Live from Thailand - hehe

Okej manga har bett mig att skriva om hur jag/vi har det och allt har sa tankte gora det nu nar jag har nagra minuter. Fragan ar dock om ni orkar lasa allt haha.

Vi har det galet underbart har i Thailand med sjuukt varmt och soligt vader! Sa de som sa att vi valde en dalig manad att aka pa kan slanga sig i vaggen ;). Det har namligen bara regnat typ 2 ganger och nar det har regnat har vi lyckats missa det genom att ha varit inne i en butik i typ 5 minuter och sen kommit ut och satt att marken ar lite blot. An sa lange har vi varit pa Bangkok eller vi blev fast pa flygplatsen i typ 10 timmar for vi hann inte en bat vi skulle med till en annan o. Sen har vi varit i Surat Thani och nu ar vi pa Koh Samui dar vi har varit i typ 4 dagar och ska stanna tills pa sondag. Surat Thani rekomenderas inte av mig for de ar typ en anti turist stad och kandes en aning kriminellt..men vi stannade bara dar typ en dag innan vi tog en farja till Koh Samui. Koh Samui ar daremot helt tvartemot. Det ar en super turistisk o som jag verkligen kan rekomendera. Finns massor saker att gora bade pa dag men ocksa kvalls/natt tid.

An sa lange har vi varit pa massa roliga turist aktiviteter. Som Kajak grejamoj och snacka om att man blev helt dyblot av vagorna. Klattrat upp for ett jakligt hogt och brant berg som var en aning sinnes laskigt for man satt inte fast i nagon lina och ju hogre du kom desto svarare var det att andas, plus att solen lag pa och stekte. (De sa att det var pa egen risk..). Men efter att ha sett vilken utsikt det var fran toppen kan man inget annat saga an att det var vart det. Sen har vi aven snorklat, badat i vattenfall, ridit pa elefanter, satt massa galna shower, klattrat, akt lin grejamoj pa extremt hog hojd vilket var sjuukt kul! Annars har vi typ attit som gamar och tagit det lugnt med ett antal massager.

Ae nu maste jag dra mig men i morgon blire forst stranden sen nagon mer turist aktivitet men har inget minne om vad det var. Sen blir det att ga pa en boxnings match. Vi har hort att dom ar extremt stora och helt galna vilket blir nice och sen efter det ska vi mota upp tva tjejer vi larde kanna for lite party party all night long! Muums pa det.

Men men maste dra nu, ha det bast i Sverige!

Nästa stopp Stockholm sen THAILAND!

Okej nu har jag packat och typ redo att gå till stationen för att ta tåget till Sthlm. Eller ja om man nu kan kallar det för packning för har typ inte med mig något. Lite panik där ja! Men iaf kan seriöst inte fatta att vi kommer ligga på en strand i morgon och av någon anledning är jag sjukt nervös? Kan inte säga annat än att det kommer bli sjukt underbart med min syster och att vi båda verkligen kommer att njuta av denna semester till fullo.

Jag kan inte lova att det blir någon uppis därborta eftersom att vi ska åka runt till massa olika ställen och antagligen vara för upptagna av att leva livet ;) så därför vill jag bara säga Grattis till alla som kommer att fylla år, att jag kommer sakna mina underbara vänner som tar tag i sitt vuxen liv och börjar plugga och att ni alla andra goa människor får ha det nice i Sverige så ses vi om typ 3,5 vecka! hehe.


Tillräckligt tomt?

Over and out!


halft herrå!

Gårdagen avslut var mer än galen och perfekt innan Thailand! En kväll med min tvilling Malin kan ju aldrig gå fel liksom! Som trott drog vi oss till Ågatan efter att ha lekt bartender, vilket för övrigt inte riktigt är något för oss än haha. Men iaf det var en grymt rolig kväll som bestod av mycket mycket dans, snackande och skratt! En perfekt utgång så att säga. Det som dock inte var lite mysigt var att jag hade en tvätt tid kl 7 på morgonen idag så sömn blev det inget av förrän efter. Och att vakna upp utan röst var också grymt underbart..

Förutom att tvätta och försöka få tillbaka min röst har jag har jag mest stressat omkring på stan idag och köpt allt jag behöver innan Thailand med Malin. Nae nu måste jag fortsätta att packa för måste åka snart! Skriver ett sista inlägg innan jag drar så ni får lite extra kärlek från moi och inte glömmer bort mig ;)


Att experimentera olika drinkblandningar märkte vi allt att vi var grymma på, problemet var att vi experimenterade en aning för mycket haha.


