28april

Vissa undrar och andra inte men nej jag är inte död min lilla bebis (dator) är bara på lagning så det är därför jag inte har skrivit nåt. Eller kanske inte bara därför..är nog mer för att jag inte har haft/har något vettigt att skriva om..Måste säga att jag känner mig lite lost utan min dator. Hänger liksom inte med i alla svängar, eller det har jag nog aldrig gjort :P. Men men nu vet ni som veta att jag lever heh.

Nu kör vi en Go-ing låt som får mig att drömma tillbaka till Kreta, mums

Edward Maya - This Is My Life



Enjoy och Nattinatti!

20 april

Kom precis hem från ortopeden och sjukgymnasten och ska snart slänga ihop lite käk innan jag drar mig till skolan. Men tänkte lägga upp en skön låt som också är Fotbolls VM låten 2010. Några har säkert hört den för den går även mycket på radion nu men jag hade inte lyssnat på den på ett tag innan min danslärare satte på den igår så därför lägger jag ut den ;).

Lägger in två till som är remixer på den översta som är ganska bra enligt mig!

Akon - Oh Africa ft. Keri Hilson










Höj volymen och bara njut!

PEACE

18april

Har känt mig som en zombi idag vilket kanske inte är så konstigt då jag inte har sovit mkt denna helg. Igår blev det varken en lugn kväll eller hemma fest utan att dra till bla Ågatan med Maria och Jenny mfl. Måste säga att det var en av de roligaste kvällarna på länge med härliga människor och jajamen vi ägde Ågatan igår, bokstavligt talat!;) Tror det dock blev lite för mycket drickande för min del men kul hade jag allt!

Nu ska jag sätta på partymusiken på högsta volym och städa mitt rum, för kul där.


underbart

17april

Home sweet home. Är helt död vilket kanske inte är så konstigt när jag kom hem sent från min och emmas chilibillkväll och har jobbat hela dagen. Men sömn är ju överskattat ;). Nu är frågan vad man ska göra ikväll. Antingen bara chilla eller så blir det lite party. Och nej ingen krogen utan hemma fest! Måste säga att jag har saknat hemma fester lite.

Tänkte visa det jag fick med mig hem från när jag var hos syrran i Sthlm. Glömde några plagg men här är några saker iaf :) Hatar att min kamera är borta men men ni får nöja er med dåliga bilder :P

halsband


En riktig sommar topp


sjal


Midjkjol


halvkort Kavaj


Nae nu ska jag till Linas lägenhet (Bor där tills hon kommer hem ) Ha en nice kväll! - Till Emma "Åh Katten!" haha

PEACE

Inget speciellt

Kom prec hem från ett jobbigt 2 timmarsprov i naturkunskap. Alltså förstår verkligen fortfarande inte grejen med att samare ska läsa natur b?! Men men det är alltid mysigt med onödiga och jobbiga ämnen..Idag blir det annars en chilldag med Emmapemma och nej det ska inte sluta som vår förra;) Okej jag hade inget intressant att skriva om så ska ta och äta upp min pasta sallad för att sen bege mig till dansen. Japp bra kombination att äta innan man ska dansa.

PEACE



En slutkörd Danni

Kom nyss hem från dansen och måste skriva det igen, fy fan vad kul men äckligt jobbigt det var! Trodde seriöst att jag fick hjärtattack efter träningen haha. Känns som att jag har hurtat på ganska bra idag med dans på morgonen, promenad runt ån och sen dansträning som avslutning. Lite bosses på det med lina och martina med hehe. Nae nu äre duschdags!

Checka in resultatet jag gick hem med från dansträningen. Alltid nice med extra lufthål eller vad säger ni? ;)



PEACE

70/80-tals festbilder

Gårdagen vare ja. Måste säga att det var en av de stressigaste kvällarna. Började med att jag fick jobba över en timme sen vidare till Lisas födelsedagsfest vidare till Linas inflyttningsfest, (och lite "El Clasico" på det!) och sen till Sarahs förfest för att slutligen sluta upp på Ågatan för lite dansande. Märks det att jag är bra på att planera? haha. Skyller på att kalendern är borta. Men trots all stress hit och dit hade jag grymt kul kanske även lite väl galet? haha Så tack till er som gjorde kvällen.

Eftersom att kameran är borta så togs inga bilder men tänkte att jag kunde lägga upp bilder från Linas examen fest. Tema 70/80-talet. Bättre sent än aldrig!

En väldigt glad Lina haha! (a ka brors flickvän)


Examenisterna (kallas det de?) och kvällens värdar




Enkel lösning för spillning. Användare - Gryymt lata människor haha


Min bror tänkte att ett par brillor skulle matcha hans geekilook dock var ena glaset sjukt starkt så vi hitta en lösning. Silvertejp is the shit än en gång! Tips till er som aldrig har druckit men undrar hur det är att vara äckligt packad - Dessa brillor ger er den ultimata fullisupplevelsen haha.


