..--

Det blev inte att visa upp mina skills i bowling igår utan vi dissade det för myskväll och antikdeckarna haha. Mums på det. Ikväll blir det annars en mega chill kväll med Sarah som kommer snart. Och senare kanske jag ska åka till en joakim för "äta gott, dricka gott och prata mums"-kväll. Underbart.

Förövrigt glöm inte att vintertiden har börjat det gjorde jag.. Nu ska jag dra mig.

Ciao!

Halloween?





Kom just hem från en liten snabbrunda på stan med mamis och kom att tänka på en sak då man såg lite saker. När är halloween? Har nog aldrig riktigt fattat det för tex barnen som kommer och säger "bus eller godis" kommer ju olika och när jag tänker efter så har jag vart på halloweenfest på olika datum de senaste åren. Och när jag har frågat säger alla olika så är lite lost i det ämnet. Men de flesta säger att det är i helgen så får helt enkelt spika det.  Märks det att jag är lite uttråkad? haha.

Ae nu ska jag snart åka till tranås där en liten tönt väntar och ikväll blir det antagligen bowling. Hoppas bara det går lika bra som sist nu när jag har små skrytit lite heh.


En bra dag


Vi har härmed dissat parkerings automaten på "detektiven" som vägrade att ta emot vår tia..


Ellenpellen



Vad har hänt med att bara använa vanligt ketchup till pommesen? :P


(sarah) Kändes som man var ute med lite olika gäng/människor vilket jag iofs var men jag gillar ju att vara överallt så, mums ;)


Karro och malin och co


Det blev även lite fialutt och idis!


Gårdagen var mumsig! Jobbade först (kanske inte jätte mumsigt), sen träffade jag som sagt ellen och sen blev det utgång med goa människor. Hann inte gå på förfestfirningen för malin och karro för lyckades bli utelåst..och sen satte segheten igång..Men mötte upp bla dem senare så det var nice!

Idag är det annars ännu en dag med jobb jobb och jobb men ikväll kommer mr robson vilket är tummen upp!


28okt


Gammal bild på mig och ellenpellen från klassresan i 9an då vi fastnade i linan, haha minnen.

Hallu!

Känns som att jag har jobbat hela dan vilket jag iofs inte har men iaf idag har jag förutom det träffat Ellen! Har inte träffat den flickan på sjukt länge så det var helt UNDERBART! Och som vanligt blev det inte riktigt som vi planerade. Ellen och parkeringsautomater/tior går inte jätte bra ihop så i letan efter en gratis parkering hamnade vi på MAX, haha! Nae nu har jag inte tid att sitta här för måste fixa mig. Ska nämligen åka till malmslätt snart  för lite firning av en liten malin och Karro! Och det verkar luta mot en utgång idag igen men blir en lugn sådan för imorn äre jobb igen..men men ha det bäst!

..--



Den lilla kakan som tydligen ska vara mättande. Bullshit är vad jag tycker! ;)


Sandra rockar hennes sexiga jobbkläder

Tjenna vad död kroppen kan vara. Har varit en riktig hurtbulle och tränat 3 ggr idag. Frågan är om man kommer att kunna ta sig upp ur sängen i morgon? Nae va! Förutom att ha tränat har jag klippt mig..kort..Vet inte vad jag ska säga mer än att jag farande är i chocktillstånd, men nu är det iaf inte slitet, bara kort.......suck..Efter klippningen blev det att fika med Sandra innan hon skulle till jobbet. Grymt efterlängtat! Nae nu ska jag snart sova för ska upp för tidigt i morgon.

Natti Natti på er!

En ny vecka med nya tag!

Gårdagens början var som ni läste Skit med ett stort S men som tur var blev den bara bättre och bättre! Först kom Victor och Sandra och muntrade upp mig och även lite familje middag med mycket snacka och skratt på det.  Efter det blev det att dra till Emmapemma för lite hemma spa! Har fortfarande ont i magen efter all skatt haha.

Och bilder kommer då segis emma lägger in dem.

Nu tänkte jag annars dra mig till syster. Kvinnan klarar sig inte utan mig..hehe..eller vi kan låtsas som det ;) och senare tänkte jag chockerande nog gå och träna för nu är det en ny vecka och nu jäklar ska jag bli duktig!




Together baby there is nothing we can't do..






