Onsdag

Tjosan!

Känns som det har varit en jäkligt lång dag idag. Vilket det dock har varit. Började med att åka och röntga ryggen. Jag må seriöst vara största otursbarnet och säger bara suck till det! Sen massa långa och tråkiga lektioner för att avsluta dagen med lite fotto och utelåstning. Hurra till att det är så varmt ute! (ironi)Men när jag väl kom in väntade en mumsig överraskning. Mina skor har äntligen kommit! Dock så vet jag inte om jag ska byta dem till en större storlek. Som sagt otursbarnet med allt. Men men hur mumsigt äre inte att man är ledig imorn? Säger bara Underbart! Nae nu ska jag bevisa för Alexbalex att jag inte är seg så ni får ha det fint! :)

För övrigt köpte jag ett annat par skor igår. Är dock något osäkra på dem. Skoberoende? svar ja(A)


Stövletter - H&M


Vagabond stövletter med kilklack - Scorett

Peace!




29september

Står i skolan med Malin och dör av garv. Hon "övertalade" nämligen mig att vara med i vår skolas gymnasieskitklipp 2010. Eller rättaresagt hon svarade Ja nä vår rektor frågade om vi ville vara med..suck säger jag bara..Men men nu ska jag göra klart min spanska läxa för att sen dra mig ner till stan för en snabbfikning (nyttigt från min sida såklart ;)) med Fillan, Thellis och Lea, mums.

Ciao


dansiii

Kom precis hem från dansträningen och är helt död. Tur att min nyttiga vecka börjar nu för märker mer och mer hur dålig min kondis har blivit, haha. Märkte även att jag måste fixa nya dansskor eftersom att mina andra är något slitna. Har dock svårt att bestämma mig för vad för slags skor jag vill ha (i allmännhet) men lite förslag har jag allt och här är några utav dom. Någon som vill köpa dessa till moi? ;)


NIKE - Blazer Mid, 899:-


Fred Perry - Calone Cross Prf W, 799:-




Wapp - Terri W Leather (vit eller svart?), 399:-


Converse - One star pro Mid, 999:- (svart eller vit?)

Nae nu ska jag hoppa in i duchen och sen blire sängen. Måste upp sjukt tidigt imorn trots min underbara sovmorgon för att hämta lite spanskasaker hos en kompis innan han drar till skolan..suck..

Peace!


Nyttigare

Okej jag har kommit att bli expert på att bryta nyttighetsgrejamojer men nu har jag slagit vad med några så då ska jag allt bevisa att jag kan klara av att vara nyttig och hälsosam? Så från och med idag så börjar mitt och Annas nyttigare liv ;) Men eftersom att vi båda inte kan sluta upp med att äta sötsaker och allt direkt så har vi bestämt att vi får mumsa på lördagar (det är ju nästan ett måste hehe) och sen dagen innan prov dvs då man panikpluggar. Vi får väl helt enkelt se hur länge detta håller, men nu har jag iaf slagit vad fram till höstlovet.

Nae nu blir lite paus från pluggandet för lite GossipGirl. Så här får ni en låt där bla Leighton Meester (Blair) är med och sjunger i. Me like.  Enjoy

Good girls go bad - Cobra Starship ft Leighton Meester


förbra

Gårdagen var riktigt nice med sjuukt mkt onyttigheter :P. Ida, Ellen, Ia och Fia var här och det blev som vanligt mycket snack, flummskratt och chillande vilket jag gillar. Vi fick förövrigt även några beundrare? Gårdens småkillar kom och ställde sig framför mitt hus och skrek massa saker (som förövrigt var snälla men skumma? haha). Ibörjan var det lite skumt, sen blev det lite roligt men sen gick det bara för långt :P. Men men efter en chillkväll hos mig så drog jag, ellen och fia till stan för lite mer fik. Det planerades även lite småttochgott som ni kommer att få reda på sen ;) Det var även riktigt kul att träffa lite gosiar som var ute. Dagen var helt enkelt riktigt nice! Måste även skriva Grattis till buseflickan Carro som bilr 18år idag!

