Avslut och respekt

Kom precis hem från jobbet och ska bara leta fram lite party kläder innan jag beger mig till Sandra. Yes sir ikväll ska det dansas och firas allt som går att fira! Kvinnan har fyllt 22 och detta är min sista helg i Linkan innan jag drar till Australien! Tillräckligt för att fira? De vet ni! Nästa helg blir det tjejweekend i Sthlm och avicii!! Sen australien!! Åhh som jag har längtat!!

Förra helgen blev i slutendan ganska lugn så suget att dansa ikväll är skapligt stor hehe. Blev ju sjuk igen och allt va det var, men det behövdes (lugnet) nog efter helgen innans all galenskap! Skrattar fortfarande åt allt som hände den helgen. Dvs för 2 veckor sen. Har nog aldrig haft en sådan helg. Alla känslor som man kan känna kände man garanterat. Från nervositet, lycka, glädje, förvirring, illska, chock, sårad, ledsen, skam, pepphet, skratt och tårar. Ja, listan bara fortsätter. Jag insåg iaf mycket saker efter den helgen och jag kan inte göra mer än att skratta åt det mesta och bara njuta av det liv jag har och den lycka jag känner. Och fy fan vad bra vänner jag har, guldvärda är vad dem är!♥

Nae nu ska det peppas och eftersom att jag inte kan komma åt mina bilder på min data som jag tänkte lägga upp, får ni nöja er med en låt som är london som fan för mig och som kocken på mitt jobb spelade sönder idag haha. Skrattar så fort jag hör den och det skulle iofs ni med göra om ni såg hans dans till denna! Haha

"Danni lyssna på låten! du måste visa attityd, hur ska du annars klara dig i Australien? Killarna kommer ju äta upp dig till..till brunch! Eller det kanske är det du vill" - tips från coachen, haha



AUSTRALIEN!!!

Efter extremt många timmars fix och trix hit och dit är allt äntligen klart!! Den 9e mars lämnar jag kalla Sverige för en tre månaders resa med start i Sydney!! Känns helt jäkla overkligt att det snart är dags efter hur många månader snack om det. Ahh är så överlycklig och pepp!!

Detta ska firas med först ett jobbpass och sen kanske lite dansi dans på något dansgolv med mumsigt folk!!


Glad alla hjärtans dag då!

Kom precis hem och är så mätt att det känns som att man snart sprängs! Middag och film mys blev det och det kunde inte ha varit så mycket bättre! :). Tycker denna dag är ganska överskattad om jag ska vara ärlig och har i stort sett alltid tyckt det,men man tackar ju inte nej till bra sällskap, mums mat och en bra film!

Nu kommer snart syster hem från jobbet så tänkte vara en söt syster och baka en mango-smulpaj till henne. Japps ibland kan jag allt vara lite go av mig va! Men men hoppas ni andra har haft en underbar dag!




back

Såå nu har jag äntligen lyckas fixa en ny datasladd till min lilla bebisdata och är där med back! Dock hinner jag inte lägga in bilder eller berätta om min sjukt störda,galna,spårade men grymt roliga helg, för ska snart dra och fixa ett nytt pass och en sån där biljett till landet Australien!! Så resten får vänta tills ikväll efter jag gjort de, tränat och träffat en Matilda!




What doesn't kill you makes you stronger

En ny start, förändring och något annorluna var vad jag behövde för några månader sen, vilket resulterade i att jag blev rödhårig. Nu börjar jag dock tröttna på det så funderar stongt på att boka tid hos frissan så jag får mitt vanliga tillbaka. Problemet är bara att jag förmodligen kommer få klippa mig för kort med tanke på hur slitet det lär bli då.. Dagens i-landsproblem, yes sir!..hah.

Nae nu ska jag ha en effektiv dag med tvättning, städning, träning, datasladd letning och sen kanske boka min biljett till Australien? innan jobb. Yes yes.





I don't care why you're leaving You'll miss me when you're gone

 


Irriterad danni hej hopp!

