Wish me luck.....

Goood Juuuul/God fortsättning på er!! eller vad man säger, eller kanske nästan borde skriva gott nytt år på er!! ;).

Men men ha inte varit så duktig på att blogga den senaste tiden och som vanligt är mitt svar tll det - har varit för upptagen hehe. Men jag hoppas iaf att ni hade en underbar jul och att ni peppar inför imorn, Nyår!

Min jul var galet bra med min mumsiga och galna familj men kan inte precis påstå att jag längtar till imorn. Anledningen - Jag ska dra ut en visdomstand om en halvtimme!! Kan det vara bättre tajming än att göra det dagen innan nyår? Underbart säger jag... Så hur mitt nyår blir är en jäkligt bra fråga men antar att den kommer att spenderas hemma i min säng själv, MUMMA.....Och ja detta kommer säkert bli en klago-blogg så länge jag känner mig död och monstrig ;).

Nae nu ska jag klä på mig lite snabbt för att sedan bege mig till operationsalen woohoo.....wish me luck

18timmars jobbmums

Okej insåg efter att man snackat med några att jag var något knäpp som jobbade 18timmar igår men fyy fan vad kul jag hade trots att jag jobbade över på både BBQ och Creppan en aning för mkt!

Skrämde dock mammi en gnutts när jag kom hem halv 6 på morgonen och hade sagt att jag senast skulle komma vid 4 hehe. Men knäpp eller inte så skulle jag lätt kunna göra om detta nästa helg. Jag menar att få massa komplimanger, massa dricks och göra massa saker som är roligt men även träffa massa nytt och roligt folk säger man inte nej till liksom! ;) (mycket massa det blev där va)

Nae nu ska jag sova för det var mindre mums att enbart få sova 3 timmar idag för att man skulle på julbord så tidigt och särskilt då man även i fredags enbart fick typ 3/4 timmars sömn men innan får ni bilder från i fredags.


födelsedagsbarnet gör fjortisminen


Maria och syster


Syster skulle visa hur man äter en soppa fint? haha

NATTI!


Min namnsdag idag höhö

Hellu!

(Skrev detta inlägg innan jag stack till jobb 1 men han inte lägga ut det så nu när det är lugnt på jobbet så hinner jag klicka in den)(

Igår fyllde min syster hela 23 år..vilket firades med middag ute och sen en spårad utgång? haha. Galet kul var det allt dock så blev det nog en gnutts för sent för min del med tanke på mitt helvetsjobbdag som jag har idag. Jobbar nämligen heeeela dagen. Börjar med lunch på greken (10.30-17.00), för att sen springa till BBQ där jag jobbar 17.00-22.00 sen har jag en liten paus som ska spenderas med syster och Lina för att sen rusa till Creppan där jag jobbar 24.00-04.00. Mumsig dag va?

Nae nu måste jag rusa till greken, ciaoooo

---...


3 bilder från igår som jag snodde från Linda ;)







Shittans vad kul jag hade igår om man bortser från att jag mådde ganska så skit sjukvis. Så vad gjorde jag igår? Vi hade dansföreställning! Första föreställningen gick inte precis så som jag hoppades på men den andra tror jag gick ganska bra. Men nu är det bara att peppa om på nytt.

----------------------------------

Dagen har annars inte varit den bästa för mig så nu tänkte jag göra den en droppe bättre och unna mig ett DH-avsnitt och lite Ben&Jerrys. Är man sjuk så är man eller hur. Sen senare är det dansträning igen! Tror dock att det blir att titta på för min del.


gameday

Godmorgon på er!

Har knappt sovit något inatt så ligger kvar i sängen och har planerat att ligga kvar ett bra tag till nu när jag inte ska jobba. Eller mamma tvingade mig att stanna hemma och vila idag vilket då innefattade att sjukanmäla mig från jobbet. Men förhoppningsvis blir jag bättre snart. Nae nu ska jag chilla vidare i sängen, behöver nämligen all energi jag jag kan få idag. Varför får ni reda på senare om ni har tur! ;)

Här får ni en låt så länge. Det är inte den riktiga versionen men denna är hundra gånger bättre än den riktiga så enjoy!