För övrigt så gick jag verkligen all in med onyttigheterna igår haha. Ni ser ju vilken pizza som vi beställde. Och om ni bara visste allt jag åt så skulle ni bli häpnade, för det blev iaf jag haha. Säger bara stor pizza till en onyttighetsdag är ett måste! ;) Men som sagt på måndag börjar mitt nyttiga liv så då måste man ju slå på hårt de sista dagarna ;)


Tack tjejor för en underbar dag. Ni är bara för bra!♥

P.s vi var inte så onyttiga och bra som åt upp hela familjepizzan för er som trodde det :P Den må se liten ut på bilden men den var skitstor :P

Ikväll
blir det bänkning framför tvn för det är nämligen seriestart för Playa del sol, kl 20.00 på 1an!
Woho!

Ciao

Lördag

Godmorgon!

Efter lite yttligare tvekan så blev jag tvingad till en fest? haha . Dom kom och hämta mig så jag hade inte så mycket val om man säger så. Men trots att jag tappade rösten och hosta till tusen osv så blev det faktiskt en galen dag! haha. Så vi tackar till festens värd, Sebbe.

Nae nu ska jag cykla och hämta morgonpigga Idis som är lost i lambo haha. Men annars blire tjejkvällsmys hemma hos mig ikväll med några tjejkompisar. Säger bara mums :)

Nae nu måste jag kila, ha en galen lördag!

herrå!

mums

Alltså ibland kan jag störa mig på hur jäkla lätt det är att övertyga mig om vissa saker och särskillt att få mig på party-humör. Hade liksom bestämt mig för att det skulle bli en hemma kväll men nu blire ju inte riktigt så, utan det blir dance all night long med snuvan i högsta grad! (läs: nej jag smittar inte) Nae nu ska jag panik leta efter lite party kläder och snart kommer även Ronjis hit :). Jajamen lite chillibillkväll med massa mums och idol kan man allt knyckla in! NyttighetsDanni slås på nästa vecka, så måste passa på lite ;)

Ae nu måste jag som sagt panik leta.

Har haft denna låten på hjärnan och blir på chillpartyhumör när jag hör den. Me like! Så klicka och njut. (fattar inte varför den riktiga musik videon inte vill funka så får lägga in den någon annan dag då jag har tid)



CIAO

Äntligen helg

Kom precis hem från en låång och tråkig dag i skolan och mumsigt nog hade jag också teckenspråksprov (ha!) sista lektionen som dock gick bra :) Men nu är jag glad att det äntligen är helg! Någon mer som är det??

Gårdagen var annars riktigt mumsflummchillfettischmysdag hos moi med Emms. Och självklart satt vi bänkade framför Idol. Och efter det så börjar ju kändisdjungeln. Alltså fattar egentligen inte varför jag är typ besatt över det pogramet eftersom att det egentligen inte är så bra men jag sitter jämt fastklistrad i tvsoffan och kollar på det. Fast det värsta är nog om jag missar. Självklart går jag då in på tv 4s hemsida och kollar. Ae detta måste sluta! haha  Fast iof är det slut snart så..

Hur kvällens planer blir vet jag inte än. Det står mellan att gå på fest eller stanna hemma och ha en mysdag. Hmm tror faktiskt det lutar sig åt mysdag men vi får se . Men men ni får iaf ha en mycket mumsfredag!




PEACE!


panik.

Sitter i skolan och har världens panik över att vi snart ska ha psykologi prov. Allt är i en enda röra i min hjärna men det får väl helt enkelt gå som det går..Efter skolan blir det att träffa en liten evve och antagligen så joinar även en liten joakim oss. Mys. Förövrigt så funkar inte vårt nätskit hemma igen vilket suger hårt men dom sa att det förhoppningsvis skulle lösas till ikväll eller imorn. Nae nu är det allsång!