-bilder tagna från en dag då steph överraska mig.

Idag har jag haft rent ut sagt en riktig skit morgon/dag. Allt har bara gått åt skogen och stunder som dessa gör att jag saknar personen ovan ännu mer än vad jag redan gör. Personen som betyder mest och personen som som alltid får mig på det bästa humöret. Tror ingen kan förstå hur mycket hon betyder för mig. Guld, bästa och kärlek är några ord.

Älskar dig

Nu tänkte jag gå en lång pw för att rensa tankarna och förhoppningvis blir resten av dagen iaf en gnutta bättre..

..--



En fia och en danni

Hallu!
Tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg om gårdagen och dagen för ska snart till jobbet.

Gårdagens tanke var ju att det skulle bli en chilldag vilket det på ett sätt blev eller det beror på hur man tolkar det. Blev iaf först att träffa Fia. Efter skulle jag ha träffat Sandra och Sofia men så blev det inte riktigt utan det blev en chill utgång ist, med bla Fia, Ida, Joakim och Rebecca. Träffade även massa annat mumsigt folk vilket var kul.

---------------------
Idag var det inget annat än jobb jobb och mer jobb på schemat. Först blev det ett lunchpass BQ och snart blir det även ett kvällspass på Grekiska. Efter jobbet blir det dock chillkväll med Robin. Lär vara skapligt död så det passar perfekt!




En härlig höstpromenad




En chicoo











En glad och galen chicoo leker med löven!



Har känt mig något hurtig idag med först en cykeltur till sjukhuset vid halv typ 7 på morgonen med en för trög växel, sen efter fortsatt cykelturen till lambo för att hämta lite saker för att sedan avsluta allt med en låång och härlig höst promenad i solskent med Chicoo. Nu kommer snart fia så måste rusa!


..--

Kom precis hem från dansen och känner mig riktigt död. Märkte att feber och dansa inte riktigt är en bra kombo..(nahe..)så får skylla mig själv över hur jag mår nu.

Annars har jag jobbat, träffat joakim och även haft en snabbfika med Hannapanna idag! Underbart att prata av sig med de båda. Nu ska jag dock snart till syster och idag är ett måste att somna tidigt. Ska nämligen upp kl 6 i morgon för att dra till sjukan. Förstår inte vad de tänker med när dom ger mig den tiden då jag varje gång svarar "är galet trött" då de frågar hur jag mår! haha.

Här får ni en av låtarna vi dansar till. Hittar inte den riktiga men men. (dansarna på klippen har nada med oss att göra med :))




MD..

Godmorgon på er!

Blev ingen västrås idag för min käre far ville minsann åka något för tidigt för mig och hade en viktigare sak att göra. Men nu ska jag snart åka till malin för att hjälpa henne packa. Idag far hon ju iväg till sthlm för att sen dra vidare till västindien. Kan inte fatta att dagen redan är här. Fyfan...


Båda skulle göra konstiga miner och resultatet blev ja hmm..någon sek efter denna bild togs brast dessa två flickor i gapskratt som vanligt. haha

--.

Hann inte skriva igår för hade massa saker att fixa och hinna med. Dock hann jag inte med vissa saker men men..Tänkte iaf berätta vad det var för något som jag och Malin skulle göra igår. Det är nämligen så, som nämnt tidigare, att lilla malin åker till västindien i morgon så vi tänkte att vi kunde samla ihop några goa människor för lite avskedsfest/chill fest. Japp söndag är den nya lill lördan ;). Hade faktiskt riktigt kul så tummen upp för det!

Bilder kommer.

Nu håller jag på att fixa och trixa med lite saker. Om ni vill veta vad det är så får ni läsa imorn ;) (om jag hinner skriva då). Ska för övrigt även åka till västerås imorn!






En tråkig uppis om dagen..

Min dag/kväll idag har innefattat lite häng med några gäster som kom, en fika med Sanna, bowling med brorsan och hans kompisar som jag förövrigt vann!! och även träffa Malin en snabbis för lite planering inför i morgonkväll. Men som vanligt segla snacket iväg åt ett annat håll haha! Men lite saker fick vi allt gjort.

