lala

Känns som att denna dag har varit en av de stressigaste dagarna. Har haft så sjukt mycket att göra och önskar att klockan bara kunde ta en paus i några timmar. Tänkte annars bara nämna en annan sak. Jag är inte världens melodifestival nörd utan brukar väl små kolla på den stora finalen (eurovision song contest) som många andra. Men nu kom "chocken". Sverige kom inte vidare vilket innebär att vi för första gången på länge? inte kommer att vara med i ESC! Lite sjukt måste jag säga men även lite komiskt :P Men men det händer ändå viktigare saker på lördag som min BAL!!!!!!!!! ;)



Snacka om att det kommer stå massa drama rubriker om detta imorn :P

27maj

Blir ett kort och snabbt inlägg nu bara för att några har klagat på att jag är sämst på att uppdatera. Har fullt upp i skolan nu och inte till det roliga och positiva utan plugg! Känns som jag typ drunknar i allt plugg men om 2 dagar är allt över = jag är plugg fri! Nu ska jag snart till skolan och vi ska äntligen fixa vårt lakan som ska hänga i skolan! Studenten närmar sig med storm steg nu alltså

Här får ni en dagens danni ;)



PUSS på er!



hmm

Ska snart dra mig till skolan för skåp rensning och inlämning av skåpsnyckeln. Det har fortfarande inte slagit mig att vi snart ska ta studenten och att den här veckan är den sista veckan i skolan för oss (sen är vi lediga fram tills studenten) men det lär nog göra det lite nu när vi inte kommer att ha ett skåp efter 3års tid(9 för min del)..läskig och konstig känsla där ja..

Nae nu blir det plugg och frulle!

PussHej!

woow

Kom precis hem från 5 timmars balträning och känner mig helt slut och vill bara gå och lägga mig. Kan inte fatta att baldagen snart är här och jag bara ber och hoppas att det är fint väder och inte som det var idag! Nae nu får iaf sovingen vänta för det står plugg på mitt schema. Prov i morgon och jag fattar typ nada. Men men det får gå!

Om ni hade sett hur jag såg ut då jag kom hem från skolan idag hade nu trott att jag hoppat in i duschen med kläder och allt men nae det var bara Sveriges underbara väder som träffa mig..Det regna så mycket att min tröja under jackan blev as blöt och mitt plattade och raka hår blev lockigt som ni ser..underbart!



Nae nu äre som sagt plugg!

Ute i solen

Idag är det dags för årets första bal och nej det är inte jag som dansar men många kompisar :). Jag kantyvärr inte gå och kolla eftersom att jag jobbar hela dan men jag håller tummarna på att det går bra för dom! :). Och snacka om att det blev kanon väder idag! Nästa lördag smäller det för min del för då är det dags för våran bal!! Snacka om jag är super nervös och håller verklgen tummarna att vi med får kanon väder!

Nae nu ska jag rusa till jobbet. Det suger något att jobba då det är fint väder för vill bara sitta ute och öka på brännan men men pengar behövs så ;)



Tröttis skriver

Känns som denna dag har varit en av de längsta på länge på både jobbet och i skolan. Men efter jobbet blev det iaf att möta upp Sandra för lite chill på Storan. Vi hade inte orken för att dra och dansa men chillandet satt perfekt. Men nu är jag hemma och är helt slut så ska sova snart. Fick även med mig lite saker hem efter en liten shoppingrunda på stan men det kan jag visa imorn :)

Förövrigt så vare ganska kul att johan palm kom in på mitt jobb idag utan att jag riktigt reagerade på att det var han. Fattar dock inte grejen med han och varför alla fjortisar är besatta av han men men nu ska det sovas :)

Natti!

20maj

Känner mig helt seg och tött idag vilket kanske inte är så jätte konstigt eftersom att det var party party á la emmykarromallan studentskiva igår! Måste säga att det var riktigt kul så tack till er tjejer!♥ (bilder kommer)

Idag bestämde jag och Lina att vi skulle ha pluggning på hög nivå inför det stora Mafö-provning som vi har imorn. Och eftersom att jag har en egen lägenhet denna vecka blev det att prova på studentlivet med ;) . Nae nu skall det lagas mat

(bild från igår)

Snapsvisor och flörtkort är grejer det! ;) hah

CIAO!

Skiva

Ska snart bege mig till Linas lägenhet (Har hand om den denna vecka ;)) och om en liten stund kommer några glada och peppade flickor dit och gör mig sällskap för lite förfest! Idag är det nämligen dags för ännu en studentskiva. Denna gång är det Emmy, Mallan och Karro som håller i den och jag blev grymt pepp nu när solen tittade fram! Eller nu kom jag på att jag fick ett uppdrag så blev lite mindre pepp :P . Så om ni ska på skivan ikväll och tycker jag är konstigare än vanligt kan det bero på uppdraget ;).

