Legenden Michael Jacksson avlidit?!

Jag antar att de flesta redan har hört att Michael Jacksson har dött. Själv blev jag as chockad när jag fick reda på det igår, vilket jag dock fortfaraande är. Fattar inte att The king of pop inte längre lever. Mannen som liksom har inspirerat massor av människor inte bara i musik/sånger utan även mycket i dans!

Han drabbades av hjättillstånd vid lunchtid på Torsdagen (25 juni) i sitt hem. Larmet kom sen fram vid ca 12.21. Då ambulansen kom hem till Michael så andades han inte och hjärt och lungräddning utfördes då av en familjemedlem, innan han fördes till sjukhuset (UCLA Medical Center i Los Angeles). Då han kom fram så låg han i en djup koma. Läkare försökte i över en timme att återuppliva honom men lyckades inte. Michael Jacksson dödsförklarades 14.26 då han endast hann bli 50 år. Han lämnade också efter sig sina 3 barn och sin sista turne som skulle ha startat den 13 juli.

Jag tycker att allt är sjukt sorgligt och tycker synd om hans nära och kära. Men en sak är säker man kommer aldrig att glömma han, mannen som gjorde en stor inverkan inte bara i musik världen eller i dansvärlden utan i större dela som mänskilga rättigheter och mycket mer.

RIP Michael Jacksson..

fans utanför sjukhuset.


en utav hans många bra låtar.

Göta Kanal 3..

Okej chockerande nog så är det många som vill veta vad jag och Ronjisen gjorde förra tis och om mitt samtal jag fick på ons (dock så vet några), så det är väl dags att berätta det hela. Det är inte världens största grej som många tror men något som var sjuktkul. I alla fall så frågade Ronja mig om jag ville hänga med på en sak , och själva saken var att vara med i en film! Så  självklart svarade jag ja (dock så fanns det vissa klädskrav som gjorde mig tveksam, men som vi bla slapp!)
Kl tio över sju begav vi oss till Motala. Nervösa och exalterade över det hela! Vi visste inte så mycket mer än vart vi skulle vara, vilken tid det skulle vara , vad vi skulle ha med oss samt vilken film det var. Orkar inte skriva i storstora drag vad som skedde men om jag ska sammanfatta det lite "kort" så fick vi träffa lite trevliga skådisar som Sara, Magnus, Håkon/christian, Loffe m.m. vilket var kul, vi blev även lite stylade (eller de som behövde stylas) och vi  gick igenom vad som skulle ske m.m.  Den första scenen som vi skulle vara med i var i en båt med två huvudpersoner (håkon och en annan som jag har glömt namnet på) Jag fick "äran "att vara där bak med huvudpersonerna och även bli SVIN blöt och då menar jag verkligen SVIN blöt! :P Magnus skulle köra kronofogdensuperbåten mot oss och bromsa när han var som närmast = en STOOR jäkla våg kom över oss! Mycket mys..det som gjorde det dock ännu mysigare var att eftersom att vi fick turen med det fina vädret = vi torkade ganska snabbt, så var dom tvungen att skvätta ner oss hundra gånge med vatten och inte det varmaste vattnet där inte! Andra scenen fick inte jag och 2 andra var med så mycket på eftersom att vi tydligen kommer att synas mkt i båtscenen.  Aja sammanfattningsvis så var det riktigt riktigt kul!!, pinsamt (jag ser förjävlig ut särskillt då vi blir dränkta och fick inte fixa till mig för det skulle se äkta ut..), galet, blodigt, KALLT, mycket skratt (alltid underbart kul med Ronjisen!) ja typ underbart! (dock så tänkte jag och ronja att det inte skulle vara en film som många kommer att se, men boooj hade vi fel..

Okej det andra som jag visst skulle berätta var samtalet jag fick dagen efter. Det var nämnligen en snubbe som hade hand om oss under filminspelningen, som ringde mig och sa att de ville att jag skulle komma till Sthlm på fre för att spela in någon mer scen! Chockad som jag blev så svarade jag så klart JA! Men är sjukt nervös för att åka dit. Dock så är den stora frågan om jag kommer att hitta dit för jag + sthlm = inte så bra :P

Ja det var väl de sakerna , så när ni går och kollar på filmen i jul så får ni allt kolla efter oss..dock så gör jag bort mig ganska mkt men men man man ska väl allt leva livet fullt ut eftersom att man bara lever en gång, Right?

i väntan på att bli D-kändisar! ;)Bratiga va ;)båtenRonjas framtida bil;)så blöt blev man och då hade vi ändå trokat lite och svar nej de kläderna ska inte vara mörka :P, btw så ser ni även Ronjas framtida bil ;)

PEACE!

Mums till sommarvärmen!

