Irriterad Danni..

Ahh kan man vara ett storre otursbarn?! Formodligen , men nu har min mobil varit sa underbar och raderat all innehall som finns pa den. Bilder, kontakter ja allt ar gone!! :( . Ar sa sjukt irriterad att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Bilder fran min resa som inte finns pa min vanliga kamera utan bara pa mobilen ar borta! Ahh!!!  :( Och sen har en av mina linser gatt sonder. Min sista.. Orkar inte denna dag!! DD som bara den just nu...

Nae nu ska jag ga och gora nagot vettigare an att sitta har och dampa..

Hoppas ni dar hemma har en battre dag an mig!


miss

Envis Daniela fortsätter att kämpa med att lista ut mobbloggning men misslyckas igen..suck Borde egentligen börja fixa mig för ikväll är det middag med Lennie &sen bio med hans vänner! The Dictator Ãr filmvalet &verkar askul! Blir nog en bra fredag:)





uppdate


Hej hej!

Sitter här och väntar på att en liten steph ska komma in på skype men eftersom att hon är så seg.. så tänkte jag att jag kunde passa på att slänga in ett blogginlägg! Mycket har hänt sen sist och tror inte jag kmr hinna berätta allt så tar en summering på den senaste veckan!

Som jag skrev i förra inlägget fick vi en lägenhet men det hände lite saker som gjorde att jag var back i hostellivet lite snabbare än vad jag trodde. Men jag fann mig ett fräscht hostel så centralt man kan komma för mycket bra pris och med goa människor, så jag var nöjd! Det enda var att när man bor så centralt får plånkan lida ganska mycket för man går förbi så jäkla många affärer och matställen och ja, jag har ganska svårt att avstå sånt jag borde heh.. Men i morgon drar flyttlasset och då kommer jag tillbaka till lägenheten!

Sen har vi haft sjukt bra väder de senaste veckorna. Vi visste ju att "vintern" var på ingång i sydney när vi kom tillbaka men insåg lika snabbt hur dåligt förberedda vi var då 98% av all packning består av sommar kläder, men som sagt redan några dagar efter vi varit här kom sommaren tillbaka hit! Strålande sol, shorts och bikini värme i all ära och njuta var bara förnamnet av vad vi gjorde! Dock så har det börjat bli lite kyligare nu men fram till kl 16/17 kan man forfrande traska runt i shorts så klagar inte.

Annars har jag insett att man inte ska vara rädd för allt och alla . Eller rädd är väl fel ordval, mer att man ska våga lite mer. För på senaste tiden har vi varit med om så sjuka grejer men som har varit galet bra och föralltid kommer finnas med i våra minnen! Ta allt med en nypa salt, leva livet och tat som det kommer är väl det vi nu mera lever efter!- Från en powerwalk runda runt underbara sydney till en båttur runt operahuste, bron, lite olika stränder och äta galet mycket mumsmat på fishmarket till fin fina tjejer i cocktailklänningar på Gucci-event och träffa känt folk som nikki minaje och två från spicegirls och westlife m.m. men också annat mumsfolk. Japp jag säger det igen- Jag har det riktigt bra här!

Nae nu kom kvinnan in (500år senare) så ha det bra så hörs vi när vi hörs!




Sydney round 2!

Godmorgon på er! Eller för er i lilla Svea är det iofs godnatt.
.
Känns som att jag bott på 5tusen olika hostel den senaste tiden och kände att jag hade lyckats ganska bra med att hamna på bra ställen fram tills nu. Vi kom fram ganska sent = de flesta hosteln är stängda och då får man ta det som erbjuds. Ingen av oss är särskilt kräsna när det gäller sånt men detta var bara lite väl skumt!  Vi vågade knappt ta på våra sängar och har nog aldrig varit så rädd för att röra mig för mycket när jag sover som i natt. Så illa var det haha . Eller okej ska väl inte överdrivaför mycket  men det var det crapigaste hostlet hittils, så att byta är bara ett måste! Därför sitter jag nu och väntar på att tjejerna ska komma med goda nyheter ang en lägenhet i Sydney. Vi ska ju stanna där ett bra tag nu och då vill man känna sig lite mer hemma så håll tummarna åt oss nu!
.
Här får ni en bild på mig och Sarah som beskriver vår sängklädsel ganska så bra inatt! haha . Som Sarah skrev "Living in a craaaap hostel! No bedbugs are gonna eat us up tonight!!! Goodnight everyone.."
.
Ikväll ska vi försöka glömma vår hemska upplevelse (hah!) och välkomna Sydney på det bästa stättet. Två av tre tjejer är peppade, en håller hårt i första intrycket. Sydney round 2-  second chance, comeoooon!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Och vi fick den!! wohooo. Nu mera har vi en lagenhet i Sydney och no more hostel life! Gotta love it. Eller pa ett tag iaf!

Hello melbourne...

Det har med att blogga var visst lite svarare an vad jag trodde! Jag tog ju inte med mig min dator och har insett att vi har haft sa fullt upp sa hinner typ inte dra till ett internet cafe. Trodde ju att det skulle funka att blogga fran mobilen men ickesanicke! Men nu har jag iaf lite tid over sa tankte slanga ivag ett inlagg till alla er glada!

Hittills har min resa varit sjukt underbar och ja som ni kanske forstar traffa man pa galet mycket folk i backpackslivet vilket gillas! Dock sa ar det alltid lika jobbigt att saga hejda, sarskilt nar man varit med nagra extra lange.. Nu senast var vi i underbara Cairns dar jag checka av Xtream Rafting och Bungy jump! Det sisnamnda var vara sa javla laskigt men samtidigt sa jakla underbart!! Dor av skratt varje gang jag kolla pa min film for forst ser jag skit glad ut, sen helt javla livradd och sen blir jag forbannad pa mig sjalv for att jag ar sa radd och sen bara hoppar jag - wunderbart! Bildbevis nedan! Och duktig som jag var lyckades jag fa till nagon halvvolt i mitt hopp -snacka om jag blev annu mer radd da! haha . Men om ni inte har gjort detta underbara sa ar det ett maste!!



En stor tabbe vi nu annars har gjort var att lamna Cairns lite val for tidigt. Vi stack fran ett 28-30 gradit Cairns till ett 16-20 gradit Melbourne.. inte okej! Och sjalvklart har man blivit sjuk nu med.. Men efter att ha varit har i nagra dagar sager vi hejda till melbourne och helluu igen till Sydney i overmorn! Ska bli sjukt kul att komma dit sarskilt efter allt daligt jag var med om dar nar jag landade. Och eftersom att vi inte vill vara blekfisar nar vi kommer tillbaka till Sverige sa drar vi tillbaka till Cairns om nagra veckor! Mumma!

Har far ni lite bilder!










Tjejerna


Grabbarna

- Det var sa jakla mycket varmare utomhus an inne pa rummen- sjukt haha . Nu ar det tvart om :(


-Efter att ha sett oss hoppa overtalades sofie att med gora det! Och ja vi vet ett bra sett att se till att vi blir avslappnade- dansa ihjal oss till party musik. Gotta love it!


Denna bilden far avsluta detta inlagg for nu ska jag ga och mota upp James for lite melbourne sightseeing och mat!

RSS 2.0