30 Seconds to Mars - Night of the Hunter



Här är den riktiga versionen. Gillar början och lite sound som kommer i mitten, men sen blir den lite halv seg enligt mig..



..kan dock bero på att jag har blivit van att höra den snabba versionen hehe..men men ciaoo!



--..




















































Ligger i sängen helt död och snyftig..Har ju gått och blivit sjuk igen (suck) men som ni vet så hindrar inte det mig från att gör saker. Okej ibland kanske det bästa är att bara ligga hemma i sängen och ta det lugnt men i min ordbok finns det inget som heter lugnt ;). Eller ibland heh. Men gårdagen var iaf en blandad dag med både hurtbulls saker och chillibillsaker.

Den började med dans från 10 till halv två och sen på kvällen var det julfika hos min bror och lina. Mums på båda sakerna. Insåg dock återigen att feber och dans inte klickar så jättebra... Nae nu är det sovtime!

Natti!

My b-day!

Som ni nog förstod med mitt förra inlägg så fyllde lilla jag 19år i tors och hela min dag/kväll var helt mumsig. Det började med att jag blev väckt av mamma med tårta och annat mums. Någon timme senare kom några kompisar och överraska mig med lite presenter och massa mums cupcakes! Senare på dagen blev det födelsedagslunch med mamma följt av ännu fler underbara vänner som kom och plinga på med tårta! På kvällen var det dags att sätta på sig party outfiten och dra till Karro Barro för en snabb chillhäng med henne och lite annat folk innan det var dags att bege sig till platå med mina flickor!

Galet är ordet för kvällen för fy fan vad kul jag hade! Så tack till alla som gjorde min b-day!

Här får ni lite suddiga bilder från utgången.


Hos karro














Det börjar spåra ut för sarah? ;) ♥







Det börjar spåra ut...




haha




och där spårde det ut och resten av bilderna är barnförbjudna ;)


Nae nu måste jag fixa mig för lite senare blir det födelsedagsmiddag med mamma och syster. Me like!


snart snart snaaaaaaart.

Shiiit vilken stressad dag jag har haft idag! Bokstavligt talat. Att vara energilös, seg och trött på jobbet var verkligen inte ett alternativ då vi enbart var två personer på över 190 lunch för att den tredje lilla flickan inte dök upp...Galet värre blev det men lite kul hehe. Kändes som att jag hade haft världens träningspass då jag slutade jobbet haha.

Efter det jobbpasset träffade jag Maria för en snabbfika för att sen springa iväg till nästa jobb. Efter det var det inget mindre än dans som stod på listan och kan inte skriva annat än mums för det. Så idag kan man säga att jag har haft ett galet träningspass i massa timmar haha!

Nae nu tänkte jag unna mig ett långt och mysigt bad! And guess what, jag fyller år om en halvtimme!! (A)



Busunge maria!


I'd catch a grenade for ya, you know i'd do anything for ya

Ska snart halka iväg till jobbet och i vanliga fall brukar det kännas peppt och kul då jag jobbar med mina brudisar, men idag är jag så galet trött. Fanns knappt någon energi för att ta mig upp ur sängen och desto mindre för att jobba så vi får se hur detta kommer gå, hehe. På tal om inget det är -20 ute??!! PANIK! Kommer bli iskvinnan snart..mums..

Innan jag drar får ni två versioner på en galet bra låt som jag börjat lyssna på igen. Den första är den vanliga versionen men video och den andra är den lugna och akustiska versionen. Mums på båda!

Bruno Mars - Grenade




börjar vid 0.30


En dag kvar- imorn smäller det!

you know me too well

Idag ogillar jag grovt snön/vädret, tågen, ersätningsbussarna, en buss chaufför som var galet otrevlig och folket på stationen som inte alls har koll på nåt men som borde. Tågen ställdes nämligen in så fick åka buss i en jäkla evighet! Snacka om att man underkastar tåg...men men var inte okej för 5 öre för var så jäkla äckligt kallt både i bussen och ute. -15 ute är ju alltid mums liksom. Men nu är jag hemma och redo att sova.

Nattiiii

RSS 2.0