Ciao

mysdag

Som sagt så var jag och såg "The ugly truth" igår på bio och fy fan vad grymt bra den var! verkligen sevärd film för alla. Den fick solklara 5/5 toasters från oss;). Så allt jag kan säga är om ni inte har sett den gör verkligen det! Och varning för att man blir något partysugen efter filmen, haha. Efter filmen så stack vi till Steves för lite mysfikning och då joinade Mallan med. En mycket lyckad mystjejkväll måste jag allt säga :). Tack tjejor!

Här har ni trailern till "The ugly truth"

klick

Kvällens klockis (om ni har sett filmen fattar ni direkt ;))
K- Alltså mina byxor knäpptes upp helt?!
C- Hmm, du kanske polerade pärlan haha
- gaaaarv
D -Cissi jag måste faktiskt säga att denna gången fick du allt till en klockis.
C- YES!!
K- Jag serverade faktiskt det skämtet till dig!

kanske inte låter jätte kul men om ni hade varit där hade ni garanterat skrattat. Särskillt om ni känner cissi och vet hur många gånger hon försöker (utan att lyckas ;)) kläcka ur sig en klockis kommentar haha.


Ciao

19september

Tjosan!

Har inte precis mått på topp de senaste dagarna (veckorna) och gårdagen var bara bläkig. Spenderade bokstavligen hela dagen i min säng. Men idag mår jag mycket bättre tack vare mina bästa vänner panodil, alvedon, nässpray, vätsketabletter, antibiotikagrejs, bafucin och massa annat läkargröjs. Var även hos läkarn idag som konstaterade att jag äntligen var på förbättringsvägen och att jag inte smittar. WOHO till det! Så idag blir det bio och fikmys med några tjejor. Vi ska kolla på “The Ugly Truth”. Den verkar riktigt bra så förhoppnigsvis är den sevärd.

Förövrigt har jag äntligen beställt hem ett par stövletter från H&M! Har velat ha dom i typ 3 månader eller nåt men min storlek har alltid varit slut. Så ni kan ju ana hur glad jag blev då jag hittade dom i min storlek. Och sen har jag även köpt höststrumpbyxor och rosetthårspännen från H&M. Mums till allt som är rosettigt säger jag bara :)


Nae nu ska jag allt skynda mig på för snart ska jag möta upp Cissi, Kriss och Matilda på stan. Så ni får alla ha en underbar lördagskväll!

PEACE!

Torsdag

helluu!

Är hur trött som helst. Min hals gav mig inte alls mkt ro inatt för att den blev bara värre och värre. Det slutade upp med att jag vaknade med en sjukt svidande hals samt utan röst (bokstavligen)och fick åka till vårdcentralen. Eftersom att man bara hörde typ svaga viskningar nä'r jag försökte prata så fick jag använda mig utav mamma och lappar för att prata :P. Sköterskan trodde att min influensa kunde vara på väg tillbaka. Visste seriöst inte om jag skulle skratta eller gråta då hon sa det men en sak är säkert och det är att här ska det inte komma tillbaka någon influensa inte! Har verkligen ingen tid för att vara sjuk igen. Men fick någon vätska som gjorde så att halsen blev något bättre plus att jag fick tillbaka min röst sakta men säkert. Emmy skrämde även upp min hals så tror att det blir bättre imorn ;).

Nae nu ska jag sluta att tycka synd om mig sj, haha utan ska sätta på mig lite mjukismys och möta Evve som kommer snart! Blir en chillibill dag med tv,prat,flumm och gottigott. Mums till det

Ciao!

Ullebulle

tjosan!