Nu måste jag rusa!

Underbart

Trots att vädret inte borde chockera mig så lyckas den alltid göra det. I morse var det lite små regnigt och himlen var ganska mörk och Nu är det skönt och soligt ute?! Förstår mig verkligen inte på årets väder men sol gillar vi så ett smile får den allt från mig! Hoppas nu seriöst bara att solen tänker stanna.

Nu ska jag gå ut och sätta mig på balkongen och njuta av den lilla solrutsbiten som finns där :). Underbart!



Ciao




Suck

Hellu

Det är inte långt kvar tills studenten och det sägs ju att 3an blir slapp då men istället för att njuta över att jag bara haft en lektion idag = är ledig, sitter jag här och försöker skriva klart filosofin. Denna vecka har vi nämligen 2 inlämningsarbeten, ett prov och för min del några spanska läxor. Slappt var det ja...

Men nu blir det att ta en paus från pluggandet och möta Sandra!


Bild på Sandra från förra helgen.

Herrå!

Facebook

Facebook verkar vara något som hmm..ja typ alla har idag förutom lilla moi och phille ;) hah. Nae då det finns nog många som är lika coola som oss ;). För min del har massa vänner tjatat nonstop om att jag ska skaffa det men jag har väl varit för lat och för ointresserad för att göra det.

Har liksom inte fattat grejen med fb förutom att det är ett sätt att hålla kontakten och bla bla plus att jag har vissa kompisar som är för beroende av det :P = jag lär med bli det. Men nu är det väl dags att ta mig ur "Vi som är coola för att vi inte har fb"-gänget ;). Nae då men studenten närmar sig ju och har lovat för många så nu smäller det! ;)



Märks det att jag är uttråkad? haha. Aja nu ska jag göra något vettigt!


16maj

Jag måste verkligen sluta säga att jag ska ha en chillkväll om det verkligen inte är spikat för igår blev det inte riktigt så. Det blev istället en spontanutgång med Emma, Karro och Emma. Måste dock säga att spontanutgångar oftast blir mest lyckade! vilket denna blev. En av kvällens höjdpunkter var då vi väntade på att en viss malin skulle sluta jobbet. Insåg nämligen tvåsaker då. Det ena var att det finns måånga skumma människor i Linköping och det andra att emma måste ha varit en spanjorska i sitt tidigare liv haha.

Ae det var en bra och sjuuukt flummig kväll vilket är en kväll i min smak!

Den här bilden passar bra in på igår haha (gammal bild)



Nu ska jag försöka ta mig orken till cykeln för det står balträning på listan!

CIAO!

Miss Sunshine

Vilken dag det har varit idag. Vet inte riktigt vart jag ska börja men kan väl börja med det sjukt underbara vädret vi har haft idag! Och självklart jobbar man då det äntligen blir fintfint..aja bara att hålla tummarna att det är lika fint imorn! annars har jag haft världens dubbelträningpass på jobbet idag. Det är nämligen så att då det är fint väder som idag är det = dött på de flesta restauranger inte minst på Grekiska. Detta innebär städning för min del och idag var det vårstädning till tusen = skrubbning och allt på hög nivå! Japp svettigt värre blev det verkligen.

Idag blir det annars antagligen en ganska lugn kväll för min del. Ska tydligen snart dra och möta malin, emma och co som sitter på platås uteserveringen och har det mys! och senare ska jag möta upp Maria och co och med dom vet man aldrig vad som sker bara att det alltid börjar på ågatan;)  Nae nu måste jag skynda lite :).

CIAO!


The Godfather

Blev en riktig chillkväll igår med både spel, chips och regn med sarah och co vilket var exakt det jag behövde!:) Idag blir det dock annat än chill för det är nämligen dags för Folkungas studentskiva! och självklart peppar jag! Har dock lite panik över  temat. Gudfadern. Vad ska jag ha på mig?! Aja det får lösa sig själv för nu måste jag hoppa in i duscha för snart kommer viccis hit!

Här får ni 3bilder från Gabbes sjukt lyckade studentskiva





















12 maj

Har haft beslutsångest i flera dagar om vilken mobil jag vill ha och vilket abonnemang som passar mig bäst. Det stod mellan en Samsung Jet och en Iphone. Vet att många skulle säga Iphone utan tvekan men sj anser jag att den är lite klumpig m.m. Men efter några dagars tänkande bestämde jag mig för en vit Iphone (vi spolar lite) Sen i förrgår åkte jag och pappa till ikano för att köpa den åt mig. Problemet var dock att jag totalt glömt bort att jag åker till USA i ett år  = betalar nåt jag inte kommer kunna använda i ett år. (Spolning) Nu är jag tillbaka på ruta ett med vilken mobil ska jag ha? och nu äre kontantkort som gäller..