Lina och syster





Geekparet kör mongodansen? haha. Min bror har en tendens att få fram sin geeksida(riktiga sida) vid partajande :P




bror och syster. Okej ja jag erkänner vi har då allt geekisen i blodet men jag klara mig undan det, eller? ;) haha


Mia och Ehsan (a ka mi "brur")


De hungriga gamarna älskar fyllekäk ja. Historian bakom dessa pizzor är för lång men kan säga att pizzerian var för skum!


Nae nu blev det för många bilder och resten är barnförbjudna så vi stoppar där ;)

Nu blire istället promenad runt ån med emmapemma! PEACE

11april

Att komma hem vid 4 och ha balträning dagen därpå kl 9 på morgonen är fint måste jag säga men hade så pass kul igår att det var värt, dock ifrågasatte jag det lite under balens snurrar hah. Efter balen blev det även en lite fika med födelsedagsbarnet Fia, vilket var nice men nu är det dags för en tupplur! Berättar om gårdagen då jag vaknar, dvs om jag nu gör det ;)

Vi säger Grattis till dagens 19åring, Fia!♥



Ciao!

Ny header och design på bloggen..

Som ni antagligen ser har jag gjort om min blogg lite. Jag kallar det tidsfördrift i väntan på att en viss Lina ska ringa. Resultatet..ja det är en annan femma. Nae nu ska jag cykla över till Lina och klaga lite på hur lovet har gott förbi way
too fast.

puss ohej leverpastej!



kom hem för en liten stund sen..

Kom hem för en liten stund sen och blev något besviken då jag klev av tåget. Regn?! Att åka från soliga och varma Sthlm och komma hem till regniga Linköping är inte nice det ni. Men har iaf haft det riktigt nice hos syrran med shopping, klättring, chillning, ätning ute och annat smått & gott! Träffade även 2 sjukt balla tjejer på tåget och tror alla på tåget både garvade åt det vi sa men kanske också störde sig lite på allt vårt flumm? Sjukt kul och flummig hemresa hade jag iaf så tack tjejor! ;)

Kvällens plan var att jag skulle hänga med ut och dansa lite med några vänner men orken finns inte riktigt där så det blir en chillibillkväll med mina föräldrar. Melike!


1. hemlig shopping som jag ska visa imorn;), 2&3. Min syster var inget fan av min cam så blev inga bilder = vi tar lite andra bilder;), 4. två blåsor av alla blåsor jag fick på händerna efter all klättring men fy vad kul (förutom den delen) det var att klättra!

PEACE!


På tåget påväg till Sthlm

Fy tusan vilken stressig morgon. Spenderade för många minutrar/tim på att försöka boka tåg och i SJs telekö men nu sitter jag äntligen på tåget påväg till min syster i Sthlm. Säger bara tack gode gud att jag bor så pass nära rese.

Gårdagen var alltifrån stressigt. Det började med en varm, solig och lång promenad med emmapemma. Och nej vi kom inte upp kl 8 som väntat :P. Sen efter träffade jag Sarah för årets första bossesglass i solskenet. Underbart!



Nae nu ska jag försöka återuppliva mitt hjärta och njuta av serier.

I cant help it baby

Kom precis hem från en minst sagt sjukt galen och kul kväll med Emmapemma! Planen var att vi skulle ha en chillkväll med film och allt och tjaa..den varade i ca 2 timmar innan vi blev sugna på att dra ut och dansa. Men nu blir det allt en paus för min del efter att ha dragit ut 3dagar i rad.

Nae nu måste jag sova för jag och emma har bestämt oss för att gå morgonpromenad imorn kl 8. Ja, vi är ganska konstiga hah. Frågan är dock om man kommer upp ur sängen. Tveksamt.

från den så kallade chillibillkvällen :P

Natti natti!

2 tummar upp för påskägg!

Hellu!
.
Känns som att det var ganska länge sen jag skrev, vilket det kanske var. Har haft fullt upp med både flytt, skola och annat så har inte hunnit och det har hänt både dåliga och bra saker under dessa dagar men det får vi ta en annan dag.
.
Ville bara önska alla en Glad Påsk!
.
Nu måste jag rusa för är sen. Ska dra och möta mina syskon mfl för lite bowling och efter det blir det att möta Ellen pellen för lite förfest för att sedan dra vidare till platå.
.

-
Hade skit tråkigt så tog lite cpbilder som jag bjuder på ;) Annars hoppas jag att ni får en bra kväll och glöm inte att äta mkt godis nu ;)
.
PEACE och Glad påsk!

RSS 2.0