Halsen har bara blivit värre och kan typ inte äta något så kvällens måltid blev vätskematgroja..säger bara MUMS till det!..Men förhoppningsvis är det bra igen imorn. Annars så har jag nu insett att min Ullebulle inte ligger hemma och har svininfluensan, utan är på andra sidan Atlante. Vilket suger hårt för att jag saknar henne sjukt mkt! Men eftersom att jag vet att hon har det hur bästigt och underbart som helst så känns det ändå på ett litet antiego sätt bra. Förövrigt så snackar jag med pluttisen nu, vilket är hur nice som helst!♥




För att vi alltid ägde dansgolvet! ;)



För att jag Saknar Dig♥
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Förövrigt sä får ni en dagens outfit här.


Stor mys skjorta - Vila
En lång och tajt kortärmadsak? haha - Gina tricot
Halsband med massa olika hänsmycken på -  Åhlens
Ring - H&M
Skor - DNA
Och så Vanliga strumpisar


Morgonsinlägg

Godmorgon!

Vaknade upp med världens halsont, vilket är sjuukt nice...Förövrigt någon mer än jag som annars också känner sig sjukt seg och opepp för att gå till skolan? Eller någon som helt enkelt har vaknat upp på fel sida? Då säger jag bara checka in detta morgonsklipp. Alltså jag dör av garv haha!  Eller rättare sagt tjuter av allt garvande. Ger en bra start på morgonen helt enkelt! Enjoy

"Att äta frukost samtidigt som man får ström i kroppen"


Ae nu blir det faktiskt frukost för mig med, dock inte på som vis som Tim gör, haha!

Moch!

15e

Har känt mig helt död och hängig idag. Det kan ju dock bero på att jag inte kunde sluta kolla på VMA igår/inatt = det slutade med att jag såg hela och somna sent. Men grymt var det allt! Annars har jag faktiskt hunnit med lite skolgrejs. Kändes dock jobbigt att ta sig till stan vid tre för att ha spanskahemspråk när man är typ "ledig". Men på tal om något helt annat, eller rättare sagt dagens datum så är det en speciell dag idag. Eller förra månaden var det de. En sjuktbästigunderbargalenförväntansfull dag som jag och steph hade drömt om hur länge som helst! Säger bara TA MIG TILLBAKA!


kvälls/natts inlägg

Sa hej då till min syster för en stund sen. Kändes konstigt för känns som att jag ska träffa henne imorn typ. Men men det blev iaf en snabb stanrunda och sen äta på restaurangen Ghingis, vilket var hur mysunderbartflummigt som helst! Måste säga att det faktiskt var godare än vad jag trodde att det skulle vara. Vi stack även runt hela stan för att hon skulle säga hejdå till folk. Många klagar på att jag är seg, men då ska ni fan träffa min syster. Hon är seriöst segast i stan! Vi fick panik cykla till tågstationen (hade typ 6 min på oss) men hon hann för tåget var försenat. Snacka om att kvinnan har tur. ♥

VMA

Jag hann inte kolla klart på hela så tänkte göra det nu. Men av det lilla jag såg så var det ruggit bra. Särskillt The Michael Jackson tribute! Här kommer lite VMA 2009 klädsel. Vad tycker ni, är det bra eller dåliga VMA outfits?


Beyoncé - "video of the year"


Shakira och Pink, i samma VMA style. Vem tog hem segern i att bära klänningen bäst? hmm


Lady GaGa- "Best new artist"
Alltså hö? Vet inte riktigt vad jag ska säga om denna outfiten eller egentligen om alla hennes VmA 2009 outfits..men denna ser lite ut som att hon ska på maskerad? Och som att hon har en sån där nackkrage som man har när man har skadat nacken. Eller a hon ser allmänt stel ut. Men att sticka ut lyckades hon verkligen med! ;) (hennes galna, blodiga men grymma framförande är ett måste att se!)


dramamakeisen Kanye West  och flickvännen Amber Rose, som ser ut att vilja likna en orm med sin VMAoutfit? Om ni undrar vad jag menar med "drama makeisern" så kolla vad han gjorde på VMA. Säger bara jäkligt lågt mot Taylor och hur full kan mannen ha varit?