Jahop och där dog min data sladd?! Ahhh jag orkar inte mer. När man behöver något som mest går det sönder.. Sparsam skulle man ju också vara nu innan man drar så en ny dator får man nog vänta med, trots att datorn i sig är något paj där med. Men iaf bilderna får helt enkelt vänta tills jag fixat en ny sladd.
.
Nae nu ska jag ta ut frustrationen med en powerwalk och mums musik på hög volym i öronen innan jag drar till Maria. Sen kanske det blir en titt förbi gymmet om min hals blivit bättre. Japps den har börjat cpa igen.. Bra dag idag.
.
Här får ni en låt som alltid får mig på bra humör! Kan behövas nu heh.
.

Calvin Harris - Feel So Close


I wanna take you higher

Det som bara skulle var en chillkväll med två flummiga tjejer och kanske något glas i handen slutade upp med spontanutgång i stortsett alla Linköpings uteställen med Ronja! "vi kan dra till typ 55an och ta ett gals eller två och bara ha en chillkväll" har numera fått en helt ny betydelse haha, men grymt kul hade vi allt!
.
Idag kan man dock inte säga samma sak. Kom hem strax efter halv tio på morgonen och är helt förstörd nu! Inte bra när tanken är att jag ska först storstäda för att sen få hem lite folk på förfest, för att sen köra på en riktig utgång. Med riktig utgång menas en sån som har varit planerat ett bra tag nu av fröken Emma som äntligen har en ledig helg! Uff orken är inte den största men vad gör man inte för den flickan!
.
-För att komma in i stämningen lite kör vi en mums chill låt som jag har börjat lyssna på igen. Höj volymen och luta dig bakåt så gör du låten lite mer rättvisa!


Goodwill & Hook N Sling -Take You Higher



Australien, Australien, Australien.....

Herremingud vilken jäkla träningsvärk i ben och rumpa jag haft idag!! Gårdagens träning satte sina jäkla klor på en så att säga.. Tog mig nästan en halvtimme att ta mig upp ur sängen eller rättare sagt rulla mig ner på golvet och sen kravla mig upp.. Som jag nämde i förra inlägget har jag ju nu fixat träningskort och med hjälp av min tränoholic till vän Emma ska det trimmas!

Min motivation just nu - "Australien, Australien, Austalien" Får väl se hur länge jag pallar med detta sjuka träningsschema som Emma pemma kör på. Det var dock inte mums att jobba ikväll då man knappt kunde varken böja sig ner eller gå i trappor utan att halv skrika, men det sägs ju att träningsvärk är ett bra bevis på att man har jobbat på hårt och bra, eller?

- Nae nu ska jag sova för i morgon ska det jobbas igen, kul kul!

 

 

 

 




Hello mister, Pleased to meet you

Namen tjääänare tjäänare i stugan!

Efter nästan två veckors sjukning har jag nu frisktförklarat mig själv! (typ) "jubel". Ni som känner mig vet ju iofs att jag och "ligga i sängen o vila tills man blir frisk" inte riktigt går hem här va, men lite mer än en vecka pallade jag allt me de men sen fick tabletterna, nässprayen och allt vad det var hänge med ut! Så vad har hänt sen sist? Japps jag vet att ni dör av nyfikenhet....

Har träffat goa vänner, förhoppningsvist fixat en lägenhet, planerat en resa till bland annat Australien och därmed skrivit in mig på ett gym!- måste ju vara i form ;), haft överraskningsfirning för min äldsta bror som fyllt 30 bast! och lite annat smått och gott!

Och skriver det säkert hundra gånger men när min lathet för att lägga upp bilder här (det tar ju sån jäkla tid..) är över kommer en bildbomb! Så länge får ni klara er med en bild från London på moi!


-Ta mig tillbaka lite va, bara lite!

Nu ska jag försöka sova för ska upp tidigt i morgon och fixa för mycket saker så natti på er!

RSS 2.0