10maj

Okej tänkte berätta vad jag gjorde för spec igår nu. Det är la ingen stor grej så men hade dansföreställning i stort sett hela dan/kvällen. Det gick la inte så jätte bra kanske för mig men sjukt kul hade jag! Det viktigaste är ju trots allt att man har kul vilket jag hade. Får se hur dålig jag var på filmen sen ;) men förhoppningsvis syntes inte mina misstag allt för mycket.

Sista föreställningen slutade runt typ halv tio och efter det hade jag bara tänkt ta det chill och nörda tv men kan ju inte prec påstå att jag riktigt fick det. Eller chilla fick jag men byt ut TV mot tre galna tjejer;) Fick nämligen ett samtal som lät så här:

Malin: Hej är du hemma?
Danni: aa kom precis hem typ dåra?
Malin: Okej vad bra. Jag, emma och karro kommer över om en liten stund!
Danni: eh va?! (dannis tanke- det ser ut som om en orkan svischat förbi =kläder överallt + en död danni på sängen)
Malin: Japp vi kommer nu, Hej! (klick)

Resten av kvällen spenderades lite hemma hos mig och även på donken hah, en bra avslut på helgen så att säga ;).

Här är 2 bilder från förra årets föreställning (jag ser ut som en mupp me know men bjussar på't)










shiitans

Kom hem nu och märkte att ett inlägg jag skrev tidigare idag inte lades upp av en konstig anledning? Så nu vrider vi tillbaka tiden till ca 13.00 och prövar igen
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Har nyss haft balträning och känner mig superstressad och nervös inför det som kommer att ske om bla en liten stund. Nu är dagen här, dagen vi har tränat inför och ja dagen som man som ******* har sett fram emot! Nae nu hinner inte jag skriva mer för några S;are väntar på mig.

Här får ni två låtar som ja beskriver det jag ska göra nu. Eller nja inte textmässigt men men ni kanske fattar ändå?;)

Justin Timberlakes Lovestoned

- 03.28



Pitbull ft. Clinton Sparks ft. FatMan Scoop - On To You




vad som hände och allt tar vi imorn för nu ska jag sova ;) Natti

ett snabbt inlägg

Sandra är här och nu ska vi göra det vi sa att vi inte skulle göra dagen innan "***" men va fan man ska ju leva livet eller hur? Så nu blir det utgång och dans till tusen!

Ses vi ute? :)

Kvällens party låt blir en gammal kretalåt. Vet att jag har lagt ut den innan men den är fortfarande underbar så Enjoy!

Inna - Hot




Ciao!

I wanna be a billionaire so fricking bad, buy all of the things I never had

Nu är datorn äntligen hemma (eller den har varit det sen i sön)vilket innebär att moi is back! Eller jag lovade några att jag skulle bli bättre men vi får se hur det blir :P.

Eftersom att jag inte alls känner att jag har något kul att skriva om så har jag fått lite hjälp med saker jag kan ta upp i bloggen. En av sakerna är att lägga upp mer musik. Har märkt att vissa gillar det så därför kör vi en "dagens musikplåga" Det kan både vara en gammal, ny, dålig och bra låt som jag kommer att lägga upp, och först ut blir Travie McCoy och Bruno Mars med sin nya video till låten "Billionair".

Travis McCoy ft. Bruno Mars - Billionaire




En mysig chill sommar låt, me like!

Enjoy!

1maj!

Hellu på er!

Igår var det ju valborg med världens bästa grillväder, eller vad säger ni?;) Men hoppas ni ändå hade en trevlig kväll! För min del innebar valborg att min underbara mammi fyllde år!♥, att jobba och efter det lite halv chillibill med kompisar och sen vidare för lite party :). En helt okej och rolig valborg så att säga!

Tänkte ta lite "kändisnytt" nu. Fick höra om detta i onsdags. Idol Eddie/ Eddie Razaz/snyggingen, har gått ut ur garderoben! Jajamensan han är homosexuell och har även en pojkvän! Varför ska alla snyggingar vara homosexuella?! Ae tjejer vi får helt enkelt gå vidare och hoppas på att han kommer ut med att han är bi, haha. Nae då men kul för honom!



Nu ska jag fixa mig för ikväll/snart blir det firnig för mammi och hur resten av kvällen blir får vi se. Juste imorn ska jag hämta  min dator och då är jag back ;). Eller ja vi får hoppas att jag har något kul att skriva om.

PEACE!

RSS 2.0