Taylor Swift - "Best female video"


Mumsbiten
Chace Crawford ;)


Twilight stjärnorna Robert, Kristen och Taylor backstage.

Nae nu orkar jag inte lägga ut fler bilder utan ska lägga mig i sängen med en kopp te och en nattmacka och kolla en till snutt av VMA innan jag somnar. Imorn är jag ju som sagt ledig vilket är nice! Men plugg blir det allt med dock och sen att träffa emmapemma!:D

Nattinatti

Måndag

Måste säga att det är sjukt skönt att bara ha två lektioner och sluta 11.35 idag. Njöt ganska mycket när jag satt på bussen påväg hem. Har annars också hunnit med att göra klart det plugg som skulle göras och nu sitter jag och kollar på Mtv Video Music Awards 2009 (som jag missa igår), i vänta på att min syster ska blir klar. Sen blir det lite shopping plus annat gott med syster. För er som också missade det eller inte orkade/lyckades hålla ögonen öppna så kan ni se det MTV.se eller klicka där --> http://www.mtv.se/mtv/?StoryId=71551.

Imorn har jag resursdag = jobba PA hela dagen (dvs inga lektioner) vilket är något nice det med. Ae nu ska jag fortsätta att kolla!



Jeans med kedjedetalj - Cubus
Blusliknande överdel? - Tror den är från Zara
Vanlig svart cardigan - H&M
Armband med lite nitdetaljer på - H&M
En ring (som ni inte ser :P) - Gina Tricot
Svarta tygskor - DNA



Ciao


jadå

Det blev inte riktigt det träningsshema som hade planerats idag för emms är sjuk och fotbollen blev inställd eller nåt. Lite tråks. Så det blev en chillibilldag med Vickeviking istället med chips, läsk och annat gottigott (min nyttiga vecka börjar imorn så man måste gå big sista dagen(A)) + film så klart. Vilket var riktigt nice. Vi kollade på Taken, som var ruggit bra (rekomenderar den). Plus Vi hade i alla fall tur med vädret, igen som var ok men den var inte så rolig som jag trodde att den skulle vara. Så lite besviken blev jag allt. Annars så kommer systeryster snart! Smart som hon är så missade hon tåget igår..men nu ska jag fortsätta min myssöndag och inta min plats i tvsoffan så ha det bra!



Juste, glöm inte att kolla på MTV Video Music Awards 2009 som är i natt kl 2. Jag kommer dock inte orka vara uppe så det blir nog reprisen för mig :)
ciao

13 september

Idag:
Kom precis hem från dansträningen och är helt slut. Lika kul är det dock! Känns som jag har världens träningsschemadag idag. För först upp tidigt för att dansa, sen åka inlines med emmapemma (vi har börjat göra en must do innan vintern kommer äventyrslista och inlines står 2a på tur, haha.)  och sen spela fotboll. Kan det bli en bättre och kul träningsdag? Ae jag tror inte det va ;).  Men men nu måste jag plugga klart innan Emma kommer hit. Så ha det bra!

Igår:
Förövrigt så var gårdagen riktigt rolig! Dagen började med att bruushan kom hem och överraskade mig :D. Sen stack vi och åt ute som en liten minifirning för pappa. Efter det blev det bowling för mig, pappa och brorsan! haha så jäkla kul det var (bilder kommer) och det blev även lite filmmys. Skulle ha blivit bio men chockerande nog fanns det inga platser kvar. Min brors chockerings replig -"Går sveriges människor fortfarande på bio?!" haha

Sen tittade jag förbi en snabbis på Sandras 18års fest och även på Johannes. Lite partybilande och chill med några på stan blev det också :). Kvällen avslutades hos sandra. Så Tack till bla Sandra och Johannes.



