Bruuum brrruuum säger bussaaaaaaa

Ligger lite halvdöd på bussen påväg till Sverige och mannen och  eftersom att mannen framför mig vägrar släcka lampan så lilla jag kan sova, tänkte jag att jag kunde kötta ett inlägg! Knns som det har varit en lång dag idag på jobbet som började med att jag hjälpte Ida (vår koordenator) att korrdinera butiken. Sjuukt kul och var vissligen nöjdare med några väggar än andra men fick reda på att jag skulle få hjälpa med att detta/styla butiken oftare. Dvs vara Idas lilla slav. Me like! Annars har även underbara Cecilie (min avdelnings chef) slutat idag vilket var sjut tråkigt. Kvinnan som gav mig ont i magen för vi skrattade så mycket! Men vi gjorde det bästa av dagen och flummade/geekade oss mer än vanligt!

Nae nu är jag snart framme i götalaborrrrrrrrrj så borde väl packa ihop alla mina saker. Varför är det alltid så att man breder ut sig till tusen när man åker lite längre sträckor. Eller jag gör det o sen får jag alltid stress packa ner det. Glömmer säkert jämt nåt på bussen. Nae nu ska det inte glömas nåt!



En cp bild på en bakis Cecilie från idag. Mama bear haha


Baby you light up my world like nobody else

Vill bara hoppa in i den bilden, dagen o stunden.


Jag älskar dig Robin♥



highhooo lets gooo

Inventeringsdag på g o jag kunde inte vara mer pepp!!!.........ellerrrr... Men men ser iaf fram emot vårt kvälls snacks o sen ut o ta en chill öl med några jobbtjejer efter! Fråga är bara om jag kommer få lämna jobbet tillräckligt tidigt med tanke på att vi gör det mesta efter vi stängt vilket är kl 20 samt att jag är den som ska typa allt i kassan för min avd själv, och tydligen är det kassörerna som drar sist.. Herregud döda mig tack! :)


Nae då nu ska jag inte vara sån , det blir nog jätte jätte.. jätte kul!

Här får ni ännu en David Guetta låt. Japp jag är helt besatt av detta album haha, men låtarna gör mig pepp o glad! Vilket lär behövas om jag ska palla med 5miljoner timmar av bara kassa typiiiing!



Tjooo

David Guetta feat. Crystal Nicole - I'm A Machine



24sept


Im over it.



Cause tonight I'll do me!

Ahhh vill bara skrika! Haft dubbel pass på jobbet, pms som fan och det har vart GALET mycket folk! = ingen bra kombo haha! Men vi slog rekord för i år, jag har fått mig ett träningspass o känner nu att jag verkligen förtjänar en galen "all in som fan" utgång med mumsigt folk. Så det är precis det som snart ska ske!!

Så här får ni en av många låtar jag peppar upp mig med just nu!


David Guetta feat. Akon - Crank it up




Nu måste jag bara finna en snygg outfit... Om jag finner något så kommer det kaske upp en bild imorn!




Inga mer tankar, inga mer tårar, ingen mer plågan bara ett underbart humör som för kvällen ska ta mig så långt ifrån allt negativa som det bara går!

you shoot me down but I won’t fall

Ska försöka dra mig upp ur sängen för att möta upp en liten Kim som är här till helgen! Men först ska ni få en grymt bra låt som har fastnat i hjärnisen lite! Finns två versioner, en med Sia och en med Mary J Blige så slänger in de båda så får ni avgöra vilken som är bäst! Jag själv gillar båda om man bortser från snubben som snackar i mary js men orkade inte leta reda på den riktiga heh.

Enjoy

David Guetta feat. SIA - Titanium





David Guetta feat. Mary J. Blige - Titanium




Ha en underbar fredag!

what the fuuuuuck

Fy vilka underbara dagar jag haft här hemma! Har umgåts med familjen o lite vänner vilket inte kan göra min mini semester annat än mums!♥

Men nu ska jag avsluta dessa dagar med ännu en utgång. Herregud tredje på raken & jag ser slitigare ut än jag vet inte vad! Märks ju att man inte är 18 längre ;) höhö. Nae då men fy vad kul jag haft! Särskilt min utgång med mina flickor Sarah och sandra. En oslagbar utgång var vad det va!