2 extremt slitna och tröttna tjejer sitte och njuter av solen och frukost på balkongen


one day to go!

Japp så hade man sitt sista arbetspass idag innan semestern börja och nu är det bara att peppa inför Thailand! Kan inte fatta att jag snart är där!! Känner verkligen att jag behöver detta, att komma bort från allt och bara ta det lugnt med syster liksom♥

De senaste dagarna har jag annars förutom att jobba, träffat massa vänner. Främst vänner som är borta då jag kommer hem men även annat mumsigt folk. Som igår efter jobbet blev det en fika med Malin (varning för att köpa jordgubbar på torget där ja! ;))
följt av att sitta på en annan malins jobb och som vanligt bli fast där..ska inte nämna hur länge jag var där men kan säga att jag åt allt som har med glass att göra, slog rekord, prova på hur det var att jobba där och blev hotat om jag drog ;) Efter att ha gjort Malin nr2 sällis så blev det att åka till Sandra för lite chill. Bra dag/kväll där helt enkelt!


Malin nr 1- det finns för många malinsar så nu blire nr ;)

Nu ska jag tillbaka till min systers lägenhet. Beslöt mig nämligen för att testa på hur det är att bo ensam så har bott där i några dagar(där av extremt dålig uppis för finns inget internet). Det jag kom fram till var att det verkligen inte är för mig, haha. Men men nu ska jag iaf dra för snart kommer malin dit. Vad vi ska hitta på vet man aldrig men det kanske avslutas på något dansgolv i stan. Leva livet var mottot va!

Tjarå!





Snabb sumering..

Har i stort sett legat i en koma de senaste dagarna från allt jobbande, partjande och annat, där av den dåliga uppdateringen. Känns som jag har hunnit med en hel del de senaste dagarna, dock inte vissa saker som jag verkligen borde ta tag i som tex fixning av saker innan resan. Så vad har jag gjort de senaste dagarna förutom att jobba varje dag?
Får helt enkelt bli en snabbsumering!
-----------------------------------------------

Torsdag
Efter en fika med mamma blev det att ta en till fika fast med Kriss! Var helt underbart att träffa den pinglan och bara snacka av sig om allt och inget. Hon åker ju till Uppsala snart och pluggar vilket jag tycker suger en aning. Vill ju ha min shake-pingla hemma! Men jag ska allt åka dit och vända allt upp och ner ;)



Fredag
Utgång med Sarah! Vi lät varken regnet, folket eller något annat sänka vår peppighet och kul hade vi allt som vanligt. Och gratis "välj vad ni vill-fyllekäk" satt inte heller helt fel!





Lördag
Begav jag mig först till Västerås och sen till Arboga för party party á la Latina style! Det enda orden som kan beskriva denna kväll är Galet, sjukt rolig, lyckat, svettigt och galet igen! Var hur kul att träffa folket och verkligen dansa hela natten lång, till och med då det var slut! haha.


Suddig bild men kvällen var så galen att när lamporna tändes och musiken dog för att de skulle stänga vägrade dessa grabbs sluta dansa och sj-klart joinade vi dem. Alla andra tyckte nog vi var en aning galna som sjöng partylåtar och dansade som galningar men fy fan vad kul vi hade! haha  Dem tog det dock till en helt annan nivå då de började strippa! haha.

Söndag
Insåg att jag enbart sovit ca 5 timmar sammanlagt vilket resulterade i att jag blev lite sjuk och hela jag var sliten. Så dagens alla planer blev utbytta mot min säng och mediciner fram tills senare på kvällen då det blev chill kväll med Ellenpellen och Fia vid ån.



Måndag
Som på varje måndag innebär denna dag måndagsklubben och eftersom att jag åker till Thailand på lördag och är borta hela månaden blev det att gå på min sista måndagsklubb med Ellen! ;).


ellen


Fia

Tisdag
Och sist men inte minst har vi tisdag! Eftersom att jag jobbade över lite hann jag inte med allt som jag skulle idag men hann iaf med en fika med min Evve! Här har vi ännu en dummis som flyttar innan jag kommer hem från Thailand för att plugga. Fast denna flicka flyttar till tjotahejsan-hålan så det var inte kul att säga hejdå till henne då vi båda insåg att det skulle dröja ett bra tag inna vi skulle ses igen..Efter fikan med Evve blev det att umgås lite med min bror och senare även en promis med Micke.

Ja det var väl allt..frågan är dock om ni ens orkar läsa allt :P.

Nu ska jag soova. Gonatt!


RSS 2.0