Adiooos

12 september

Det blev en riktigt mys kväll igår som jag ville. Med god mat, film och massa annat gott. Men idag blir inte planerna riktigt så mysiga. För idag blir det lite party party för min del. Det är nämligen Johannes och Sandras 18års fest. Vet dock inte riktigt hur min kväll kommer att gå ihop, eftersom att dom har festerna på två helt olika ställen. Men det går nog an :) Men jag håller tummarna för att det blir en lyckad kväll. Men bäst av allt så kommer min syste hem idag!♥

Här har ni iaf den riktiga versionen på I gotta a feeling. La ju upp den för ett tag sen, men den riktiga versionen ville inte funka. Och som jag skrev innan så är detta min och stephs Kreta låt! :D Den beskriver liksom vår vecka, för alla dagar var mer eller mindre bästiga och galna dagar! ♥ Enjoy

Black Eyed Peas - I Gotta Feeling



(för övrigt om ni inte ska göra något speciellt idag, glöm då inte att kolla på Taking The Stage klockan 18.40 på mtv! Så sjukt bra serie!)

Ciao!

11 spetember..

Att sluta halv 5 en fredag är vekligen inte kul och särskillt inte då man hungrar ihjäl. Trodde jag skulle dö av hunger och trötthet. Annars kan jag ju även passa på att gratta ellenpellen som tog körkortet idag!
Kvällens planerade planer blev inte av så  det blir att äta på stan med Lukas och ev Anna och Micke vilket är mys! Känner faktiskt att jag behöver en chill kväll och ännu mer då brorsan är hemma. Nae nu måste jag dra mig, men ha en bra fredagskväll! :)

Lisa och co tyckte att jag skulle börja med dagens outfit igen och skriva lite om sånt jag gillar som typ mode. Så här får ni väl en Fredagsoutfit:)



Skjorta - Cubus
Tunika - Ginatricot
Jacka - H&M
Stövletter - Skopunkten


Peace!


10 september

Måste börja inlägget med att skriva, vad fan har vi för väder? Alltså fattar inte att det ena stunden kan vara typ höstkallt och andra stunden mini sommarvarmt?! Ae inte okej. Vill bara ha höst nu! Annars så kan jag berätta om det jag höll på att trixa med iförrgår och igår. Jag planerade en liten överraskning till ellenpellen som fyllde 18 i tis.  Dock misslyckades min plan då hon fick släktingar senare på kvällen (tis). Plus att jag använde sån där sprejburksgrädde som förstörde min tårta! Dagens tips: Köp aldrig sprejburksgrädde till tårta, om inte tårtan ska ätas inom typ 15 min. Annars smälter hela tårtan! Så i går blev det att baka en B-tårta :P  Men hon blev iaf både lurad, överraskad och glad = Danni lyckades med operation "överraska ellen" ;). Tror dock att grannarna trodde att jag var en inbrottstjuv som smög omkring i mörkret, haha.

Idag har jag annars lekt spion med både cissi (operation "få tillbaka våra pengar") och med Ronjis (operation "Smyga på hennes lillebrorsa för att se om han röker") haha. För kul om ni frågar mig, men ena blev något mer lyckad än den andra. Säger bara min och ronjas promisar slutar alltid upp i flumm och galenskap haha. Nae nu ska jag göra något vettigt.

Den berömda hångelklubban haha. Ronjas kommentar : "men gud, kolla den här klubban, det är liksom två klubbor i en. En hångelklubba! " Haha du är för bra gumman♥

Adios!

För bra

Efter skolan blev att träffa + fika med hemkommna Joje och Evve, vilket var mys! Och eftersom att jag har börjat med mitt nyttiga live så blev det en smoothie, dock så bröts det när jag kom hem. Det väntades nämligen pizza åt mig. Känner att detta går bra för mig! Har liksom inte klarat en enda jäkla dag. Haha. Och det blir väl värre eftersom att det blir Tvsoffan med mums pogram idag med. Ae jag får helt enkelt börja nästa vecka, hehe. För övrigt så har jag världens bästa mamma!♥ Nae nu ska jag fixa en liten hemlig grej så ha det bäst! Glöm inte att kolla på idol ikväll kl 9, det ska iaf jag kolla på ;).