Alltså jag förstår mig verkligen inte på Sverigeväder, eller rättare sagt jag tror seriöst att jag aldrig kommer att göra det. För ena stunden så kan det vara blåsigt och kallt, andra stunden kan det vara varmt och gött, medan tredje stunden kan det vara regnigt och bläkit? Men idag var det iaf äntligen en riktigt mumssolig dag! Så självklart blev det att sätta sig ute på baksidan klar för lite solning, med tidning i ena handen och lite glass i andra handen för att fira värmen lite extra! Brillsen och mp3:n fick självklart med göra sällskap. Efter det så stack jag och Ronjisen till stan för lite budgeterad shopping ;) (märkte att jag inte hade fått in pengar som jag trodde att jag skulle få in = paaaannkis Danni) Som vanligt flumma vi till tusen och lite övning på nya gångstilar blev det allt så mums på det och ronja som man alltid har kul med! Nu ska jag träffa en annan flicka som också är redigt bra så ha det bäst!

 

PEACE!


lite dålig kvalle på bilden , men den är mumsig ändå <3

dålig kvalle, men mums på bilden <3

 


Midsommar

Jag kan inte precis påstå att min midsommar började så där på topp. Som vanligt hade lilla jag otur redan från start. Morgonen började med att vår torktumlare beslöt sig för att lägga av = det jag skulle ha på mig var så blött som det bara kunde, MUMS! Så fick rota i min garderob efter backup outfit. Efter det så kändes det som att denna dag bara skulle bli värre och värre (hände lite saker). Men men det visade sig att jag hade en aning fel för midsommarlunchen var mycket mys samt rolig och efter den så vare midsommarmiddag+partaj till tusen hos Emmy med bla folk från klassen, vilket bara var (som mallan skulle ha sagt) Satans roligt! :D. Det blev även en liten tävling där man fick ett uppdrag som skulle utföras och sen senare skulle det krönas "Party prinsen och Party prinsessan". Jag fick då ett utav det mumsigaste uppdragen..eller inte! Men det var iaf att vara kläningaste tjejen där/kläningaste tjejen på dansgolvet. Och alla som känner mig vet att jag är mycket tävlingsinriktad så självklart gick jag all in! Och vem tror ni blev party prinsessan??! Jomen JAG!! :D Party prinsen blev Phille! Årets andra dopp blev det även denna dag , först i axels pool o sen i roxen. Det blev alltså en mycket sinnesgaletlyckande midsommarfriande hos Emmy, så Tack till värdinnorna Emmy och Mallan! :D (bilder kommer)

Idag kommer annars min lilla Pappsi hem! (jubel!) så tänkte vara en duktig flicka och städa mitt rum. Det ser seriöst ut som att världens orkan har rullat förbi. Så nu blire städning på högsta nivå för min del. Efter det så ska jag träffa grabbsen så det är nog bäst att jag börjar nu så att jag blir klar snart, för annars kommer de att klaga på att jag är seg :P



PEACE

Värdinnorna!Grabbsen försöker visar att de har skillsen i grillning..;)Malin på bordet!Bjuder på den sista bilden (vår segerbild där vi går in i våra rollisar!)

17 juni

Igår fyllde världensbästa flicka 18 år!! 
Och som jag skrev på bdb så tror jag ingen kan förstå hur mycket hon betyder för mig eller hur mycket jag älskar henne! För det finns inte ens några ord eller nåt som kan beskriva det. Hon är verkligen så grymt viktig för mig!
Du är personen jag verkligen kan lita på, du är personen som alltid är där för mig ovasett vad, du är personen som verkligen känner mig och du är den vän jag aldrig skulle kunna klara mig utan! Du är helt enkelt bäst! och ja bobo du är den personen som aldrig kommer att kunna bli av med mig! ;) lala. Så Grattis till dig min Steph på din dag!

Foreverandever
<3



Igår var jag även med Emmapemma. Det blev en mumsmys picknick vid ån och även lite solning på köpet. Och fy tusan så mätta vi blev! Det var dock inte så jätte bra för sen skulle jag träna vid 7, men som tur var så tog vi det lite lungt på träningen. Btw så ståre om mitt lilla nya lag men även om min syster  i tidningen för er som ville veta (lite reklam på köpet där ja.) Men men efter fotbollsträningen så skulle vi möta Ronja för lite utebio som vi även tvingade med ellen på. Men det blev allt lite misslyckat med tanke på att det var en vardag och ja, vissa människor måste med sista bussen ( = en tidig buss) :P , men det blev fortsättning följer hos Ronjisen istället vilket var lika chillibilligt! Sen så fick jag även ett litet samtal som har lite att göra med det jag och Ronjisen gjorde i tis, men skriver mer om tis och samtalet senare för annars lär jag inte ha så mycket att skriva om här ;)
Det blev alltså en mycket kulig dag heltenkelt! :)




PEACE!