Egentligen vill jag bara sitta hemma & kosa ner mig ikväll men har lovat massa underbaringar som jag inte hunnit träffa att jag ska ut så jag kan säga hej! Så det är bara att ta sig i tantkragen & dra sig ut! Och ni som känner mig vet vart jag kommer hålla hus större delen av kvällen om benen inte viker sig. På dansgolvet! Ge mig bara mums musik & mums sällskap så är jag fast ;) Som en kompis sa "Men Danni what the fuck bara kööör på förfan, man blir ju inte yngre precis haha" så det är precis det jag ska göra! ;).

Hoppas bara jag kommer upp imorn för ska nämligen åka vidare till min man! Wunderbart! Ae nu måste jag rusa o möta upp de andra!




TJARRÅÅÅ

Good Feeling

ska snart dra mig till jobbet för att sen efter jobbet springa till station o hoppa på ett tåg mot Linköping! Eller har ett byte så blir väl inte riktigt mot Linkan men jag är glad iaf! Ska bli hur skönt som helst att komma hem. Men innan jag drar ska ni få en mums låt som spelas i mina lurar hela tiden o sompassar ganska bra med dagen!

Enjoy



Ha det braaaaaaau

Packning i full rulle, eller ja halv rulle!

Herregud vad jag verkligen ogillar at packa, men ännu mer vad sämst jag är! Packar alltid för mkt och rör typ aldrig hälften av det jag packar. Har iofs kommit på att det nästan alltid är bättre att packa för mycket än för lite så det är vad jag kör på nu! Men iaf i morgon efter jobbet tar jag mig en mini semeste och drar mig till Linköping! Ska bli hur nice som helst!! Men innan dess måste jag lösa vad fan jag ska ha med mig... Har hört att det är höst så vi kan ju direkt utesluta shortsen/sommarkläderna, men sen då?

Ae har någon timme på mig att lösa det men en sak som jag ska ha med mig är en extra bag. En shopping bag för här ska det shoppas! Passar på nu när även min bror ska hem = han får ta med sig den när han drar tillbaks, för jag ska sen förmodligen vidare till mannen i Skövde!

Nae nu måste jag fortsätta men först ska ni få en sommar bild. Ta mig tillbaka till den värmen!



Where them girls at

Namen tjenare kexet står du här och smular??

Naaaaj det skulle jag ju inte skriva.. Frågan är vad jag skulle skriva hmm. Sitter i min säng & lyssnar på massa mums musik och försöker förbereda mig på alla vis för jobb. Stängning idag igen jublar vi för.. ellerrrrr!! Men snart får jag min mini semester så ska inte klaga. Två dagar till kan jag allt stå ut! Okej mitt jobb är inte pest men när man är sjuker vill man bara ligga kvar i sängen.

Men men här får ni en låt som har spelats snart nästan för många gånger i en för lång period i denna lägenhet men som fortfarande gör mig pepp!




Nu ska jag rota fram något jag kan ha på mig så ciaooo! Och ni som bor i oslo kom gärna förbi jobbet och gör mig sällskap ikväll vettja!

David Guetta - Where Them Girls At ft. Nicki Minaj, Flo Rida


hejhoj!

Fy fan vad sliten jag känner mig. Känns som jag blivit påkörd av ett tåg och EN häst. Viktigt att det bara känns som en häst där ja! Anledningen är ju som vanligt jobb och för lite sömn. Att jag aldrig lär mig att sova ut då jag är ledig.. Fast den här gången finns det en anledning. Eller ja egentligen två. ena svaret är- Inflyttningsfest i en HÖG lägenhet på en söndag! Japp ni läste rätt , här festar vi tydligen inte på en fredag eller lördag utan en söndag! Fast blev inte mycket festande för min del för har varit halvkrasslig med feber och skit hela helgen, så körde lite på chillibill stilen. Men självklart glömde jag kameran så lägger upp bilder så fort jag finner några jag kan sno.

sååååååååå nu tänkte jag däcka i min sköna säng så ni får ha det tipp topp! Men först bjuder jag på en "gammal" bild från min första utgång á la osloooo. Inte mkt jag kommer ihåg från den dan , men kul vet jag att jag iaf hade haha.








RSS 2.0