(När jag kom hem så väntade två underbara överraskningar, bla dessa! :D ♥ (Man ser inte så jätte bra på bilden, men rosorna är gula och rosa :))



Tisdag

En mys kväll var/är det som gäller för mig idag! Jag menar först Idol och sen Andra avenyn, House of Jazmin och massa andra gottigott pogram plus lite mumsigt ätande. Ae fy vad bra! Hade planerat en annan liten grej men det får vänta tills imorn.  Nae nu äre tillbaka till Tv/dator soffan. Kan tänkas bli en liten promis sen med Mickepicke. Vilket kan behövas efter denna fettisch tisdag. Haha.

För övrigt så fyller mina brudisar Ellenpellen och Malin (tomaten) 18 år idag! Så Grattis Tjejor!

Ciaooooo

Måndag

Jag skulle ju lägga upp en bild på helgens inköp så har varit duktig nu och tagit kort på det. Kanske inte syns exakt hur allt ser ut på bilden men men :P Det konstiga är att jag har bara gått och önskat att sommaren ska komma medans andra vänner *host*Malin*hos har velat ha hösten och jag fattade inte hyur folk ville ha hösten.  Men nu när jag har gett upp hoppet om att den riktiga sommaren ska komma, så har jag gått och blivit alldeles höst galen :P vilket ni någ märker lite på mitt inköp. Jag menar Mys cardigans/koftor, höst nagelack (ser dock sommriga ut på bilden), mössa?! och annat mums. Så ge mig höst nu tack! Ae nu ska jag sätta på mig en mys tröja och möta upp mig med Alexbalex så ha det bra! :)

(det blev mycket cubus eftersom att det var lite rea där vilket vi hgillar ;))

Cardigan längs till vänster - Vila

Blå rutig skjorta - Cubus

Rödrutig skjorta - Vila

Jeans - Cubus

Tunika - Cubus

Nagelack - Cubus

Kofta - Cubus

Skor - Scorett

Mössa - Lindex

 

Peace!

 

 

 

 


Söndag

Kom precis hem från lite dans och mini shoppingrunda i Norrköping. Kunde inte låta bli att gå in och kollia lite i butiker med Lisa, hehe. Och en tröja, ett par pumps och en mössa?!, rikare blev jag allt. Dock något fattigare på kontot :P. Men men, igår var jag ju som sagt med min lilla emmspemms och även då blev det en shoppingtur men också en powerwalking tur på Ikano, Haha.  Trodde inte att jag skulle hitta så mycket mums som jag gjorde. Dock är jag fortfarande lite tvekis på vissa saker, jobbig som jag är :P. Efter det så blev det även en fika på stan som Jonte och Sebbe joinade oss på :). (bilder på mina shoppingsturer kommer)

Nae nu ska jag gå och rensa mina garderober. Vilket kommer att bli lite blää för jag kan aldrig släppa taget om kläder, även om jag inte använder dom mer haha.  But the job must be done so..

Drömmen

Peace!



Back on track!

Jag är frisk nu!!!! Eller jag har ingen feber och de andra smittar inte så här har ni en jublande Danni!! Har varit typ instängd i flera dagar nu så känns riktigt nice att dra ut.

Dagens planer: Är att träffa min lilla Emmspemms! och sen do some shopping, vilket aldrig är fel. Nae nu ska jag fixa mig och sen bär det av till stan för att träffa buseflickan. Vi vet inte än hur kvällensplaner blir, men är faktiskt bara sugen på att tare små chill idag:) men men det visar sig.  Säger bara Look out, this girl is back on track! ;)

                            

PEACE!