Galet!

Som sagt så vare avslutning i fredags och den spenderades först med några tjejer i klassen hos Ulle där det blev bla grillning (jag o ulle visade skillsen!), massa snack, dans , skratt men även lite tårar. Efter det så begav vi oss till Glanz systers lägenhet där det blev yttligare lite chillibill men vi kunde dock inte vara där så länge så då blev det att dra in o roa sig på stan. Trots regn och lite misslyckade saker så blev det ändå en riktigt rolig dag! (o lite bilder får ni med fast tog dock inga hos Glanz men men). Så Tack till bla Ulle och Glanz! :)

Ungefär så död var man när man kom hem! ;)


Lördagens tjohej kan bara sammanfattas som GALET! för det var prec de det var! Jag var nämligen på 225 års fest, där Lina (min brors flickvän) och hennes närmaste 9o vänner firades. Det bjöds på god mat, tipspromenad, sång, mycket mycket mycket dans!! (vilket vi verkligen gillar!) och mycket mer mumsigt. Det som också var skit kul var att jag var med mina syskon och säger bara när 4 latinosar är på dansgolvet lr rättaresagt när vi syskon är på dansgolvet så blir det sjukt farligt ;). Fast när det är över 150 pers på dansgolvet + sinnesbra musik så kan det också bli farligt ;D och självklart var vi syskon de sista som lämnade dansgolvet , dock så var victor DJ. Men men vet inte vad mer jag ska skriva än  att det blev mycket roligare än vad jag trodde att det skulle bli och att detta var solklart en utav de bästa festerna jag har vart på. Kan bara tillägga att när jag och Paola kom hem så dog vi direkt, så trötta var vi efter allt dansande (H).

"Åhhhhhh BORDSKÅL!!"



Det var väl lite det som hände denna helg och nu ska jag börja packa lite till i morgon (jag beslöt mig för att göra den roliga saken med ronja, berättar nog mer någon annan dag för hinner inte nu och måste skynda för Ronja kommer snart så

PEACE  ( btw kolla anna vad duktig jag är)

Första inlägget från moi!

Hellu hellu!

 Denna dag trodde man nog inte skulle komma eller iaf inte jag själv, men nu har man alltså en blogg och tydligen så räckte inte det utan är även tvungen att skriva i den..:P, ( för er som inte vet så kom denna blogg till vid ett vad som jag självklart förlorade) Har dock ingen aning om vad jag ska skriva eftersom inget intressant händer i mitt liv just nu..men men ska väl börja som alla andra bloggare och skriva lite om mig sj

Jag heter då Daniela och är en jäkel på att prata! ( var bara tvungen att få det sagt!)
är 17 ,fyller 18år om 24 veckor och 2 dar! (ja jag räknar ner!(A)) och bor i Linköping med min galna familj ;).Just nu vet jag inte va jag ska säga att jag går för idag blev det nämnligen SOMMARLOV!! men jag gick? andra året på gymnasiet med inriktning sam/företag. På fritiden dansar jag, spelar fotboll (ja jag har börjat med det nu hehe), tränar lite, japps här sattsar man hårt inför "Beach 013/13"! ;) Annars älskar jag bara att umgås med nära och kära och chilla igenom dagarna  (kan dock inte det när skolan väl sätterigång till 1000 men försöka kan man ju alltid!)

Ja det var väl lite om moi :), nu är dock min fråga vad jag ska skriva om i denna blogg, för jag måste tydligen vara aktiv enligt vadet.., men men eftersom att jag är en jäkligt pratglad person..vars käft aldrig kan stängas..så lär jag väl komma på nåt ;)

Men nu kan jag ju även skriva lite om dagen. Det var nämligen SKOLAVSLUTNING idag! (jubel!!) men kan inte prec påstå att vädret var det mumsigaste och tycker synd om studenterna som inte får en varm och solig studentdag. Men det var allt kul att se ens vänner springa ut och tjoa för fullt. Tänk att nästa år så är det min tur! Lite läskigt det där men sjukt kul kommer det allt att bli! Annars så ska jag snart på min vän eriks studentskiva för att sen dra vidare till sofia för lite chillibill. Hur kvällen slutar vet jag inte än men nåt kul ska jag nog allt lyckas komma på! Sen fick jag även reda på en skitrolig sak. Eller det blir skit roligt om jag nu vågar, men eftersom att jag inte har bestämt mig om jag ska göra den saken än så berättar jag det inte än mohah ;). (Måste ju ha saker att skriva om , om jag nu måste fortsätta att skriva  o enligt anna mfl så måste jag det plus att jag även måste lägga in massa bilder så bilder kommer väl också.. )

Men men nu måste jag fixa mig och peppa trots vädret, btw så hoppas jag att anna mfl är glada nu! :P

PEACE!

RSS 2.0