att ta 6st sticksprut prover är inte precis det underbaraste men att bara ha en lektion som knappt varade en halvtimme är bara för gött! Det blev också att dra till stan efter skolan med Mallan där det blev lite smått och gott inköp. Strax är det annars dags för daaaaanns. Har ju varit tvungen att ta ett break från det efter allt mitt sjukande men nu är jag back on track! Men nu är det mat och plugg som gäller..

Här får ni bilder på tisdagens, onsdagens och dagens minishopping. (Inte för att bilderna blev de bästa) Det fattas en topp/t-shirt och ett par örhängen men slarvig som jag är så har jag ingen aning om vart jag har lagt dem :P .


Förövrigt så är det är bara 1 MÅNAD kvar! Eller vi säger 4 veckor istället för det låter kortare ;). Sen smäller det!

Vart tog höstlovet vägen??

Sitter här helt depp över att det är skola imorn och jag undrar bara vart mitt lov tog vägen? Varför ska lov alltid svissa förbi som en blixt? Känns även som att jag inte har hunnit med det jag har velat men men får helt enkelt längta tills näst lov som är om hundra år. Men idag har jag iaf bara tagit det chill och nu ska jag fortsätta att ta tag i lite plugg som jag inte har haft orken med tidigare. Jag och plugg planering går inte alltid ihop liksom.
Ha det bäst!


Ta mig tillbaka, tillbaka till en av stunderna då jag mådde som bäst 

PEACE

RSS 2.0