Fredag

Japp så var det Fredag och ännu en dag i sjuklighet..I vanliga fall så hade jag skrivit ÄNTLIGEN FREDAG!! Men nu så suger det bara eftersom att både kvällens bio och partyparty planer inte blev av för mig. Så jag tänkte att istället för att deppa för att jag inte fick visa upp mina nya partymoves på dansgolvet ikväll, så tänkte jag att jag lika gärna kunde visa upp dom på dansgolvet här hemma ;). Haha. Jag menar om man inte kan ta sig till festen så får man väl helt enkelt ta festen till sig själv, right? (dock kanske inte folket, om dom inte vill bli smittade :P ) Och självklart så behövs det lite Party Party musik så därför blire denna Stephdannigalna låten! För bra helt enkelt. 

Enjoy



Adios


Torsdag

Jag har kommit på att det är sjuuukt tråkigt att vara sjuk! Finns typ inget man kan göra..och att kolla på tv osv ger mig bara mer huvudvärk..Någon som har något tips om vad man kan göra? :D För övrigt så tänkte jag ge ett mums tips till feber. Och det är att äta isglass! Det är både mumsigt och hjälper! eller iaf mig. haha.

Här får ni en låt som jag har haft på hjärnan sjukt länge nu, men grymt bra är den allt. Lätt en av hennes bästa låtar! Och gillar att den har lite MJ beat i den :) (förövrigt så är denna låt en utav de låtar vi dansar till och vi tar med en liten del ifrån korografin från videon, vilket är riktigt nice :) ) Njuut

Beyoncé - Sweet Dreames



Ciao

Onsdag

Blev att stanna hemma idag vilket suger lite..har varken tid eller ork att vara sjuk nu men men, får fortsätta att knarka massa tabletter och hoppas att jag blir bättre imorn :).

På tal om nada har jag hoppat på twilight läsartåget vilket jag smått ångrar, för nu är jag fast! Borde ha lyssnat lite bättre på tjejorna i min klass. Men att ligga i sängen (och tycka lite smått synd om sig själv :P ) och sätta sig och läsa plus att ha en glass i ena handen kanske inte är så pjåkigt? Kan ju annars säga att min föräldrar verkar något chockade över att jag satt instäng i mitt rum och läste mestadel av kvällen i förrgår :P haha. Och på tal om mina föräldrar så har de kommit in i någon konstig beroendesak för glass. Det är särskillt farligt på måndagar då glassbilen kommer :P . Men när man är sjuk så får man faktiskt äta mumssaker till tusen (A) så träningen får jag helt enkelt flyttas fram haha.


Eftersom att jag inte prec har något intressant att ta bild på så får ni på det jag gör just nu :P

 

 


Tisdag

Helloojsan!

Måste börja inlägget med att skriva att min älskade papitooo fyller år idag!! så Grattis till bästa pappa!
Som vanligt så blev det att stiga upp för tidigt för mig :P, för att sjunga för honom med tårta och så med mamma. Kändes dock lite konstigt att det bara var jag och mamma, är ju liksom så van med att mina knäppa syskon ska stå där och fåna sig. Eller rättare sagt att hela min galna familj fånar sig ;). Men iaf mammas och mina planer gick något åt kras när jag blev sämre i skolan idag och åkte hem. Ja, sugit nog så är jag sjukis. Har mått skit sen i fredags. Men det blev att ta plan B här hemma vilket var lika mys! Dock så hände det en olycka med tårtan men smart som mamma var så köpte hon även med några tårtbakelser vilket räddade allt! ;) (det var som att hon visste att denna olycka skulle inträffa haha) Men mycket garv blev det allt som vanligt :D . Och som tur är så ska vi fira papi på riktigt sen när mina syskon kommer hem så :D.

Annars har jag bara försökt att sova bort dagen för att slippa denna huvudvärk. Och det har gett lite resultat iaf :). Men men nu ska jag planera klart en överraskning grej till pappa ;) och sen försöka sova lite,  för måste till skolan imorn :/. Ha det bra!




Peace!

RSS 2.0