Nu är jag dock på suck-humör för har gått och blivit sjuk igen..tror jag är på typ nr 500 på ett halvår eller?! Men förhoppningsvis är det bara resultatet av för lite sömn = det går över tills i morgon.  Är väl bäst att jag går och lägger mig nu för behöver all sorts energi tills i morgon. Och vad som sker då skriver jag om i morn!


Gonatt!

16e okt...

Gårdagen var hur bra och chilligt som helst, något jag verkligen behövde. Som sagt träffade jag min Evve och det blev en fika på Waynes med mycket skratt och snack. Vi hade så mkt att ta igen liksom. Underbart. Efter det åkte jag hem till Maria för lite taco,pizza, vin, snack och Idol-kväll! Hann även att träffa en liten filur vilket var mys. En flummfredag i min smak så att säga!

Här kommer två bilder från torsdagens utgång! och även en på Jockes favorit ;)


Träffade först upp dessa tjejer! Sarah, Sandra och Jenny


Sen dessa galningar! mums.


Måste lägga upp denna för att Jocke tycker hon är läskigt och är galet rädd för henne. Jag dog lite av garv varje gång hon visades på tv och han freakade ut! haha

Nae nu ska jag fixa mig lite för ska snart möta upp en liten knäppis ;).

why me.....

Hallu!

Gårdagens utgång blev faktiskt ganska kul dock så kom jag som vanligt i säng för sent med tanke på vilken tid jag skulle upp. Knappt 3 timmars sömn blev det ja! Underbart. Men är sjukt stolt över mig själv för att jag faktiskt kom upp, kom på cykeln och kom fram i god tid hos läkarn! Och som alltid följde oturen mig hand i hand... 

Kedjan lyckades först hoppa 3ggr så hade mysiga händer när jag kom fram. Väl framme fick jag sitta och vänta en timme extra pga att människan som var innan mig med den läkarn hade varit sen till sin tid!! När det väl var min tur så kände jag mig som en försökskanin för dom gjorde allt från ta blodprov till röntgenskit, plus att det var för många praktikläkare där som behandlade mig som precis en försökskanin..Men men efter läkarn skulle jag på ett möte och eftersom att jag visste att jag skulle bli sen ringde jag och då sa hon att det bara var att komma när jag var klar så skulle hon se om hon hade tid med mig, men när jag kom fick jag bara en ny tid och blev hemskickad. Suck för ännu en dålig morgon alltså!

Nu sitter jag hos syster och mumsar i mig kladdkaka. Perfekt suck/depp mat! Men snart ska jag träffa Evve som äntligen har kommit hem!! Underbart.  och framåt kvällen äre taccokväll och idol med några gosingar!


I just got to go baby!

Fy fan vilken träningsvärk man kan ha då! Och gjorde det inte bättre att de på jobbet utnyttjade det en aning haha. Men iaf nu ska jag skita i att det gör ont överallt för ska snart möta upp en liten Sandra för lite vin, skitsnack och flumm på Platå. Sen blire att äga dansgolvet med Karro och co!

Blir dock att ta det lite lugnt då jag ska upp kl 7 på MORGONEN i morgon. Herre min gud...

Happy happy happy girl!

Okej nu kan jag berätta vad som gjorde att jag var så nervös innan..



..Jag kom nämligen nyss hem från första dansträningen i en ny grupp och det var provdansning som gällde. Dvs man provdansade för att se om man platsade i gruppen. Och eftersom att alla var så galet duktiga så trodde jag det var kört efter träningen då läraren skulle säga om man kom med eller ej. Men sen hörde jag de fina orden "du kom med" så nu är jag överlycklig! haha (fånigt jag vet men underbart) Sjuk rolig men galet snabb koreografi vare med, mums med utmaning.

Nae nu blir det duscha och sen sänga för i morgon ska lilla jag jobba..



nervös danni....

Har haft ännu en hemsk morgon idag så börjar seriöst undra vem det är som vill mig något? haha. Sov hos syster för att slippa oljudet, skulle dock upp 8 så hade inte spelat någon roll egentligen..Men iaf satta mig på cykeln på väg till ett möte ute i mjärde. Insåg två saker. Det ena var att min kondis har blivit sjukt dåligt med ett stort D och det andra var att det är sjukt kallt ute!! Men iaf jag virrade omkring i mjärdevi ett tag innan jag hitta stället och vad tror ni hände? Jag hade tagit fel på datumet...Så det var bara att cykla hem i kylan igen..Suck!

Nae nu ska jag tillbaka till syster för det är tjejmiddag på G. Är dock sjukt nervös över en grej så frågan är om jag ens kommer kunna äta. Berättar om grejen senare, eller dvs om det går bra!



Bild från Thailand- Vi hittade en sjukt mysig restaurang vid Stranden med chill musik. Like.

12e okt..

Fy tusan vad dålig morgon man kan ha. Går och lägger mig sent med en tanke att jag kan sova ut ganska länge då jag är ledig och har en ganska ok läkartid runt halv elva. Tror ni att jag får det? Nae! Självklart håller de som bor över oss på att byta golv och det låter som fan! Låter seriöst som att dom borrar och hamrar här. Men men att gå upp kl 8 på morgonen är ju sjukt nice..!!

Ae nu ska jag fortsätta att kolla klart på Gossip m.m. och sen ska det städas. Men först får ni en låt som Stephs skickade till mig för ett tag sen som fastnade i huvudet på mig igen då jag hörde den på Gossip Girl.

Far East Movement - Like A G6 ft. The Cataracs & Dev



Videon (den försvinner ibland så därför la jag in den andra med)



Ligger i en koma..

Bild på en sovande Paola på flyget påväg till Thailand! Passar in med min dödhet just nu ganska så bra, haha.


Hemma från mini turen till Sthlm, och är dödare än dödas. Har seriöst inte lämnat min säng sen vi kom hem vilket var några timmar sen..Den stora anledningen är att jag inte har någon kraft kvar i kroppen för att ta mig ur sängen, haha.  Men snart måste jag väcka kroppen för börjar bli hungrig och ska snart till syster för lite filmkvälls mys med henne och co. Fast innan det ska jag träffa Emma pemma för lite kvällspromenad. Frågan är hur detta kommer att gå..Någon som har en rullstol som jag kan låna?
----------------------------------------

Sthlm var annars kul men fick knappt med mig något hem eftersom att det blev mer en rush tur till stan med Sanna. Om kvällen kan jag väl enbart säga att den var hmm..något intressan men ganska kul!

Es que soy una latina muy loca, pero se que te gusta!

Goooooodmooorgon!

Snart bär det av till Stockholm för förhoppningsvis lite shopping och sen på kvällen dansi dansi on the dancefloor! Nu är jag dock galet trött och panikar som vanligt över vad jag ska ha på mig/ta med mig till kvällen. Känns som man inte har något användbart och snyggt i garderoben! Någon som vill ge mig eller låna ut sin garderob till mig??


Nu måste jag rusa men innan ska nu får en låt som garanterat kommer spelas på hög volym i mina öron om en stund!

Shakira - Loca ft. Dizzee Rascal



En torsdag

Igår (tors) blev det först att släpa sig till jobbet för att sen efter dra till stan för lite mini shopping med en malin. Jag själv hittade inget men malin blev ett par sjukt snygga party skor rikare! Efter det blev det att träffa en Emma för en "hej-då lunch". Hon flyttade nämligen till london idag vilket suger men kul kommer hon allt få, och vad sa vi emmapemma? Ses om 1 månad och 3 veckor? ;)

Framåt kvällen blev det en torsdagsutgång med Malin som gällde och måste säga att det blev en aning intressan utång med både uppgångar och nedgångar..Sen blev det att dra hem till mig där flummandet tog över haha.



En Emma som är ledsen att lämna mig och som kommer sakna lilla moi galet mycket, eller hur? (A)
Måste säga att jag kommer att sakna denna filur en aning mycket...!


Pizza i sängen med en malin är bra grejer de!


Malin


Hahah!


Vem gömmer sig under täcket?

-Dom säger att dom är utanför?!
-VA?!
(Båda slänger på sig var sitt täcke och slänger sig på golvet)
-Fan vi kan ju inte släcka och se vart dom är för då ser dom ju vart vi är?!
-Va fan ska vi göra??
-Men köket är släckt, vi smyger ut dit och kollar ut genom fönstret!
-Shiit fönstret är ju öppet, tänk om dom hör oss?
-Tänk om dom ser vad vi gör hahah!
(Båda inser hur roliga och sjuka vi måste se ut när vi kryper på golvet med ett täcke över oss vilket leder till att båda får världens skratt attack)



Ja vi vet att vi inte är normala men kul har vi allt haha!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ae borde verkligen sova nu för i morgon kl 7 på morgonen bär det av till huvudstaden!

M&D- Week..

Eftersom att min lilla flicka åker till västindien om mindre än en vecka och ska stanna där i ett halvår, beslöt vi oss för att ha en M&D-week. Dvs en Malin och Danni vecka med en lista med saker vi måste hinna göra innan Malin drar.

Tisdag


Två filurer


Märkte att denna lilla bok är en riktig bra sak att ha med sig i väskan då man ska fika/äta. Dock inte då två små flickor är galet sugna på pizza och bara har orken att vara på stan...


En galen tomat!


Av alla 50000 cyklar som stod parkerade låg två på marken, våra...lyckat!


Onsdag




Ska man ha en chickfilms maraton-kväll så ska man ju göra det rätt, med mycket(i vårt fall extremt) mycket godis, pocorn och Cola så klart!

I tisdags blev det att ta min restaurangchansblock med storm, med att först äta lite mat och sen fika och bara flumma i några timmar. Eller det blev många timmars flumm som sen fortsatte hemma hos mig. Underbart så att säga! Dock var vi sugna på pizza och blocket hade ingen i stan vilket sög..

I onsdags pricka vi av nr 2 på listan vilket var att ha chickfilmsmaraton med massa gott. Vi insåg dock en sak och det var att vi är sämst på att välja film, för 2 filmer var helt cp sjuka! Bokstavligt talat. Fast en var värre än den andra. Den saknade helt en handling och det var sjukt sjuka grejer som hände i filmen. Det var seriöst den sjukaste/konstigaste filmen jag har sett men mycket skratt blev det allt!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nae nu ska jag rusa till Ikano för att sen rusa tillbaka till stan och träffa Emma, Karro och Lovisa för lite "hej-då fika" för Emma!


Okt. 3, 2010

Shiitans vad mätt och trött man kan vara. Kanske inte är så konstigt då jag gick upp för tidigt idag med tanke på vilken tid jag kom i säng i natt/morse, och med tanke på hur mycket mat jag just åt, haha. Jag och mat alltså..där har ni min man! ;) Tycker annars jag har varit riktigt duktig idag om jag själv får säga det. För anledningen till att jag gick upp så galet tidigt var för att jag städade hela lägenheten från topp till tå! Gjorde en riktigt stor städning så att säga. Tröttsamt men fint resultat!

Skulle annars ha träffat Sandra idag men blev inte så för hade glömt att vi skulle få gäster idag och som vanligt har man ingen talan om att skippa middag med folket. Haha. Nae då men jag hade lovat att jag skulle vara med en stund då dom delvis kom för att träffa mig. (dom kunde inte komma på min student för dom bor långt bort)

Nae nu ska jag snart träffa Emma för en lång kvällspromis. Kan behövas efter allt jag åt. haha.


En promenad runt ån en varm sommardag.

--

Gårdagen blev en aning annorlunda än planerat. Planen var att jag först skulle åka till en malin en snabbis och säga hejdå, då hon flyttar till Oslo ett litet tag med sin man. För att efter det ta en chillig fika med Emma. Det blev dock inget utav detta för hann inte åka till malin och fikan blev istället en sjukt impulsiv budget utgång med Emma. Måste säga att trots lite saker blev det en ganska rolig utgång. Detta tackar vi Emma som jag iofs alltid har kul med men också folket på Platens som hmm..underhöll oss en aning, haha.


En emma!

Nu ska jag gå ut och hjälpa mamma


1oktober...

Igår blev det ännu en hel lyckad utgång med ett stycke underbara vänner! Dagens resultat är dock inte lika lyckad. Känns som att man blivit på körd av en bil..så idag blev det att ha en chillkväll med Idol och lite gott. Nu är jag dock en aning uttråkad så började kolla på massa skor som jag vill ha. Pengarna finns dock inte riktigt där denna månad då jag enbart jobbade 4 dagar eftersom att resa till Thailand stor på augusti schemat! Men sen ;)


Tiamo-Scorett, 799:- - Ska bli mina, så äre bara!


Scorett, 1099:-


H&M, 599:-


H&M, 499:-


Marble - Nelly.com, 299:- - Två grymt snygga och lite utstickande skor, me like!


RSS 2.0